Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 9/8

7 Augusti 2020 - 12:44

Europatipset håller sig inom Skandinaviens ramar under söndagen. Allsvenskan bidrar med sex fajter där Stockholmsderbyt får det att vattnas i munnen lite extra. Örgryte sticker sedan emellan med sitt möte mot Trelleborg innan vi avrundar i norska Eliteserien. 3 miljoner i jackpot går inte av för hackor och vi åker direkt!


Spelstopp: 14.29.

EUROPATIPSET TIPS 9/8


1. Djurgården - Hammarby 1
Först ut är inget mindre än ett Stockholmsderby! Djurgården har tuffat igång rejält och ståtar nu med tre raka triumfer. Blåränderna har fått igång både Kalle Holmberg och Emir Kujovic i kedjan och nu förstärks DIF av att även Berg och Karlström är tillbaka från sina avstängningar. Lika muntra miner är det inte i söder. Hammarby är rent ut sagt usla så här långt och insatsen mot Falkenberg var inget att skryta om på Den Gröne Jägaren direkt. Tankovic står utan kontrakt och Kacaniklic besväras av en baksida som håller honom borta från den här fajten. Djurgården skjuter derbyspöket än längre bort, etta!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Falkenberg - Malmö FF 2
Malmö körde till slut över HIF med 4-1 i derbyt. De mesta mästarna har nu sex raka vinster där 19 (!) mål gjorts och det framtida schemat går inte att klaga på heller. Elfsborg är det enda motståndet som erbjuds från den nuvarande övre halvan sett till de sex kommande omgångarna, och det är därmed upp till övriga lag att ta upp kampen med MFF. Falkenberg har gjort det bra och poängen mot Hammarby innebar att värdarna nu har fem raka utan torsk. Den trenden lär dock brytas förr snarare än senare och mot Malmö väger Hasse Eklunds gäng för lätt.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Mjällby - AIK 1
Ett av kupongens mest svårtippade möten är det på Strandvallen. Mjällby har visat att de i princip både kan slå och förlora mot alla lag i serien, men värdarna behöver framför allt stärka upp defensiven. Den senaste hållna nollan kom i början av juli borta mot Östersund och det säger det mesta om hur mycket chanser Listerlandsgrabbarna släpper till. AIK:s tidigare så ramstarka defensiv har vi inte sett röken av så här långt, men stockholmarna fick i alla fall med sig en nolla från mötet med Kalmar. En brutalt oförtjänt sådan ska dock nämnas och Grzelak har ett hästjobb framför sig. Börja till vänster, men tillåter plånboken är alla tecken att föredra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Örebro - IFK Göteborg 2
Äventyret fortsätter på Behrn Arena där Örebro ser riktigt risiga ut för stunden. Visserligen blev det seger borta mot Kalmar, men tilltänkta nyckelspelare som Nahir Besara och Jake Larsson har underpresterat så här långt. Göteborg har inte heller sprudlat offensivt, men linjerna sitter som en smäck under Poya och kan bara Änglarna fortsätta att skapa chanser på löpande band så kommer utdelningen förr eller senare. Tvåan ser ut att stanna där den ska och är då en fullt tänkbar spik.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Häcken - Kalmar FF 1
Förstärkningarna av Israelsson och Bergqvist har givit mer jävlaranamma till Kalmar, men att smålänningarna ska inkasta sig kvar i serien är svårt att se. Visst är det ett vapen som Nanne Bergstrand och gänget ska utnyttja, men spelet bör nog vässas för att undvika ett kvalscenario likt förra säsongen. Häcken har blandat och gett utanför Hisingen, men på Bravidas plastmatta är Getingarna ett av seriens klart bästa värdgäng. Ettan får dock väl stort förtroende här, med tanke på att förstaslipsen Abrahamsson saknas för Alm och company bör krysset tillåtas plats på större system.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Östersund - Elfsborg 2
En möjlig affärsidé till Östersund skulle kunna vara att inhandla en stor båt, för ÖFK har transformerats till rena rama kryssningsfartyget i modern tid! Fem raka oavgjorda fajter är jämtlänningarna uppe i nu, men det kan mycket väl vara så att det roliga tar slut mot Elfsborg. Boråsarna är en positiv överraskning i toppen av Allsvenskan och än så länge är besökarna delade ettor med Malmö vad gäller minst antal förluster. Ett nederlag är starka papper och här är Elfsborg normalt ett nummer för stort för de rödsvarta. Håller sig tvåan runt 55 prollar är den spikbar.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Örgryte - Trelleborg 1
Superettan härnäst där ett möte i Göteborg ska synas. Trelleborg reser hit efter en dyster historia uppe i Borlänge häromsistens. 0-3 i ändan mot Brage var kanske inte vad Kristian Haynes och gänget hade hoppats på, men det blev också smärtsamt tydligt att grabbarna från Palmstaden inte har i toppen av Superettan att göra. Det har förmodligen inte Örgryte heller, men ÖIS kommer från en moralstärkande viktoria mot Västerås i veckan. Värdarna låg då under, men efter två drömmål signerade Ackermann och Browning hamnade alla pinnar i de blårödas buss. Det är läge att hoppa på den bussen här och ettan är en potentiell chansspik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Stabaek - Odds BK 2
Vi lämnar Svedala för Norge och det är också där vi stannar under resterande delar av kupongen. Stabaek blev första lag att lugga Bodö/Glimt på poäng i Eliteserien, men efter det åkte Romain Gall och company på stryk mot Haugesund. Då det säkerligen var många trötta ben inför det mötet var torsken inte mycket att säga om, men nu bör värdarna kunna prestera bättre med en veckas vila i benen. Upp i nivå måste de i alla fall när Odds BK kommer på besök. De svartvita anländer med tre raka triumfer i bagaget och den senaste insatsen mot Rosenborg var riktigt imponerande. Besökarnas oförmåga att täppa till bakåt gör dock att det inte går att lita fullt ut på dem. Gaffeln blir då valet.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


9. Aalesund - Viking X
Två formsvaga gäng går i klinch på Color Line Stadion. Aalesund har förlorat fyra av sina fem senaste och det ser onekligen ut som att det blir en lång säsong i finrummet för tabelljumbon. Målskillnaden på minus 22 är hisnande, men viss chans till poängplock ska värdarna ändå ses med mot Viking. Drängarna från Stavanger är ett ganska habilt lag i grunden, men efter att bara ha plockat elva poäng på de tolv inledande fajterna är bottenskiktet vad som visas i spegelbilden. Matchbilden lär visa två aktörer som är livrädda för att förlora, börja därför med krysset och titta inte till höger förrän på större rader. 
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. Kristiansund - Start X
En streckning modell skev ser ut att inträffa i nästa möte. Kristiansund parkerar in strax under toppskiktet på en respektabel femteplats, men den relativt nyfödda klubben (2003) har så här långt bara vunnit en tredjedel av sina matcher. Trots det är ettan uppe och nosar alldeles för högt för att det ska smaka bra i munnen. Start har inlett i moll, men det känns som att svenska folket stirrar sig alldeles för blinda på tabellen här. Gästerna har plockat poäng i över hälften av fajterna, och kommer de blåvita upp i någorlunda nivå ska de inte vara chanslösa. Alla tecken på studs!
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


11. Mjöndalen - Haugesund 2
Mjöndalen har tagit allt vad form heter och hivat den rakt ner i Drammensälven. Sju (!) raka nederlag är ett svårslaget facit och det råder ingen tvekan om att de brunvita är Eliteseriens klart sämsta gäng för stunden. Haugesund visar betydligt mer vilja och har på sina tre senaste slagit Rosenborg och Stabaek, och däremellan delat ära med Sarpsborg. Ett imponerande facit och här ska besökarna ses med goda möjligheter att bygga på den fina trenden. Krysset kan dock vara smart att peta in på större rader då tvåan lär överstreckas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Strömsgodset - Sandefjord 1
Två gäng som imponerade stort i förra omgången var Strömsgodset och Sandefjord. De förstnämnda föll med flaggan i topp mot Bodö/Glimt, men i spelet var det Godset som i långa stunder förde den kampen. Sandefjord betvingade i sin tur de regerande mästarna Molde med 2-1 på den egna mattan sedan Marc Vales González förvaltat en straff i slutsekunderna. Värdarna har ett stort psykologiskt övertag på “Guttane” sett till inbördes möten, men till rådande procent är tvåan lockande att ha med direkt. Gaffel!
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


13. Rosenborg - Sarpsborg X
Kupongen avrundas på Lerkendal där svenska folket i vanlig ordning ser ut att strecka Rosenborg till månen och tillbaka igen. Trondheimsklubben har ett starkt lag på pappret, men verkligheten skvallrar också om endast två segrar på de fem senaste. Micke Stahres Sarpsborg är inga duvungar och kommer från en icke krafttömmande viktoria mot Aalesund. Nollan är intakt sedan 180 minuter tillbaka och är det något Stahre vet hur man gör är det att stänga igen butiken. Alla tecken ska med.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp!


Malmö FF
Malmö visar toppform och har samtliga offensiva nyckelspelare i gott slag. Falkenberg har en fin förlustfri svit i ryggen, men den tar slut här. MFF är minst ett nummer för stort.


Varningens finger!


Sarpsborg
Fint spelvärde dukas upp på Micke Stahres gäng och kan svensken bara undvika golfbollar i nyllet ska han mycket väl kunna guida sina mannar till poäng mot Rosenborg. Gärna alla tre!


144 rader
1. Djurgården - Hammarby 1
2. Falkenberg - Malmö FF 2
3. Mjällby - AIK 1x
4. Örebro - IFK Göteborg 2
5. Häcken - Kalmar FF 1
6. Östersund - Elfsborg 2
7. Örgryte - Trelleborg 1
8. Stabaek - Odds BK 12
9. Aalesund - Viking x
10. Kristiansund - Start 1x2
11. Mjöndalen - Haugesund x2
12. Strömsgodset - Sandefjord 12
13. Rosenborg - Sarpsborg 1x2


864 rader
1. Djurgården - Hammarby 1
2. Falkenberg - Malmö FF 2
3. Mjällby - AIK 1x2
4. Örebro - IFK Göteborg 2
5. Häcken - Kalmar FF 1x
6. Östersund - Elfsborg 2
7. Örgryte - Trelleborg 1
8. Stabaek - Odds BK 12
9. Aalesund - Viking x2
10. Kristiansund - Start 1x2
11. Mjöndalen - Haugesund x2
12. Strömsgodset - Sandefjord 12
13. Rosenborg - Sarpsborg 1x2


Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Milan - Sparta Prag
Fotboll - Europa League - BLGM
1.68
19:00  Rögle - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.70
19:00  IK Sirius - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.02
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
3.25
21:00  Real Sociedad - Napoli
Fotboll - Europa League - BLGM
1.76
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 29/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Gävle
Insats: 700 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Gävle
Insats: 240 kr - DrTrav
21:00  Topptipset Tips Torsdag 29/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming