Stryktipset lör 11/8

Publicerad på 10 Aug 2018 - 15:42

Tipsexperten

Tipsexperten

10 Aug 2018 - 15:42

Stryktipset är äntligen tillbaka i traditionsenlig form där Premier League och Championship utgör majoriteten av kupongen. Jackpotten är uppskruvad till 8 miljoner och det finns gott om spelvärde på lördagens rad!


Spelstopp: 15.59


1. Bournemouth - Cardiff 1
Vi inleder på Englands sydkust där Eddie Howe fortsätter ratta Bournemouth ännu en säsong. Det här blir nu fjärde säsongen för de rödsvarta och målsättningen är att fortsätta etablera sig. Bournemouth har under sommaren värvat likt tidigare och plockat in oetablerade namn som man hoppas kunna utveckla. Här ställs de mot nykomlingen Cardiff som agerat väldigt svagt under transferfönstret för att vara nya i serien. Walesarna har inte förstärkt nämnvärt och ser på pappret svagast ut i hela Premier League inför starten. Här får Neil Warnocks lagbygge en tung start. Ettan spikas!


2. Fulham - Crystal Palace 1
Fulham har till skillnad från Cardiff gjort ett fantastisk fönster och plockat in flera spännande namn. Till mittfältet har man till exempel värvat Jean Michaël Seri från Nice som Barca länge var intresserade av. Förutom honom har man också fått in rutinerade André Schürrle samt anfallstanken Aleksandar Mitrovic. Fulham ser riktigt intressanta ut och i premiären kommer de kliva ut inför ett kokande Craven Cottage. Här tar de minst en poäng. 1X räcker långt!


3. Huddersfield - Chelsea 2
Wagners Huddersfield gjorde en fin debutsäsong i finrummet och lyckades stanna kvar. De blåvita har ett bra kontringsspel som kan såra Chelsea om de slarvar i sitt passningsspel här. The Blues har anställt Napolis tidigare tränare Maurizio Sarri under sommaren som förespråkar ett kortpassningsspel i högt tempo. Det kan säkert ta ett tag innan alla bitarna sitter på plats för Chelsea den här säsongen. Här ska det dock vara klasskillnad oavsett och tvåan kan spikas till en bra procent!


4. Watford - Brighton X
Watford har varit stabila i PL sen de tog steget upp 2015 men den här säsongen ser de ut att få kämpa för sin överlevnad mer än tidigare. Laget har tappat viktiga Richarlison under sommaren men ersatt honom med Deulofeu och Ken Sema. De öppnar sin säsong med ett möte med Brighton som imponerande i fjol. The Seagulls har ett bra eget spel och är helt klart underskattat här. Läge att gå emot ett överstreckat The Hornets. X2!


5. Wolverhampton - Everton 1
Wolverhampton är en annan nykomling som gjort ett fantastiskt sommarfönster. Mycket är såklart tack vare superagenten Jorge Mendes som äger klubben och därmed lockat över många av spelarna han har i sitt spel. Wolves kommer knappast vara ett stryklag den här säsongen utan vi kan nog räkna med att de kommer kriga om en slutplacering på den övre halvan. De orangeklädda inleder säsongen hemma på Molineux och här kommer de komma ut starkt. 1X räcker mot ett Everton som gått trögt på försäsongen och förlorat sina fem senaste matcher där.


6. Aston Villa - Wigan X
Vi förflyttar fokus till Championship som redan är inne i den andra omgången. Aston Villa inledde säsongen med en meriterande bortavinst mot Hull och är en het kandidat till uppflyttning enligt många tyckare. Spelmässigt såg det dock inte särskilt bra ut och det är fortsatt osäkert om Steve Bruce är rätt man för jobbet. Wigan är nykomlingar i Championship den här säsongen och är den nykomling som ser klart bäst ut på förhand. Det visade sig också i premiären där Wigan spelade riktigt bra fotboll och borde vunnit med mer än ett mål mot Sheffield Wednesday. Här är Villa givetvis favoriter men har blivit lite väl stora sådana. Tryck in alla tecken och hoppas på gästerna!


7. Blackburn - Millwall 2
Blackburn tog likt Wigan också steget upp den här säsongen efter att ha slutat tvåa i League One den gångna säsongen. Rovers inledde med att kryssa borta mot Ipswich efter en stabil insats. Laget var bara några minuter från sin första trepoängare men släppte in en boll sent. Här ställs man mot ett skickligt Millwall som kommer tillhöra övre halvan av tabellen den här säsongen. The Lions erbjuder bra värde här och får förtroendet. X2!


8. Derby - Leeds 1
Det här känns som omgångens mest intressanta match där Frank Lampards Derby ställs mot Marcelo Bielsas Leeds. Båda lagen inledde med seger i premiären där Leeds vinst stack ut lite extra. Det syntes tydligt att Bielsa hade satt sin prägel på The Whites som spelade med ett oerhört tempo och ständiga platsväxlingar. Här ser dessutom Leeds ut att få tillbaka svenske backjätten Pontus Jansson som satt på bänken senast eftersom han anslöt till truppen sent. Värdet är i nuläget på Derby och ettan kan plockas som utgång. Här måste det dock målas på med tecken. En helgardering är på sin plats på större system.


9. Middlesbrough - Birmingham X
Middlesbrough spelar här sin tredje match på kort tid. Tony Pulis lag har inlett säsongen med fyra poäng från de första två matcherna men fick ett bakslag nu i slutet på veckan när storstjärnan Adama Traore lämnade klubben för spel i Wolves. Hans individuella skicklighet kommer att saknas och Tony Pulis kommer behöva trolla om han ska kunna ta Middlesbrough till en topplacering den här säsongen. Birmingham kommer mer utvilade till den här fajten och erbjuder klockrent värde. Här ska alla tecken med, på mindre system kan ettan lämnas utanför!


10. Nottingham - Reading 1
Nottingham har gjort en hel del bra förstärkningar inför den här säsongen och förhoppningarna är höga på Aitor Karankas lagbygge. Forrest såg oerhört fina ut senast i hemmamatchen mot W.B.A och förtjänade att vinna den matchen (1-1). Här ska de dock ha väldigt bra vinstchans mot ett Reading som precis klarade sig kvar förra säsongen. Ettan spikas!


11. QPR - Sheffield United 2
Steve McClaren satte sitt förtroende till ett ungt QPR i premiären mot Preston. Det gick inte vägen den gången och Londonlaget förlorade med 1-0. Nu är det dags för hemmapremiären och det ser ut som detta unga manskap kommer få förtroendet den här säsongen efter att värvningar uteblivit de sista dagarna. Det kan nog bli en tuff säsong för QPR och mot ett fysiskt Sheffield United kan de få nya problem. Här värdespikas tvåan!


12. Dalkurd - Malmö FF ---> LOTTAS 2-2-12
Matchen lottas med fördelningen 2-2-12. Således 75 procents sannolikhet på tvåan och 12,5 procent på krysset, respektive ettan. Se vart värdet finns när det närmar sig spelstopp.


13. Örebro - Brommapojkarna 1
Örebro har börjat dala en del i tabellen och är nu nere på en tionde plats i Allsvenskan efter fem raka utan seger. Hemma på Behrn Arena har det blivit tre raka förluster och nu är det dags att vända den negativa trenden när Brommapojkarna gästar. BP kommer från en oerhört efterlängtad seger mot Dalkurd i tabellens bottenskikt senast. Den segern har höjt stämningen i BP-lägret som kommer med lite skönare känsla till den här matchen. Ettan plockas som utgång men rensarkrysset åker med omgående.


Kupongens kassaskåp


Nottingham
Nottingham såg oerhört bra ut senast mot W.B.A och var djupt besvikna över de två tappade poängen. Här får de dock chansen att snabbt revanschera sig och visa upp sitt fina spel inför hemmapubliken igen. Reading har ingen chans här och ettan spikas!


Varningens finger!


Birmingham
Birmingham hade ett litet bollinnehav mot Norwich i premiären men skapade mängder av målchanser med sitt snabba omställningsspel. En liknande matchbild kan vi räkna med även mot Boro och det borde passa laget perfekt. Fin skrällchans!


Lilla raden 144 rader
1. Bournemouth - Cardiff 1
2. Fulham - Crystal P 1
3. Huddersfield - Chelsea 2
4. Watford - Brighton x2
5. Wolves - Everton 1
6. Aston V - Wigan 1x2
7. Blackburn - Millwall x2
8. Derby - Leeds 1x2
9. Mboro - Birmingham x2
10. Nottingham - Reading 1
11. QPR - Sheffield U 2
12. Dalkurd - Malmö 2
13. Örebro - BP 1x


Stora raden 864 rader
1. Bournemouth - Cardiff 1
2. Fulham - Crystal P 1x
3. Huddersfield - Chelsea 2
4. Watford - Brighton x2
5. Wolves - Everton 1x
6. Aston V - Wigan 1x2
7. Blackburn - Millwall x2
8. Derby - Leeds 1x2
9. Mboro - Birmingham 1x2
10. Nottingham - Reading 1
11. QPR - Sheffield U 2
12. Dalkurd - Malmö 2
13. Örebro - BP 1x

Spela på Stryktipset: klicka här!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto