Stryktipset Tips 4/7

Publicerad på 2 Jul 2020 - 23:30

Tipsexperten

Tipsexperten

2 Jul 2020 - 23:30

Sex matcher från det engelska finrummet och sju duster från The Championship är det som står på menyn den här helgen. Notera att de två matcherna längst ner på kupongen spelas under söndagen. Man United och Brentford ser ut att vara spikarna att lita på medan Leicester och Fulham kan leva farligt. Ge oss 13 rätt!


Spelstopp: 15:59

STRYKTIPSET TIPS 4/7


1. Leicester - Crystal Palace 2
Det vill sig inte för Brendan Rodgers Leicester. Jamie Vardy har slutat göra mål och således har Rävarna slutat vinna matcher. The Foxes såg ut att ha bankat in en Champions League-plats men nu är det endast tre poäng ner till Man United. Crystal Palace är väldigt svåra att få hål på under Roy Hodgson. Londonklubben har faktiskt bara släppt in fyra mål fler än självaste Manchester City. Ricardo Pereira är fortfarande skadad i hemmalaget och för dagen känns inte alls Leicester som någon rolig favorit att lita på. Vi går för skrällen på King Power!

2. Manchester United - Bournemouth 1
Alla som var skeptiska till rekryteringen av Ole Gunnar Solskjaer är nu tystare än någonsin. Man United ser verkligen ut att vara på riktigt igen. Framförallt känns innermittfältet oerhört spännande med Pogba och Fernandes. Eddie Howes Bournemouth ser desto blekare ut. The Cherries har stått för ett par riktigt usla prestationer under sommaren och Callum Wilson är fortfarande avstängd. Att The Red Devils ska slarva bort några poäng på Old Trafford den här helgen finns inte. Banketta!

3. Wolverhampton - Arsenal 1
Wolves går mot ett ny ruggigt stark säsong under Espiríto Santo. De så kallade vargarna har uppträtt riktigt stabilt sedan återstarten med tre raka segrar – inget insläppt mål från Rui Patrício heller. Arsenal är långt ifrån lika stabila och Mikel Arteta har fortfarande en hel del skador. Bland annat saknas målvakten Bernd Leno alltjämt. Att The Gunners har varit mediokra på resande fot den här säsongen råder det heller ingen tvekan om. Endast tre segrar har Arsenal skrapat ihop på bortaplan i Premier League. 1X på Moulinex.


4. Chelsea - Watford 1
Watford klättrade upp ovanför nedflyttningsstrecket innan uppehållet då Liverpool besegrades på Vicarage Road, men därefter har det gått tyngre och det är endast en poäng ner till giljotinen för Nigel Pearsons grabbar. Chelsea har gjort ett par fina insatser under sommaren men derbyförlusten senast mot West Ham var såklart en grov missräkning. The Blues har haft ett tajtare schema än Watford och med tanke på att ettan ser ut att streckas aningen hårt är det inte alls fel att plocka med en gardering på bron.

5. Blackburn - Leeds 2
Det börjar lukta Premier League-comeback för Leeds United. Med sex omgångar kvar av The Championship toppar Marcelo Bielsas grabbar serien, med sex poäng ner till tredjeplatsen. Spelet har sett lovande ut under juni månad, trots poängtappet senast mot Luton Town. Det ser mörkare ut för Blackburn Rovers som har torskat mot både Wigan Athletic och Barnsley på slutet utan att göra mål. Avsaknaden av Bradley Dack (skadad) är fortsatt stor. Streckas tvåan omkring 60-65 procent är det inte alls tokigt att singla serieledarna.

6. Bristol City - Cardiff 2
Cardiff City har tagit över den sista playoff-platsen. En comeback i Premier League ser för dagen inte alls speciellt långsökt ut. Walesarna har varit svårslagna under en längre tid och under juni månad har Cardiff presterat bra. Truppen är även slagkraftig där herrar som Ralls, Paterson, Mendez-Laing och Glatzel tar plats. Bristol City har inte samma kunnande i truppen även fast Niclas Eliasson gjort en fin säsong. The Robins såg väldigt bleka ut innan coronan bröt ut och sedan återstarten har värdarna åkt på tre raka käftsmällar. Tvåan ska hållas som favorit på Ashton Gate och runt 40 procent är Cardiff en tänkbar chansspik.


7. Fulham - Birmingham 2
Birmingham har ännu inte vunnit under juni månad. 0-3 senast mot Huddersfield var inget att hurra över. Dock var upphämtningen mot Hull City stark och så även poängen borta mot West Brom. Rimlig poängchans ska det finnas på Craven Cottage. Fulham har en väldigt hög högstanivå men försvarsspelet är stundtals darrigt och över 60 procent blir det svårt att ge förtroendet till Londonklubben. Framförallt med tanke på att Aleksandar Mitrovic är avstängd. Streckas tvåan under 20 procent utgår vi från tvåan, men se till att gardera tidigt och friskt.

8. Huddersfield - Preston 1
Huddersfield har ett lag som inte ska kunna trilla ur The Championship. Dock är det endast tre poäng ner till snaran. Men presterar Hudds på samma nivå som i 3-0-segern borta mot Birmingham City ska det inte vara någon fara på taket. Preston kommer till spel i uselt slag och nu är det fyra poäng upp till playoff-platserna. Gästerna har bara tagit en poäng på sex matcher och även fast Preston är tolv poäng före Hudds i tabellen känns ettan närmast till hands på John Smith’s Stadium. Börja där och fyll sedan på med tecken efter hur mycket kräm det finns i bössan.

9. Brentford - Wigan 1
Brentford har gjort rent hus under sommaren och för dagen ser Londonklubben ut som seriens bästa lag. Truppen är oerhört sammansvetsad och när Pontus Jansson är tillbaka i spel känns även defensiven ramstark. Nu när ett krisande Wigan Athletic gästar Griffin Park bör Brentford kunna stånga in lagets femte raka viktoria. The Latics har visat fin form mot slutet men på grund av ekonomiska oegentligheter riskerar gästerna att tappa tolv poäng. Det hade gjort Wigan till jumbo i tabellen och de blåvita kommer således inte alls kunna spela lika avslappnat som i de senaste matcherna. Väldigt trolig etta i London.

10. Luton - Reading 1
Reading hade inte en suck mot Brentford i den förra omgången och det har bara blivit en inspelad poäng för Mark Bowens lag sedan återstarten. Lucas Joao är fortfarande skadad och på Kenilworth Road kan mycket väl nya problem uppstå för The Royals. Luton Town agerade rätt stabilt innan covid-19 gjorde entré och under juni månad är The Hatters alltjämt obesegrade. Att Luton tog en poäng borta mot Leeds i den förra omgången lär ha gett en boost till spelartruppen. Noterbart är att värdarna endast kammat noll i en av de nio senaste fajterna. Rolig etta.


11. Stoke - Barnsley X
Jack Walton har fått förtroendet mellan Barnsleys stolpar och som han har tagit chansen. 22-åringen har vaktat buren i 270 minuter utan att släppa in något mål och The Tykes står nu på sju av nio poäng sedan serien återupptogs. Den landslagsmeriterade målvakten Jack Butland har det inte lika kul i Stoke-buren. Butland har släppt sex bollar förbi sig under juni månad och Stoke ser fortsatt väldigt tama ut, trots en namnstark trupp. Joe Allen är skadad och känslan är att X2 står sig på betting-arenan i Stoke-on-Trent.

12. Burnley - Sheffield United 2
Barnes, Gudmundsson, Wood och Rodriguez saknades för Burnley i matchen mot Crystal Palace. Mer eller mindre hela Sean Dyches offensiv. Trots detta lyckades The Clarets lösa en 1-0-seger. Den offensiva kvartetten riskerar även att missa matchen mot Sheffield United och här bör Burnley få det tuffare. The Blades har gått trögt under juni månad men överlag har nykomlingen gjort en otroligt stark säsong. På resande fot har United torskat blott fyra ligamatcher. Det här känns helt öppet och då allt spelvärde finns åt höger streckar vi därifrån.

13. Newcastle - West Ham 2
West Ham har en hel del individuell kvalité i truppen och mot Chelsea fick David Moyes ut max av sitt lag. The Hammers vann med 3-2 och det var en bra insats från Andriy Yarmolenko och grabbarna. En spelare som varit ett friskt tillskott i offensiven är Mark Bowen som gjorde två assist under onsdagskvällen. Newcastle har inte samma klass i truppen och till rådande procent blir det omöjligt att backa värdarna i norra England. Spännande tvåa till låg procent.

Kupongens kassaskåp


Manchester United
Det ska inte vara något snack om saken på Old Trafford. Det ser ut som Bournemouth huserar i The Championship medan Man United är i sitt livs form under Ole Gunnar Solskjaers ledning. Odiskutabel etta i Manchester!


Varningens finger!


Birmingham
Svajiga Fulham över 60 procent, med Mitrovic avstängd dessutom, är knappast favoriten att lita på. Räkna inte bort blånäsorna från Birmingham!


144 rader
1. Leicester - Crystal P 1x2
2. Man United - Bournem. 1
3. Wolves - Arsenal 1x
4. Chelsea - Watford 1x
5. Blackburn - Leeds 2
6. Bristol City - Cardiff 2
7. Fulham - Birmingham 1x2
8. Huddersfield - Preston 1x
9. Brentford - Wigan 1
10. Luton - Reading 1
11. Stoke - Barnsley x2
12. Burnley - Sheffield U 2
13. Newcastle - West Ham 2


864 rader
1. Leicester - Crystal P 1x2
2. Man United - Bournem. 1
3. Wolves - Arsenal 1x
4. Chelsea - Watford 1x
5. Blackburn - Leeds 2
6. Bristol City - Cardiff x2
7. Fulham - Birmingham 1x2
8. Huddersfield - Preston 1x2
9. Brentford - Wigan 1
10. Luton - Reading 1
11. Stoke - Barnsley x2
12. Burnley - Sheffield U x2
13. Newcastle - West Ham 2


Stryktipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto