Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 6/6

5 Juni 2021 - 07:23

EM kryper allt närmre och nu går nationerna in på upploppet till sommarens stora fest. Träningslandskamper utgör återigen den stora merparten av jackpott-lappen innan det hela rundas av med kvalspel från England och Spanien samt matcher från halvhöga höjder i Sverige. Mästerskapskassan ska fyllas på, häng med!

Spelstopp: 14:591. Belgien - Kroatien 1
Träningslandskamperna tar fortsatt stor plats på kupongerna. Belgien hade problem i samma spelform i torsdags när Grekland stod för motståndet och trots att Hazard den yngre gav Robban Martínez mannar en tidig ledning var det fetaostfantasterna som tillslut, efter sin kvittering i mitten av andra halvlek, låg närmast segern. Har man problem mot greker som inte ens kvalificerat sig för EM kan man få det även mot VM:s senaste silvermedaljörer, om detta råder ingen tvekan. Gästerna kryssade även de i sin senaste kamp men de har ett ytterst kompetent lag att tillgå och till dessa procent ska inte ettan spikas. 1X är minimum i utgång.

2. England - Rumänien 1
Underbart är kort. Trent Alexander-Arnolds omskrivna comeback slutade med en skada och även om engelsmännen gick segrande ur den vänskapliga kampen mot Österrike så var det knappast värt det. Laget som helhet såg trubbigt ut och det var egentligen bara Grealish som ville något alls i offensiv väg. Rumänien var inte mycket bättre hemma mot Georgien, 1-2 var lika risigt som det låter och även om det ska brasklappas för att de fick spela 20 minuter med en man mindre så kan de bättre. Om de får ut det mot ett genrepande men ineffektivt England kan gästerna klara ett kryss men knappast mer. Ettan först, rensarkrysset sen.

3. Norge - Grekland 1
Norges senaste träningslandskamp mot Luxemburg gav skäl för namnet. Solbakkens sällskap har stor spets på pappret men än så länge är maskineriet långt ifrån väloljat. Förutom Big Braut Hålands sena mål tar varken vi eller norrmännen med något från den trötta matchen mot mininationen. Det behövs bättre fart mot Grekland, som ovan nämnt, gjorde en gedigen insats borta mot Belgien och lär göra detsamma här. Ettan garderas med åtminstone kryss.

4. Österrike - Slovakien 1
Slovakien står inför en tuff uppgift i Wien. Sabitzer, Alaba, Baumgartlinger och Hinteregger är bara några av namnen som imponerar hos alplandet som kan störa vilken stornation som helst en hyfsad dag. Slovakerna är inte lika vassa och när Hamsik går en kamp mot klockan i sjukstugan finns inte mycket klass att tillgå bortsett den slitna mittbacken Skriniar, som inte spelade alls när laget krigade till sig ett kryss i hemmakampen mot Bulgarien den gångna veckan. På en relativt svårspikad kupong är Österrrike en bra favorit. Etta!

5. Nederländerna - Georgien 1
Memphis Depays doppietta räddade ett holländskt kryss mot Skottland i onsdags och nu behöver det låga landet höja sig om de ska ha en chans i sommarens EM. Att truppen håller måttet råder det dock ingen tvekan om och mot Georgien ska de brandgula gubbarna kunna skapa momentum inför mästerskapet. Willy Sagnol har gjort det bra som förbundskapten för landslaget från vinets vagga men här är gästerna numret för små. Etta.

6. Danmark - Bosnien 1
Mink-meckat på andra sidan sundet fick med sig ett kryss från mötet med Tyskland i veckan. Här ställs de mot ett något mindre kompetent motstånd vilket bör innebära att de allra minst löser ett likvärdigt resultat. Bosnien ställde upp med Malmö-duon Anel Ahmedhodzic och Adi Nalic i deras senaste match mot Montenegro men det räckte inte till mer än ett kryss (0-0) ändå. Offensivt saknas kvalité och ska de få med sig något mot Eriksen, Braithwaite och Höjbjerg är det via oavgjort. 1X räcker.

7. Luxemburg - Skottland 1
Luxemburg är inte samma slagpåse som förr. Landets representationslag är numera lika solitt som dess ekonomi och det har man visat vid upprepade tillfällen under de senaste två-tre åren. I veckan var det Norge som fick kämpa och vem vet vad som hade hänt om baggarna inte haft bjässen Braut på topp. Skottland har ingen av varken samma skrot eller korn och även vänsterbackarna Robertson/Tierney håller hög klass så fattas det på andra håll. Till dessa streck streckar vi från vänster, även om alla tecken ter sig bäst.

8. Moldavien - Azerbajdzjan 2
Ett mediokert och, om vi ska vara ärliga, ganska tråkigt möte väntar i Chişinău. Varken Moldavien eller Azerbaijan gör att det vattnas i munnen, men värdnationen har stått för ett par unikt dåliga prestationer på senare tid. Hemmalagets 0-8-förlust mot Danmark följdes upp av 1-4 mot Israel samt 0-2 mot Turkiet senast och därmed är det svårt att luta åt något annat håll än höger. The Land of Fire är inget lag som sopar någon av mattan men veckans seger mot Vitryssland visar att ändå att det finns viss eldkraft. Strecka från höger.

9. Hartlepool - Bromley 1
Hartlepool välkomnar Bromley till Victoria Park där värdarna kliver in som klara favoriter i kvartsfinalen av playoffet som till syvende och sist mynnar ut i en plats i League Two. Poolpojkarna kom fyra i grundserien medan ett Bromley utan usp brötade sig till en sjundeplats i densamma. Gavan Holohan med vänner kommer hålla hårt i taktpinnen på den egna banan och precis som under säsongen i stort lär de vara starkast. Ettan ser fin ut till dessa procent.

10. Leganés - Rayo Vallecano 1
Det krävs en ruggig remontada för att Leganés ska reda ut underläget från den första matchen i detta dubbelmöte. Rayo rullade in 3-0 på Vallecas i torsdags och gästerna är därmed ganska tillfreds med en uddamålstorsk under söndagen. Leganés måste ösa på framåt och har kunskapen att göra så, men det är tveksamt om det räcker mer än till att hyfsa de sammanlagda siffrorna. Värdarna är en given favorit i detta enskilda möte, men ettan räcker bättre för oss än för dem.

11. Falkenberg - Västerås 2
Ett speciellt möte stundar för Västerås tränare Thomas Askebrand som besöker sin genombrottsförening Falkenberg. Förutom att FFF ligger i Superettan är dock inte mycket sig likt sedan han lämnade. Värdarna åkte som bekant (och ganska väntat) ur Allsvenskan i fjol och har tappat en hel del spelare sedan dess. Det har märkts på resultaten. Falkarna har hittills förlorat sex av åtta matcher i Sverige näst högsta serie och att Askebrands nya adepter ska lämna Falcons Alkoholfria Arena med poäng ter sig därför inte som en omöjlighet. X2 går först på lilla lappen.

12. Lunds BK - Linköping City 2
Lunds BK har likt Falkenberg roterat rejält i sitt manskap de senaste åren. Trotjänaren och lagkaptenen Martin Johansson var sist i raden, som bland annat innehållit spelare som Salif “Salle” Camara Jönsson, att lämna och nu harvar “Krubban” i botten av Division 1. Det gör även Linköping, varpå ett förmodat kampfyllt möte stundar. Gästerna sätter sitt stora hopp till diamanten från Sierra Leone, Christian Moses, som stod för båda lagets mål senast medan LBK litar till kollektivet. Frågan är vad som fäller avgörandet i Studentstaden men klart är i alla fall att värdet till höger inte kan lämnas utanför. Helgardera och håll tummarna för knallen.

13. Umeå FC Akademi - Gottne IF 2
Björkarnas stad är det som gäller när boll från Division 2 avslutar bongen. Umeå FC Akademi, som agerar plantskola till Ettan-gänget Umeå FC, ställs där mot Gottne IF från hockeymeckat Örnsköldsvik. Seriepremiären har låtit vänta på sig på grund av Corona och här väntas två ringrostiga sällskap ställa upp. Det är dock ingenting mot vad tipparna är. Procenten till höger är bland det ruggigaste vi sett i modern semikarantän-tid. När säsongen summerades i fjol skiljde bara en poäng mellan lagen och med tanke på att Umeå konstant “tappar” sina bästa spelare till storebror med samma namn ska gästerna ha goda chanser att gå iväg med tre poäng. Tvåan står sig som spik hela vägen upp till 60 procent.

Kupongens kassaskåp
Gottne
Något Franz Jäger är det inte tal om men när det streckas så in i Norden fel är det svårt att förbise fajten i Umeå. Gottne håller högre klass än ett brandskattat UFCA och i skrivande stund är det söndagens spik!

Varningens finger!
Luxemburg
Både Luxemburg och Linköping ska kunna skrälla. Lilleputtnationen får dock förtroendet då de i kraft av hemmaplan ska kunna rida vidare på sin positiva forbollsvåg. Mot ett Skottland som inte vill dra på sig några skador lagom till EM måste ettan med.144 rader
1. Belgien - Kroatien 1x
2. England - Rumänien 1
3. Norge - Grekland 1x
4. Österrike - Slovakien 1
5. Nederländerna - Georgien 1
6. Danmark - Bosnien 1x
7. Luxemburg - Skottland 1x2
8. Moldavien - Azerbajdzjan 2
9. Hartlepool - Bromley 1
10. Leganés - Rayo Vallecano 1
11. Falkenberg - Västerås x2
12. Lund - Linköping City 1x2
13. Umeå Akademi - Gottne 2

864 rader
1. Belgien - Kroatien 1x
2. England - Rumänien 1x
3. Norge - Grekland 1x
4. Österrike - Slovakien 1
5. Nederländerna - Georgien 1
6. Danmark - Bosnien 1x
7. Luxemburg - Skottland 1x2
8. Moldavien - Azerbajdzjan x2
9. Hartlepool - Bromley 1
10. Leganés - Rayo Vallecano 1
11. Falkenberg - Västerås 1x2
12. Lund - Linköping City 1x2
13. Umeå Akademi - Gottne 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Juventus - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.70
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.40
19:00  Rayo Vallecano - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.85
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.81
19:00  Almtuna - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - Över 5,5 mål
1.77
21:30  Real Madrid - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.00
19:00  Degerfors - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian -1)
1.86
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Melkers Jackpott Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Solvalla 27/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming