Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 10/7

8 Juli 2021 - 13:51

AIK - Varberg inleder lördagens Stryktips som är kryddat med 6 ljuvliga miljoner i jackpot. Eliteserien, Ettan Norra och Ettan Södra utgör sedan resterande del av äventyret där det ser ut att finnas gott om spelvärde. Häng med på vägen mot miljonerna!

13 rätt senast för vårt Succélag! Gå med i laget du med!
Köp en en andel till vårt supersystem – 150 kr / andelen – KLICKA HÄR!

Spelstopp: 15:591. AIK - Varberg 1
Vi inleder kalaset på Friends Arena där AIK tar emot Varberg. Gnaget fick klara sig utan Milosevic, Larsson och Lustig senast mot Häcken (1-2) men stod trots det för en spelmässigt godkänd insats. Lyckas Bartosz Grzelak förmå sina adepter till att komma upp i liknande nivå här samtidigt som truppläget ljusnar får Varberg det hett om öronen. BoIS återstartade i sin tur med 1-1 hemma mot Kalmar och sett till matchbilden var det ett rättvist resultat. Jocke Persson tvingas här klara sig utan ett par defensiva kuggar och då är det svårt att se hallänningarna åka hem med fler än en poäng. Med hänsyn till värdet är 1X tillräckligt.

2. Brann - Tromsö 1
Raskt lämnar vi Allsvenskan och blickar istället mot Norge och Eliteserien. Brann har det fortsatt tungt i egenskap av jumbo och även om insatsen senast mot Kristiansund var bra renderade den ändå i förlust. Kontakt finns med det sagt fortfarande med säker mark, men då behöver värdarna från Bergen börja vinna fotbollsmatcher. God chans till det finns här då ett ojämnt Tromsö kommer på besök. Nykomlingarna är inne i en sämre period med tre nederlag på de fyra senaste och bara ett mål framåt under samma period är oroande läsning. Strecka från vänster.

3. Mjöndalen - Haugesund X
Förmodat jämn och målsnål tillställning från Consto Arena där Mjöndalen torskade senast mot Odds BK. Dessförinnan var värdarna obesegrade i tre raka duster på egen matta och det är en trend vi tror att Mjöndalen kan studsa tillbaka på denna afton. Haugesund har inte släppt in ett enda mål på de fyra senaste omgångarna men har heller inte vunnit en enda bortamatch på fyra försök. Det gör de troligtvis inte här heller. Spikkrysset ligger onekligen nära till hands.

4. Rosenborg - Kristiansund 1
Kristiansund har överträffat sig själva i inledningen av Eliteserien då gästerna skuggar det absoluta toppskiktet. Den totala målskillnaden 11-11 vittnar dock om att resultaten studsat KBK:s väg och vi tror definitivt att besökarna kommer att dala i tabellen vad det lider. Rosenborg är i sin tur utan trepoängare sett till de fem senaste, men Åge Hareides mannar låg klart närmast segern senast mot Odds BK. Zachariassen och Islamovic med flera såg spelsugna ut då och här ligger ett trendbrott i luften. Ettan är en trolig sådan.

5. Viking - Strömsgodset X
Målglada Viking höll sin vana trogen när de spelade 2-2 mot Bodö/Glimt senast i en ytterst sevärd historia. Målkungen Veton Berisha slog då till med två baljor men fick också utgå med en befarad ankelskada. Skulle anfallaren inte komma till spel mot Strömsgodset är det ett avbräck av astronomiska mått. Godset trivs normalt bäst hemma i Drammen men med rådande frågetecken runt Berisha känns det skevt att räkna bort gästerna. Ska miljonerna nås är en helgardering att föredra i Stavanger.

6. Sandefjord - Sarpsborg 2
Sandefjord stod för säsongens bästa insats när de i den förrförra omgången lade Bodö/Glimt på rygg hemma på Release Arena. Den triumfen följdes sedan upp med en ny viktoria mot Stabaek, segrar som också får tipparna att gå hårt åt ettan. I grunden håller värdarna inte särskilt hög nivå och vi anser definitivt att Sarpsborg ska ses med god poängchans denna afton. Gästerna tog en blytung trea senast mot Molde och även om Salétros är avstängd här luktar det nya poäng för S08. X2 spelas till smygvärde.

13 rätt senast för vårt Succélag! Gå med i laget du med!
Köp en en andel till vårt supersystem – 150 kr / andelen – KLICKA HÄR!

7. Gefle - Karlstad 1
Norge lämnas därhän och istället riktar vi fokus mot Sverige och Ettan Norra. Gefle föll tungt och knappt senast mot Brommapojkarna efter en insats som var värd åtminstone en poäng. Lyckas det forna allsvenska laget hitta upp i samma nivå här får Karlstad en svettig uppgift framför sig. Gästerna är i gott slag för dagen men fick samtidigt segern senast mot Hammarby Talang till skänks efter en tidig utvisning. Möjligt trendbrott att vänta på Gavlevallen. Fräck spiketta.

8. Hammarby Talang - Haninge 2
Hammarby Talang har det fortsatt tungt i botten av Ettan Norra och då värdföreningen fortsätter att dra på sig onödiga utvisningar i parti och minut blir det svårt att lyfta i tabellen. Förlusten mot Karlstad kantades av en utvisning och med ett par lirare på botbänken väljer vi att blicka mot gästande Haninge. Kamraterna höll emot hyfsat bra när Sandviken besökte huvudstaden senast och då lördagens uppgift är en enklare sådan på pappret, derbyfaktorn till trots, är X2 ett sunt val.

9. Örebro Syrianska - Assyriska FF 2
Oviss drabbning från Örnsro IP där Örebro Syrianska blir för stora favoriter i vårt tycke. Visserligen kommer värdarna fyra poäng av de senaste sex möjliga, men dessförinnan var det blodrött i resultatkolumnen. På den egna mattan har närkingarna dessutom blandat och gett vilket raden 3-0-4 är ett fullgott kvitto för. Assyriska FF anländer till skostaden i hädisk form men har trots det ett par skalper på resande fot som inte ska underskattas. Jämnare match att vänta än vad strecken antyder. Gubben (etta-tvåa) går först, krysset följer med därefter.

10. Oskarshamn - Assyriska IK X
Kupongens roligaste skrälläge hittas på Arena Oskarshamn. Värdföreningen har förvisso vunnit sju raka hemmamatcher, men den senaste tidens insatser vittnar om att spelet inte stämmer för stunden. I 2-1-segern mot jumbon Linköping City hamnade AIK i tidigt underläge och faktum är att det är den enda viktorian sett till de fyra senaste tävlingsmatcherna. Med så mycket ovisshet runt Oskarshamn ska Assyriska IK kunna bjuda upp till dans. Bortsett den tunga smällen mot Lunds BK senast har gästerna sett förbättrade ut mot slutet och högersidans monumentala rens bland kuponghögarna är för bra för att missas. Alla tecken!

11. Skövde AIK - Linköping City 1
Tobias Linderoth har fortsatta problem med att få sitt Skövde AIK att prestera kontinuerligt. Hemma på Södermalms IP trivs förvisso värdföreningen bra då fyra av fem matcher renderat i tre poäng, men trots det vågar vi inte lita på ettan fullt ut. Linköping City är fortfarande klar jumbo i Ettan Södra, men fortsätter gästerna på inslagen väg har de snart kontakt med lagen ovanför. City var värda en poäng mot Oskarshamn senast och kan absolut störa Skövde om de kommer upp i nivå. Gubben spelas.

12. Åtvidaberg - Ljungskile 2
Åtvidaberg får inte mycket att stämma för stunden och med tre förluster på de fyra senaste är det inget annat än bottenstrid som hägrar för den anrika föreningen. Bara en seger av sju möjliga hemma på Kopparvallen är usla siffror och mot ett Ljungskile på uppgång tror vi att Åtvid får problem. LSK kommer hit med två raka bortasegrar i ryggsäcken och kan en lirare som Henriksson fortsätta producera i offensiven är det inte omöjligt att gästerna gör anspråk på en direktplats till Superettan. Tvåan gillas skarpt.

13. Österlen - Utsikten 2
Kupongen avrundas på kolossalt vackra Skillinge IP där nykomlingen Österlen vaknat till liv under sommaren. Avancemang i Svenska Cupen och bara en torsk på de sju senaste i Ettan Södra är starka papper för fiskekungarna, men denna lördag stöter de på seriens för tillfället tuffaste motstånd. Utsikten tog en urstark trea mot FC Trollhättan och i rådande form är det inte många som rår på Bosko Orovic manskap. Åtta raka tävlingsmatcher utan förlust blir nio här. Tvåan singlas till trevlig procent.

Kupongens kassaskåp
Utsikten
Utsikten ser oerhört starka ut för stunden och ska vara minst två nummer större än Österlen på Skillinge IP. Värdarna har fått med sig en del resultat mot slutet men får det tufft denna lördag. Fin tvåa.

Varningens finger!
Assyriska IK
Oskarshamn står förvisso noterade för sju av sju möjliga hemmasegrar, men insatserna har inte lovat gott mot slutet. Assyriska IK kan definitivt få med sig något härifrån.144 rader
1. AIK - Varberg 1x
2. Brann - Tromsö 1
3. Mjöndalen - Haugesund x
4. Rosenborg - Kristiansund 1
5. Viking - Strömsgodset 1x2
6. Sandefjord - Sarpsborg x2
7. Gefle - Karlstad 1
8. Hammarby T - Haninge 2
9. Örebro Syr. - Assyriska FF 12
10. Oskarsh. - Assyriska IK 1x2
11. Skövde AIK - Linköping 12
12. Åtvidaberg - Ljungskile 2
13. Österlen - Utsikten 2

864 rader
1. AIK - Varberg 1x
2. Brann - Tromsö 1x
3. Mjöndalen - Haugesund x
4. Rosenborg - Kristiansund 1
5. Viking - Strömsgodset 1x2
6. Sandefjord - Sarpsborg x2
7. Gefle - Karlstad 1
8. Hammarby T - Haninge x2
9. Örebro Syr. - Assyriska FF 1x2
10. Oskarsh. - Assyriska IK 1x2
11. Skövde AIK - Linköping 12
12. Åtvidaberg - Ljungskile 2
13. Österlen - Utsikten 2

13 rätt senast för vårt Succélag! Gå med i laget du med!
Köp en en andel till vårt supersystem – 150 kr / andelen – KLICKA HÄR!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Skellefteå AIK
Ishockey - SHL - 2 (ink. OT)
2.00
19:00  Tingsryd - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 5,5 mål
1.75
20:00  Marocko - Malawi
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 2 asian +1,5
1.70
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
20:45  Birmingham - Peterborough
Fotboll - Championship - Under 2,5 mål
1.80
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - Bergmans succétåg (unik)
Insats: 350 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 25/1
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Bollnäs 25/1
Insats: 756 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Tisdag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Bollnäs 25/1
Insats: 300 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Aliassime - Medvedev
Tennis - Australian Open - Över 32,5
1.78

Livestreaming