Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 10/1

9 Januari 2021 - 07:59

Onsdagen var en holmgång på många sätt, främst i Washington men även på Europatipset. Söndagen har också förutsättningar att bli spännande, inte minst eftersom Svenska Spel slussat in en jackpot på 5 miljoner. För att ta del av den är det som vanligt 13 kamper som ska navigeras, bland annat från Italien och Spanien.

Spelstopp: 14:29

EUROPATIPSET TIPS 10/1

1. Juventus - Sassuolo 1
Juventus tog en tung trea mot Milan i veckans italienska megamöte. Den gamla damen var dock kraftigt behjälpt av Milanomännens skadesituation där nära på en halv startelva saknades. Med proppfulla manskap hade resultatet mycket väl kunnat bli annorlunda, Juve har trots allt en hel del att jobba på. Formen på Ronaldo oroar, försvarsspelet likaså och det blir inte bättre av De Ligts coronabesked. Mot Sassuolo blir de svartvita övervärderade, gästföreningen hänger på i toppen blott en poäng bakom just Juventus och även om Berardi går skadad finns gott om kvalité i Caputo, Djuricic och Boga. Ettan är hårt åtgången och bör garderas med åtminstone kryss i jakten på de stora pengarna.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Udinese - Napoli 1
Gattusos gubbar stod för en minst sagt halvdan prestation i senaste hemmafajten mot Spezia (förlust 1-2) och ritiron vid de italienska bergen innan jul har inte fått önskad effekt. Klister under skidorna, hög höjd, dörrfoder och ruggiga ryssar är inte rimliga undanflykter i sammanhanget, formsvaga Napolis stora problem är att de till synes helt saknar en offensiv spelidé. Som en följd finns bara en seger i facit på de fem senaste fajterna och det är inga roliga papper att ha med sig till mötet mot jobbiga Udinese som höjt sig och brötat fram resultatraden 2-3-2 på sina sju senaste matcher. Med starka pjäser som Pereyra och De Paul är de alltid att räkna med på Stadio Friuli och till rådande streck kan det löna sig att lämna tvåan utanför. Vänstersidan går först.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Parma - Lazio X
0-3 mot Atalanta är ingen skam i sig men eftersom Parma sett svaga ut ett bra tag fick udda vara jämnt och råttet vara mågat, som Per Ledin hade sagt. Liverani roterades ut till förmån för Roberto D’Aversa som är nygammal i gemet som tränare i skinkstaden. Robban fick sparken från klubben så sent som i augusti 2020 och således är det få nya ansikten som möter honom. Det bör också innebära en kort startsträcka vilket är en fördel när ett ojämnt Lazio kommer på besök. Romarna har bärgat blott två poäng på sina tre senaste bortamatcher och är inte alls i samma fina slag som i fjol. Gervinho må saknas i Parma, men poängchansen är god ändå. In med alla tecken och kriga för den lågt streckade ettan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Fiorentina - Cagliari 1
Fiorentina ser ut att få klara sig utan Ribéry men det är ingenting jämfört med Cagliari som saknar Carboni, Nández, Ounas, Rog och gammelgubba Godín. Öborna är dåliga redan som det är på fastlandet, men utan dessa namn i truppen är det inte mycket som talar för att fiskarna ska kunna veva in sin blott tredje bortatrea sedan 2019. Violas form är gryende, 3-0 borta mot Juve i slutet av förra året var urstarkt och truppen håller klart högre nivå än tabellplaceringen visar i nuläget. Den hårt streckade ettan spikas på en luring bong.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Hellas Verona - Crotone 2
Hellas Verona runt 75 procent. Det är svårt att komma på något som lockar mindre än så. Även om Crotone knappast rosat någon vintermarknad är kärlekshistorien det svenska folket har med Verona svår att förstå, speciellt i en sån här match där värdarna förväntas föra spelet. Hellas är tröga framåt rent generellt och än mer så när både Favalli samt Veloso går skadade. Det öppnar upp fina poängchanser för Crotone som gärna ligger på kontring med snabba duon Nwankano/Messias på topp. Skrällen till höger måste med, alla tecken spelas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Barnsley - Tranmere 1
Vi kliver emellan med tre trötta kamper från FA-cupen. Barnsley är piggast i sammanhanget, i The Championship har de noterats för fem segrar på de sju senaste omgångarna och det ska spegla av sig även i cupspelet när mittenlaget från League Two, Tranmere Rovers, kommer på besök. Värdarna är ett bra mycket bättre lag än The Rovers och med hemmaplan därtill är det svårt att se en skräll likt den vi fick se i fjol när Tranmere skickade ut Watford. Ettan är högst trolig och får stå ensam på lilla raden trots bräckligt värde. På stora finns rensarkrysset med i tankarna.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Bristol City - Portsmouth 2
Lurig kamp stundar på Ashton Gate där Bristol är i urusel form och har coronakänning i truppen. Trots att det skiljer en division mellan lagen är det således inte svårt att se ett lite bortglömt Portsmouth gräva fram ett resultat. Klassikerklubben är i fint slag och håller till i den absoluta toppen av League One, med bra häng på direktplatserna till The Championship. Skytteligatrean John Marquis är därtill fortsatt het och summa summarum blir tvåan svår att steka till dessa streck. Gubbe.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Cheltenham - Mansfield 1
Tvekamp mellan två League Two-lag stundar på Jonny Rocks-Stadium. Av ligaspelet att döma ska det vara fördel för värdarna som parkerar på en högst respektabel fjärdeplats medan Mansfield skvalpar runt i mitten. Nivåskillnaden har även visat sig i de tre senaste inbördes mötena, Mansfield har misslyckats att göra mål i samtliga och bara grävt fram ett oavgjort resultat som bäst. Något större trendbrott är svårt att se. Strecka från vänster.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

9. Cádiz - Alavés 1
¡Viva La Liga! Efter tre lika delar blåsiga och bråkiga bataljer från de brittiska öarna hittar vi tillbaka in i värmen på den spanska solkusten. Där ställs den pigga nykomlingen Cádiz mot Guidettis gubbar i Alavés. Med svensken på läktaren är Alavés en knivig klubb att möta, med många målsnåla matcher. De får dock sällan med sig tre poäng vilket gör att de trots en relativt stark trupp faktiskt ligger efter Cádiz, som med mäktige Negredo på topp slagit både Real och Barca i ligan. Värdarna har ett visst övertag, men långt ifrån i den utsträckning som strecken till vänster antyder och då gäller det att gardera. 1X först, alla tecken sen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

10. Elche - Getafe 2
Huesca ligger sist, men den nykomling som sett svagast ut är nog ändå Elche. Tio raka kamper har passerat revy utan att laget från Elx fått smaka segerns sötma och det är högst troligt en svit som förlängs här. Getafe har visserligen inte haft samma lycka hittills som under tidigare säsonger, men klubben har inte suttit still i båten under vinterfönstret och redan nu har de gjort klart med två riktiga klassförvärv. Aleña har plockats in från Barcelona medan Kubo hämtats från Real. Båda två kan mycket väl gå rakt in i elvan här och det kommer innebära stora problem för Elche. Tvåan är en vettig spik i sammanhanget.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

11. Valladolid - Valencia X
Det är nästan provocerande att se Valencia på nedflyttningsplats. Även om truppen genomlidit en större gallring under sommaren så ska det finnas klass nog att lösa minst en mittenplacering. Maxi Goméz, Racic och Gayá är mäktiga män med rätt omgivning och spelare som utan problem knallat rakt in i elvan hos i stort sett samtliga lag i ligan. Nu får de dock inte alls till det. Valladolid har inga lirare på samma nivå, speciellt inte när bäste gubben Sergi Guardiola till följd av någon form av lightversion av Papu Gomez-gate allt som oftast får börja på bänken. Är det något Valladolid kan är det dock att stänga igen och då är det inte svårt att se ett oavgjort resultat mellan två formsvaga lag. Börja i mitten.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

12. Augsburg - Stuttgart 2
Nykomlingen Stuttgart har stått för en fin säsong. Det har mästaren från 2007 sitt bortaspel att tack för. Samtliga lagets segrar hittills har tagits på resande fot och vi är väl många som minns 5-1-segern mot Dortmund som förpassade Lucien Favré till savannen. På WWK Arena är ett nytt speedwayresultat måhända inte att vänta, men nog ska gästerna gälla som relativt klara favoriter på förhand. Augsburg har svårt att göra mål, endast bottenfyran har gjort färre, och därtill har de ett par tunga avbräck i truppen. Trolig tvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

13. Bielefeld - Hertha Berlin 2
Det tog ett tag men nu har storsatsande Hertha Berlin börjat få lite ordning på trupperna. Hälften av lagets poäng den här säsongen har bärgats de fem senaste omgångarna, varav bara en match förlorats. På Schüco Arena ska berlinarna ha goda chanser att åka hem med en ny seger. Bielefeld ligger tredje sist och målskyttet sviktar ordentligt. Tre av de fyra senaste matcherna har de lämnat mållösa och det börjar bli tydligt att spelargruppen inte riktigt håller nivån. Tvåan är ett nödvändigt ont.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Fiorentina
Viola är på rätt väg med sin trevliga trupp. Det är inte Cagliari som är skadedrabbade och dunderdåliga på bortagräs. Rimlig etta på en svårspikad kupong.

Varningens finger!
Crotone
En matchbild där vännerna från Verona tvingas föra spelet passar inte alls. Det ska både vi och Crotone kunna slå mynt av. Fin rensare till höger!

144 rader
1. Juventus - Sassuolo 1x
2. Udinese - Napoli 1x
3. Parma - Lazio 1x2
4. Fiorentina - Cagliari 1
5. H.Verona - Crotone 1x2
6. Barnsley - Tranmere 1
7. Bristol C - Portsmouth 12
8. Cheltenham - Mansfield 1
9. Cádiz - Alavés 1x
10. Elche - Getafe 2
11. Valladolid - Valencia x
12. Augsburg - Stuttgart 2
13. Bielefeld - H.Berlin 2

864 rader
1. Juventus - Sassuolo 1x
2. Udinese - Napoli 1x
3. Parma - Lazio 1x2
4. Fiorentina - Cagliari 1
5. H.Verona - Crotone 1x2
6. Barnsley - Tranmere 1x
7. Bristol C - Portsmouth 12
8. Cheltenham - Mansfield 1
9. Cádiz - Alavés 1x2
10. Elche - Getafe 2
11. Valladolid - Valencia 1x
12. Augsburg - Stuttgart 2
13. Bielefeld - H.Berlin 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V64 Tips Kalmar/Bollnäs 22/10
Insats: 800 kr - DrTrav
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming