Europatipset Tips Söndag 27/9

Publicerad på 25 Sep 2020 - 23:06

Tipsexperten

Tipsexperten

25 Sep 2020 - 23:06

Det finns hela 3.5 miljoner anledningar till att bänka sig i tv-soffan under söndagen. Europatipset erbjuder en jackpot med samma siffror och under resans gång ska vi avverka Premier League, Serie A, Allsvenskan, La Liga och Bundesliga. Spänn fast er för nu kör vi så det ryker!


Spelstopp: 14:29

EUROPATIPSET TIPS 27/9


1. Manchester City - Leicester 1
Manchester Citys 3-1-seger i premiären mot Wolverhampton var i långa stunder ruskigt imponerande. Sterling, De Bruyne och Jesus såg alla spelsugna ut även om den sistnämnde nu ryktas missa ett par veckors spel. Det ska dock inte spela särskilt stor roll här. Leicester saknar sitt defensiva mittfältsankare Ndidi på grund av skada och då Jonny Evans nyss anslutit från sjukstugan lär han behöva ett par matcher för att komma i full form. Detta vinner City utan större problem.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Tottenham - Newcastle 1X2
Tottenham har matchats tufft i inledningen och även om den senaste segern (5-2) mot Southampton var imponerande ska det också sägas att The Saints i princip bjöd bort poängen. Så stora ytor kommer inte Spurs att få mot Newcastle. Mycket kan sägas om Steve Bruce, men att han skulle vara så naiv att han ställer ut sin backlinje högt mot spelare som Son och Kane är inte troligt. Här lär istället de svartvita backa hem och satsa på omställningar, en taktik som fungerade i motsvarande möte förra säsongen. Då vann Newcastle på Tottenham Hotspur Stadium med 1-0 och när streckningen spårat ur till vänster är det superläge att måla hela vägen här.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. West Ham - Wolverhampton 2
West Ham har inte börjat bra och efter premiärtorsken mot Newcastle följde ytterligare ett nederlag mot Arsenal. Det var extra tungt då The Gunners avgjorde i slutminuterna. I veckan har David Moyes och Issa Diop saknats sedan de lämnat positiva Coronatest och det sätter givetvis frågetecken för vilket lag som The Hammers kommer att ställa på benen här. Wolverhampton har tillgång till i princip full slagstyrka och med nye Semedo har också luckan efter Doherty fyllts med råge. Jiménez visar god form på topp och med parhästarna Traoré och Podence vid sin sida kommer trion skapa stor oreda för West Ham. Tvåan spikas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Roma - Juventus 2
Lugn och ro råder inte i Rom för stunden. Dzeko längtar bort och utan en ersättare klar dras Roma med frågetecken på topp. Det tar dock inte slut där. 0-0-premiären mot Hellas Verona ändrades nyligen till en torsk med 0-3, detta sedan huvudstadslaget registrerat mittfältaren Diawara på ett felaktigt sätt. Pinsamt är ordet och här väntar årets svåraste hemmamatch när Juventus kommer på besök. Den gamla damen inledde med 3-0 mot Sampdoria där såväl Kulusevski som Ronaldo skrev in sig i målprotokollet. Duon kan mycket väl vara framstående även här. Tvåan står ensam trots överstreckningen.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Crotone - Milan X
Milan siktar högt med Zlatan Ibrahimovic i laget. Han missade dock torsdagsfajten mot Bodö/Glimt då han testats positivt för Covid19 och det märktes att svensken inte fanns med på plan där. Norrmännen bjöd på hårt motstånd och de svartröda fick till slut kämpa sig till en 3-2-seger. Nu väntar ännu en kamp utan Ibra. Crotone fick ingen önskvärd premiär mot Genoa. 1-4 i baken var mörka siffror, men nu är det upp på hästen igen som gäller. Mot ett storlag som Milan kommer motivationen per automatik och när tvåan streckas väldigt högt går det inte att lämna den ensam. Ta med alla tecken på större rader.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Malmö FF - Häcken 1
Seriefinal i Allsvenskan. Malmö betvingade kroatiska Lokomotiva Zagreb i torsdagens kval till Europa League utan problem och med tanke på vilken match som stundar här var det en alldeles perfekt genomkörare. Sören Rieks och Isaac Kiese Thelin såg ruggigt bra ut och dessutom finns visst hopp för att Anders Christiansen ska kunna medverka här. Kommer dansken till spel är det klar fördel för de himmelsblå. Häcken skuggar sex poäng bakom med en match till godo, men det är svårt att se att göteborgarna ska kunna ta ikapp det försprånget. Spelet på främmande mark har varit svalt under säsongen och på Stadions gräsmatta kommer plastvurmarna Häcken att få bekänna färg. Finns ettan under 60 procent är det en sund spik.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Djurgården - IFK Norrköping 1
Djurgården misslyckades med att ta sig vidare i Europaspelet i och med torsken mot Cluj i torsdags. Surt för stockholmarna såklart men insatsen var det inget fel på. Med lite tur hade resultatet kunnat gå en annan väg, men Fru Fortuna var inte på värdarnas sida den här gången. Faktum är dock att Blåränderna har alla möjligheter att nå ut i Europa nästa säsong då de inför söndagen endast är tre poäng bakom tredjeplatsen med en match mindre spelad. Norrköping är ett av lagen som ska passeras då. Peking har haft en otroligt mörk sensommarperiod och mot ett normalt hemmastarkt Djurgården är det svårt att se tre poäng för besökarna. 1X är därför ett dugligt lås.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Elfsborg - IFK Göteborg 1
IFK Göteborg går ruskigt tungt och tränarbytet har än så länge inte inneburit en positiv effekt. Uttåget ur Europa League mot FC Köpenhamn var knappt men tungt och det följdes upp med ett ännu tyngre nederlag mot Kalmar senast. Således är Blåvitt på allvar indragna i nedflyttningsstriden vilket såklart är ett praktfiasko. Jobbig resa väntar nu också besökarna när bussen går till Knalleland. Elfsborg gör här sin sista match tillsammans med Jesper Karlsson innan han flyttar Holland och lita på att yttern vill avsluta snyggt i Borås. Här väger hemmaplansfördelen tungt och 1X är därför ett starkt lås.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


9. Falkenberg - Hammarby 1
Ruskigt viktiga poäng står på spel i Halland. Hammarby har stått för en svag säsong såhär långt och har en bra bit upp till Europaplatserna. Det tidigare så framgångsrika spelet hackar betänkligt och på den alkoholfria arenans naturgräs kommer inte Bajen att erbjudas en millimeter. Falkenberg jagar nytt kontrakt i Allsvenskan och även om värdarna har en klart sämre trupp än gästerna på pappret är det svårt att räkna bort Hasse Eklunds gäng här. Hammarby kommer från en förnedrande derbytorsk mot AIK och med tanke på att FFF vann sin senaste hemmamatch mot Varberg lockar det minst sagt att lämna tvåan utanför gemenskapen.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. Helsingborg - Östersund 1
Helsingborg är klart förbättrade den senaste tiden och tack vare segern mot Varberg klättrade också skåningarna förbi Göteborg upp på säker mark. Där har HIF inte varit under i princip hela säsongen och nu gäller det att visa samma takter när Östersund kommer på besök. Falkarna lär klara kontraktet utan större problem och kan spela avslappnat här. Mot ett blodtörstande Helsingborg är det dock inte optimala förutsättningar och när Rewan Amin alltjämt fattas gästerna är det läge att hoppa helsingborgarnas formtåg. Ettan först, krysset sen.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


11. Valladolid - Celta Vigo 1
Valladolid var säkerheten själv på det egna gräset i fjol där det blev poängplock i 15 av 19 fajter. Inte illa pinkat av ett gäng som tog sig upp i finrummet så sent som säsongen 18/19. Premiären mot Sociedad var också i positiv bemärkelse där det faktiskt var baskerna som ska vara tacksamma för att det stannade vid ett oavgjort resultat. Nu väntar Celta Vigo på José Zorrilla. Gästerna har inlett med fyra poäng av sex möjliga, men mot Valladolid har inte Celta trivts alls bra sedan den Ronaldo-ägda klubben tog sig upp. Fyra raka inbördes utan seger är facit för Vigogänget som ska vara nöjda om de får med sig en pinne härifrån. Börja till vänster och spänn sedan säkerhetsbältet med krysset.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Barcelona - Villarreal X
Till Messis stora förtret har Suárez lämnat Barcelona för rivalen Atlético Madrid. Ronald Koeman börjar således med uppförsbacke direkt och det ska bli spännande att se hur relationen mellan Messi och holländaren artar sig. Lurig motståndare väntar katalanerna redan i deras premiär. Villarreal har förstärkt mittfältet med Coquelin och Parejo där framför allt den sistnämnda är ett högoktanigt nyförvärv. Kan han fylla luckan efter flyktade Cazorla är mycket vunnet. Barca ska gälla som favoriter men när hela högersidan i princip glöms bort helt är det läge att dra öronen åt sig. Måla tvärs över och jobba in Den gula ubåten!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


13. Freiburg - Wolfsburg 2
Kupongen avrundas i Tyskland. Freiburg är försvagade sedan Waldschmidt och Koch lämnat föreningen, men Christian Streich mannar segrade trots det i premiären mot nykomlingen Stuttgart. Tuffare emot nu dock när Wolfsburg kommer på besök. Vargarna har ruggig kvalitet i Weghorst, Schlager och Arnold och tog sig dessutom vidare i Europa League i veckan utan större problem. Freiburg vann motsvarande möte i fjol, men när tunga pjäser försvunnit sedan dess är det läge för gästerna att ta revansch, tvåa!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp


Manchester City
City såg bra ut i premiären mot Wolves. Offensiven var vass och när Leicester saknar sin mänskliga sköld Ndidi kommer värdarna forsa fram. Då orkar inte Rävarna stå emot.


Varningens finger!


Newcastle
Newcastle vann motsvarande möte mot Tottenham i fjol, men streckas ändå ner som klara underdogs här. Med tanke på att Spurs matchats tufft redan nu lär det finnas en del slitna ben och det är vi inte sena med att ta betalt för.


144 rader
1. Man City - Leicester 1
2. Tottenham - Newcastle 1x2
3. West Ham - Wolves 2
4. Roma - Juventus 2
5. Crotone - Milan x2
6. Malmö - Häcken 1
7. Djurgården - Norrköping 1x
8. Elfsborg - Göteborg 1x
9. Falkenberg - Hammarby 1x
10. Helsingborg - Östersund 1
11. Valladolid - Celta Vigo 1
12. Barcelona - Villarreal 1x2
13. Freiburg - Wolfsburg 2


864 rader
1. Man City - Leicester 1
2. Tottenham - Newcastle 1x2
3. West Ham - Wolves 2
4. Roma - Juventus 2
5. Crotone - Milan 1x2
6. Malmö - Häcken 1
7. Djurgården - Norrköping 1x
8. Elfsborg - Göteborg 1x
9. Falkenberg - Hammarby 1x
10. Helsingborg - Östersund 1x
11. Valladolid - Celta Vigo 1x
12. Barcelona - Villarreal 1x2
13. Freiburg - Wolfsburg 2


Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto