Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 1/5

30 April 2021 - 07:34

Ett Stryktips kommer lastat. Med Vadå? 13 millar i jackpot och väldigt ont om klara favoriter! Bättre förutsättningar för en magisk lördag går knappast att få när Premier League, The Championship och Allsvenskan står för underhållningen. Bland annat garderas storfavoriten Chelsea hela vägen i hopp om ett monstruöst pengaregn. Nu kör vi!


NYHET! Vinn tillsammans med oss! Gå med i Rekatochklart-laget!
Vi har två andelssystem:
280 kr! "En enda spik": köp din andel i jättesystemet KLICKA HÄR!
52 kr! "Vi letar värde och går för jackpotten": köp din andel KLICKA HÄR!

Spelstopp: 15:591. Brighton - Leeds 1
Precis som under föregående säsong osar det lite katt om Brighton inför slutspurten. Att Graham Potter har hår kvar på huvudet är ett under då hans anfallsbesättning turas om att bränna målchans på målchans. Säkra går heller inte Fiskmåsarna när Leeds kommer på besök. Påfåglarna har spottat upp sig rejält den senaste tiden och Marcelo Bielsa har verkligen fått laget att prestera som en enhet trots skador och avstängningar på viktiga spelare. Ettan finns med på grund av motivation, men dess opålitlighet gör att tvåan omgående sällskapar.

2. Chelsea - Fulham X
Knivigt Londonderby från Stamford Bridge där matchen hamnar i kläm för Chelsea. De blåklädda stod för en imponerande insats i den första Champions League-semin mot Real Madrid, men med returen redan på onsdag lär Tuchel rotera en del i sin startelva här. Det talar i sin tur till ett desperat Fulhams fördel. The Cottagers har inte fått med sig vad de förtjänat men med tanke på rådande förutsättningar ska gästerna kunna stå upp bra här. Scott Parkers manskap bör definitivt finnas med på alla bongar med miljoner i sikte. Alla tecken.

3. Everton - Aston Villa X
Bernd Leno skänkte tre poäng och förnyat hopp om Champions League till Everton. Spelmässigt var The Toffees knappast värda 1-0-segern och då de underliggande siffrorna gång efter annan överpresterats ligger en motreaktion i luften här. Föras till protokollet bör också att Everton varit minst sagt svaga hemma på Goodison Park. Aston Villa spås få en passande matchbild framför sig där de kan ligga lågt och spela på omställningar, något som värdarnas tröga backlinje inte gillar. Med en överstreckad etta målar vi gladeligen hela vägen i hamnstaden.

4. Brentford - Watford 1
Vidare ner till The Championship där ett, tyvärr, avslaget toppmöte stundar mellan trean och tvåan. Brentford spelar fortfarande för tredjeplatsen och ett något mer gynnsamt läge i kommande playoff och The Bees stärks av att ha Pontus Jansson åter. Kaptenen betyder mycket för de bakre leden och mot ett redan Premier League-klart Watford ska Jansson och company ses med bra chans. På resande fot har Xiscos manskap inte presterat som bäst och håller sig ettan runt 45 procent är det en fullt tänkbar spik.

5. Luton - Middlesbrough 2
Betydelselös fajt på Kenilworth Road där streckningen ter sig väl vänstervriden. Luton har stått för en omvänd säsong jämfört med den förra och att Hattmakarna skvalpar i närheten av den övre halvan är värt mängder med beröm. En etta runt 45 procent är dock inte lika munter, särskilt inte när ett i grunden bättre Middlesbrough står på andra sidan. Boro missade playoff som var det stora målet, men med två raka triumfer i ryggsäcken vill gästerna åtminstone avsluta snyggt. Till smaskigt smygvärde kommer här tredje raka. Tvåan singlas.

6. Preston - Barnsley 2
Superlativen räcker inte till för att beskriva Barnsleys säsong. Ett i grunden begränsat spelarmaterial har utvecklats till något alldeles extra under Valérien Ismaëls ledning. Når Barnsley Premier League via playoff är det en bragd av historiska mått. Preston spåddes tampas om just playoff inför säsongen, men nere på plan har The Lilywhites inte alls levt upp till förväntningarna. Hemma på Deepdale är värdarna ett av The Championships sämsta lag och det blir ingen ändring på det här. Stark tvåa.


NYHET! Vinn tillsammans med oss! Gå med i Rekatochklart-laget!
Vi har två andelssystem:
280 kr! "En enda spik": köp din andel i jättesystemet KLICKA HÄR!
52 kr! "Vi letar värde och går för jackpotten": köp din andel KLICKA HÄR!

7. Stoke - QPR 2
Queens Park Rangers såg under hösten ut som en het kandidat till degradering, men efter ett starkt januarifönster har våren varit en minst sagt positiv sådan för The Hoops. Londonlaget tillhör topp-6 sett till de 25 senaste omgångarna och med klasslirare som Dykes, Austin och Johansen lär Stoke få problem denna lördag. The Potters saknar en hel drös med spelare av olika anledningar och med fem raka utan seger är motivationen inte direkt på topp. Tvåan är en av kupongens allra läckraste spikar.

8. Huddersfield - Coventry 2
Kontraktet är ännu inte klart för Huddersfield och efter 2-5 i brakan mot Blackburn behöver The Terriers en rejäl spegeltitt. Högstanivån är hög, men då den för jämna blandas med ofattbara plumpar går det inte att lita på den högt streckade ettan. Coventry har via en solid organisation löst kontraktet med ett par omgångar kvar att spela och det är onekligen starkt jobbat av en nykomling. Ett frågetecken sätts här för motivationen, men med Huddersfields ojämnhet i åtanke ska värdet på framför allt tvåan inte nonchaleras. Om råd alla tecken.

9. Swansea - Derby 2
Derby går en kamp mot Rotherham om att undvika nedflyttning och inför helgen är det fördel de förstnämnda. Med fem raka nederlag i ryggen är dock formen allt annat än bra, men trots det ger vi ändå The Rams goda möjligheter till poäng på Liberty Stadium. Swansea har inte imponerat under våren och det konstanta överpresterandet av den underliggande statistiken har onekligen börjat ta ut sin rätt. Walesarna har ett stundande playoff att ta hänsyn till och med sval motivation i västerled lämnas den sönderstreckade ettan utanför leken. X2 till smaskigt värde.

10. Millwall - Bristol City 1
Sett till de 25 senaste omgångarna är Bristol City The Championships sämsta lag och The Robins kan tacka överpresterandet från i höst för att de inte åker ur. Trots det gavs Nigel Pearson i dagarna ett treårskontrakt och det återstår att se om han får ordning på gästerna till nästa säsong. Millwall borta blir hur som helst en tuff uppgift denna lördag. Lejonen har gått på pumpen i tre av de fyra senaste, men samtliga opponenter har varit flera resor svårare än den som väntar här. Krysset sällskapar endast ettan med hänsyn till värdet.

11. Rotherham - Blackburn 1
Vinna eller försvinna gäller för Rotherham. Fem raka torsk skriker högt om det sistnämnda, men ett omotiverat Blackburn bör samtidigt passa ett desperat värdgäng ganska bra. The Rovers har dock visat ljusglimtar mot slutet och i den senaste omgången pangade Adam Armstrong in ett hattrick mot Huddersfield. Med tanke på att Rotherham behöver gå framåt lär fina ytor uppstå för Armstrong och övriga och då är tvåan ett roligt drag på större system. Den motiverade ettan inleder.

12. Birmingham - Cardiff X
Lee Bowyer red in som en vit riddare i Storbritanniens näst största stad och den gamla rubrikmakaren förtjänar mängder med beröm för det ordnade kontraktet. 4-2-0 på de sex senaste är dessutom siffror som skvallrar om att The Blues ämnar att avsluta säsongen snyggt. Cardiff har fallit ihop efter att det stod klart att de missar playoff och känslan är inte att Blånäsorna står för en stark insats på St. Andrew’s. Krysset är en lämplig utgång i en förmodat avslagen tillställning, därefter åker ettan med.

13. Hammarby - Häcken 2
Ångestmötet från Tele2 Arena tar kupongen i mål. Varken Hammarby eller Häcken har levt upp till guldrubrikerna inför säsongen och utfallet från denna kamp kan mycket väl vara en fingervisning på vad som komma skall. Trots att Bajen tagit en trepoängare via en skakig insats mot Mjällby anser vi problemen mer uppenbara hos de grönvita och i en på förhand helt öppen fajt lockar värdetvåan absolut mest. Traoré, Heintz, Bengtsson och Jeremejeff blir inte lätta att tas med för Hammarby. Läcker tvåa.

Kupongens kassaskåp
Barnsley
Barnsley visar fortsatt fin form och The Tykes är definitivt en outsider i kommande playoff. Preston har varit en rejäl besvikelse och får svårt att stå emot Dike och company denna lördag.

Varningens finger!
Aston Villa
Stärkta från segern mot Arsenal kommer Everton att öppna upp sig hemma mot Aston Villa. Gästerna trivs bra med den förväntade matchbilden och den lågt streckade högersidan får under inga omständigheter glömmas bort.

NYHET! Vinn tillsammans med oss! Gå med i Rekatochklart-laget!
Vi har två andelssystem!
280 kr! "En enda spik": köp din andel i jättesystemet KLICKA HÄR!
52 kr! "Vi letar värde och går för jackpotten": köp din andel KLICKA HÄR!144 rader
1. Brighton - Leeds 12
2. Chelsea - Fulham 1x2
3. Everton - Aston Villa 1x2
4. Brentford - Watford 1
5. Luton - Mboro 2
6. Preston - Barnsley 2
7. Stoke - QPR 2
8. Huddersf. - Coventry 12
9. Swansea - Derby x2
10. Millwall - Bristol City 1x
11. Rotherham - Blackburn 1
12. Birmingham - Cardiff x
13. Hammarby - Häcken 2

864 rader
1. Brighton - Leeds 12
2. Chelsea - Fulham 1x2
3. Everton - Aston Villa 1x2
4. Brentford - Watford 1
5. Luton - Mboro 2
6. Preston - Barnsley 2
7. Stoke - QPR 2
8. Huddersf. - Coventry 1x2
9. Swansea - Derby x2
10. Millwall - Bristol City 1x
11. Rotherham - Blackburn 12
12. Birmingham - Cardiff 1x
13. Hammarby - Häcken 2

Gå till sidan här på Rekatcohklart där alla våra andelsspel finns!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V64 Tips Kalmar/Bollnäs 22/10
Insats: 800 kr - DrTrav
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming