Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 18/7

16 Juli 2021 - 16:45

Precis som på Stryktipset är det Allsvenskan, Superettan och Eliteserien som gäller på söndagens Europatips. Dessa får även sällskap av två kamper från danska Superligaen som startat upp denna helg. Kupongens bästa skrällchans hittas i pölse-landet på kupongen som överlag bjuder på trevligt värde. Vi siktar på 13 rätt. Tar du rygg?

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! Häng med i vårt succélag!
System 1: 150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! SLUTSÅLD söndag morgon!
System 2: 100 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! NYTT!


Spelstopp: 14:591. AIK - Kalmar FF X
På Friends Arena har AIK gått starkt denna säsong. Övertygar gör dock inte solnaiterna där exempelvis 2-1-segern mot Varberg senast satt långt inne. Ylätupa är fortsatt ett frågetecken inför matchen mot Kalmar som trivts ypperligt på nationalarenan de senaste åren. Smålänningarnas 2-3-torsk mot Häcken var svidande, men återigen såg Rydströms adepter spännande ut. AIK bör passa bättre och man ska ha med sig att KFF tog fyra pinnar mot de gulsvarta i fjol trots en medioker säsong. Som strecken sitter är X2 av högsta prio. Fin skrällchans!

2. IFK Göteborg - Mjällby 1
Pontus Wernbloom tackade för sig i veckan men han har inte direkt bidragit sedan återkomsten till Göteborg. Till söndagens match mot Mjällby är dock två hemvändare som kommer göra nytta åter för Blåvitt. Wendt och Berg är startredo och spetsar Stahres trupp något oerhört. Samtidigt finns frågetecken för defensiven där det svajade mot Östersund trots en 3-2-seger. Mjällby har varit bättre än sin poängskörd men är för ineffektiva när lägena ges. På naturgräs står ändå de gulsvarta upp bra mot samtliga lag i denna serie. Ettan går först men är hotad. Gardera!

3. IFK Norrköping - Häcken 2
Perfekt återstart för dessa klubbar som tagit sex poäng av sex möjliga. Häckens scenförändring är stor under Per-Mathias Högmo, och när nu Leo Bengtsson är åter från avstängning finns det alternativ så det räcker och blir över framåt. Wålemark, Berggren och Youssef var riktigt pigga mot Kalmar (3-2) och då har inte Jeremejeff nämnts. IFK Norrköping har haft marginalerna på sin sida både mot Malmö (3-2) och Mjällby (1-0). Undertecknad är inte övertygad så länge Totte Nyman finns på skadelistan. I en öppen batalj går den överstreckade ettan bort – X2!

4. Örebro - Hammarby 2
Läget är dystert för Örebro i allsvenskans bottenträsk, men med beskeden som kom i veckan att Besara och Hamad ansluter ska ÖSK kunna greja kontraktet vad det lider. Här finns dock de tidigare Hammarby-spelarna inte tillgängliga, och då lär det bli förlust mot ett Bajen som tryckte in fem påsar på Degerfors senast. ÖSK:s läge förvärras dessutom av att Gerzic och Skovgaard är avstängda. Det luktar bortaseger lång väg på Behrn Arena där det kan springa iväg till klara siffror i stockholmarnas favör. Det är bara att singla tvåan i Närke.

5. Västerås - Helsingborg 2
Helsingborg har börjat ta upp kampen på täten i Superettan. Skåningarna tog en skön 1-0-seger mot Akropolis förra veckan när talangen Al Hamlawi målade i sin första start för säsongen. Glädjande där var dessutom att van den Hurk var åter från skada. Kan skåningarna få igång offensiven ska de kunna ta sig tillbaka till Allsvenskan. Ett tight spelande Västerås väntar i gurkstaden denna söndag. Det grönvita hemmalaget har faktiskt inte gått på pumpen på Iver Arena än så länge denna säsong, men mot ett Helsingborg som spelar likt men är snäppet bättre talar mycket för att det blir nederlag. Med X2 är vi i hamn.

6. Brann - Mjöndalen X
Över till Norge och Bergen där viktiga poäng ska fördelas i Eliteseriens nedre regioner. Brann får det inte att flyga och det doftar minst sagt ångest över de rödvita. Fyra poäng skiljer upp till Mjöndalen på säker mark inför helgens omgång, men då ska man ha med sig att värdarna spelat tre matcher fler. Gästerna från Drammen kommer från en imponerande 3-0-seger mot Haugesund där Martin Ovenstad klev fram med dubbla poäng. På resande tass har de brunvita det kämpigare där det blott blivit en poäng på de fyra senaste. Det luktar kryss lång väg om denna match. Våga dra en rövare och spika mittentecknet!

7. Haugesund - Vålerengen 2
Vålerengen löste en moralhöjande poäng i derbyt mot Lilleström med tanke på att de hämtade upp ett tvåmålsunderläge i den andra halvleken. Offensiven med Dönnum och Udahl fortsätter övertyga och i Layouni finns ett sparkapital. Under söndagen ska Eliteseriens ligatrea försöka bli första bortalag att roffa åt sig samtliga poäng på Haugesund Stadion. Även om värdarnas statistik på hemmagräset är stark ska det sägas att motståndet varit enkelt. Här blir det betydligt tuffare för Fiskmåsarna som är en nivå sämre än Enga. Kan tvåan fås till runt 40 prollar är spiken fräck.

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! Häng med i vårt succélag!
System 1: 150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! SLUTSÅLD söndag morgon!
System 2: 100 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! NYTT!

8. Kristiansund - Sandefjord 2
Fortsatt Vestlandet när vi beger oss norrut till Kristiansund. Ugglorna återfinns trots minusmålskillnad på en fjärdeplats, något som inte speglat insatserna. Värdarna har haft marginalerna på sin sida hittills men verkligheten har börjat komma ikapp. Endast en seger har det blivit på de fem senaste. Framförallt finns det frågetecken för offensiven efter att både Sörli och Pellegrino lämnat. Sandefjord är just nu Norges formstarkaste lag med tre raka triumfer. Valfångarna, som gästerna kallas, har fått till defensiven och ska även kunna stänga ner ett överskattat Kristiansund. X2 är ett fint drag som rensar bort fler än hälften av alla system.

9. Lilleström - Molde 2
Efter fadäsen mot Sarpsborg var Molde tillbaka i fint slag den gångna omgången när de krossade Odd med hela 5-0 hemma på Aker Stadion. Omoijuanfo fyllde på sin målkvot med två mål och är nu uppe i sanslösa 15 fullträffar efter 13 omgångar. Serieledningen är solid och även om en lurig bortamatch väntar i Oslo talar det mesta för att starka MFK tar ytterligare en trepoängare. Lilleström har gjort det över förväntan som nykomlingar och äntrar faktiskt Åråsen Stadion med sex raka utan nederlag. Vålerengen synade dock Kanariefåglarnas brister senast i den andra halvleken och här ska ett frejdigt Molde kunna skörda framgångar. Håller sig tvåan under 60 procent agerar den spik.

10. Strömsgodset - Stabaek 1
0-2 hemma mot Sandefjord blev droppen för Stabaeks ledning – Janne Jönsson sparkades. Det återstår att se om tränarbytet till Eirik Kjönö kan ge någon effekt. Han får en svår första uppgift som ansvarig för nästjumbon då hemmastarka Strömsgodset väntar i Drammen. Godset kommer från starka 1-1-resultat mot Viking och Vålerengen och har speciella målskytten Fred Friday i gott slag. Det luktar hemmaseger lång väg på Marienlyst Stadion. Kan ettan fås till under 65 procent åker spikpistolen fram. Mer än så och garderingar rekommenderas.

11. Tromsö - Rosenborg X
Vi rör oss norrut och blickar mot något av ett krismöte på Alfheim Stadion. Rosenborg lyckades visserligen segra mot Kristiansund senast, men sommaren har varit ett stort fiasko för Trondheim-klubben. Blott två poäng på fem matcher dessförinnan gör att det är hela tio poäng upp till serieledande Molde. Guldtåget har således mer eller mindre gått för Hareides trollungar. Tromsö inledde säsongen positivt men har nu fem matcher i följd utan trepoängare. Endast två mål har TIL mäktat med framåt på dessa fighter. När Moses Ebiye är blek finns inte mycket kraft framåt för värdlaget. Ångestladdad kamp att vänta här där det är svårt att välja sida. Helgardera och gå vidare.

12. Aarhus - Bröndby 2
Söndagsmatinén avslutas i Danmark där Superligaen dragit igång denna helg. Två klubbar som förväntas ta sig till Mästerskapsrundan, precis som i fjol, drabbar samman i rikets näst största stad. Bröndby gick den gångna säsongen hela vägen och plockade hem ett efterlängtad guld. Känslan är att det blir svårt att försvara titeln, men givetvis kommer de blågula tillhöra toppen. På Ceres Park får de gälla som favoriter trots att viktiga pjäser som Lindström, Jung och Schwabe lämnat. Aarhus ser nämligen ut att sakna sin superstriker Patrick Mortensen som dras med en skada. Med hänsyn till värde backas tvåan upp med ettan på större system i vad som förväntas bli en målrik tillställning.

13. FC Köpenhamn - Aalborg 2
Vi avslutar i den danska huvudstaden och det med en riktig smällkaramell. FC Köpenhamn har fallerat med att plocka hem ligatiteln de två senaste säsongerna och med mycket nytt hos de vitklädda finns en risk för platt fall även 2021/22. Ett gäng spelare saknas inför premiären på Parken och motståndet är obehagligt. Aalborg hade ingen vidare säsong i fjol men vann då på denna arena efter två strutar av Iver Fossum. Norrmannen finns kvar och ska kunna göra detta till en obehaglig premiär för värdarna. Med allt värde till höger är det X2 som ska prioriteras. Ettan tar först plats på större system.

Kupongens kassaskåp
Hammarby
Ett undermåligt Örebro utan Gerzic och Skovgaard är givetvis en tacksam uppgift för Bajen. Hammarby rinner iväg till en klar seger i skostaden. Bank!

Varningens finger!
Aalborg
FCK tenderar att falla platt titt som tätt och kan mycket väl göra så mot ett underskattat Aalborg. AaB har en spelare i Iver Fossum som vet hur det är att avgöra här på Parken. Bra skrällchans!144 rader
1. AIK - Kalmar FF 1x2
2. Göteborg - Mjällby 1x
3. Norrköping - Häcken x2
4. Örebro - Hammarby 2
5. Västerås - Helsingborg 2
6. Brann - Mjöndalen X
7. Haugesund - Vålerengen 2
8. Kristiansund - Sandefjord x2
9. Lilleström - Molde 2
10. Strömsgodset - Stabaek 1
11. Tromsö - Rosenborg 1x2
12. Aarhus - Bröndby 2
13. Köpenhamn - Aalborg x2

864 rader
1. AIK - Kalmar FF 1x2
2. Göteborg - Mjällby 1x2
3. Norrköping - Häcken x2
4. Örebro - Hammarby 2
5. Västerås - Helsingborg x2
6. Brann - Mjöndalen X
7. Haugesund - Vålerengen 2
8. Kristiansund - Sandefjord x2
9. Lilleström - Molde 2
10. Strömsgodset - Stabaek 1
11. Tromsö - Rosenborg 1x2
12. Aarhus - Bröndby 12
13. Köpenhamn - Aalborg x2

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! Häng med i vårt succélag!
System 1: 150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! SLUTSÅLD söndag morgon!
System 2: 100 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! NYTT!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örebro - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian +0
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västervik - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.50
20:45  AC Milan - Torino
Fotboll - Serie A - 2 asian +1
1.98
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
21:30  Villarreal - Cadiz
Fotboll - La Liga - 2 asian +1,5
1.71
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Tis
Insats: 100 kr -  
Köp här!
18:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!

Livestreaming