Europatipset Tips Söndag 4/10

Publicerad på 2 Okt 2020 - 21:17

Tipsexperten

Tipsexperten

2 Okt 2020 - 21:17

Söndagens Europatips går verkligen inte av för hackor. Toppmötena avlöser varandra, eller vad sägs om Manchester United - Tottenham, Hammarby - Djurgården, Juventus - Napoli och Barcelona - Sevilla? Wow är ordet och vi sätter omgående full fart mot fullträffen med en djupgående analys!


Spelstopp: 14:29

EUROPATIPSET TIPS 4/10


1. Aston Villa - Liverpool 2
Vi inleder kalaset med två herrskap som drattade ur Ligacupen i veckan. Aston Villa, finalister i fjol, fick kasta in handduken mot Stoke i en match där det dock ska sägas att Villa dominerade fullständigt. Inledningen i Premier League har också varit lovande, men här väntar säsongens tuffaste hemmamatch. Liverpool kommer på besök och gästerna kommer från två asfalteringar av Arsenal. Det räckte till klar ligaseger, men i cupen drog The Gunners det längsta strået efter straffar. Här tar Klopps mannar retroaktiv revansch. Banktvåa trots överstreckning.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Manchester United - Tottenham 1
Tottenham har matchats väldigt hårt den senaste tiden och spelar här sin fjärde match inom loppet av en vecka. Det har också satt sina spår i truppen. Mot Newcastle byttes bland andra Son ut i halvlek med en befarad skada och hans betydelse för Spurs kräver knappast någon vidare förklaring. Ole Gunnar valde att rotera startelvan i cupen mot Brighton kraftigt från ligamatchen mot samma lag och det visade sig vara ett smart drag. United vann med 3-0 och kommer således till spel med gott självförtroende, men framför allt en skadefri trupp. Då ska värdarna hållas högst. Etta till fin procent.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Arsenal - Sheffield United X
Att Arsenal ska streckas på samma höjder som Liverpool känns inte alls rätt. Det är dock precis vad som ser ut att ske här när Sheffield United kommer på besök. The Gunners har inte övertygat spelmässigt i någon tävlingsmatch sedan säsongen drog igång och här blir svenska folket förblindade av The Blades mörka inledning. Chris Wilder vet dock vad han håller på med och förra säsongen lotsade han sina mannar till fyra av sex möjliga poäng mot söndagens motståndare. Det är inte alls otroligt att gästerna tar en eller tre poäng även här. Plocka med alla tecken.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Wolverhampton - Fulham 1
Att Fulham skulle få det tufft i Premier League rådde det knappast någon tvekan om, men att Londonlaget skulle stå på noll poäng och tio insläppta mål efter bara tre omgångar var det kanske färre som trodde. Så är dock fallet, men The Cottagers visade mot Leeds (3-4) att de vet var motståndarmålet är beläget. Kan Scott Parker kräma ur en liknande prestation ur sitt lag här samtidigt som försvaret skärper sig finns det trots allt möjligheter till poäng. Detta då Wolves är inne i en liten formdipp för tillfället. Går Vargarna ut och underskattar nykomlingarna här kan det mycket väl sluta med delad ära på Molineux. Krysset sällskapar alltså den hårt streckade ettan.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Hammarby - Djurgården 1
Vidare till Svedala där ett Stockholmsderby är först på tur. Varken Hammarby eller Djurgården har haft en säsong att minnas så här långt, men viss heder kan fortfarande räddas då båda aktörerna har möjligheter att ta sig ut i Europa nästa år. Bajen är det gäng som visar mest liv för stunden och viktorian borta mot desperata Falkenberg var fullt rättvis. Jóhannsson satte två baljor där och den målfarlige anfallaren kan mycket väl måla även mot DIF. Blåränderna har bara vunnit en av sina åtta senaste tävlingsmatcher och brukar inte trivas mot sina stadsrivaler heller. 1X räcker.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Östersund - AIK 2
Östersund har med rätta hyllats sedan tränarbytet och formen är fortsatt mycket god då Falkarna inte torskat sedan i början på augusti. Det börjar dock bli hög tid för en reaktion då ÖFK flaxat väl mycket mot slutet. Den reaktionen kan mycket väl komma mot ett AIK som fått rejäl luft under vingarna. Två raka segrar har tagit gästerna upp en bit ovanför återkvalsstrecket och Nabil Bahoui har gått i bräschen under den perioden. Den skadeförföljde klassliraren har nätat i två raka matcher och lär säkerligen vara hungrig på nya personliga poäng här. Tvåan spikas.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. IFK Norrköping - Sirius 2
I ett på förhand jämnt och svängigt möte blir Sirius alldeles för undervärderade av det svenska folket. Uppsalas stoltheter vann det vändande mötet mot Norrköping i studentstaden med 4-2 och har fortsatt fin form på duon Vecchia och Sugita. Det är två herrar som har kapacitet för att kunna skjuta Peking i sank ännu en gång. Värdarna har ridit ut den värsta stormen och är uppe på andraplatsen i Allsvenskan inför helgen, men när ettan nosar över 65 procent är det läge att dra öronen åt sig. Börja till höger där det magiska värdet finns.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. IFK Göteborg - Varberg 2
Göteborg ser fortsatt uddlösa ut och kontraktet är verkligen i fara för göteborgarna. Vinsterna lyser med sin frånvaro och så här långt har inte tränarbytet inneburit någon förändring. Det är helt enkelt bara för Blåvitt att försöka kriga sig tillbaka på vinnande väg, men det kommer inte att bli någon enkel resa. Redan under söndagen väntar en lurig motståndare. Varberg har stått för en sensationell säsong hittills då många förhandstips hade gästerna som klar jumbo, men Jocke Persson och hans gäng har motbevisat alla kritiker än så länge. Det här är en match som står och väger på förhand och då är återigen värdesidan till höger den som lockar mest.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


9. Lazio - Inter 2
Vi tar oss ner till Italien där Lazio åkte rejält på pumpen mot Atalanta i onsdags. Bergamoklubben slaktade romarna med 4-1 och det var aldrig något snack om saken i den fajten. Således lär Örnarna vara rejält revanschsugna här, men värdarna får passa sig. På andra sidan står nämligen ett formtoppat Inter och väntar på att få släppa lös anfallskraften i lirare som Lukaku, Hakimi och Sánchez. Trion stod för totalt tre mål och två assist mot Benevento och även om Lazio är ett tuffare motstånd är det svårt att se att Nerazzurri inte vinner på Olimpico. Håller sig tvåan runt 50 procent kan den gott lämnas ensam.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. Juventus - Napoli 2
I Turin drabbar två aktörer med Scudetto-förhoppningar samman. Juventus känns inte lika slagkraftiga den här säsongen, men med Cristiano Ronaldo i laget kan vad som helst hända när de svartvita är i farten. Ett alldeles lysande exempel på det kom mot Roma senast där portugisen skallade in 2-2 trots att Den gamla damen då hade fått Rabiot utvisad dessförinnan. Fransmannen saknas således här. Napoli leder inför helgen Serie A på målskillnad sedan Gattusos mannar slagit både Parma och Genoa klart respektive glasklart. Gästerna har enorm klass i lirare som Osimhen, Mertens och Insigne och nu ser dessutom Lozano ut att ha hittat rätt i Neapel. Juve är en favorit i fara. Börja med gaffeln och gå hela vägen på större rader.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


11. Levante - Real Madrid 2
Real Madrid står trots en något trevande inledning noterade för sju av nio möjliga poäng. Zinedines Zidanes herrskap brukar inleda säsongen på sömnigt manér för att sedan vakna till liv när våren står i antågande. Det faktumet gör att det blir svårt att lita blint på Marängerna här. Levante kan mycket i sina stunder och har god kapacitet i namn som Campana, Morales och Bardhi. Att värdarna ska kunna streta emot och ordna ett kryss på Ciutat de Valéncia ska inte ses som en utopi.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Barcelona - Sevilla X
Den klart mest högoktaniga spanska matchen denna helg är den som ska gå av stapeln på Camp Nou. Barcelona levde farligt mot Celta Vigo senast då Lenglet blev utvisad redan i den första halvleken, men katalanernas ruggiga individuella nivå red ut stormen den gången. Tuffare emot nu däremot när Sevilla kommer på besök. Andalusierna har vunnit båda sina matcher i inledningen och är extra stärkta av att segrarna kommit sent. Det bådar gott inför fortsättningen och här ska gästerna kunna bjuda upp till tango. Måla hela vida vägen.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


13. Lyon - Marseille 1
Vi går i mål med ett möte från Ligue 1. Marseille stod för en imponerande inledning med segrar mot Brest och framför allt PSG, men därefter har det gått tyngre för Villas-Boas och company. Nu väntar en jobbig resa till en motståndare som OM haft svårt mot i modern nutid. Lyon har inte förlorat mot gästerna på eget gräs sedan 13 år tillbaka och inte mycket tyder på att det blir någon ändring här. Les Gones har rejäl spets i lirare som Depay, Dembélé och Ekambi och till vettig procent är det läge att låta ettan stå på egna ben.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp


Liverpool
Liverpool har inlett i samma rasande takt som de inledde förra säsongens ligaspel och vi vet alla hur det slutade. Aston Villa är också höga på ångorna från sin start, men här plockas Birminghamklubben ner på jorden. Banktvåa.


Varningens finger!


Sheffield United
Arsenal var inte värda trepoängaren mot West Ham och fick därefter en rejäl käftsmäll av Liverpool. Trots det streckas ettan upp till skyarna inför mötet med Sheffield United. The Blades vet hur de rödvita ska avväpnas och ska ses med goda möjligheter att kunna få med sig poäng härifrån.


144 rader
1. Aston Villa - Liverpool 2
2. Man United - Tottenham 1
3. Arsenal - Sheffield U 1x2
4. Wolves - Fulham 1x
5. Hammarby - Djurgården 1x
6. Östersund - AIK 2
7. Norrköping - Sirius 2
8. Göteborg - Varberg 2
9. Lazio - Inter 2
10. Juventus - Napoli 12
11. Levante - Real Madrid x2
12. Barcelona - Sevilla 1x2
13. Lyon - Marseille 1


864 rader
1. Aston Villa - Liverpool 2
2. Man United - Tottenham 1
3. Arsenal - Sheffield U 1x2
4. Wolves - Fulham 1x
5. Hammarby - Djurgården 1x
6. Östersund - AIK 2
7. Norrköping - Sirius 12
8. Göteborg - Varberg x2
9. Lazio - Inter 2
10. Juventus - Napoli 1x2
11. Levante - Real Madrid x2
12. Barcelona - Sevilla 1x2
13. Lyon - Marseille 1


Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto