Stryktipset lör 17/3

Publicerad på 17 Mar 2018 - 10:32

Tipsexperten

Tipsexperten

17 Mar 2018 - 10:32

Stryktipset är den här veckan tillbaka med en klurig kupong. Både Man United och Liverpool spelar hemma och ställs ut som två av kupongens största favoriter. Vi har hela åtta matcher från The Championship den här veckan som är inne i ett spännande slutskede med kamp kring alla strecken. Jackpotten den här veckan är satt till 11 miljoner och det gäller i vanlig ordning att hitta de lågt streckade skrällarna!


Spelstopp: 15.59


1. Manchester United - Brighton 1
José Mourinho och hans Manchester United åkte i veckan ut i Champions League åttondelsfinal efter 1-2 hemma mot Sevilla. Spanjorerna vann välförtjänt och Man United såg återigen ängsligt och baktungt ut. Nu väntar kvartsfinalmöte mot Brighton i FA-cupen och frågan är om United klarar av att ladda om. Brighton har varit väldigt stabila senaste månaden och har tillräcklig kapacitet för att störa de röda djävularna här. Gardera tidigt upp ettan med krysset!


2. Bournemouth - West Bromwich X
Bournemouth inledde piggt mot Tottenham senast men tillslut var klasskillnaden för stor och The Cherries förlorade med 1-4. Nu väntar möte med klara jumbon West Bromwich som har åtta poäng till säker mark. Här måste W.B.A ta en seger och mot ett Bournemouth som skvalpar i mitten av tabellen har man ett hyfsat läge. Ettan är kraftigt streckad och här trycker vi in alla tecken och hoppas på The Baggies!


3. Huddersfield - Crystal Palace 2
Huddersfield ligger fyra poäng ovanför strecket men en förlust här skulle innebära att man blir indraget i botten igen. Spelmässigt har Huddersfield blandat och gett en del på slutet men mot lag från nedre halvan har man levererat bra resultat. Här har dock Hudds blivit lite väl stora favoriter. Crystal Palace har betydligt mer erfarenhet från bottenstrider och denna typ av matcher. Här reser sig Palace och tar åtminstone en poäng. X2!


4. Liverpool - Watford 1
Med tanke på att både United och Spurs spelar i FA-cupen den här helgen har Liverpool här chansen att minska gapet till andraplatsen via en seger mot Watford. Gästerna sitter på en lång skadelista och stod för en svag insats senast borta mot Arsenal. Senast lagen möttes på Anfield vann Liverpool med hela 6-1 och en överkörning väntar den här lördagen också. Jürgen Klopps lag vinner enkelt. Stark etta!


5. Stoke - Everton 1
Stoke har ingen seger på de sex senaste och är i desperat behov av en trepoängare nu. Stoke ligger under strecket men en seger skulle betyda oerhört mycket i den jämna bottenstriden. Everton fortsätter att spela en intetsägande och dålig fotboll och har sex raka förluster på resande fot. Båda lagen är med andra ord i dåligt slag men ett högmotiverat Stoke får utgångstecknet här. Gardera med krysset!


6. Birmingham - Hull 2
Vi förflyttar fokus till Championship och först ut är bottenmötet mellan Birmingham och Hull. Birmingham är i katastrofal form för tillfället med sju raka nederlag i ligan. Inför helgens omgång ligger Birmingham under strecket med tre poäng upp till Barnsley ovanför. Nu ställs de mot ett Hull som radat upp två imponerande segrar på slutet och som verkligen imponerat. Här kan ettan lämnas helt utanför. X2 räcker långt!


7. Bolton - Aston Villa 2
Bolton har tre kryss och en vinst på de fem senaste och med tanke på att bottenlagen bara förlorar har det gjort att Bolton nu är sex poäng ovanför strecket. Här väntar däremot en riktigt svår match mot ett Aston Villa som visat upp stort spel senaste tiden. Senast blev det förvisso förlust men dessförinnan hade Villa tre raka segrar. Här utgår vi från tvåan men gardera upp med så många tecken som plånboken tillåter!


8. Brentford - Middlesbrough 1
Brentford har varit stabila under säsongen men på slutet har det börjat se lite skakigt ut. Tre förluster på fyra senaste har det blivit för The Bees och ska man kunna nå playoff krävs det en seger här. Middlesbrough har gått betydligt bättre och har fyra vinster på de fem senaste. Väldigt svårtippat möte på förhand men tittar vi på spelvärdet så erbjuder ettan bra värde. Spika Brentford till fin procent!


9. Bristol City - Ipswich 1
Bristol City var länge med i racet och direktuppflyttning men efter en längre tids svacka ligger Bristol numera under playoff-strecket. Med nio omgångar kvar av ligan är Bristol i behov av en stark avslutning för att drömmen om Premier League ska vara vid liv. Ipswich har gjort en liknande säsong och var länge med i toppen men efter årsskiftet har det varit ett totalt ras för The Tractor Boys. Nu ska bara säsongen spelas av och här ska Bristol ha bra vinstchans. Stark etta!


10. Leeds - Sheffield Wednesday 1
Leeds fortsätter att gå kräftgång i serien under Paul Heckingbottom och kommer från en oavgjord match mot ett formlöst Reading. Ett lag som däremot går ännu sämre är Sheffield Wednesday. The Owls har bara två segrar på de 21 senaste matcherna och fansen börjar nu bli oroliga om Wednesday ens ska klara sig kvar. Med tanke på hur formsvaga bägge lagen är så ska det garderas här. Utgå från ettan men gardera tidigt med så många tecken som möjligt!


11. Norwich - Reading 1
Kanariefåglarna Norwich har haft stora problem att vinna matcher på slutet och resultatraden med sex kryss på de sju senaste bekräftar det. Här kommer de sakna viktige anfallaren Nélson Oliveira och utan honom kan det bli svårt att sätta bollarna i nät. Reading slåss i botten och Jaap Stams lag har bara en seger på de 17 senaste. Spelmässigt är de snäppet sämre än Norwich och här får de svårt att vinna på resande fot. Utgå från ettan och gardera upp med krysset på större system!


12. Sheffield United - Nottingham 1
Sheffield United ligger två poäng från playoff och tränaren Chris Wilder kommer pusha sina spelare till en stark avslutning nu. The Blades trivs väldigt bra på hemmagräset och har ingen förlust på de sex senaste hemmamötena mot Nottingham. Gästerna ser ut att ha fixat kontraktet helt nu och har inte särskilt mycket att spela för i mitten av tabellen. Stark etta till en okej procent!


13. Sunderland - Preston
Preston fortsätter imponera stort i näst högsta ligan och har gått som tåget efter jul. North End är fyra poäng från kvalplats och möter här ett Sunderland som knappast övertygar. The Black Cats har bara två segrar på hemmaplan den här säsongen och har ingen seger på de fyra senaste. Preston erbjuder fint spelvärde och tvåan spikas som avslutning på veckans rad!


Kupongens kassaskåp


Liverpool
Liverpool trivs väldigt bra mot just Watford och med tanke på gästernas långa skadelista den här veckan känns en överkörning väldigt trolig. Given etta!


Varningens finger!


West Bromwich
Det känns som man upprepar sig gång på gång men nu är det verkligen sista chansen för WBA. Här krävs en seger för en minimal chans att klara sig kvar i Premier League. Bournemouth ser skakigt ut just nu och här är man för stora favoriter. WBA ska in på veckans rad!


Lilla raden 144 rader
1. Man U - Brighton 1x
2. Bournem. - West Brom 1x2
3. Huddersf. - Crystal P x2
4. Liverpool - Watford 1
5. Stoke - Everton 1x
6. Birmingham - Hull x2
7. Bolton - Aston V 2
8. Brentford - Mboro 1
9. Bristol C - Ipswich 1
10. Leeds - Sheff W 1x2
11. Norwich - Reading 1
12. Sheff U - Nottingham 1
13. Sunderland - Preston 2


Stora raden 864 rader
1. Man U - Brighton 1x
2. Bournem. - West Brom 1x2
3. Huddersf. - Crystal P x2
4. Liverpool - Watford 1
5. Stoke - Everton 1x
6. Birmingham - Hull x2
7. Bolton - Aston V 1x2
8. Brentford - Mboro 1
9. Bristol C - Ipswich 1
10. Leeds - Sheff W 1x2
11. Norwich - Reading 1x
12. Sheff U - Nottingham 1
13. Sunderland - Preston 1

Spela på Stryktipset: klicka här!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto