Stryktipset lör 20/1

Publicerad på 19 Jan 2018 - 13:01

Tipsexperten

Tipsexperten

19 Jan 2018 - 13:01

Förra veckan drog Stryktipset igång på allvar och även om det prickades in en del skrällar var det tyvärr aldrig riktigt nära. Nu ser utseendet på kupongen snarlikt ut med sju Premier League-matcher och sex möten från Championship. Storlagen Manchester City, Arsenal och Manchester United är alla stora favoriter och kan en eller två av dem förlora finns bra chans till hög utdelning med en 10 miljoners jackpot att slåss om!


1. Manchester City - Newcastle 1
Manchester City förlorade för första gången i Premier League den här säsongen mot Liverpool senast, vilket innebär att de inte kan upprepa Arsenals The Invincibles-säsong från 2004. Här talar däremot mycket för att Pep Guardiolas lag studsar tillbaka och tar en seger. David Silva som varit borta mycket på senaste tiden är tillbaka efter lite personliga problem och förväntas starta här. Det ljusblå hemmalaget är bättre på alla positioner och ska ta en stabil seger. Ettan är högt streckad men erbjuder fortfarande okej värde. Spika City!


2. Arsenal - Crystal Palace 1
Det är mycket rykten som stör Arsenals uppladdning inför det här Londonderbyt. Alexis Sanchez är på väg till Manchester United, samtidigt som det ser ut som Aubameyang och Mkhitaryan kommer till The Gunners. Här behöver Arsene Wenger samla truppen och se till att spelarna fokuserar fullt på uppgiften framför dem. Roy Hodgson har gjort underverk med Crystal Palace och laget har bara en förlust på de tolv senaste. Den förlusten var mot Arsenal i mellandagarna och det finns en del som talar för ny förlust här. The Eagles saknar hela sju spelare inför det här mötet och har genom åren haft svårt i detta derby. Arsenal erbjuder bra värde och spikas. Etta!


3. Burnley - Manchester United 2
Burnley hade ett tag känning på topplagen men har börjat dala på slutet. Sean Dyche lagbygge har nu sju raka matcher utan seger och självförtroendet är inte på topp. Desto bättre går det för Manchester United just nu. De rödklädda har minskat avståndet till bittra rivalen City till tolv poäng och har inte släppt in ett mål på över 400 minuter. I måndags slogs Stoke enkelt med 3-0 och flera spelare stod för starka insatser. United har vunnit fyra av de fem senaste bortamatcherna och gjort två mål i alla dem. Mötet mellan lagen på Boxing Day slutade 2-2 efter kraftig United-dominans och nu får laget sin revansch. Spika tvåan trots att Burnley är hemmastarkt!


4. Everton - West Bromwich X
Everton köpte Theo Walcott under onsdagen och han väntas gå rakt in i Sam Allardyces elva här. Tidigare januariköpet Cenk Tosun lär också starta för Everton och om samspelet dem emellan kommer fungera på direkten återstår att se. Everton har annars sett fortsatt svagt ut den senaste tiden och kommer till det här ångestladdade mötet med fyra raka förluster i ryggen. Spelmässigt är det framförallt offensiven som lyser med sin frånvaro och laget skapar skrämmande få målchanser. Här är Everton alldeles för stora favoriter och alla tecken plockas med!


5. Leicester - Watford 1
Leicester lyckades utan större problem slå ut Fleetwood i FA-cupens omspel i veckan med 2-0. Den matchen slet dock lite på den redan skadedrabbade truppen som dessförinnan försvarade sig bra borta mot Chelsea (0-0). Nu väntar ett formsvagt Watford som har sju förluster på den tio senaste matcherna i ligan. Här är dock The Hornets rejält undervärderade. Lagen möttes så sent som på Boxing Day och då vann Watford med 2-1. Leicester har inte hunnit blivit så pass mycket bättre på den här korta tiden för att motivera det stora favoritskapet. Plocka med alla tecken och hoppas på en bortaseger!


6. Stoke - Huddersfield 1
Veckans sexpoängsmatch. Stoke har nu släppt in 50 mål den här säsongen efter 0-3 förlusten borta mot United senast. Med det är man överlägset sämst i ligan och försvarsspelet måste förbättras under våren om The Potters ska lyckas hålla sig kvar. Det rödvitrandiga hemmalaget har bara vunnit en av sina åtta senaste, men ställs ändå ut som rättmätig favorit här. Huddersfield såg otroligt blekt ut senast i storförlusten mot West Ham och har ingen seger på de fem senaste. Hemmafördel bör väga tungt här och Stoke krigar till sig en seger. Etta!


7. West Ham - Bournemouth X
West Ham kommer från en stark 4-1 seger senast borta mot Hudds och förväntas fortsätta med samma elva till den här matchen mot sydkustlaget Bournemouth. West Ham klättrade upp till en elfte plats i tabellen efter den trepoängaren, men med bara fem poäng till nedflyttningsstrecket gäller det att fortsätta hålla foten på gasen. Mot Bournemouth brukar det bli öppna tillställningar och i de två senaste mötena har det blivit hela elva mål mellan lagen. The Cherries har gynnats av den matchbilden och är ordentligt underskattat här. West Ham ska inte vara såhär stora favoriter efter bara en stark insats. Måla på med alla tecken!


8. Bolton - Ipswich 1
Bolton fortsätter ligga i botten av tabellen men är på gång just nu. På de fem senaste matcherna har det blivit tre segrar och fortsätter Phil Parkinsons lag i den här takten är de snart på säker mark. Hemma på Macron Stadium har Bolton verkligen höjt sitt spel jämfört med inledningen av säsongen och här ska de ses med bra chans. Ettan erbjuder bra värde och spikas till en spännande procent!


9. Leeds - Millwall 2
Leeds fortsätter vara med i racet om en av playoff-platserna, men har haft det svårt att plocka poäng på slutet. Det har bara blivit en poäng på de tre senaste och formen hos The Whites är tveksam. Bortalaget Millwall har desto bättre form och kommer från en stark insats mot ett skickligt Preston. Här har folket alldeles för hög tro på Pontus Janssons Leeds och det är bara att gå emot. X2 erbjuder allt värde och den överstreckade ettan lämnas helt utanför!


10. Norwich - Sheffield United 2
Norwich fick in en sen kvittering borta mot Chelsea i veckans FA-cupmöte, men fick tillslut ge sig efter straffar. Det mötet spelades i över 120 minuter och det lär vara en hel del sega ben hos hemmalaget till den här matchen. Sheffield United har äntligen tagit sig ur sin formsvacka och har börjat prestera på en bra nivå igen. The Blades är obesegrade under 2018 och kommer till den här matchen mer utvilat. Utgå från tvåan men gardera upp med hemmaseger!


11. QPR - Middlesbrough X
Ian Holloway och hans QPR har blandat och gett en hel del under årets säsong av Championship, men är just nu inne i en bra period. Londonlaget kommer från två raka segrar och kliver in med en bra känsla här. Det ska dock sägas att det inte sett särskilt bra ut spelmässigt, något som bland annat gjorde att QPR åkte ut mot Milton Keynes Dons i FA-cupen däremellan. Middlesbrough har det vassare spelarmaterialet och är i behov av tre poäng för att hänga med i toppstriden. Plocka bort den överstreckade ettan helt. X2!


12. Reading - Brentford 2
Reading vann i mitten på veckan med 3-0 över Stevenage och nu hoppas tränaren Jaap Stam på att det kan sätta fart på laget. Reading har sju raka matcher utan seger, en svit som gjort att The Royals fallit ner till en artonde plats i Championship. Här väntar ett alldeles för starkt Brentford och Reading kommer få det svårt. The Bees har fyra segrar på de fem senaste och har sett ruskigt bra ut på slutet. Tvåan erbjuder fint värde och får utgångstecknet. Gardera upp med krysset på större system!


13. Sunderland - Hull 2
Kupongen avslutas i de norra delarna av England där Sunderland välkomnar Hull till Stadium of Light. The Black Cats har haft otroliga problem på sin hemmaplan under säsongen och har bara en seger på tretton försök. Med den statistiken i ryggen, och ett Hull som sett förbättrat ut under Nigel Adkins, är det inte svårt att välja sida här. X2!


Kupongens kassaskåp


Manchester City
City är i en klass för sig den här säsongen och hemma mot ett halvdassigt Newcastle ska det bli en enkel seger. City har haft lekande lätt för Skatorna på hemmaplan genom åren och vann senast det begav sig med 6-1. Given etta!


Varningens finger!


Watford
Marco Silvas lag kommer från en stark andra halvlek mot Southampton senast när man hämtade upp 0-2 till 2-2. Presterar Watford på den nivån över 90 minuter kan de definitivt skrälla här. Watford till under 15 procent i skrivande stund är ett fynd!


Lilla raden 144 rader
1. Man C - Newcastle 1
2. Arsenal - Crystal P 1
3. Burnley - Man U 2
4. Everton - West Brom 1x2
5. Leicester - Watford 1x2
6. Stoke - Huddersfield 1
7. West Ham - Bournem. 1x
8. Bolton - Ipswich 1
9. Leeds - Millwall 2
10. Norwich - Sheff U 12
11. QPR - Middlesbrough x2
12. Reading - Brentford 2
13. Sunderland - Hull x2


Stora raden 864 rader
1. Man C - Newcastle 1
2. Arsenal - Crystal P 1
3. Burnley - Man U 2
4. Everton - West Brom 1x2
5. Leicester - Watford 1x2
6. Stoke - Huddersfield 1
7. West Ham - Bournem. 1x2
8. Bolton - Ipswich 1
9. Leeds - Millwall x2
10. Norwich - Sheff U 12
11. QPR - Middlesbrough x2
12. Reading - Brentford x2
13. Sunderland - Hull x2

Spela på Stryktipset: klicka här!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto