Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 18/10

16 Oktober 2020 - 20:31

Söndagens Europatips återgår till klubblagsfotboll igen och kupongen går sannerligen inte av för hackor. Stenhårda rivalmöten stundar i bland annat England, Sverige och Spanien och dessutom ska även Italien och Tyskland besökas. Följ med på vägen mot fullträffen!


Spelstopp: 14:29

EUROPATIPSET TIPS 18/10


1. Tottenham - West Ham 1
Tottenham och framför allt José Mourinho har njutit under uppehållet. 6-1-segern mot Man United föll utan tvekan den gamle United-tränaren i smaken, men det ska också sägas att Spurs fick god hjälp på traven av Martial som såg rött i matchens inledning. Här streckas värdarna på i rask takt och en förklaring i det kan mycket väl vara att Gareth Bale sägs vara redo för spel. Walesaren är hemma igen och bildar en brutal anfallstrio tillsammans med Son och Kane. West Ham ska dock inte underskattas. Insatserna mot Wolverhampton (4-0) och Leicester (3-0) var extremt starka och här är det inte omöjligt att Moyes och gänget får med sig ett kryss.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
2. Crystal Palace - Brighton 2
Ett hatmöte stundar på Selhurst Park. Crystal Palace skämde ut sig i den andra halvleken mot Chelsea där Lampards mannar fick segern till skänks via två straffar och totalt 0-4 i örnarnas bak under de avslutande 45 minuterna. Det håller inte alls och här behöver Hodgson en reaktion från sina spelare. Tufft lär det dock bli då det är Brighton som gästar. Fiskmåsarna har sett förbättrade ut spelmässigt jämfört med i fjol och när gästerna har sin dag kan de slå alla lag i serien. Det blundar dock svenska folket för och när värdet blir så påtagligt på tvåan som det blir här är det bara att tacka och ta emot. Spika Potter och company.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Leicester - Aston Villa 1
Leicester inledde Premier League starkt med 5-2-segern mot Manchester City som en extra fjäder i hatten. Rävarna gick dock på en rejäl mina mot West Ham (0-3) senast. Londonlaget kontrade ut Rodgers gäng fullständigt och här har de blåklädda frågetecken för givna mittbacksduon Söyüncü och Evans. Kommer de till spel blir Leicester att räkna med, men skulle de däremot missa ökar chanserna markant för Aston Villa. Dean Smith och John Terry kunde knappt tro sina ögon när Villa pulveriserade Liverpool med 7-2 (!) innan uppehållet, men segern var precis lika rättvis som siffrorna ger sken av. Här går det inte att utesluta ännu en skräll, måla brett på de större systemen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Hammarby - Mjällby 1
Över till Svedala där Allsvenskan bidrar med fem duster. Vi inleder i huvudstaden där Hammarby ska ta upp jakten på Europaplatserna. Inför helgen är Bajen tre poäng bakom Norrköping på tredjeplatsen och därmed är det inte kört för de grönvita vad gäller hoppet om att rädda den hittills svala säsongen. Nämnas bör dock att Tankovic lämnat och pådrivaren Andersen är avstängd, men värdarnas breda trupp innehåller fullgoda ersättare. Konstgräset är dessutom en klar fördelsfaktor för Hammarby. Mjällby har nämligen inte det som sitt favoritunderlag då det bara blivit en plastseger hittills, men den hårda streckningen på ettan borgar ändå för sällskap av ett kryss.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
5. AIK - IFK Göteborg 1
Den svenska batalj som klingar högst är utan tvekan den på nationalarenan. AIK tar emot IFK Göteborg och här står oerhört viktiga poäng på spel i bottenstriden. När det handlar om de här två kombattanterna får man nästan gnugga sig i ögonen när bottenstrid nämns, men inget av lagen har kommit upp i nivå under säsongen. Gnaget visar dock mest för dagen och stockholmarna kommer till spel efter tio inspelade poäng av de senaste tolv möjliga. Göteborg är inte lika formstarka, men segern senast mot Varberg var blytung. Blåvitt har dock haft det historiskt tufft på den här arenan och när dessutom viktige Yusuf är avstängd får besökarna finna sig i att slå ur underläge. Trolig etta på Friends.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Elfsborg - Kalmar FF 2
Elfsborg är inte att känna igen sett till tidigare under säsongen och stor del i det är försäljningen av Jesper Karlsson. Yttern, som nyligen gjorde succé med U21-landslaget, gav boråsarna det lilla extra som krävs i offensiv riktning och utan honom har värdarna svårt att komma till farliga målchanser. Ytterligare minus är att nyttige Simon Olsson är avstängd här. Då bör strecken sitta betydligt jämnare än vad de gör. Kalmar har inte gjort många smålänningar glada så här långt, men att gästerna ska kunna stå emot ett trubbigt och sargat Elfsborg är ingen omöjlighet. Värdet till höger är magiskt och den vågade lämnar ettan utanför.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Sirius - Östersund 1
Sirius är på riktigt och Kenka Rydströms gäng är sett till spelet absolut värda en Europabiljett. Segern borta mot Norrköping var ytterligare ett besked på vilken nivå de blåsvarta håller och föga förvånande imponerade Vecchia, Sugita och Andersson igen. Lita på att många klubbar kommer att hålla ögonen öppna i Uppsala under kommande transferfönster. Här gästas värdarna av Östersund. Jämtlänningarna hade inte förlorat sedan i början av augusti när de ställdes emot AIK, men i den fajten tog den fina sviten slut. 1-2 i baken var kanske inte helt rättvist, men över tid har ÖFK kommit allt närmare en torsk. Risken för det andra raka nederlaget är stor här. Etta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Varberg - IFK Norrköping X
Desto öppnare är det i nästa och sista svenska drabbning. Norrköping parkerar inför helgen in på den sista Europaplatsen, men frågan är hur länge de behåller den? Allsvenskans kanske bästa mittback Lauritsen är såld och nyligen lämnade också Almqvist för Rostov i Ryssland. Tunga tapp för Peking och Haksabanovic kan mycket väl vara nästa man på tur ut. Med förlusten mot Sirius (1-2) i ryggsäcken ska gästerna nu ta sig an Varberg. Nykomlingen har gjort det väldigt bra så här långt, men Jocke Persson och gänget har inte råd att slappna av. Med sex poäng ner till återkvalet skulle värdarna må bra av ett par segrar till och det är mycket möjligt att en sådan kommer här. Tvåan överstreckas grovt och därmed bör hela spannet kopplas på.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


9. Villarreal - Valencia 1
Vidare till Spanien och Derby de la Comunitat. Mötet mellan Villarreal och Valencia är hetare än på mycket länge och i en sådan här match är det väldigt synd att publik inte är tillåten. Los Che sålde mer eller mindre av samtliga nyckelspelare under sommaren och bland de två mest anmärkningsvärda försäljningarna märktes Coquelin och framför allt kaptenen Parejo. Båda skrev på för Villarreal och ställs här således mot sin gamla klubb. Den gula ubåten har det klart starkare laget i grund och botten och även om Moreno saknas är det kanonläge att banka in ettan som ser ut att hålla sig runt 60 procent.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. Real Betis - Real Sociedad 1
Real Betis kom inte alls upp i nivå i fjol men i år ser de grönvita ut att mena allvar. Nio poäng av femton möjliga så här långt är klart godkänt och i Canales, Joaquín och Fekir förfogar värdarna över en trio som kan sänka samtliga lag i serien. Real Sociedad har också ett fint lag på pappret, men baskerna har problem i anfallsleden. Alexander Isak springer runt med blött krut i bössan och på den här arenan har faktiskt de blåvita blivit nollade i deras fyra senaste besök. Med 1X på större rader sitter vi tryggt i båten.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


11. Udinese - Parma 1
Coronaviruset härjar fortsatt i Italien och till söndagen saknar Parma minst fyra spelare som har satts i karantän. Således är det läge att hålla koll på truppinfo när det närmar sig spelstopp, men känslan är att skinklaget får det tufft i Udine i vilket fall som helst. Udinese har inlett uselt, men med Lasagna och De Paul i de främre leden ska det kunna vända förr snarare än senare för de svartvita. Zebrornas truppläge är bra mycket bättre än Parmas och ettan kan därför med gott samvete lämnas ensam.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Torino - Cagliari 1
Två gäng som inlett svalt går i klinch i Turin. Torino har visserligen bara spelat två matcher, men såväl Fiorentina som Atalanta har båda blivit för svåra. Mot Bergamogänget kom dock Belotti igång med målskyttet och det är onekligen en viktig faktor för Tjurarnas eventuella framgångar i Serie A. Här ställs Belotti mot Godín när Cagliari kommer på besök, lita därmed på en riktig holmgång de två emellan. Gästerna från Sardinien knep en premiär-pinne av Sassuolo, men därefter blev det noll mot både Lazio och Atalanta. Här lär båda aktörerna känna sig segervissa och i ett förmodat öppet möte gör sig gaffeln utmärkt.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
13. Köln - Eintracht Frankfurt X
Bundesliga avrundar kupongen med vad svenska folket anser blir ett ensidigt möte. Vi är dock inte alls säkra på det. Eintracht Frankfurt har inlett poängmässigt strålande med sju av nio möjliga pinnar, men det ska också sägas att segrarna kommit mot Hertha Berlin och Hoffenheim, två lag som lämnar stora ytor bakåt. Mot mer defensivt inriktade Bielefeld fick Hütter och company nöja sig med 1-1. Köln lär krympa ytorna likt Bielefeld gjorde och istället satsa på långa bollar mot Sebastian Andersson på topp. Huruvida det räcker till framgång återstår att se, men nämnas bör att värdarna haft historiskt lätt för Frankfurt på den här arenan. Måla tvärs över och jobba in den västra värdesidan!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp


Villarreal
Villarreal är numera minst en klass bättre än Valencia och ska ses med god segerchans här. Det skulle inte förvåna om Parejo, Valencias gamla lagkapten, avgör med en patenterad frispark.


Varningens finger!


Varberg
Norrköping har sålt av mängder med kvalitet och blir alldeles för överstreckade på Varbergs naturgräs. Underlaget tilltalar Jocke Persson och gänget mest och här luktar det skräll lång väg.


144 rader
1. Tottenham - West Ham 1
2. Crystal P - Brighton 2
3. Leicester - Aston Villa 1x
4. Hammarby - Mjällby 1x
5. AIK - IFK Göteborg 1
6. Elfsborg - Kalmar x2
7. Sirius - Östersund 1
8. Varberg - Norrköping 1x2
9. Villarreal - Valencia 1
10. R.Betis - Sociedad 1
11. Udinese - Parma 1
12. Torino - Cagliari 12
13. Köln - E.Frankfurt 1x2


864 rader
1. Tottenham - West Ham 1x
2. Crystal P - Brighton 2
3. Leicester - Aston Villa 1x2
4. Hammarby - Mjällby 1x
5. AIK - IFK Göteborg 1
6. Elfsborg - Kalmar x2
7. Sirius - Östersund 1
8. Varberg - Norrköping 1x2
9. Villarreal - Valencia 1
10. R.Betis - Sociedad 1x
11. Udinese - Parma 1
12. Torino - Cagliari 12
13. Köln - E.Frankfurt 1x2


Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming