Europatipset Tips Tisdag 27/4

Publicerad på 26 Apr 2021 - 21:43

Tipsexperten

Tipsexperten

26 Apr 2021 - 21:43

Tisdagens Europatips domineras av den brittiska ligabollen. Rotherham slåss för sitt liv i Championship, klassiska klubbar som Sunderland och Portsmouth jagar playoff-platser i League One och nere i fjärdedivisionen ser Cheltenham ut att vara klara för uppflyttning. Vi börjar dock på en helt annan planet (Madrid) där Real och Chelsea ska kampera. Sänker Hazard sina gamla lagkamrater?

NYHET: Vinn tillsammans med oss! Köp Tipsexpertens utbyggda system där han jagar miljonerna! Klicka här för spana in och köp din andel: 70 kr!

Spelstopp: 19:591. Real Madrid - Chelsea 1
Real Madrid har visat mästartakter under slutspelet. Mesta mästarna har trots ett prekärt skadeläge gjort processen kort med både Atalanta och Liverpool den här våren. När väl kniven sätts mot strupen är det sällan Los Blancos gör en besviken. Zidane saknar fortfarande ett par tongivande gubbar, bland annat kaptenen Ramos, däremot är den gamla Chelsea-magikern Hazard åter i spel, så även dirigenten Kroos. Det finns inte samma rutin hos britterna som stod för två rätt tveksamma insatser mot Porto i kvarten. I den spanska huvudstaden ska Zidanes mästare kunna gneta ner detta Chelsea. Etta!

2. Brentford - Rotherham 2
Någon direktplats till Premier League blev det inte den här säsongen heller för Brentford. The Bees kan dock ses som klara för playoff-spel efter helgens triumf mot Bournemouth, trots utvisningen på Jansson. Skåningen är nu avstängd, Henry, Dalsgaard och Dasilva återfinns dessutom på skadelistan. Bättre truppstatus är det i Rotherham som kommer att kriga för sina liv i västra London. The Millers har bara släppt in tre bollar på de fem senaste bortamatcherna och här kan de definitivt skrälla. Mer motivation och framförallt desperation ska det vara hos gästerna. Det är tillräckligt med fundament för att plocka med skrällen! Alla tecken.

3. Sunderland - Blackpool X
“Det sitter i väggarna” på Stadium of Light, i negativ bemärkelse. League One-klubben Sunderland har varit ett sjunkande skepp det senaste decenniet, spelet på eget gräs har varit ett ständigt problem under flera års tid. Formen pekar för dagen spikrakt nedåt och föga talar för att The Black Cats ska lyckas ta klivet upp. Att Sunderland målas upp som klara favoriter mot toppkonkurrenten Blackpool blir svårt att köpa. The Seasiders vann hemmamötet mot Sunderland för bara tio dagar sedan. Om det är något tecken som ska slopas är det ettan.

4. Accrington Stanley - Portsmouth 2
Accrington Stanley är ett svårbedömt gäng. John Colemans grabbar gjorde tre påsar på Sunderland (3-3) i den förra omgången, men bara för ett par veckor sedan fick Stanley däng med hela 1-5 hemma mot bottenlaget AFC Wimbledon. Portsmouth har fler strängar på sin lyra. Pompey har gått trögt på slutet men chansen att lösa en topp 6-placering finns fortfarande. I grunden är Portsmouth ett starkare lag, och då motivationen talar för gästerna är tvåan inte alls dum att spika av.

5. AFC Wimbledon - Rochdale X
Formstarkt bottenmöte från sydvästra London. AFC Wimbledon och Rochdale har varit seriens två bästa lag sett till de fyra senaste omgångarna. Trots detta är båda klubbarna indragna i bottenstriden. London-klubben ser efter mycket om och men ut att lösa ett nytt kontrakt i tredjedivisionen, mer pressat läge är det i Rochdale som har fem pinnar upp till säker mark. Dock ska det nämnas att The Dale har en match mindre spelad än Wigan och Northampton. En jämn match är att vänta, åtminstone jämnare än vad strecken antyder. Här kopplas hela säkerhetsbältet på.

6. Burton - Fleetwood 1
Burton Albion har gått från ett av seriens sämsta lag till seriens bästa bara på ett par månader. Hemligheten bakom framgångarna? Jimmy Floyd Hasselbaink. Efter att Chelsea-ikonen tog över klubben har The Brewers gått från klarhet till klarhet och presterat som ett topplag. Fleetwood Town är sex pinnar före värdarna i tabellen men ser man till resultaten under 2021 råder det ingen tvekan om att Burton varit klart bättre. Får vi ettan runt 40 prollar är det bara att tacka och ta emot. Spik-etta!

Vinn tillsammans! Med oss! Köp Tipsexpertens andel för 70 kr här och bli en del av vårt lag!

7. Charlton - Crewe 2
Gubbarna i spelkiosken verkar ha missat att Charlton Athletic trillade ur Championship förra säsongen. Numera befinner den klassiska London-klubben sig på åttonde plats i League One. Spelet på The Valley har varit under all kritik, något som sex segrar på 20 hemmamatcher vittnar om. Crewe Alexandra kan definitivt stå upp bra här. David Artells mannar har plockat fyra pinnar på de två senaste omgångarna. Håll tummarna för att The Crewe fortsätter på inslagen väg och rensar bort alla kiosksystem. X2 liras till magiskt värde!

8. Peterborough - Doncaster 1
Peterborough United är kupongens största favorit i skrivande stund och det är fullt befogat. Peterborough-tränaren Darren Ferguson ser ut att gå i sin fars fotspår. The Posh återfinns på andra plats och den här helgen talar allt för att Darrens kumpaner blir klara för Championship. Doncaster Rovers har gått rejäl kräftgång på slutet och har inte längre något att spela för. Klass, motivation och form bäddar för en säker hemmaseger. Skytteligaledaren Jonson Clarke-Harris smeker in ettan på ABAX Stadion!

9. Shrewsbury - Lincoln 1
Shrewsbury Town är ett lag som gillar att slå från underläge. The Shrews har gjort det bra mot flera topplag under säsongen, närmast kommer värdarna från en seger borta mot Blackpool. Under 2021 har topplag som Peterborough och Sunderland fått stryk på New Meadow, Hull har även tappat poäng på den här arenan. Att Lincoln City ser ut att streckas runt 55 prollar här är helt uppåt väggarna. Gästerna må vara ett topplag men sett till de 15 senaste matcherna har The Imps bara skrapat ihop fem segrar. Med tanke på hur strecken sitter är det läge att gå för skrällen.

10. Bradford - Salford City 2
I League Two huserar Salford City, en klubb från Manchester som ägs av flera Man United-ikoner, bland annat Beckham, Neville och Scholes. Salford slåss för en playoff-plats och kommer till spel på Northern Commercials Stadium i gott slag. Sju pinnar har Manchester-klubben plockat på de tre senaste omgångarna. Annat läge är det i Bradford City som verkar ha checkat ut helt och hållet. Förlusten senast mot Port Vale var fjärde raka nederlaget. Sund tvåa.

11. Cheltenham - Carlisle X
Cheltenham Town har möjligheten att säkra en League One-plats den här aftonen. Allt som krävs är en poäng för att bli matematiskt klara, The Robins lär således vara nöjda med ett oavgjort resultat. Cheltenham är ett defensivt skickligt lag med West Brom-lånet Joshua Griffiths i buren. Han har hållit tätt bakåt i tre av de fyra senaste kamperna. Nu när ett svårslaget Carlisle United gästar förväntas det bli både målsnålt och tajt. Besökarna har bara lagts på rygg vid ett tillfälle på de åtta senaste omgångarna. Med tanke på att Cheltenham kommer att vara nöjda med delad pott lockar den hårt ansatta ettan föga. X2!

12. Exeter - Grimsby 1
Det har inte varit klang och jubel kring Exeter Citys senaste tillställningar. Faktum är att värdarnas tre senaste matcher har slutat 0-0. Den trenden bör brytas för nu är det bara tre poäng som gäller för ett playoff-jagande Exeter. Liknande läge är det för jumbon Grimsby Town som är piskade att vinna. Grimsby har sett helt okej ut på slutet och på St James Park i Devon kan Paul Hursts manskap slå från underläge. Med tanke på att båda lagen kommer att gå för tre poäng är etta-tvåa en klok utgång.

13. Forest Green - Barrow 2
Forest Green Rovers gör sin blott tredje säsong någonsin i League Two, trots detta är “Den gröna skogen” med och fajtas om playoff-platserna. Om FGR ska lyckas komma topp 6 vill det till en uppryckning, formen är urusel. På de nio senaste omgångarna har Forest bara skrapat ihop en viktoria – i fem av dessa kamper har hemmagänget blivit nollade. Barrow AFC rosar inte heller marknaden men Michael Jolleys gäng slåss för ett nytt kontrakt och kommer att sälja sig dyrt här. Mot ett kräftgående Forest Green finns alla möjligheter att ta poäng. Om något tecken ska slopas är det den överstreckade ettan.

Kupongens kassaskåp
Peterborough
Peterborough har varit vansinnigt starka på ABAX Stadion. Ett utcheckat Doncaster kommer inte att ha en suck här. Given etta!

Varningens finger!
Crewe
Charlton är helt odugliga hemma på The Valley men streckas likväl till månen. Ett svårspelat Crewe runt 10 prolls smakar mumma!144 rader
1. Real Madrid - Chelsea 1
2. Brentford - Rotherham 1x2
3. Sunderland - Blackpool x
4. Accrington - Portsmouth 2
5. AFC Wimble. - Rochdale 1x2
6. Burton - Fleetwood 1
7. Charlton - Crewe x2
8. Peterborough - Doncaster 1
9. Shrewsbury - Lincoln 1
10. Bradford - Salford City 2
11. Cheltenham - Carlisle x2
12. Exeter - Grimsby 12
13. Forest Green - Barrow x2

864 rader
1. Real Madrid - Chelsea 1
2. Brentford - Rotherham 1x2
3. Sunderland - Blackpool 1x2
4. Accrington - Portsmouth 2
5. AFC Wimble. - Rochdale 1x2
6. Burton - Fleetwood 1
7. Charlton - Crewe x2
8. Peterborough - Doncaster 1
9. Shrewsbury - Lincoln 1x
10. Bradford - Salford City 2
11. Cheltenham - Carlisle x2
12. Exeter - Grimsby 12
13. Forest Green - Barrow x2

NYHET: Gå med i vårt lag! Vinn tillsammans med oss! 70 kr andel för Tipsexpertens UTBYGGDA UNIKA system! Klicka här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto