Tipsexperten

Europatipset tis 26/3

25 Mars 2019 - 19:46

Chans till revansch redan under tisdagen när landslagsuppehållet ska knytas samman med ett antal EM-kvalmatcher. Mest intressant är givetvis det nordiska derbyt mellan Norge och Sverige. Där och på flertalet andra ställen hittas magnifikt värde på denna luriga kupong. Inte speciellt konstigt med tanke på att skotska tredjedivisionen och engelska femtedivisionen finns representerade. Här har ni dragen mot 13 rätt!


Spelstopp: 20.44


1. Norge - Sverige 1
Vilken match! Här är det prestige inbakat så det räcker och blir över, Norge lär vara duktigt taggade på att slå storebror. Och chansen till det har nog aldrig varit bättre. Sverige saknar landets två bästa spelare, Victor Nilsson Lindelöf och Emil Forsberg. Ingen lagdel är hel sedan det framgångsrika VM-slutspelet och matchen mot Rumänien gav, trots segern, snarare frågetecken än svar. Norge stod upp bra i sin kvalpremiär mot Spanien, förlust med 1-2 är inget att skämmas över på Mestalla. Spelare för spelare är Sverige och Norge jämna i dagsläget, lägg till truppharmoni, motivation och hemmaplansfördel så kantrar det över till Team Lagerbäck. Här finns det superbt värde på Norge och spelmässigt är det enda rätta att spika av ettan.
1X2-odds från bet365: 2.55 - 3.30 - 3.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


2. Rumänien - Färöarna 1
I Sveriges grupp hittas även detta möte. Rumänien är kupongens största favorit vilket är lätt att förstå. En streckning på över 90 procent är dock svårare att greppa. Rumänien är klassen bättre men offensiven är inte något vidare. Samtidigt har Färöarna gått framåt något på senare tid även om lördagens förlust borta mot Malta var ett rejält bottennapp. Rumänien bör vinna detta men till rådande procent måste krysset med på större system.
1X2-odds från bet365: 1.16 - 7.50 - 26.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


3. Irland - Georgien 1
En ännu större hemmafavorit i fara hittas på den gröna ön. Irland stod för en plattmatch i helgen. Hade det varit något annat lag än lilla Gibraltar på andra sidan hade det blivit poängtapp för Mick McCarthys gäng. Nu blev det en 1-0 seger. Georgien föll hemma mot Schweiz med 0-2 vilket inte var mycket att säga om. Femkorslandet är dock långt ifrån någon slagpåse. Det fick Irland känna på i senaste VM-kvalet. Då slutade det 1-1 i öst medan Irland krånglade sig till en 1-0 vinst hemma i Dublin i en helt jämn tillställning. Innan Jeff Hendricks mål mot Gibraltar hade de gröna fyra raka matcher utan mål framåt. Här får de se upp. Krysset åker med illa kvickt och tvåan är heller inte fel om pengarna räcker till.
1X2-odds från bet365: 1.66 - 3.70 - 6.50
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


4. Schweiz - Danmark 1
Vi håller oss kvar i Grupp D där de två favoriterna drabbar samman i Basel. Schweiz inledde med en stark prestation när de vann med 2-0 borta mot Georgien. Bundesliga-spelarna Steven Zuber och Denis Zakaria blev målskyttar där. Danmark inleder kvalet här men stod för en tam insats i en vänskapslandskamp mot Kosovo förra veckan. Där kvitterade Åge Hareides manskap först på tilläggstid. Schweiz är en notoriskt bra kvalnation och har sett bra ut efter VM. Bland annat vann de sin Nations League-grupp före Belgien. Ettan känns riktigt bra!
1X2-odds från bet365: 2.20 - 3.30 - 3.75
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


5. Bosnien - Grekland 1
Över till Grupp J och en intressant drabbning i Zenica. Dessa blåvita nationer förväntas göra upp om andraplatsen bakom Italien. Båda inledde också med tre planenliga poäng, Bosnien hemmabesegrade Armenien medan Grekland slog tillbaka Liechtenstein på bortaplan. Nationerna möttes i senaste VM-kvalet. Då slutade Balkan-nationen på placeringen före gästerna. Båda mötena slutade dock oavgjort. Här i Zenica var dock Bosnien det klart bättre laget i en mållös tillställning. Värdarna ser snäppet bättre ut och i kraft av hemmaplan får de bära ett tydligt favoritskap. Trolig etta men visst finns det lite kryssrisk.
1X2-odds från bet365: 1.75 - 3.70 - 5.75
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


6. Tjeckien - Brasilien 2
Träningslandskamp där Tjeckien ska försöka repa mod efter fredagens smäll på Wembley. Där blev Jaroslav Silhavýs gäng totalt avklädda och förlorade till slut med 0-5. Brasilien träningsspelade i lördags i Porto och gjorde det inget vidare när de spelade 1-1 mot Panama. Truppen Tite tagit ut är dock stark med världsnamn som Alisson, Thiago Silva, Casemiro och Philippe Coutinho. Tjeckien bör inte räcka till trots hemmaplan i Prag. Håller sig tvåan under 75 procent är det en gångbar spik.
1X2-odds från bet365: 10.00 - 4.75 - 1.33
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


7. Doncaster - Bristol Rovers X
League One där Doncaster helt tappat formen. I helgen föll The Vikings med hela 0-4 borta mot Luton. Det var sjunde raka matchen utan seger och därmed har de rödvita blivit av med sin playoff-plats. Bristol Rovers visar betydligt bättre form och kommer till Keepmoat Stadium med fem raka ligamatcher utan nederlag. På bortagräs trivs de dessutom bra och har faktiskt inte förlorat sedan mitten av december. Det gäller dock fortsatt att göra jobbet för gästerna för nedflyttningsstrecket är bara tre poäng bort. Här dukas det upp fin skrällchans. In med alla tecken och hoppas på The Pirates!
1X2-odds från bet365: 1.90 - 3.60 - 4.50
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


8. Dunfermline - Dundee United X
Skotsk ligafotboll härnäst när vi tar oss till andradivisionen. Topptippade Dundee United får svårt att nå ikapp Ross County och kommer troligen få rikta in sig på playoff-spel. Dit siktar även Dunfermline som visar magisk form med fem raka triumfer. Två poäng skiljer upp till Inverness på den sista playoff-platsen. Jämnt och målsnålt är ingen vild gissning. Utgå från krysset och gardera med ettan där det finns mest värde. Dunfermline förlorar inte hemma på East End Park.
1X2-odds från bet365: 2.62 - 3.40 - 2.55
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


9. Inverness - Alloa 1
Inverness säger “Alloa” till jumbon i The Championship denna tisdag. Gästerna kämpar febrilt för att ta sig upp på säker mark och dit är det inte långt, fyra poäng skiljer till åttan Falkirk. 16 poäng är det upp till Inverness på fjärdeplatsen vilket vittnar om hur jämn denna serie är. Trots detta streckas hemmalaget till närmare 80 procent vilket såklart är på tok för mycket. Givet att trycka in alla tecken och jobba in bortalaget med det härliga namnet!
1X2-odds från bet365: 1.55 - 3.60 - 7.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


10. Stranraer - Brechin City 1
Det är ont om matcher under tisdagen, det gör att vi får gräva så långt ner som den skotska tredjedivisionen, League One. Ödesmöte här där åttan Stranraer tar emot nian Brechin City. Gästernas tabellposition innebär kvalspel för att hålla sig kvar medan hemmalagets position gör att de får spela i “finrummet” med lag som Montrose och Airdrie även nästa säsong. Någon klang-och-jubel-föreställning lär publiken på Stair Park knappast bjudas på, däremot ska inte tre poäng för deras hjältar vara omöjligt. Stranraer har fyra raka utan förlust mot Brechin och får förtroendet.
1X2-odds från bet365: 2.05 - 3.60 - 2.90
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


11. Leyton Orient - AFC Fylde 2
Vi avslutar med tre matcher från engelska National League och först ut är en härlig toppmatch från Matchroom Stadium i London. Hemmalaget toppar ligan men det är tokjämnt i toppen. Endast sex pinnar skiljer ner till sexan Harrogate. På samma poäng återfinns AFC Fylde. De kvalade upp till League Two utan framgång i fjol men siktar nu på uppflyttning. I bräschen finns skytteligaledaren Danny Rowe som tryckt in 25 baljor den här säsongen. Han går en match i matchen mot Leytons Macauley Bonne som hängt dit 20 pytsar. Fylde vann här i fjol och kan mycket väl göra det på nytt. Jämnt möte där värdarna övervärderas kraftigt. X2 blir därmed ett enkelt val.
1X2-odds från bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


12. Barnet - Aldershot 2
Bina från London har via fyra poänggivande matcher skaffat sig ett bra läge för nytt kontrakt. Speciellt målglada är de dock inte. 0-0, 1-0 och 0-0 har de tre senaste matcherna slutat. Kring Aldershot sprudlar det inte direkt heller. Gästerna är ligans näst sämsta lag offensivt med 31 mål på 39 matcher. Det innebär en prekär position under nedflyttningsstrecket, hela åtta poäng bakom Dover på säker mark. Bortaspelet har dock varit skapligt på sistone samtidigt som kapaciteten finns, i fjol slutade The Shots på en topplacering i National League. Tvåan måste med till låg procent, men gardera tidigt med ettan.
1X2-odds från bet365: 1.85 - 3.40 - 4.33
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


13. Dagenham - Dover 2
Londonlag även sist ut i form av Dagenham. Precis som i fjol ser det ut att bli en placering i mitten för The Daggers. Formmässigt har det sett skapligt ut fast senaste matchen, för två veckor sedan, var ett rejält bottennapp. 0-3 i baken mot Havant slutade det då och där fick även viktiga Alexander McQueen syna det röda kortet. Han är således avstängd här. Dover har ett mer prekärt tabelläge som troligen gör att det kommer finnas en större desperation hos gästerna. Det har fallit väl ut den senaste tiden. Bortalaget känns snäppet hetare. När tvåan då streckas till cirka 25 procent är det läge att gå för värdet fullt ut och spika. Let’s go Dover!
1X2-odds från bet365: 2.40 - 3.30 - 2.87
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


Kupongens kassaskåp


Brasilien
Det råder klasskillnad mellan Brasilien och Tjeckien. Sydamerikanernas halvdana insats mot Panama gagnar knappast Patrik Schick och company. Det blir bortaseger i Prag.


Varningens finger!


AFC Fylde
Jämnt toppmöte att vänta i London när Leyton Orient tar emot AFC Fylde. Trots det streckas ettan i skrivande stund upp mot 70 procent. Det gör valet enkelt, gå emot och spela X2!


Lilla raden 144 rader
1. Norge - Sverige 1
2. Rumänien - Färöarna 1
3. Irland - Georgien 1x
4. Schweiz - Danmark 1
5. Bosnien - Grekland 1
6. Tjeckien - Brasilien 2
7. Doncaster - Bristol R 1x2
8. Dunfermline - Dundee U 1x
9. Inverness - Alloa 1x2
10. Stranraer - Brechin C 1
11. Leyton - AFC Fylde x2
12. Barnet - Aldershot 12
13. Dagenham - Dover 2


Stora raden 864 rader
1. Norge - Sverige 1
2. Rumänien - Färöarna 1x
3. Irland - Georgien 1x2
4. Schweiz - Danmark 1
5. Bosnien - Grekland 1x
6. Tjeckien - Brasilien 2
7. Doncaster - Bristol R 1x2
8. Dunfermline - Dundee U 1x
9. Inverness - Alloa 1x2
10. Stranraer - Brechin C 1
11. Leyton - AFC Fylde x2
12. Barnet - Aldershot 12
13. Dagenham - Dover 2

Spela på Europatipset – klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
17:50  Lopp 9: S.G.Charpentier
Trav - Färjestad - Plats
2.55
18:00  IFK Göteborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.35
18:00  Juventus - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö 2,5 kort
2.00
18:00  Oskarshamn - Djurgården
Ishockey - SHL - 2
1.83
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League  - 1 -1,5 hörnor
2.00
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - Över 21,5 frisparkar
1.83
20:45  Milan - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.30
21:00  Granada - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 & håller nollan
2.35
04:30  LA Galaxy - Montreal
Fotboll - MLS - 1 asian hcp -1
1.83
12:00  Getafe - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.88
17:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.79
21:00  Sevilla - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Sev ö1,5 mål
2.00
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - Superligan Herr - 2
2.72
  Rekatochklart Poolspel Insats
16:20  V75 lördag 21/09 768 kr

Livestreaming