Tipsexperten

Stryktipset 2/3

28 Februari 2019 - 18:53

Veckans kupong öppnas med Manchester mot sydkusten tre gånger om. I den kampen ska det vara fördel storstaden i norr. Raden, som har en maffig jackpot på 14 miljoner, bjuder i övrigt på ytterligare tre Premier League-fighter samt sju tillställningar från The Championship. En härlig lördag helt enkelt! Efter många omgångar med skral utdelning är tanken att det nu ska smälla. Vi bjuder i vanlig ordning på system som sticker ut och som kan bära till miljonerna!


Spelstopp: 15.59


1. Manchester United - Southampton 1
United fortsätter övertyga under Ole Gunnar Solskjaer. I veckan kom ytterligare en seger när Crystal Palace betvingades i London, detta trots massvis med spelare frånvarande. Även här ser The Red Devils ut att få klara sig utan namn som Matic, Mata, Lingard, Herrera och Martial. Tungt men truppen är bred och grundspelet sitter på ett helt annat sätt än under Mourinho. Southampton tog en nödvändig seger i bottenmötet mot Fulham och återfinns nu precis över nedflyttningsstrecket. På bortaplan har de faktiskt bara förlorat en av sina fem senaste ligamatcher. Här kan de möjligen störa mot ett United som faktiskt trivts bättre på bortaplan än hemma på Old Trafford under Solskjaer. Med tanke på att ettan överstreckas bör krysset plockas med i ett tidigt skede.
1X2-odds från bet365: 1.45 - 4.50 - 8.50
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


2. Bournemouth - Manchester City 2
City hade ingen av sina bättre dagar i onsdags när West Ham gästade Etihad Stadium. Det krävdes en straff för att de ljusblå skulle avgå med segern. Spelmässigt var dock de regerande mästarna helt överlägsna men bolluslingen ville inte in i nät. Här reser de till sydkusten med defensiva avbräck. John Stones, Aymeric Laporte och Fernandinho är samtliga skadade. Om det påverkar återstår att se. Bournemouth ser inte alls bra ut för stunden och förlorade med hela 1-5 mot Arsenal i veckan, siffror som faktiskt var i underkant. Hemma på Vitality Stadium ska det dock sägas att The Cherries är ett helt annat lag. Möjligen kan de pressa City. Tvåa i utgång men inte fel att plocka med rensarkrysset på större system.
1X2-odds från bet365: 13.00 - 7.50 - 1.22
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


3. Brighton - Huddersfield X
Sydkusten mot Manchester även här. Nåväl, Huddersfield är beläget strax utanför industristaden. Jublet visste inga gränser på John Smith’s Stadium i tisdags när Hudds tog sin första triumf sedan november. Då var det Wolves som besegrades och det var det även i veckan. Full pott mot succénykomlingen alltså. Läget ser dock fortsatt hopplöst ut för The Terriers med 13 poäng upp till säker mark. Utifrån hur laget agerade senast är det dock givet att de inte kommer ställa ut skorna här. De möter också ligans formsvagaste lag. Brighton har efter en poäng på de sex senaste hastigt och lustigt bara två poäng tillgodo på Cardiff under strecket. Här kan det bli betydligt jämnare än strecken antyder. Utgå från krysset och måla på!
1X2-odds från bet365: 1.85 - 3.40 - 5.25
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


4. Burnley - Crystal Palace X
Två ytterligare lag som är indragna i bottenstriden är de som möts på Turf Moor. Burnley och Crystal Palace återfinns båda på 30 poäng, fem pinnar före Cardiff. Formen är dock skaplig hos de bägge kombattanterna även om det blev förlust i veckan. Burnley har fått igång Ashley Barnes och Chris Wood medan Crystal Palace har en livsfarlig Wilfried Zaha i spetsen. Räkna dock med att båda lagen håller hårt om poängen här. En poäng är relativt bra utifrån tabelläget och då ligger krysset väldigt nära till hands. Spännande singelstreck!
1X2-odds från bet365: 2.80 - 3.30 - 2.75
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


5. Wolverhampton - Cardiff 1
Vargarna från West Midlands har alltså kammat noll mot tokjumbon Huddersfield den här säsongen. Det är två av få riktigt stora plumpar Nuno Espírito Santos gäng åkt på. Generellt har de orangea agerat väldigt stabilt vilket lagets sjundeplats vittnar om. Den är dock hotad med en mängd lag jagandes tätt bakom. Nykomlingen från Wales krigar för något helt annat, nämligen kontraktet. Att lösa det finns inom räckhåll med två poäng upp till säker mark, men formen är illavarslande. Två storförluster hemma i Wales den senaste veckan där de normalt trivs. Bortamatch nu och där är The Bluebirds inget märkvärdigt. Här är det klasskillnad och Wolves får revansch för höstens nederlag. Spika ettan trots eventuell överstreckning!
1X2-odds från bet365: 1.50 - 4.33 - 8.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


6. West Ham - Newcastle X
Klassiskt möte från Londons Olympiastadion får avsluta Premier League-delen av kupongen. Newcastle har via två raka triumfer skaffat sig ett fint läge till nytt kontrakt. Med sex poäng ner till giljotinen ska det mycket till om det inte blir spel i det engelska finrummet på St James’ Park även nästa säsong. Nu är troligen siktet inställt på den övre halvan istället där West Ham återfinns. The Hammers förlorade bara med 0-1 mot City i onsdags men var där som väntat utspelat. Londonlaget är relativt ojämna i sina prestationer vilket gör runt 50 procent på ettan svårköpt. Visst ska WH ha skaplig segerchans men här ska det garderas. Alla tecken!
1X2-odds från bet365: 2.15 - 3.50 - 3.60
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


7. Aston Villa - Derby 2
Över till The Championship där det också är ett klassikermöte som ska spelas. Det är dock två lag med svag form som drabbar samman på Villa Park. Hemmalaget har endast vunnit en match under 2019 och chansen till uppflyttning är ett minne blott. Mängder av bortfall har stört och här får The Lions klara sig utan nyckelspelare som Nyland, Hutton, Tuanzebe och McGinn. Dessutom är Grealish och Chester tveksamma till spel. Derby har också skadebekymmer och svag form men däremot betydligt mer att spela för. Frank Lampards manskap har bara två poäng upp till playoff inför denna drabbning. Då lockar den lågt streckade tvåan klart mest. Tänkbar chansspik!
1X2-odds från bet365: 2.15 - 3.50 - 3.60
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


8. Hull - Birmingham 2
På KCOM Stadium hittas två lag som definitivt inte gett upp hoppet om playoff. Hull har sex poäng upp till Bristol City på sjätteplatsen medan Birmingham har tre pinnar dit. Gästerna besegrade just Bristol i veckan på bortaplan efter att Kerim Mrabti fått göra sin första start. Svensken tackade för förtroendet genom en assist. Offensiven ser riktigt vass ut med Adams och Jutkiewicz därutöver. Hull går starkt på hemmaplan och vann med 2-1 mot Millwall i onsdags. Även där finns offensiv spets i Bowen och Campbell. Båda lagen behöver vinna med tanke på tabelläget. Gaffeln passar fint!
1X2-odds från bet365: 2.50 - 3.40 - 3.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


9. Millwall - Norwich 1
På The Den står otroligt viktiga poäng på spel denna lördag. Millwall kämpar för kontraktet medan Norwich toppar The Championship och är på väg mot Premier League. Här kan dock de gröngula gästerna mycket väl stöta på patrull. Millwall är inget oävet hemmalag, något inte minst triumfen i FA-cupen mot Everton för en dryg månad sedan vittnar om. Jed Wallace och Lee Gregory är två klasspelare som kan vinna matcher på egen hand. Föga förvånande ser Norwich ut att streckas för hårt. Då lockar ettan i utgång, men plocka med tvåan på större system.
1X2-odds från bet365: 3.60 - 3.40 - 2.20
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


10. Preston - Bristol City 1
Två av ligans bästa lag sett till de tio senaste omgångarna drabbar samman på Deepdale. Preston var länge indraget i bottenstriden men har nu lyft sig rejält och har faktiskt häng på playoff-platserna. Seger här och det är enbart tre eller fyra poäng upp till sjätteplatsen. Den innehas just nu av Bristol City. The Robins hade greppet om en sådan placering även förra säsongen men tappade då mark under våren. Efter att ha visat sanslös form kommer de nu också till Lancashire med två raka nederlag. Historiskt har de dessutom haft extremt svårt för Preston. Tyvärr verkar det svenska folket ha tagit fasta på detta och streckar ettan i högsta laget. Det kan inte hjälpas. Spik!
1X2-odds från bet365: 2.25 - 3.40 - 3.50
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


11. Rotherham - Blackburn 1
Den nederlagstippade nykomlingen Rotherham kämpar med näbbar och klor för att hålla sig kvar i The Championship. Fem raka poänggivande matcher har också radats upp. Tyvärr har samtliga renderat i en poäng. Det gör att The Millers fortsatt återfinns under strecket, dock bara på grund av sämre målskillnad än Reading. Hemma på New York Stadium har de stått för gedigna resultat hela säsongen med endast fyra förluster på 17 matcher. Blackburn, som också är nykomlingar, ligger i ingenmansland och är inget vidare bortalag. Truppmässigt håller de en något högre nivå men motivation och hemmafördel talar för Rotherham. 1X känns bra trots allt.
1X2-odds från bet365: 2.60 - 3.40 - 2.87
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


12. Stoke - Nottingham X
Säsongens stora besvikelse är utan tvekan Stoke. The Potters har extremt svårt att vinna fotbollsmatcher. Sex raka matcher utan tre poäng har det nu blivit även om tre matcher i följd slutat med en pinne. Prestationerna är alltför svaga och det är svårt att förstå hur ett så namnkunnigt lag kan underprestera vecka ut och vecka in. Nottingham gör det bättre och är med i kampen om playoff. Tre poäng skiljer upp till sjätteplatsen. Martin O’Neill har fått en bra start i klubben och framförallt stadgat defensiven. Alexander Milosevic är bland annat given i mittförsvaret. Värdet finns på ettan men frågan är om oddssättarna inte övervärderar Stoke. Detta är två av ligans två mest kryssglada gäng. Den faktorn tillsammans med hemmalagets oförmåga att vinna gör att det blir två spikkryss denna vecka!
1X2-odds från bet365: 2.30 - 3.25 - 3.50
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


13. Wigan - Middlesbrough X
Tätt och jämnt möte att vänta även på DW Stadium där botten ställs mot botten. Wigan ska tacka sitt fina hemmaspel att de alltjämt ligger på rätt sida nedflyttningsstrecket. 29 av lagets 35 poäng har kommit hemma i Greater Manchester. Med endast fem poäng ner till Rotherham börjar det dock bli fara på färde. Middlesbrough krigar i motsatt sida av tabellen och ser ut att lösa en topp 6-placering. Frågan är om Tony Pulis gäng kan utmana om en direktplats. Laget agerar stabilt med ligans i särklass bästa defensiv. En hel del kryss blir det dock och här ser värdet ut att hamna på ettan. Svårtippat. Helgardera!
1X2-odds från bet365: 3.25 - 3.20 - 2.45
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


Kupongens kassaskåp


Wolverhampton
Cardiff är usla just nu och det ser ut som walesarna inte kommer orka hålla spelet uppe under våren. Wolves besitter en betydligt högre nivå och Espírito Santo kommer inte tolerera en lika svag insats som senast. Då blir det tre friska pinnar för det orangea hemmalaget i kampen om sjundeplatsen.


Varningens finger!


Huddersfield
The Terriers tog en efterlängtad seger senast och Brighton visar sämst form i ligan. Hudds ska inte räknas bort på Amex Stadium, särskilt inte till denna procent.


Lilla raden 144 rader
1. Man United - Southampton 1x
2. Bournemouth - Man City 2
3. Brighton - Huddersfield 1x
4. Burnley - Crystal Palace X
5. Wolverhampton - Cardiff 1
6. West Ham - Newcastle 1x2
7. Aston Villa - Derby 2
8. Hull - Birmingham 12
9. Millwall - Norwich 1
10. Preston - Bristol City 1
11. Rotherham - Blackburn 1x
12. Stoke - Nottingham X
13. Wigan - Middlesbrough 1x2


Stora raden 864 rader
1. Man United - Southampton 1x
2. Bournemouth - Man City x2
3. Brighton - Huddersfield 1x2
4. Burnley - Crystal Palace X
5. Wolverhampton - Cardiff 1
6. West Ham - Newcastle 1x2
7. Aston Villa - Derby 2
8. Hull - Birmingham 12
9. Millwall - Norwich 12
10. Preston - Bristol City 1
11. Rotherham - Blackburn 1x
12. Stoke - Nottingham X
13. Wigan - Middlesbrough 1x2

Spela på Stryktipset: klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20

Livestreaming