Hej!
Har följt dina tips här ganska regelbundet och blivit imponerad av dina analyser kring lagen på tipskupongerna. Du var nära att vinna 13 rätt en gång för någon tid sen.
Jag tänker dock på Huddersfield du trodde på hemma mot West Ham. Jag blev så besviken på dem för jag trodde också som du. Men jag tycker också att jag borde ha läst på ordentligt själv, både hemma.- och bortatabellerna. Även hur lagen brukar spela. Tycker att bet365 är suveräna på alla matcher där man kan se bollinnehav osv. Huddersfiled hade ett bättre bollinnehav, men det passade nog inte dem så bra för West Ham trivdes nog som fisken i vattnet när de får kontra in mål på det sättet. Kanske du skulle tänka lite mer på sånt?
Samma sak med Bordeaux mot Caen ikväll. Satte en etta på Bordeaux, men icke. Här skulle jag även ha analyserat lite mer, men hade inte tid. Det var några minuter kvar då jag tippade och jag hade läst igenom ditt tips innan. Caen hade ju inte vunnit på ett tag, och då brukar det nog bli så att de vinner till sist. Jag blir så irriterad på sånt. All heders åt dina tips, men jag får försöka att inte låta mig påverkas alltför mycket av era tips här, tidningar och annat.