Tipsexperten

Stryktipset lör 4/5

3 Maj 2019 - 13:27

Majs första stryktips bjuder på den näst sista omgången av Premier League och den allra sista av League One. Här hittas flera lag med kniven mot strupen men även ett par obetydliga matcher. Svåranalyserat således. Här hemma spelar två Göteborgslag på bortaplan när Allsvenskan och Superettan synas. Dessutom ska serieledande Varberg in i elden och försöka ta sjätte raka. Analysen är klar, 13 rätt ska in!


Spelstopp: 15.59


1. Newcastle - Liverpool 2
Ska Rafa Benítez bli den tränare som sätter stopp för sin gamla klubbs titelambitioner? Troligen inte men det blir svårt för Liverpool oavsett då en pinne fortsatt skiljer upp till omöjliga City trots en makalös säsong från Jürgen Klopps gäng. Närmast kommer dock The Reds från en ytterst svidande 0-3-förlust mot Barcelona på Camp Nou, en match där faktiskt Pool var förtjänta av minst ett oavgjort resultat. Här gäller det att studsa tillbaka, inte det lättaste mot ett defensivt starkt Newcastle som bland annat besegrat Man City här på St James’ Park under säsongen. Gästerna bör vinna detta men inte fel att peta in ett kryss på större system.
SpeedyBet-odds: 8.75 - 5.05 - 1.37
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


2. Cardiff - Crystal Palace 1
Tung, tung förlust för Cardiff senast borta mot Fulham som gör läget närmast hopplöst för nytt kontrakt. Full pott krävs de avslutande två omgångarna och då ska det sägas att walesarna har United i den sista omgången. Tappade poäng här och degraderingen är ett faktum redan under lördagen. Crystal Palace har inte speciellt mycket att spela för men lär samtidigt inte lägga sig platt. Örnarnas bortaspel har varit grymt starkt hela säsongen och givetvis har de bra chans till poäng även i Cardiff. Känslan är att detta slutar med antingen en krigarseger för hemmalaget eller en klar bortaviktoria. Gaffeln (etta-tvåa) passar fint.
SpeedyBet-odds: 2.55 - 3.65 - 2.65
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


3. West Ham - Southampton 2
På London Stadium hittas detta mittenmöte. Två lag som har hög kapacitet när allt stämmer men som överlag varit besvikelser sett till hela säsongen. West Ham återfinns åtta poäng före i tabellen men det är Southampton som sett bäst ut under våren. Visserligen två raka oavgjorda resultat men stundtals har The Saints bjudit på fint spel. Hemmalaget är som vanligt skadedrabbat och får klara sig utan Reid, Carroll och Yarmolenko. Dessutom sätts frågetecken kring Arnautovic och Lanzini. Detta känns helt öppet på förhand. Strecken antyder något helt annat och då är det bara att gå emot. Våga chansspika tvåan!
SpeedyBet-odds: 2.25 - 3.65 - 3.10
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


4. Wolverhampton - Fulham X
Vad har hänt med Fulham? Från att ha torskat i princip varje match och läckt som ett såll till att nu vinna tre raka och än mer anmärkningsvärt hålla nollan i samtliga dessa matcher. Det är onekligen så att pressen som legat på lagets axlar påverkat. Sedan det blev klart att The Cottagers spelar i The Championship till hösten har de sett betydligt stabilare ut. Wolverhampton har varit strålande mer eller mindre hela säsongen. Senast blev det seger borta mot Watford och de orangea har nu greppet om sjundeplatsen. Här övervärderas dock vargarna. Hemma mot bottenlagen har de inte alls kommit upp i samma nivå. Plocka med alla tecken illa kvickt.
SpeedyBet-odds: 1.51 - 4.25 - 6.80
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


5. Bristol Rovers - Barnsley 2
Vi tittar till sex matcher från League Ones avslutande omgång denna lördag och först ut är ett obetydligt möte på Memorial Stadium. Rovers kommer fortsätta harva i den engelska tredjedivisionen även nästa säsong. Barnsley tar däremot klivet tillbaka till The Championship efter en formidabel säsong. The Tykes har endast åkt på en förlust i ligaspelet sedan början av december och avslutat med fyra raka trepoängare. Anfallsparet Cauley Woodrow och Kieffer Moore har varit en fröjd att se på och stått för 16 ligamål vardera. Barnsley är utan tvekan det bättre laget och tvåan ska ses som trolig. Gardera först om det finns tillräckligt med pund i pengapungen.
SpeedyBet-odds: 5.05 - 3.90 - 1.64
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


6. Charlton - Rochdale 1
För klassiska Charlton kommer däremot säsongen rulla vidare efter denna helg. Londonlaget, som kommer sluta på en playoff-plats, har nått sin position tack vare ett vasst hemmaspel på The Valley med hela 50 poäng på 22 matcher. Här kliver de in som favoriter men Rochdale ska inte underskattas. Gästerna från Greater Manchester har avslutat magiskt med tre raka 1-0-vinster. Efter att ha legat pyrt till under större delen av säsongen är därmed kontraktet klart. Här kommer de definitivt bjuda upp till kamp. Ettan är långt ifrån lika given som strecken antyder. In med så många tecken det bara går!
SpeedyBet-odds: 1.66 - 3.85 - 4.85
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


7. Doncaster - Coventry 1
På Keepmoat Stadium står otroligt viktiga poäng på spel för hemmalaget. Doncaster har den sista playoff-platsen i sin hand inför den sista omgången, men Peterborough skuggar en poäng bakom och har på pappret en relativt lätt match hemma mot Burton. Seger är således det enda som gäller för Doncaster här. Det bör det bli. En livsfarlig John Marquis, tvåa i skytteligan med 20 mål, finns i hemmalaget och inför fansen är The Vikings oerhört starka. Här snittar de rödvita närmare två poäng per match. Coventry har gjort en strålande säsong som nykomlingar och återfinns bara fem poäng bakom värdarna. Under lördagen har de dock inte speciellt mycket att spela för och då talar det mesta för en säker hemmaseger. Spika ettan!
SpeedyBet-odds: 1.76 - 3.90 - 4.15
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


8. Plymouth - Scunthorpe 1
På sydkusten väntar vad man kan kalla ett ångestmöte. Det är kniven mot strupen när The Pilgrims tar sig an The Iron. Båda lagen återfinns nämligen under strecket i den rafflande nedflyttningsstriden. Således kommer minst ett av dessa lag spela i League Two nästkommande säsong. Scunthorpe måste vinna om minsta gnutta chans till nytt kontrakt ska finnas. Detsamma gäller i stort sett Plymouth även om en poäng teoretiskt kan räcka. Oavgjort är således mediokert för båda lagen och det lär bli tuta och kör vid delad poäng i slutet. Då passar en gaffel bra där ettan är första tecken att rita dit.
SpeedyBet-odds: 2.10 - 3.50 - 3.30
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


9. Portsmouth - Accrington Stanley 1
Portsmouth hade chansen att sätta press på toppduon i tisdags men föll pladask hemma mot Peterborough (2-3). Förlusten innebär att Pompey nu måste förlita sig till ett ovisst playoff för att ta klivet upp till The Championship. Här gäller det att vinna för att få en mer gynnsam lottning i det inledande mötet i playoff. Det finns dock en risk att detta blir avslaget. Accrington har som nykomlingar säkrat kontraktet och överlag gjort en gedigen säsong. Närmast kommer gästerna från två raka triumfer varav en imponerande sådan borta mot Doncaster. Chanslösa är Stanley definitivt inte. Krysset ska med som komplement till ettan.
SpeedyBet-odds: 1.40 - 4.55 - 7.50
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


10. Southend - Sunderland 1
Räkor mot svarta katter i en minst sagt betydelsefull match för hemmalaget. Southend ligger inför mötet precis ovan giljotinen men poängtapp här och det blir med största sannolikhet degradering. Inte lätt då att ställas mot ett Sunderland som enbart torskat fyra av 45 ligamatcher. Vad som talar för Southend är att gästerna inte har så mycket att spela för. Östkustlaget kommer spela playoff. Samtidigt kommer de rödvita från en förlust i veckan borta mot Joey Bartons Fleetwood, 1-2 i baken efter ett insläppt mål i den 95:e minuten. Motivation slår klass på Roots Hall? Spika ettan!
SpeedyBet-odds: 2.50 - 3.40 - 2.70
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


11. Sirius - IFK Göteborg 2
IFK Göteborg har varit en stor positiv överraskning så här långt. I måndags gav Blåvitt de regerande mästarna en rejäl lektion på Ullevi när de segrade med hela 3-0. Detta trots att namn som Lasse Vibe, Sebastian Eriksson och Junes Barny saknades. Nu ställs göteborgarna mot ett Sirius som läckte senast mot Elfsborg. Förlust med 2-4 där och verkligheten tycks ha kommit ikapp Uppsalalaget. Som gästerna agerat hittills så ska de gälla som knappa favoriter på Studenternas. Tvåan ser dock ut att sticka iväg och det ska inte glömmas bort att IFK enbart tagit en pinne på tre försök på bortagräs hittills. Gardera den överstreckade tvåan.
SpeedyBet-odds: 3.25 - 3.30 - 2.25
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


12. Mjällby - Örgryte 2
Örgryte är en het kandidat till uppflyttning från Superettan den här säsongen. Med spelare som Ailton, Sköld och Almström är det lätt att förstå. Senast åkte dock Rödblått på en chockerande förlust hemma mot Västerås. Där var dock ÖIS det bättre laget och förtjänade minst en pinne. Nu väntar ytterligare en nykomling när göteborgarna reser ner till Blekinge för match mot Mjällby. Det gulsvarta laget från Sölvesborg har inlett fullt godkänt med sex pinnar på fem matcher där samtliga kommit här på Strandvallen. Här blir det dock tufft mot ett Örgryte som imponerat på bortaplan. Detta luktar seger för gästerna. Håller sig tvåan under 50 procent är det en fullt rimlig spik.
SpeedyBet-odds: 3.15 - 3.20 - 2.25
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


13. Västerås - Varberg 2
VSK tog alltså en rejäl skalp i senaste omgången när Örgryte besegrades i Göteborg. Imponerande försvarsinsats där och det tycks vara gurkornas framgångsrecept. Målvakten Anton Fagerström har varit ett stort utropstecken och enbart släppt fyra bollar förbi sig de inledande fem omgångar. Under lördagen lär dock han sättas på stort prov. Varberg har nämligen öppnat serien utomordentligt med full pott och 14 gjorda mål! Hallänningarna är helt pånyttfödda efter en svag fjolårssäsong. Smarta nyförvärv har tagits in som Astrit Seljmani och Robin Book från ettan. Detta kan leda hela vägen till Allsvenskan för de grönsvarta. På Solid Park Arena ska tvåan ses som trolig.
SpeedyBet-odds: 3.25 - 3.35 - 2.10
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


Kupongens kassaskåp


Doncaster
Vikingarna måste vinna och bör kunna avfärda ett Coventry utan något att spela för hemma på Keepmoat Stadium. Svårt att se någon annan utgång än en klar seger för Doncaster.


Varningens finger!


Fulham
Ett pånyttfött Fulham ska verkligen inte räknas bort mot ett Wolves som haft bekymmer mot bottenlagen hemma på Molineux Stadium. Londonlaget har ingenting att förlora och ska kunna stå upp mot vargarna från West Midlands.


Lilla raden 144 rader
1. Newcastle - Liverpool 2
2. Cardiff - Crystal Palace 12
3. West Ham - Southampton 2
4. Wolverhampton - Fulham 1x2
5. Bristol Rovers - Barnsley 2
6. Charlton - Rochdale 1x2
7. Doncaster - Coventry 1
8. Plymouth - Scunthorpe 12
9. Portsmouth - Accrington 1x
10. Southend - Sunderland 1
11. Sirius - IFK Göteborg x2
12. Mjällby - Örgryte 2
13. Västerås - Varberg 2


Stora raden 864 rader
1. Newcastle - Liverpool x2
2. Cardiff - Crystal Palace 12
3. West Ham - Southampton 2
4. Wolverhampton - Fulham 1x2
5. Bristol Rovers - Barnsley x2
6. Charlton - Rochdale 1x2
7. Doncaster - Coventry 1
8. Plymouth - Scunthorpe 12
9. Portsmouth - Accrington 1x
10. Southend - Sunderland 1
11. Sirius - IFK Göteborg 1x2
12. Mjällby - Örgryte 2
13. Västerås - Varberg 2

Spela på Stryktipset: klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Villarreal - Valladolid
Fotboll - La Liga - Villarreal ö1,5 mål
1.68
13:30  Yekaterinburg - S Moskva
Ishockey - KHL - 1
1.64
14:00  Medvedev - Gerasimov
Tennis - ATP St. Petersburg - Med -4,5 games
1.90
15:00  Udinese - Brescia
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.97
15:15  Linköping - Rögle
Ishockey - SHL - Över 5.5 mål
2.55
16:00  IFK Norrköping - Örebro
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.79
18:00  IFK Göteborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.35
18:00  Oskarshamn - Djurgården
Ishockey - SHL - 2
1.83
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League  - 1 -1,5 hörnor
2.00
21:00  Granada - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 & håller nollan
2.35
12:00  Getafe - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.88
17:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.79
18:00  Juventus - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 kort
2.00
21:00  Sevilla - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Sev ö1,5 mål
2.00
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - Superligan Herr - 2
2.72
  Rekatochklart Poolspel Insats
15:15  Powerplay lör 21/9 162 kr
16:00  Stryktipset 21/9, 2019 216 kr
16:00  Stryktipset lör 21/9 144 / 864 kr
16:20  V75 lördag 21/09 768 kr

Livestreaming