Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 14/2

13 Februari 2021 - 08:20

Den enes död är den andres bröd och eftersom favoriterna höll nere utdelningen i veckan bjuds det istället på jackpot under söndagen. För att ta del av degen är det en strålande trevlig bong som ska navigeras, där stormötena runt Medelhavet lockar lite extra. Vamos!

Spelstopp: 14:59

EUROPATIPSET TIPS 14/2

1. Arsenal - Leeds 1
Arsenal och Leeds är först in i hetluften under söndagen. The Gunners har haft lite otur det senaste, inte minst vad gäller olika typer av spelarfrånvaro vilket gjort att resultaten blivit lidande. Till matchen mot Marcelos vita mannar från Leeds ska dock Arteta, bortsett Partey och Tierney, ha alla sina kanoner skjutklara. Det bådar gott mot gästerna som saknar skadade trion Koch, Hernández samt Rodrigo och som ofta är för öppna bakåt för att rå på de stora lagen. Ettan är en skaplig spik runt 55 procent.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. West Bromwich - Manchester United 2
West Brom har inte fått någon vidare effekt av tränarskiftet. Big Sam har inte erbjudit mer än gamla meriter hittills och det har föga förvånande inte översatts i särskilt många poäng på planen. Det går att argumentera för att Ole Gunnar anställdes, och hänger kvar, på ungefär samma premisser, men med den avgörande skillnaden att United trots att stoltserar med ett par riktiga klass- och poängspelare. Det räcker ofta, men inte alltid, till seger och även om tvåan agerar utgång kompletteras större system med ett rensarkryss.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Everton - Fulham 2
Vad är det egentligen frågan om på Goodison Park. Tittar man på strecken så känns det som ett skämt alla utom undertecknad är med på, dessa procent är hutlösa. Everton har visserligen fin form, men man får inte glömma att segrarna kommit till ett högt pris. 120 minuter mot Tottenham sitter i benen, var så säkra, och när en hel knippa nyckelspelare (Rodríguez, Allan, Digne, Gomes, Pickford och Calvert-Lewin för att nämna några) är tveksamma till spel så ligger vägen till poäng vidöppen för Fulham. Scott Parkers gästgäng har spelat klart bättre än vad poängskörden antyder och med ens måttlig retroaktiv utdelning så har de fina poänchanser här. Ettan avslås, X2 spelas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Inter - Lazio 1
Från Liverpool till Milano där Inter tar emot ett ruggigt formstarkt Lazio. Simone Inzaghis ljusblå gäng är vassast i hela Serie A sett till de sex senaste matcherna, på vilka laget bärgat maximala 18 poäng. Värdarna är skarpa även de, under samma period har de sex raka utan förlust i ligasammanhang. Det som ligger allra närmast på näthinnan är dock lagets dubbelmöte mot Juventus i Coppa Italia, där de blåsvarta aldrig riktigt var nära efter förlusten i förra veckans hemmamöte. Lazio blir en tuff nöt att knäcka för Conte & co, gubben spelas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Sampdoria - Fiorentina 2
Sampdoria och Fiorentina står näst på tur i Genuabukten. Ett formsvagt möte på förhand där Albin Ekdals Sampdoria förlorat fem av sina åtta senaste hemmafajter medan Viola, efter 3-0-segern borta mot Juventus, bara plockat en poäng på sina tre senaste matcher. Höjden finns dock bevisligen hos gästerna som ser ut att kunna välkomna Ribéry tillbaka efter lite skadebekymmer. Det kan mycket väl vara tungan på vågen i denna kamp, där den lågt streckade tvåan får gälla som knapp favorit.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Cagliari - Atalanta 2
En färjetur senare angörs Sardinien där Atalanta kommer föra spel mot ett mål. Öborna befinner sig för tillfället både under isen och nedflyttningsstreck, utan seger sedan november månad, och det finns lättare matcher att vända trenden än mot Atalanta. Gasperinis gubbar har slutit leden efter stöket kring Papu Gómez och laget, med bland annat fotbollseuropas effektivaste anfallare Luis Muriel i spetsen (mål var 62:a minut), har nu bara förlorat en bortamatch sedan januari i fjol. Under senaste ligamatchen på resande fot besegrades Milan med 3-0, det blir något liknande här. Banktvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Crotone - Sassuolo 2
Stadio Ezio Scida är sist ut i Italien, precis som Crotone är i Serie A. Att värdarna är sämst i klassen råder inga tvivel om efter 50 insläppta mål och blott tolv inspelade poäng på 21 omgångar. Sassarna härjar, trots att de mött en herrans massa bjässar på senare tid, i andra ändan av tabellen. Får gästerna med sig ett par treor det allra närmaste finns fortfarande chansen att ta en Europaplats och det ska vara bränsle nog för firma Berardi/Djuricic/Caputo mot ligans sämsta lag. Bra tvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Real Madrid - Valencia 2
Att det blåst i Barcelona har gjort att Real legat i lä, men nu börjar det knaka i sömmarna. Skulderna är stora, spelarna är få och Zidanes idéer likaså. Elvan håller alltjämt godkänd nivå, men på bänken räcker inte täcket. I matcherna mot Huesca och favoritmotståndet Getafe fanns blott två A-lagsspelare bland avbytarna, därav en målvakt. Spelet speglar läget utmärkt, mot ovan nämnda jumbo Huesca hade Real en rejäl skopa tur som fick med sig tre poäng förra helgen och det kommer behövas även mot Valencia. Apelsinodlarna har sannerligen haft sina bekymmer även de, men efter Gracias intåg på tränarbänken går det åt helt rätt håll på östkusten. Skillnaden mellan lagen är mindre än man kan tro på Reals reservarena och till rådande streck måste högersidan med från start.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

9. Villarreal - Real Betis X
Villarreal hittar vägar till oavgjort. Oavsett om laget tar en tidig ledning, som mot Sociedad, eller ligger under med flera mål, som senast mot Elche, slutar det alltid på samma sätt, nämligen med kryss. Hittills har 12 av 22 ligamatcher slutat lika för den gula ubåten, av lagets sex senaste matcher i alla turneringar har fem slutat med delad pott. En sanslös siffra med tanke på hur olika matchbilderna varit. Mot Betis, som är ett högst kompetent lag i fin form, känns det inte direkt osannolikt att de återigen blir jämnt. Spännande spikkryss.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

10. Levante - Osasuna 1
Från Vila-Real är det inte långt till Levante, där lappens sista spanska fajt äger rum. Strecken målar där upp Levante till ganska stora favoriter och även om det tar emot så kan man förstå varför. Framförda av sin alldeles egna Benjamin Button, den snart 34-årige José Luis “El Commandante” Morales (tre mål på två matcher), är värdarna sagolikt svårslagna i nuläget. Bortsett uddamålsförluster borta mot Villarreal och Barcelona har de inte förlorat sedan oktober månad och spelet seglar detta, som i segern mot Real häromveckan, mycket väl. Osasuna är inget dåligt lag, men utan Chimy Àvila är de klart mindre hotfulla än i fjol. Tvåan ger bra betalt, men 1X går först.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

11. Bordeaux - Marseille 1
Frankrike för fanan vidare till Ligue 1 där det råder fortsatt kaos kring Marseille. Villas-Boas har äntligen fått lämna, men utan någon ersättare är det inte mycket som stämmer för gästerna. Två ljumna poäng är allt de mäktat med på de senaste sex ligamatcherna och med tanke på att Milik, Amavi och Álvaro är skadade medan Dimitri Payet går avstängd lär det inte bli bättring på Stade de Bordeaux, där olympierna inte segrat sedan 1977. Vinkungarna är ett stabilt mittenlag som bör ha goda chanser att brotta ner söndagens klappkassa gäster. Etta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

12. Rennes - St. Etienne 2
Det har sannerligen spårat ur på Roazhon Park i Rennes. Värdarna har streckats som vore de självaste PSG och detta trots att de ännu inte vunnit på egen mark under 2021. För att belysa det absurda ytterligare kan tilläggas att värdarna dessutom åkte ur Coupe de France mot Angers den gångna veckan. St. Etienne är klart bättre än så, formen är på gång så säkert som våren och med sju pinnar på de senaste tre ligaomgångarna blickar de gröna giganterna uppåt. Högersidan känns som ett rån, börja där.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

13. Wolfsburg - Mönchengladbach X
I de blindas rike är den enögde kung. Lite så känns det för Wolfsburg som i stort sett är ensamma om att kunna försvara i den tyska Bundesligan. Mot Gladbach stöter de dock på patrull, Wendt och hans vänner har inte förlorat en bortamatch sedan mötet med Real Madrid i december och spelare för spelare är de ett bättre lag än vad värdarna är. Kollektivet talar för hemmalaget, streck och spelare talar för Mönchengladbach, men förnuftet talar för helgardering.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Atalanta
Atalanta står åter att känna igen. Spelet är tillbaka på fjolårets höga höjder och framåt är de kanske vassare än någonsin. Cagliari är ligans formsvagaste lag och får söka poäng på annat håll.

Varningens finger!
Fulham
Trots att Everton är både skadedrabbat, hårt matchat och allmänt ojämnt har de fått ett sanslöst högt förtroende. Det måste synas direkt. Fulham är ett kompetent gäng väl värda en chansning.

144 rader
1. Arsenal - Leeds 1
2. West Brom - Man U 2
3. Everton - Fulham x2
4. Inter - Lazio 12
5. Sampdoria - Fiorentina 2
6. Cagliari - Atalanta 2
7. Crotone - Sassuolo 2
8. Real Madrid - Valencia 1x2
9. Villarreal - Real Betis x
10. Levante - Osasuna 1x
11. Bordeaux - Marseille 1
12. Rennes - St. Etienne x2
13. Wolfsburg - M-gladb. 1x2

864 rader
1. Arsenal - Leeds 1
2. West Brom - Man U x2
3. Everton - Fulham x2
4. Inter - Lazio 12
5. Sampdoria - Fiorentina x2
6. Cagliari - Atalanta 2
7. Crotone - Sassuolo 2
8. Real Madrid - Valencia 1x2
9. Villarreal - Real Betis x
10. Levante - Osasuna 1x2
11. Bordeaux - Marseille 1
12. Rennes - St. Etienne x2
13. Wolfsburg - M-gladb. 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örgryte - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1
2.35
19:00  Västerås - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.64
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
20:30  Greuther Furth - Bayern M
Fotboll - Bundesliga - 2 & håller nollan
2.05
21:00  West Bomwich - QPR
Fotboll - The Championship - Över 2,5 mål
1.68
13:30  Man United - Aston Viilla
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.60
13:30  Chelsea - Manchester City
Fotboll - Premier League - 1 +0 (asian)
1.94
16:00  Leeds - West Ham
Fotboll - Premier League - 2 (+0 asian)
1.79
17:30  Malmö - Örebro SK
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 3,5 hörnor
2.33
18:30  Sevilla - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.65
18:30  Brentford - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1 +4 hörnor (3-vägs)
1.85
21:00  Real Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.82
04:00  Volkanovski - Ortega
Annat - UFC - Volko vinnare på avslut
3.75
15:00  Southampton - Wolves
Fotboll - Premier League - BLGM
1.85
17:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - X2
1.69
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 400kr
Insats: 400 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 24/9
Insats: 720 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Topptipset Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Solvalla 25/9
Insats: 1568 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Jaguars - Cardinals
Amfotboll - NFL - Cardinals -7 +2 spel till
1.87

Livestreaming