Stryktipset lör 5/10

Publicerad på 4 Okt 2019 - 13:32

Tipsexperten

Tipsexperten

4 Okt 2019 - 13:32

Oktobers första Stryktips bjuder på en klassisk mix av engelsk fotboll kombinerat med svensk. Två solklara favoriter hittas på kupongen, Liverpool och AIK, men detta är faktiskt två lag som kan falla. Raden ser lurig ut vilket bör mynna ut i hög utdelning. Som vanligt levereras här en analys som kan leda till de riktigt stora pengarna!

Spela på Stryktipset - klicka här!

Spelstopp: 15.59


1. Burnley - Everton 2
Everton står på svaga sju poäng efter lika många matcher. Frågan är hur många fler chanser Marco Silva får. Senast stod åtminstone The Toffees för en godkänd insats när de föll knappt mot Manchester City. Samma insats här och goda utsikter ska finnas för tre friska pinnar. Här finns i stort sett samtliga kanoner till förfogande. Detsamma gäller Burnley även om deras trupp inte är speciellt stjärnfylld. Jobbet görs dock alltid vilket innebär att The Clarets är en tuff nöt att knäcka. Här streckas hemmalaget som favoriter men det känns felaktigt. Allt värde till höger och då lockar rentav spiktvåan.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.90 - 3.25 - 2.65
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


2. Liverpool - Leicester 1
Vi rör oss vidare till Anfield där ett möte mellan Emile Heskeys gamla klubbar äger rum. Liverpool ståtar i toppen av Premier League efter sju raka vinster. Sätten de tagits på har dock inte varit helt självklara och veckans 4-3-vinst mot Red Bull Salzburg lämnade också en del frågor. Alisson saknas alltjämt och frågetecken finns för Joël Matip. Leicester har tveksamhet kring James Maddison men imponerade stort även utan sin påläggskalv när Newcastle besegrades med 5-0 senast. Rävarna fortsätter att övertyga och återfinns på en välförtjänt tredjeplats. Förvånar faktiskt inte om gästerna kan upprepa fjolårssäsongens bedrift när de löste en pinne här på Anfield. 1X!
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 1.47 - 4.75 - 7.55
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


3. Norwich - Aston Villa X
Nykomlingsmöte, tillika bottenfight, väntar på Carrow Road när två formsvaga gäng drabbar samman. Norwich positiva inledning har kommit av sig och de gröngula kommer in till denna match med två raka förluster. Aston Villa har i sin tur fyra raka utan seger och är nollade efter tre matcher på resande fot. Den negativa sviten kan mycket väl brytas här. Efter att Pukki-Party avstannat känns detta möte helt öppet. Samtliga tecken krävs i ett tidigt skede där krysset får agera utgång.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.45 - 3.60 - 2.85
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


4. Watford - Sheffield United 1
Det blev ännu en tung förlust för Watford förra veckan som gör att de är fast förankrade i botten. Otroligt viktig match här mot ett Sheffield United hemmalaget väntas besegra. Gästerna är den nykomling som gjort det bäst så här långt och senast var de rödvitrandiga nära att plocka poäng mot Liverpool. På bortaplan är faktiskt The Blades ännu obesegrade. Lagens inledning gör dock att Sheffield blir väl betrodda här. Watford är utan tvekan det bättre laget och senaste insatsen hemma på Vicarage Road, mot Arsenal, var riktigt bra. Spika ettan till trevlig procent!
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.17 - 3.50 - 3.65
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


5. West Ham - Crystal Palace 2
Den engelska huvudstaden bjuder på ett derby från Olympiastadion när två lag från den övre halvan ställs öga mot öga. West Ham har inte förlorat i ligaspelet sedan premiären mot Manchester City. Defensiven är bättre än på länge och framåt levererar duon Haller och Yarmolenko. Som bekant brukar dock The Hammers vara väldigt ojämna i sina prestationer och titt som tätt falla igenom. Skulle inte förvåna om fallet blir så här mot ett Crystal Palace som trivs som bäst när de kan ligga lågt och kontra. Gästerna har också visat gryende form med tio poäng på de fem senaste trots ett relativt tufft spelschema. Inte dumt att chansa bort den överstreckade ettan här.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.04 - 3.65 - 3.90
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


6. AIK - Örebro X
Från Englands huvudsäte till vår kungliga huvudstad för ett möte från den 27:e omgången av Allsvenskan. De regerande mästarna får sägas vara borta från guldet efter att ha kryssat mot Elfsborg senast. Samtidigt vann nämligen toppkonkurrenterna vilket gör att Gnaget fallit ned till en fjärdeplats. Obasi blir borta säsongen ut och Bahoui är här tveksam till spel. Även om ett Örebro i ingenmansland väntar ska ingenting tas för givet. Närkingarna pressade Hammarby länge senast innan de föll igenom i den andra halvleken. Kevin Wright och Viktor Prodell var då på spelhumör. Försvaret kommer inte sättas på lika hårda prov här och med samma offensiva finess kommer ÖSK få utdelning framåt. Noterbart är att de svartvita vann vårens möte och kryssade här på Friends Arena i fjol. Det är läge att måla på och jobba in skrällen i Solna!
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 1.36 - 5.00 - 9.40
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


7. Sirius - Helsingborg 1
Helsingborg har lyft sig under Olof Mellberg och efter 2-0-segern mot Kalmar ska nu kontraktet vara säkrat. Tre vinster och tre förluster är den gamla landslagskaptenens facit som tränare för skåningarna där det är noterbart att samtliga poäng kommit hemma på Olympia. På bortaplan är HIF mållösa och nu väntar alltså ytterligare en resa. Sirius har fyra placeringar tillgodo på Falkenberg på nedflyttningsplats men ynka tre poäng. Uppsala-laget behöver således skrapa ihop någon mer pinne de avslutande omgångarna. Motivationen kommer följaktligen vara på topp hos de blåsvarta här. Det bör räcka långt mot ett Helsingborg som bara vunnit en bortamatch under säsongen. Etta!
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.39 - 3.30 - 3.05
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


8. Millwall - Leeds 2
I vanlig ordning avslutar vi i The Championship och först besöker vi klassiska The Den som får besök av seriefavoriterna denna lördag. Leeds föll tungt förra veckan här i London när Charlton överraskande vann trots dominans från Bielsas mannar. The Whites studsade dock tillbaka i veckans toppmöte mot West Bromwich där Alioski blev matchvinnare. Millwall fick en poäng borta mot Luton men har det väldigt tufft just nu. Londons lejon har sju raka utan seger, en svit som lär förlängas här. Tvåan är en tänkbar spik men pass upp för procenten. Krysset är inte dumt om stålar finns över.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 5.25 - 3.95 - 1.66
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


9. QPR - Blackburn X
Fortsatt London där båda dessa klubbars framfart avstannat efter en lysande säsongsinledning. QPR hade inte mycket att hämta mot Cardiff (0-3) i Wales och har nu gått mållösa från sina två senaste. Blackburn har förvisso gjort mål i fem raka matcher men offensiven imponerar inte hos Rovers. Bradley Dack är alltför ensam hos det klassiska laget från Lancashire. Brukar vara väldigt jämna matcher mellan dessa manskap där det varit fördel Blackburn. De sju senaste mötena har antingen slutat med uddamålsseger för Rovers eller oavgjort. Kupongens spikkryss hittas på Kiyan Prince Foundation Stadium.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.40 - 3.45 - 2.95
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


10. Derby - Luton 1
På Pride Park Stadium ställs två tabellgrannar mot varandra från The Championships nedre halva. Derby har haft enorma problem att plocka trepoängare under nya tränaren Phillip Cocu. Sex kryss har det blivit de inledande tio omgångarna för Baggarna. Här hemma blev det dock seger förra helgen när Birmingham besegrades efter att superstrikern Martyn Waghorn stått för ett av målen. Hetaste anfallaren hos hemmalaget just nu är ändå Chris Martin som målat i tre raka matcher när han fått förtroende. Här ska Derby gälla som favoriter mot Luton, men samtidigt är nykomlingarna från Londons utkanter luriga. Tvåan är en spännande rensare som bör plockas med i ett tidigt skede.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.13 - 3.50 - 3.40
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


11. Nottingham - Brentford 2
Nottingham har fått en finfin start på säsongen och tassar med i den absoluta toppen av den engelska andraligan. Hittills har dock Forest haft marginalerna på sin sida med flera vinster där de varit det spelmässigt sämre laget. Tvärtom kan sägas om Brentford, Londonlaget har gjort sig förtjänta av fler poäng än de plockat. Formen är dessutom på uppåtgående med poäng i tre raka fighter. Senaste resan slutade med en stark 3-1-viktoria mot Barnsley. Inte omöjligt att det kommer ytterligare en triumf på City Ground. Här dukas det upp delikat spelvärde på The Bees, så bra att tvåan får stå ensam.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.85 - 3.25 - 2.55
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


12. Sheffield Wednesday - Wigan 1
Från Englands fjärde största stad till femman på samma lista och Hillsborough Stadium där klassiska Sheffield Wednesday håller till. Ugglorna från stålstaden ser ut att bli ett mittenlag den här säsongen även om starten möjligen lovat mer. Defensiven är en av ligans bästa men offensivt ser onsdags-laget tunna ut sedan Lucas Joao lämnat för Reading. Här ställs de dock mot The Championships sämsta bortalag sett till denna och förra säsongen. Wigan har enorma problem att prestera utanför DW Stadium och har faktiskt bara segrat en gång på bortagräs sedan augusti förra året. 1X räcker även om tvåan bjuder in till fint värde.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 1.73 - 3.75 - 4.95
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


13. West Bromwich - Cardiff 1
Sist ut har vi Englands högst belägna arena, mysiga The Hawthorns. West Bromwich har flertalet säsonger bakom sig i Premier League och kan möjligen vara på väg tillbaka. Ligastarten har varit positiv även om det blev förlust mot Leeds senast. Här hemma är WBA obesegrade sedan februari och framåt snittas det närmare tre mål per match. Cardiff är också ett gediget hemmalag men utanför Wales har Neil Warnocks gäng svårt att prestera. Fem bortamatcher den här säsongen har gett måttliga tre poäng för The Bluebirds. Luktar hemmaseger lång väg här. Ettan spikas trots eventuell överstreckning.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 1.83 - 3.85 - 4.15
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


Kupongens kassaskåp


West Bromwich
Slaven Bilic lag ser helt klart intressant ut med en fartfylld offensiv där flera spelare levererar. Cardiff kommer från seger men känns tämligen uddlösa, inte minst på bortaplan. Hemmasegern är högst trolig på The Hawthorns.


Varningens finger!


Crystal Palace
Örnarna från London trivs när de får slå ur underläge på bortaplan. På Olympiastadion förvånar det inte om Roy Hodgsons lag får en perfekt matchbild där de kan ligga rätt i försvaret och kontra mot ett naivt West Ham. Då kan de mycket väl avgå med samtliga tre poäng.


Lilla raden 144 rader
1. Burnley - Everton 2
2. Liverpool - Leicester 1x
3. Norwich - Aston Villa 1x2
4. Watford - Sheffield U 1
5. West Ham - Crystal P x2
6. AIK - Örebro 1x2
7. Sirius - Helsingborg 1
8. Millwall - Leeds 2
9. QPR - Blackburn X
10. Derby - Luton 12
11. Nottingham - Brentford 2
12. Sheffield W - Wigan 1x
13. West Brom - Cardiff 1


Stora raden 864 rader
1. Burnley - Everton x2
2. Liverpool - Leicester 1x
3. Norwich - Aston Villa 1x2
4. Watford - Sheffield U 1
5. West Ham - Crystal P x2
6. AIK - Örebro 1x2
7. Sirius - Helsingborg 1
8. Millwall - Leeds x2
9. QPR - Blackburn X
10. Derby - Luton 1x2
11. Nottingham - Brentford 2
12. Sheffield W - Wigan 1x
13. West Brom - Cardiff 1

Spela på Stryktipset - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto