Tipsexperten

Stryktipset lör 27/4

26 April 2019 - 12:17

Löningshelg och 14 miljoner i jackpot ger alla förutsättningarna för en härlig lördag. Med få storlag i spel ser kupongen dessutom ytterst marig ut. Här finns få tillförlitliga favoriter och många olika vägar att gå. Med endast tre omgångar kvar i Premier League och två i The Championship finns både otroligt viktiga matcher men även betydelselösa sådana. Det gör det hela än svårare. Nu åker vi!


Spelstopp: 15.59


1. Brighton - Newcastle 1
Fiskmåsarna var nära en oerhört viktig pinne mot Tottenham men fick ge sig i slutskedet. Det gör att det alltjämt skiljer tre poäng ner till Cardiff under strecket, ett Cardiff som har en överkomlig uppgift denna lördag. Här gäller det därför verkligen att ta poäng för hemmalaget. Mot ett Newcastle i ingenmansland bör chanserna vara goda. Samtidigt har Rafa Benítez skator gått starkt den senaste tiden och kommer från två raka segrar. Det lär inte direkt bjudas på någon klang-och-jubel-föreställning här men värdarna får tipset tack vare motivation. Det verkar dock det svenska folket ha tagit fasta på och streckar ettan hårt. Krysset bör därför plockas med i ett tidigt skede.
1X2-odds från bet365: 2.30 - 3.25 - 3.50
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


2. Crystal Palace - Everton 1
Roy Hodgsons örnar stod för en rejäl knall på Emirates Stadium i helgen när de besegrade Arsenal med 3-2. Benteke fick äntligen göra mål igen. Där har Palace ett stort sparkapital. Lurig uppgift nu mot ett Everton som kommer från en maffig 4-0 seger mot Man United. På resande fot är dock Marco Silvas lag inte alls lika slagkraftigt. Här saknas André Gomes och frågetecken sätts kring Richarlison och Yerry Mina. Svårtippad match där egentligen många tecken krävs men kupongens utformning i övrigt gör att man bör ta ställning för ett lag. Då ligger ettan närmast till hands. Palace ska kunna såra ett opålitligt Everton. Chansspik i den högre skolan!
1X2-odds från bet365: 2.62 - 3.50 - 2.80
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


3. Fulham - Cardiff X
Bottenmöte där Fulham är degraderade sedan länge men tycks ha hittat formen med två raka vinster. Dessutom har två raka nollor hållits, lika många som de tidigare hållit på hela säsongen. Här ska värdarna ha god chans till ytterligare en triumf men samtidigt kommer Cardiff slita till sista blodsdroppen i jakten på nytt kontrakt. Walesarna har tre pinnar upp till Brighton på rätt sida strecket och måste mer eller mindre knipa poäng här för att hoppet om spel i Premier League till hösten ska leva vidare. Otroligt svårt att sia utgången även här och inga tecken lämnas åt slumpen. Helgardera!
1X2-odds från bet365: 2.40 - 3.60 - 3.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


4. Southampton - Bournemouth 2
Tillbaka till sydkusten och ett sprakande möte. Detta är nämligen dessa två klubbars största match för säsongen, The New Forest Derby. Tabelläge spelar ingen som helst roll utan här kommer det smälla från första sekund. Bournemouth lär vara rejält taggade då de aldrig slagit “storebror” på bortaplan. The Cherries föll senast förvånande hemma mot Fulham och visade än en gång hur ojämna de är i sina prestationer. Har gästerna sin dag har de dock alla möjligheter att besegra The Saints på St Mary’s. Fortsatt flera tongivande spelare på skadelistan förvisso men när tvåan streckas under 20 procent i ett derby mellan två jämna lag vore det tjänstefel att utgå från något annat tecken.
1X2-odds från bet365: 1.90 - 3.90 - 4.10
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


5. Watford - Wolverhampton 2
Wolverhampton har revansch att utkräva efter att Watford snuvat de orangea på finalplatsen i FA-cupen för några veckor sedan. Då hämtade The Hornets in ett 0-2 underläge sent innan de kunde avgöra i förlängning. Gerard Deulofeu blev där tvåmålsskytt och har övertygat stort under våren. Här är ändå känslan att Ken Sema och company kan få det kämpigt. Wolves trivs när de kan ligga på kontring vilket är en förväntad matchbild. Det fick de göra mot Arsenal i veckan när de stod för en strålande insats och vann med 3-1. Detta ska ses som helt öppet och när då matchen streckas som den gör är det inget snack om att utgå från tvåan. Ettan övervärderas kraftigt och plockas bort.
1X2-odds från bet365: 2.62 - 3.30 - 2.90
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


6. Birmingham - Wigan 2
Båda dessa klubbar säkrade kontraktet i förra omgången efter varsin seger. Birmingham vände 0-1 till seger 3-1 i sexpoängsmatchen mot Rotherham. Kerim Mrabti stod där för sitt första mål i sin nya klubb. Wigan slog tillbaka Preston på hemmagräs med 2-0 och har sett väldigt bra ut under våren. Dessförinnan stod The Latics för en mäktig insats mot Leeds på Elland Road när de segrade med 2-1 trots spel med en man mindre under större delen av matchen. Här kan båda lagen spela ut och då känns faktiskt gästerna som det snäppet vassare laget. Tvåan är en spännande chansspik till ytterst låg procent!
1X2-odds från bet365: 2.10 - 3.40 - 4.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


7. Bristol City - Derby 1
Vilket möte som väntar på Ashton Gate Stadium! Det skiljer en poäng mellan dessa klubbar till Derbys fördel i kampen om den sista playoff-platsen. I den striden är även Middlesbrough med men då dessa kombattanter har varsin hängmatch talar det mesta för att vinnaren i detta möte får spela vidare om en PL-plats efter omgång 46. Frank Lampards baggar imponerar hemma på Pride Park Stadium men på resande fot har de betydligt större bekymmer. Ingen vinst i ligaspelet under 2019 på bortaplan är minst sagt oroväckande inför denna drabbning. Å andra sidan plockar faktiskt Bristol City fler poäng på bortaplan än här hemma. Med det sagt får Niclas Eliasson och hans lagkamrater finna sig i att vara favoriter här. Utgå från ettan.
1X2-odds från bet365: 2.40 - 3.50 - 3.10
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


8. Middlesbrough - Reading 1
Tung, tung förlust för Tony Pulis Middlesbrough senast borta mot Nottingham. Den torsken innebär troligen att det inte blir playoff för de rödvita. Ska minsta chans finnas krävs full pott de avslutande två omgångarna. Här har de en angenäm uppgift att åtminstone lösa en. Reading har gått en hård strid om nytt kontrakt under våren men har i praktiken löst detta nu. Sex poäng och 13 plusmål har The Royals tillgodo på Rotherham. Att de således inte har speciellt mycket att spela för talar naturligtvis för värdarna. Detta bör Boro lösa hemma på Riverside Stadium. Spika ettan trots trolig överstreckning!
1X2-odds från bet365: 1.65 - 4.00 - 6.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter
bet365 livestreamar matchen


9. Norwich - Blackburn 1
Norwich har kryssat fyra raka matcher men har trots detta så gott som säkrat spel i Premier League till hösten. Detta då Leeds torskat två raka och nu har sex poäng och tolv mål att hämta in på The Canaries. Fansen är givetvis förhoppningsfulla men har ännu inte vågat fira. En poäng här säkrar dock biffen. Det bör bli mer än så även om Blackburn imponerat på senare tid med fyra raka vinster. Norwich är riktigt vassa hemma på Carrow Road och kan troligen spela ut på ett helt annat sätt med tanke på att det inte är lika mycket kniven mot strupen som tidigare. Då får Blackburn svårt att hänga med Teemu Pukki och company. Precis som oddsen antyder är detta kupongens säkraste tecken.
1X2-odds från bet365: 1.40 - 5.25 - 8.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter
bet365 livestreamar matchen


10. Preston - Sheffield Wednesday 1
Wednesday har fortfarande mikroskopisk chans att nå playoff men det lär förstöras under lördagen. Dels måste övriga resultat gå Ugglornas väg och dels måste de ta tre poäng i denna tuffa bortamatch. Preston är svårspelade här på Deepdale där de bara har fem förluster på 22 matcher. Den irländska trion Browne, Maguire och Robinson håller högsta klass. Formen är något illavarslande men senaste hemmamatchen slutade med en komfortabel 4-0 seger mot Ipswich. Ännu en svårsiad historia men i kraft av hemmaplan får Preston utgångstipset. Gardera i första hand med tvåan då krysset är värdelöst för Wednesday.
1X2-odds från bet365: 2.55 - 3.50 - 2.90
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


11. QPR - Nottingham 2
Vi fortsätter på temat svårtippade matcher. Här lär det mesta handla om inställning då båda klubbarna figurerar i ingenmansland och inte har något att spela för. Nottingham visade fin sådan när de slog tillbaka topplaget Middlesbrough med hela 3-0 på City Ground senast. Joe Lolley blev tvåmålsskytt samtidigt som Alexander Milosevic fick trycka dit sitt första mål i den rödvita tröjan. QPR föll som väntat borta mot Derby och har varit mediokra under en längre tid. Endast två trepoängare har det blivit i ligan under 2019. Här hemma på Loftus Road kan de dock titt som tätt blixtra till vilket 4-0 mot Swansea för två veckor sedan vittnar om. Förväntat målrik historia. Då passar gaffeln (etta-tvåa) utmärkt.
1X2-odds från bet365: 2.50 - 3.60 - 2.87
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


12. Swansea - Hull 1
Godkänd debutsäsong för Graham Potter i Wales. De svartvita har stått för en stark slutforcering men det kommer bli en mittenplacering. Framförallt här hemma på Liberty Stadium har värdarna imponerat med fyra vinster av fyra möjliga under april. Dessutom har walesarna tryckt in hela 13 mål på dessa matcher. Hull kommer från tre raka nederlag och läcker i de bakre leden. Med spelare som Jarrod Bowen och Kamil Grosicki ska dock Tigrarna aldrig räknas bort. Mycket talar för Swansea här men då ettan ser ut att överstreckas kraftigt är det läge att gardera omgående och med samtliga tecken.
1X2-odds från bet365: 1.66 - 4.20 - 5.25
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


13. Sirius - Elfsborg X
Vi avslutar hemma i svedala med en match på Nya Studenternas där det numera ligger en plastmatta. Det är säkerligen Elfsborg glada över för på naturgräs är boråsarna som bekant inte speciellt vassa, något inte minst 1-4 och 2-4 i baken vittnar om här de två senaste säsongerna. Nu kommer dock Jimmy Thelins gäng till Uppsala med fin form. Matchen hemma mot Örebro (4-2) var avgjord tidigt i onsdags och Samuel Holmén stod mycket glädjande för två mål. Sirius var i sin tur inblandade i en mållös historia på Falcon Alkoholfri Arena där de dock låg närmast segern. Räkna med en jämn drabbning även här. Avsluta med ett klassiskt spikkryss i match 13!
1X2-odds från bet365: 3.10 - 3.40 - 2.25
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


Kupongens kassaskåp


Norwich
Kanariefåglarna kommer spela i Premier League nästa säsong, det känns mer eller mindre klart. Här får de fira på bästa sätt genom en seger inför hemmafansen på Carrow Road. Norwich slår tillbaka Blackburn i glädjeruset!


Varningens finger!


Bournemouth
Derby på sydkusten och då kan det gå precis hur som helst. Southampton och Bournemouth är två jämbördiga lag och matchen borde streckas som så. Nu är inte så fallet och då är det givet att utgå från tvåan på St Mary’s.


Lilla raden 144 rader
1. Brighton - Newcastle 1x
2. Crystal P - Everton 1
3. Fulham - Cardiff 1x2
4. Southamp. - Bournem. x2
5. Watford - Wolves x2
6. Birmingham - Wigan 2
7. Bristol City - Derby 1
8. Mboro - Reading 1
9. Norwich - Blackburn 1
10. Preston - Sheff W 1
11. QPR - Nottingham 12
12. Swansea - Hull 1x2
13. Sirius - Elfsborg X


Stora raden 864 rader
1. Brighton - Newcastle 1x
2. Crystal P - Everton 1
3. Fulham - Cardiff 1x2
4. Southamp. - Bournem. 1x2
5. Watford - Wolves x2
6. Birmingham - Wigan 2
7. Bristol City - Derby 1x
8. Mboro - Reading 1
9. Norwich - Blackburn 1
10. Preston - Sheff W 12
11. QPR - Nottingham 12
12. Swansea - Hull 1x2
13. Sirius - Elfsborg X

Spela på Stryktipset: klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Rosol - Londero
Tennis - ATP Moskva - Londero
1.83
19:00  Boston - Anaheim
Ishockey - NHL - 1
1.85
19:00  Tjeckien - Nordirland
Fotboll - Vänskapsmatch - 1
1.77
20:45  Bulgarien - England
Fotboll - EM-kval - 1 asian hcp +2
1.76
20:45  Frankrike - Turkiet
Fotboll - EM-kval - Över 3,5 kort
1.66
19:00  Danmark - Luxemburg
Fotboll - Vänskapsmatch - Under 3,5 mål
1.70
19:00  Ymer - Sousa
Tennis - ATP Stockholm - Ymer
1.91
20:45  Sverige - Spanien
Fotboll - EM-kval - Under 2,5 mål
1.88
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Måndag 14/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming