Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 1/8

30 Juli 2020 - 21:41

Veckans Stryktips sträcker sig över två dagar och tar oss med på en resa genom England, Skottland, Sverige och Norge. Under lördagen synas bland annat finalen i FA-cupen mellan Arsenal och Chelsea medans söndagen erbjuder en repris av finalen i Svenska Cupen. Häng med!


Spelstopp: 15:59

STRYKTIPSET TIPS 1/8


1. Arsenal - Chelsea 2
Vi inleder på Wembley där en vanligtvis sprakande FA-cupfinal ska äga rum. Publikens frånvaro tar dock udden av detta Londonderby. För Arsenal är detta den enda möjligheten att komma ut i Europa till hösten, men frågan är om inte de rödvita hade mått allra bäst av att bara få fokusera på ligan nästa säsong? Arteta har hur som helst börjat få skutan på rätt håll igen, men det lär bli en tuff match för The Gunners när Chelsea står på andra sidan. Frank Lampard har gjort ett hästjobb med sitt blåa lag, och det är bara att applådera det faktum att The Blues återfinns i Champions League även i höst. Här får Lamps mannar gälla som favoriter och X2 känns som ett tämligen starkt lås.


2. Dundee United - St. Johnstone 2
Den skotska ligafotbollen avbröts i mars månad på grund av rådande pandemi, men nu är det dags för fotboll igen i säckpipans land. Dundee United ledde andraligan ohotat inför uppehållet och har därför belönats med en plats i The Premiership. Värdarnas primära mål bör vara ett förnyat kontrakt i finrummet, men helt enkelt är det inte att slå sig in bland de elva lag som stannar kvar efter säsongens slut. St. Johnstone placerade sig fint i mitten under föregående vända och här ska gästerna ses med goda möjligheter att inleda på bästa sätt. Tvåan är en tänkbar spik.


3. Hibernian - Kilmarnock 1
Jack Ross gjorde ett kanonjobb för St. Mirren mellan 2016-2018, så pass bra att Sunderland anlitade skotten för att starta sitt återtåg mot Premier League igen. Netflix-äventyret blev dock mindre lyckat för Ross och nu är 44-åringen tillbaka i Skottland, denna gång hos Hibernian. Hibs har fått ett fint tillskott i form av Kevin Nisbet som förra säsongen krutade in 23 baljor i andraligan. Kilmarnock klarade sig kvar med god marginal, men det var sannerligen inte för insatserna på främmande mark. Elva av femton fajter förlorades och mot ett traditionellt habilt värdgäng lär inte den kurvan svänga åt annat håll i inledningen av den nya säsongen. Ettan spikas trots förmodad överstreckning.


4. St. Mirren - Livingston X
Ett mer ovisst möte är det som utspelar sig på St. Mirren Park. The Buddies, som St. Mirren kallas, harvade nere i bottenskiktet i fjol men löste till slut kontraktet tack vare den stabila raden på det egna gräset. 21 av totalt 29 poäng plockades där och det är ingen hemlighet att de svartvita sätter stort hopp till hemmaspelet även denna säsong. Livingston gjorde det desto bättre och slutade endast sju poäng utanför Europaplatserna. Lyndon Dykes var en bärande anledning till den fina placeringen och kan australiensaren fortsätta att hitta nätet kan Lejonen se fram emot en ljus höst. Här är det dock svårt att veta var aktörerna står rent formmässigt och i en på förhand oviss kamp är alla tecken att föredra.


5. AFC Eskilstuna - Öster 2
Öster fick klart på näbben borta mot Degerfors i onsdags, men i ärlighetens namn är det inte på Stora Valla som smålänningarna ska ordna en framskjuten tabellplacering. Poängen i omgången dessförinnan mot Sundsvall var stark och här minskar svårighetsgraden på motståndet markant för de rödvita. AFC har förvisso fyra poäng på sina två senaste, men motståndet i form av Norrby och GAIS är inte av samma dignitet som lördagens opponenter. Tvåan är klart mest intressant och stannar den under 50 procent kan den gott spikas av.


6. GIF Sundsvall - Degerfors 2
Tabelltrean GIF Sundsvall får finbesök under lördagsaftonen när serieledarna från Degerfors gästar. Giffarna löste sånär en fullpoängare borta mot Jönköping, men en sen kvittering såg till så att det blev broderlig poängutdelning i den kampen. Pontus Engblom målade igen och anfallaren ser ut att gå mot skytteligatiteln i Superettan. Degerfors tvålade å sin sida till Öster med 3-1 efter bland annat tre mål av Johan Bertilsson, och mittfältaren med gott om allsvensk rutin blir en viktig byggsten i jakten på uppflyttning. Det är jämnt så det förslår i detta möte och även om gaffeln inleder är det inte fel att gå hela vägen på större system. 


7. Ljungskile - Halmstad 1
Kupongens förmodligen bästa skrällchans hittas i nästa fajt där Halmstad reser till Skarsjövallen i Uddevalla kommun. HBK tog en viktig seger mot Västerås senast efter att tilltänkta skyttekungen Crespo avgjort i slutminuterna, men likt insatsen mot Akropolis bjöd Haglunds gäng på alldeles för mycket chanser för västeråsarna. Ljungskile fick 1-1 mot GAIS och är med det fortsatt jumbo, men är det något de gröna inte haft problem med så här långt är det offensiven. LSK tillhör seriens främsta gäng i anfallsväg och fortsätter de på det spåret kommer det att lossna förr snarare än senare i poängutdelningen. Här bör vänstersidan finnas med från start då den rensar riktigt fint!


8. Brann - Vålerengen 2
Lördagens sista fajt går av stapeln i Norge där Brann välkomnar Vålerengen till Brann Stadion. Det kapitalstarka värdgänget är inne i en formdipp och har inte vunnit någon av de fyra senaste matcherna. 1-3 i baken mot beskedliga Strömsgodset är inte siffror som skrämmer direkt, och nu väntar alltså tuff kamp mot formtoppade gäster. Vålerengen har plockat tio poäng av femton möjliga sedan mitten på juli och placerar sig därmed precis under Europaplatserna, endast på grund av sämre målskillnad. De blåvita blandar och ger en del på resande fot, men mot ett formsökande Brann ska besökarna kunna få med sig poäng. Utgångstvåan är lockande, gardera med krysset på större rader.


9. Helsingborg - Hammarby 2
Det krävdes en rockad av Stefan Billborn för att väcka Hammarby. Kacaniklic och Bojanic satt båda kvistade mot Örebro, men det spelade ingen roll då Bajen seglade iväg med en fin 3-0 seger. Tankovic fanns inte med då och lär inte finnas med här heller då han ännu inte kommit överens om ett nytt kontrakt, och mycket tyder på att “Tanken” kommer lämna de grönvita i transferfönstret. Bra chans att fylla på segerkvoten kommer ändå här när resan går till Skåne från huvudstaden. Helsingborg är obesegrade i sina sex senaste, men det ska också nämnas att Mellbergs mannar bara vunnit en under samma tidsspann. Offensiven är i det närmaste obefintlig och mot ett i grunden klart bättre Hammarby kommer värdarna att få det tufft. Håller sig tvåan runt 50 prollar är det en spik.


10. Kalmar FF - AIK 2
Trots silenzio stampa och noggranna derby-förberedelser lyckades inte AIK vända den negativa trenden i seriespelet. Djurgården plockade samtliga poäng efter en fin frispark signerad Witry och det blev också slutet för Rikard Norlings tränargärning i Gnaget. Huruvida full skuld ska läggas på honom kan diskuteras, men Solnagänget har ett material som ska ligga betydligt högre än på tolfteplatsen de i nuläget placerar sig på. Kalmar är ännu sämre och inför den tolfte omgången är smålänningarna under giljotinen. Skadeläget är blytungt med Fröling, Löfkvist och Johansson borta, och här får dessutom Nanne Bergstrands mannar klara sig utan avstängde Aliti. Det luktar huvudstadspoäng lång väg på Guldfågeln Arena. 


11. IFK Göteborg - Malmö FF 2
Malmö har verkligen varvat igång i Allsvenskan. Fyra raka segrar och tolv gjorda mål är ett kvitto som heter duga och bredden i offensiven är det inget annat lag i finrummet som kan matcha. Nu väntar en repris av torsdagens cupfinal mot Göteborg och efter den stenhårda kampen lär det vara en del slitna ben hos båda gängen här. Christian Kouakou är nu spelklar för Änglarna, men frågan är om hans tillgänglighet ändrar utgången på den här fajten? Skåningarna har en växel som Blåvitt i nuläget inte besitter och även om det säkerligen lär vara en avvaktande start lär MFF:s tyngd avgöra förr eller senare. Tvåan jobbar solo.


12. Varberg - Östersund 1
Vi håller oss kvar på västkusten men rör oss istället en liten bit söderut för nästa kamp. August Strömberg blev matchhjälte för sitt Varberg när han knoppade in 3-3 i slutet mot Elfsborg senast. Säg senast två målvakter nätade under loppet av samma säsong? Hur som helst var det en viktig poäng för Jocke Perssons gäng som nu välkomnar Östersund till naturgräset på Påskbergsvallen. ÖFK kommer från tre raka oavgjorda fajter, och frågan är vem som ska göra målen när nu Kadiri ser ut att lämna? Offensiven har inte glänst med honom på plan och här gynnas inte de svartröda av underlaget heller. Ettan är en klar utgång, säkra med kryss om plånboken tillåter. 


13. Norrby - Jönköpings Södra 2
Kupongen avrundas i Borås när vi nu vänder blickarna mot Superettan igen. Norrby löste en poäng i en otroligt sömnig historia mot AFC Eskilstuna senast och är med det resultatet alltjämt kvar på den övre halvan. Nu graderas dock motståndet upp rejält när Jönköpings Södra kommer på besök. De gröna löste i grevens tid en poäng mot Sundsvall, men Brännström och gänget hade säkert hoppats på mer då det var de som dominerade matchbilden. Kommer J-Södra upp i samma nivå på konstgräset här blir det jobbigt för Norrby och ettan kan med gott samvete lämnas utanför.


Kupongens kassaskåp


Hibernian
Hibernian gjorde en bra säsong i fjol och gästas nu av ett riktigt svagt bortagäng i form av Kilmarnock. Gästerna förlorade i princip varenda match utanför hemtrakterna förra säsongen och här får Jack Ross och gänget en flygande start!


Varningens finger!


Ljungskile
Ljungskile är jumbo, men sett till spelet har insatserna lovat betydligt mer. Mot Halmstad får LSK finna sig i att vara underdogs, men med tanke på vad HBK bjuder på i chansväg finns goda poängmöjligheter. Ljungskile fixar biffen!


144 rader
1. Arsenal - Chelsea x2
2. Dundee U - St. Johnst. 2
3. Hibernian - Kilmarnock 1
4. St. Mirren - Livingston 1x2
5. AFC Eskils. - Öster 2
6. Sundsvall - Degerfors 12
7. Ljungskile - Halmstad 1x2
8. Brann - Vålerengen 2
9. Helsingb. - Hammarby 2
10. Kalmar FF - AIK x2
11. Göteborg - Malmö 2
12. Varberg - Östersund 1
13. Norrby - Jönköping x2


864 rader
1. Arsenal - Chelsea x2
2. Dundee U - St. Johnst. 2
3. Hibernian - Kilmarnock 1
4. St. Mirren - Livingston 1x2
5. AFC Eskils. - Öster 2
6. Sundsvall - Degerfors 1x2
7. Ljungskile - Halmstad 1x2
8. Brann - Vålerengen x2
9. Helsingb. - Hammarby 2
10. Kalmar FF - AIK x2
11. Göteborg - Malmö 2
12. Varberg - Östersund 1x
13. Norrby - Jönköping x2


Stryktipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.12
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
19:00  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 2
6.00
21:15  Leicester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.95
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
15:00  Udinese - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2
1.75
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 19/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 20 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming