Stryktipset lör 2/2

Publicerad på 1 Feb 2019 - 09:22

Tipsexperten

Tipsexperten

1 Feb 2019 - 09:22

Ingen jackpot på Stryktipset denna vecka men däremot betydligt bättre värde än lördagarna brukar erbjuda. Här hittas en mängd överstreckade hemmalag som ska gå att fälla. Miljonutdelning känns inte alls som någon omöjlighet och som vanligt bjuder vi på en analys som kan leda dig dit. Nu sparkar vi igång detta!


Spelstopp: 15.59


1. Chelsea - Huddersfield 1
Det skrällde rejält i veckans Premier League-omgång och en av de största smällarna åkte Chelsea på. The Blues åkte till Vitality Stadium med tre poäng i sikte och nytillskottet Gonzalo Higuaín från start. Det slutade dock med ett rejält fiasko. Bournemouth visade upp en enorm effektivitet i den andra halvleken och straffade Chelsea fyra gånger om. Den förlusten gjorde att Sarris manskap nu återfinns utanför topp 4. Här gäller det att studsa tillbaka illa kvickt när Huddersfield gästar Stamford Bridge. Goda möjligheter till det ska givetvis finnas. Hudds har en poäng på sina elva senaste och ser alltmer ut som ett lag för The Championship. Viktiga Aaron Mooy är dock tillbaka samtidigt som nya tränaren Jan Siewert möjligen kan ge någon effekt. Med närmare 90 procent på ettan lockar krysset om kapitalet räcker till.
Preliminär startelva från Sportsgambler.com


2. Everton - Wolverhampton 2
Toppen mot botten byts mot ett möte mellan två lag som återfinns precis bredvid varandra i tabellen. Everton ligger åtta inför detta möte, två pinnar bakom sjuan Wolverhampton. Det kan visa sig vara en viktig placering att knipa då den leder ut i Europa vid rätt resultat i FA-cupen. Båda lagen kommer från triumfer i veckan. Everton besegrade Huddersfield med 1-0 på bortagräs medan Wolves slog tillbaka West Ham med 3-0 hemma på Molineux Stadium. Rent truppmässigt ska hemmalaget vara bättre men de orangea gästerna känns något hetare för stunden. På resande fot har de stått för ett par fina resultat och här känns tvåan mer trolig än vad den streckas till. Wolves är en spännande lågprocentsspik!
Preliminär startelva från Sportsgambler.com


3. Brighton - Watford 1
Söderut i landet i universitetsstaden Brighton ska ett mittenmöte gå av stapeln. Här är det dock två lag som åkte på nesliga nederlag i veckan som ställs mot varandra. Brighton tappade en 2-0 ledning till 2-4 borta mot Fulham medan Watford åkte på två sena mål borta mot Tottenham vilket ledde till en 1-2 förlust. Båda lagen har dock stått för säsonger klart över förväntan så här långt. Med tanke på hemmafördel så ska ändå The Seagulls ses med bäst chans till seger här. Glenn Murray är i form samtidigt som Brighton alltid står för starka prestationer på Amex Stadium. Lägg därtill att gästerna troligen saknar nyckelspelaren Doucouré och att allt värde finns på hemmalaget så är ettan minst sagt gångbar. Jobba in fiskmåsarna!
Preliminär startelva från Sportsgambler.com


4. Burnley - Southampton X
Vi fortsätter marschen neråt i Premier League-tabellen och har nu hamnat i ett möte mellan två lag som återfinns precis över nedflyttningsstrecket. Det var dock inte speciellt längesen båda låg därunder då formkurvan faktiskt pekar uppåt hos de båda kombattanterna. Burnley var sånär att knipa en tung skalp borta mot United men fick nöja sig med 2-2 efter två sena mål av The Red Devils. Det innebar dock den femte raka ligamatchen utan förlust för The Clarets. Southampton har fyra PL-matcher i följd utan nederlag och ser klart förbättrade ut under Ralph Hasenhüttl. Här har de ett relativt gynnsamt truppläge. Jämn tillställning att vänta där dock värdet finns på gästerna. X2 blir därmed den logiska lösningen.
Preliminär startelva från Sportsgambler.com


5. Crystal Palace - Fulham 2
På samma poäng som ovanstående lag, precis över nedflyttningsstrecket, återfinns också Crystal Palace. Örnarna var nära att plocka en blytung seger borta mot Southampton i onsdags men fick nöja sig med en pinne. Där visades viktiga Wilfried Zaha ut efter gester mot domaren och är därmed avstängd här. Otroligt kännbart avbräck! Fulham tar tuben söderut i huvudstaden med en moralhöjande seger i bagaget. The Cottagers stod för en imponerande vändning i tisdags när 0-2 blev till 4-2 i den andra halvleken mot Brighton. Den triumfen kan mycket väl visa sig vara avgörande för nytt kontrakt i vår. Det skulle inte förvåna om de svartvita rider vidare på vågen och tar tre poäng på Selhurst Park. Till låga 15 procent är det tjänstefel att börja med något annat än tvåan. X2 i utgång!
Preliminär startelva från Sportsgambler.com


6. Cardiff - Bournemouth 2
Bournemouth visade att de inte alls är speciellt beroende av skyttekungen Callum Wilson. I engelsmannens frånvaro klev Joshua King fram och stod för två mål och en assist mot Chelsea. Segern var inte helt oväntad men att siffrorna skulle skrivas till 4-0 kändes närmast osannolikt på förhand. Där visade The Cherries att de har hittat tillbaka till den fina höstformen och nu återigen är att räkna med. Nu reser de rödsvarta till Wales för ett möte med ett formsvagt Cardiff. The Bluebirds ser riktigt tama ut för stunden och verkligheten tycks ha kommit ikapp Neil Warnocks mannar. Truppen är tunn och håller ingen vidare PL-klass. Tvåan ska ses som kupongens kanske mest gångbara spik!
Preliminär startelva från Sportsgambler.com


7. Leeds - Norwich 1
Över till The Championship och Elland Road där det vankas seriefinal denna lördag. Leeds toppar den engelska andradivisionen, tre poäng före Norwich inför denna tillställning. Tre pinnar här skulle således ta The Whites en bra bit närmare Premier League.
Preliminär startelva från Sportsgambler.com

8. Birmingham - Nottingham X
Klassiska St Andrew’s bjuder även in till fin fotboll under lördagen när Nottingham kommer på besök till West Midlands. Värdarna har gjort en riktigt vass säsong utifrån förutsättningarna där Garry Monk fått ut väldigt mycket av den tämligen anonyma truppen. Den senaste tiden har dock resultaten uteblivit och The Blues har faktiskt inte segrat sedan Boxing Day. Det återstår att se om nya Kerim Mrabti kan göra så trenden bryts. Det blir inte det lättaste då ett svårmanövrerat Nottingham står på andra sidan. Nya tränaren Martin O’Neill fick fira sin första seger med Forest förra veckan och de rödvita har nu häng på playoff. Noterbart är att detta är de två lag som spelar oavgjort mest i ligan. Birmingham gör det i huvudsak på hemmaplan och Nottingham på resande fot. Ni hör vart det barkar. Spika krysset!
Preliminär startelva från Sportsgambler.com


9. Bristol City - Swansea X
The Championships allra mest formstarka lag just nu är Bristol City. Niclas Eliasson och hans lagkamrater har via fyra raka triumfer tagit sig upp på en sjundeplats i tabellen. Playoff finns således inom räckhåll. Det finns det även för Graham Potters Swansea som har fem poäng upp till Derby på sjätteplatsen inför den 29:e omgången. Svanarna har nu sju raka matcher (alla tävlingar) utan förlust och ser svårstoppade ut för tillfället. Jämn batalj att vänta som kan gå åt vilket håll som helst. Värdet finns till höger men här känns det lite väl farligt att chansa bort ett formstarkt Bristol City. Alla tecken!
Preliminär startelva från Sportsgambler.com


10. Hull - Stoke 2
Hull var länge ligans mest formstarka lag. Det är dock inte The Tigers längre. 2-2 mot Aston Villa följdes upp med hela 0-3 i baken borta mot Blackburn förra helgen. Där agerade Nigel Adkins manskap otroligt blekt. Mardrömsmotståndare här i form av ett Stoke som Hull har åtta raka ligamatcher utan seger mot. The Potters gör en bedrövlig säsong med tanke på vilken trupp som finns att tillgå, men det innebär knappast att de ska göras till klara underdogs här. Klart avslag på ettan med tanke på den skeva streckningen. X2!
Preliminär startelva från Sportsgambler.com

11. Reading - Aston Villa 2
Aston Villa är också en stor besvikelse då de har en av ligans bästa trupper. Tack vare 2-1 segern mot Ipswich senast är dock Birmingham-laget alltjämt med i playoff-striden. Fortsatt tunga avbräck på Nyland och Tuanzebe ska nämnas. Reading krigar i de nedre regionerna även denna säsong och har det kämpigt. Endast en triumf sedan tredje november gör att The Royals återfinns under nedflyttningsstrecket. Villa är ett klart bättre lag och får utgångstipset. Med tanke på hur opålitliga The Lions är bör dock krysset plockas med om stålarna räcker till.
Preliminär startelva från Sportsgambler.com

12. West Bromwich - Middlesbrough X
En av Aston Villas rivaler, West Bromwich, går desto bättre. The Baggies har lagt tråkfotbollen med Tony Pulis vid spakarna åt sidan och öser nu istället in mål under Darren Moore. Med 57 baljor på 28 matcher är de blåvita bäst i serien. Det ger dock bara en fjärdeplats, tre poäng före lördagens motståndare Middlesbrough. Gästerna har nämnda Pulis som styr laget och det innebär som sagt ingen direkt propagandafotboll. Det är dock effektivt och Boro ska ses som en klar uppflyttningskandidat. På bortagräs imponerar de rödvita med endast två förluster på 14 matcher. Detta ska ses som ytterst ovisst. Knapp fördel hemmalaget men utifrån hur stecken sitter känns en helgardering omgående på sin plats.
Preliminär startelva från Sportsgambler.com

13. Wigan - QPR 1
DW Stadium får sista ordet denna vecka när två formsvaga lag ska göra upp om de tre poängen. QPR har nu fyra raka utan seger och tycks lida av att betydande spelare som Cameron, Hemed och Rangel återfinns på skadelistan. Wigan ligger ett par pinnhål längre ner i tabellen på en 20:e plats och imponerar inte heller för stunden. Hemma i Greater Manchester är de dock stabila och har plockat 24 av sina totalt 29 poäng under säsongen. Endast fyra förluster på 14 hemmamatcher som nykomlingar är starka papper. Antonee Robinson och Nick Powell saknas troligen här men ettan känns likväl som ett spännande tecken. Spika Wigan till en trevlig procent!
Preliminär startelva från Sportsgambler.com

Kupongens kassaskåp


Bournemouth
Cardiff är under isen samtidigt som Bournemouth visar gryende form. På denna mycket luriga kupong är tvåan på The Cherries en av få spikar som känns riktigt stabil.


Varningens finger!


Fulham
Crystal Palace saknar sin fixstjärna och lider av måltorka på hemmaplan - sex mål på elva matcher på Selhurst Park. Trots detta streckas The Eagles till skyhög procent mot ett Fulham som kommer stärkta av självförtroende till Selhurst Park. Mycket fin skrällchans i södra London!


Lilla raden 144 rader
1. Chelsea - Huddersf. 1
2. Everton - Wolves 2
3. Brighton - Watford 1
4. Burnley - Southamp. x2
5. Crystal P - Fulham x2
6. Cardiff - Bournem. 2
7. Leeds - Norwich 12
8. Birmingh. - Nottingh. X
9. Bristol C - Swansea 1x2
10. Hull - Stoke x2
11. Reading - Aston V 2
12. West Brom - Mboro 1x2
13. Wigan - QPR 1


Stora raden 864 rader
1. Chelsea - Huddersf. 1x
2. Everton - Wolves 2
3. Brighton - Watford 1
4. Burnley - Southamp. x2
5. Crystal P - Fulham 1x2
6. Cardiff - Bournem. 2
7. Leeds - Norwich 12
8. Birmingh. - Nottingh. X
9. Bristol C - Swansea 1x2
10. Hull - Stoke x2
11. Reading - Aston V x2
12. West Brom - Mboro 1x2
13. Wigan - QPR 1

Spela på Stryktipset: klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto