Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 12/10

11 Oktober 2019 - 10:57

Sverige ska återigen upp i ringen under lördagen när Malta väntar nere på medelhavsön. Det bör naturligtvis bli en munsbit. I övrigt hittas flera stora favoriter som bör hålla under lördagen på denna jackpot-kupong (10 miljoner). De fem avslutande matcherna spelas däremot under söndagen och då ska det kunna smälla på sina håll. Häng med!
Äntligen! Nästa lördag den 19:e oktober går startskottet för Tips-SM. Ett lag och en individuellmästare ska koras. Tippa Stryktipset, 64-raders, under sex veckor. De spelare och lag med flest rätt slåss om otroliga priser! Anmäl er nu!

Spela på Stryktipset - klicka här!


Spelstopp: 15.59


1. Malta - Sverige 2
Janne Anderssons mannar innehar med fyra återstående omgångar den så viktiga andraplatsen. Den lär befästas efter lördagens möte. För motståndet står nämligen ett mediokert Malta. Ö-nationen har förvisso gått framåt något på senare tid och hållit nere siffrorna i mestadels av matcherna. Dessutom blev det seger mot Färöarna. Här ska det ändå inte vara något snack. Majoriteten av spelarna håller till i den svaga inhemska ligan. Sverige har samtidigt flera formstarka spelare ute i Europa, bland annat har Marcus Berg hittat nätet på sistone. Tvåan är odiskutabel!
bet365-odds 1X2: 26.00 - 15.00 - 1.083
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


2. Norge - Spanien 2
I Oslo väntar ett högintressant möte i Sverige grupp. Spanien har gått rent i gruppen och kommer att knipa förstaplatsen. Norge är däremot hotet mot Sveriges EM-biljett tillsammans med Rumänien. Således får vi hålla tummarna för att det går åt skogen för Lagerbäcks manskap här. Det finns goda förutsättningar för att så ska bli fallet. Spanien har varit urstarka hittills och har ett landslag som tillhör världens absolut bästa. Fabián Ruiz, Mikel Oyarzabal och Rodri är tre nya stjärnskott som alla levererar för La Furia Roja. Här finns dessutom tre spelare som kan göra sina första landskamper, Sergio Reguilón, Pau Torres och Gerard Moreno. Så länge tvåan håller sig under 65 procent är det en eminent värdespik.
bet365-odds 1X2: 6.00 - 4.20 - 1.60
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


3. Danmark - Schweiz X
Vi håller oss kvar i Norden för ännu ett spännande möte. Danmark och Schweiz förväntas lösa de två toppositionerna i Grupp D men utmanas kraftigt av Irland. Faktum är att de grönklädda från de brittiska öarna toppar gruppen och att samtliga dessa tre nationer är obesegrade. Senast dessa rödvita gäng möttes var det en galen historia i Basel. Schweiz hade då 3-0 till den 84:e minuten innan Åge Hareides pölsekorvar stod för en mirakulös upphämtning. Christian Eriksen har varit formsvag men däremot har Yussuf Poulsen varit vass i RB Leipzig. Schweiz får finna sig i att slå ur underläge på Parken och ska vara nöjda om de löser en pinne. 1X räcker gott och väl.
bet365-odds 1X2: 2.20 - 3.30 - 3.75
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


4. Italien - Grekland 1
Grekland fortsätter att floppa. I Nations League förlorade de bland annat mot Estland och nu i senaste samlingen stod grekerna för en pinsam insats när det slutade 1-1 mot lilleputtnationen Liechtenstein. En poäng på de fyra senaste kvalmatcherna gör att EM är borta. Italien har däremot redan så gott som säkrat en biljett till nästa sommars fest. Gli Azzurri har vunnit samtliga sex matcher och ser väldigt spännande ut under Mancini. Flera ynglingar tar för sig och faktum är att mer än hälften av spelarna i 25-mannatruppen gjort färre än tio landskamper. Frejdiga Italien ska inte ha några som helst bekymmer att betvinga ett mediokert Grekland hemma i Rom. Noterbart är dessutom att gästerna saknar avstängda Masouras. Klar etta!
bet365-odds 1X2: 1.20 - 7.00 - 19.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


5. Bosnien - Finland 1
Samma grupp där det står mellan dessa två nationer och Armenien om andraplatsen. Finland är i pole position efter att ha gjort ett strålande kval så här långt. De enda två förlusterna har kommit mot Italien. Här väntar dock en väldigt tuff uppgift för Kanervas mannar och något oroväckande är att Teemu Pukkis hysteriska form kommit av sig. Norwich-spelaren har gått mållös tre matcher i följd. Bosnien saknar superstrikern Edin Dzeko som är skadad men Balkan-nationen ställer likväl en starkare elva på benen än gästerna från norr. Pjäser som Kolasinac, Pjanic och Jajalo är inte direkt några duvungar. Värdet finns på ettan här som får agera tydlig utgång.
bet365-odds 1X2: 2.20 - 3.25 - 3.80
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


6. Färöarna - Rumänien 2
Sveriges grupp återigen där Rumänien som bekant flåsar i nacken, endast en poäng bakom. De gulklädda imponerade inte senast när Malta besegrades med ynka 1-0, men samtidigt var det en kontrollerad seger. Nu beger sig Contras manskap till den blåsiga ön i Atlanten för ett möte med gruppjumbon Färöarna. Efter att ha gått framåt de senaste kvalen har hemmalaget tagit ett steg tillbaka. Sex raka förluster och 3-20 i målskillnad är inget att skryta över. Hemmaspelet på konstgräset har dessutom varit direkt svagt. Bergtvåa!
bet365-odds 1X2: 16.00 - 6.00 - 1.25
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


7. Liechtenstein - Armenien 2
Vi studsar tillbaka till gruppen med Italien och Finland där dessa små nationer kommer från imponerande prestationer. Mikrostaten Liechtenstein tog en minst sagt stark poäng borta mot Grekland senast. Det ska dock sägas att den i hög grad berodde på ett ineffektivt hemmalag. Armenien har inte visat några sådana tendenser. 4-2 mot Bosnien var ett styrkebesked av rang vilket gör att det bara skiljer tre poäng upp till Finland. Det avståndet kan mycket väl ätas upp under lördagen. Storstjärnan Mkhitaryan är förvisso skadad men spelare som Ghazaryan och Karpetian har levererat under kvalet. Tvåan ser ut att bli väldigt spelvärd och lämnas allena.
bet365-odds 1X2: 12.00 - 7.00 - 1.25
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


8. Colombia - Chile 1
En träningsmatch på europeisk mark letar sig även in på kupongen. Alicante är skådeplatsen när dessa två sydamerikanska storheter drabbar samman. Colombia saknar James och Falcao men har ändå ett väldigt intressant lag. Namn som Zapata, Muriel och Cuadrado finns alla med. Chile kommer till spel med flera meriterade pjäser men samtidigt är det tydligt att Arturo Vidal och Alexis Sánchez inte är lika bra som för några år sedan. Det har avspeglats på de rödklädda som inte stått för speciellt starka insatser den senaste tiden. Förra månaden blev det bland annat torsk mot lilla Honduras. Colombia får gälla som favoriter och 1X blir valet.
bet365-odds 1X2: 2.50 - 3.00 - 3.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!
bet365 livestreamar matchen


9. Wales - Kroatien X
Över till söndagens matcher och ett hyperintressant möte från Cardiff. Kroatien har kopplat greppet i denna kvalgrupp men de två EM-biljetterna står fortsatt mellan fyra lag. Wales tog en viktig pinne borta mot Slovakien i torsdags men ligger likväl sämst till i den kampen. Här måste troligen Gareth Bale och hans lagkamrater lösa minst en pinne för att inte räknas bort i kampen om toppositionerna. Här hemma ska hyfsade möjligheter till det finnas även om det är VM-tvåan som står på andra sidan. Wales har vunnit båda sina kvalmatcher hemma i draklandet hittills och Kroatien kommer vara mer än nöjda med en pinne här. 1X i utgång.
bet365-odds 1X2: 3.10 - 3.30 - 2.50
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


10. Polen - Nordmakedonien 1
Polen tog en planenlig 3-0-seger mot Lettland som gör att de rödvita alltjämt är i förarsätet i Grupp G. Robert Lewandowski var föga förvånande matchens förgrundsinnehavare i Riga med sina tre fullträffar. Nu blir det tuffare för superstrikern och hans lagkamrater, även om Polen givetvis ska gälla som tydliga favoriter i Warszawa. Nordmakedonien har nämligen imponerat i detta kvalspel och är i högsta grad med i kampen om andraplatsen. 2-1 i Balkanderbyt mot Slovenien var ett styrkebesked där Napoli-spelaren Elif Elmas visade vägen med två mål i den andra halvleken. Möjligtvis kan de rödgula gneta till sig ett kryss i den polska huvudstaden. Mer än så blir det dock inte.
bet365-odds 1X2: 1.33 - 5.50 - 11.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


11. Slovenien - Österrike 2
Samma grupp där Slovenien fick se sig passerade av Österrike efter förlusten mot Nordmakedonien. Två poäng skiljer nu upp till alpnationen på andraplatsen, och då Arnautovic och company har två relativt lätta matcher kvar krävs troligen en slovensk seger här för att snuva de rödvita på en EM-biljett. I Ljubljana är Jan Oblak och hans lagkamrater starka men samtidigt ser Österrike väldigt bra ut just nu. Trots ett tungt 0-1-underläge mot Israel i torsdags kunde Franco Fodas gäng vända till en komfortabel 3-1-seger. Känslan säger att Österrike löser minst en nödvändig pinne här. X2!
bet365-odds 1X2: 3.20 - 3.20 - 2.50
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


12. Cypern - Ryssland 1
Tillbaka till Medelhavet där Grupp I utkristalliserats till en ensidig historia. Belgien är redan nu klart för EM och det är i praktiken även Ryssland. Med åtta poäng ner till närmast jagande Cypern och med slagpåsen San Marino kvar som motståndare finns det naturligtvis inte på kartan att ryssarna ska missa nästa sommars mästerskap. Här kan de dock mycket väl stöta på patrull mot ett Cypern som övertygat. I torsdags vändes underläge till seger borta mot Kazakstan och hemma på ön har Shimons mannar slagit storheter förr. Ett möjligen omotiverad Ryssland kan mycket väl få problem här. Den lågt streckade ettan måste synas.
bet365-odds 1X2: 7.50 - 4.20 - 1.53
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


13. Ungern - Azerbajdzjan X
Ytterligare en skrällchans hittas i Budapest där hemmanationen Ungern överskattas. Ungrarna har stått för ett starkt kval men faktum är att truppen ser högst begränsad ut. Azerbajdzjan har bara plockat en pinne i denna grupp så här långt, men att denna kom mot Kroatien visar ändå på att en viss nivå finns. Eldlandet har ställt till det för större nationer tidigare och Ungern är definitivt inget motstånd som räds. Med tanke på kupongens utformning i övrigt är det ett bra läge att måla på och hoppas på en knall i gulaschens hemland.
bet365-odds 1X2: 1.33 - 5.50 - 11.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Kupongens kassaskåp


Sverige
Över 90 minuter ska det inte vara något som helst snack när Sverige ställs mot Malta på Ta’Qali National Stadium. Blågult kommer ha ett kraftigt stöd från läktarplats och Janne Anderssons lag kommer inte göra fansen besvikna. Enkel svensk seger att vänta.


Varningens finger!


Cypern
Ryssland hade problem hemma i Nizhny Novgorod mot Cypern och nere på ön i södra Europa kommer det knappast bli lättare. Cyprioterna har bra skrällchans denna söndag!


Lilla raden 144 rader
1. Malta - Sverige 2
2. Norge - Spanien 2
3. Danmark - Schweiz 1x
4. Italien - Grekland 1
5. Bosnien - Finland 1
6. Färöarna - Rumänien 2
7. Liechtenstein - Armenien 2
8. Colombia - Chile 1x
9. Wales - Kroatien 1x
10. Polen - Nordmakedonien 1
11. Slovenien - Österrike x2
12. Cypern - Ryssland 1x2
13. Ungern - Azerbajdzjan 1x2


Stora raden 864 rader
1. Malta - Sverige 2
2. Norge - Spanien 2
3. Danmark - Schweiz 1x
4. Italien - Grekland 1
5. Bosnien - Finland 1x
6. Färöarna - Rumänien 2
7. Liechtenstein - Armenien 2
8. Colombia - Chile 1x
9. Wales - Kroatien 1x2
10. Polen - Nordmakedonien 1x
11. Slovenien - Österrike x2
12. Cypern - Ryssland 1x2
13. Ungern - Azerbajdzjan 1x2

Spela på Stryktipset - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Arsenal - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.88
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Parma - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
1.65
13:00  Southampton - Tottenham
Fotboll - Premier League  - Under 2.5 mål
1.89
14:30  AIK - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.12
15:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
2.60
17:30  IFK Norrköping - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.68
17:30  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.84
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League - Ö 2,5 mål + BLGM
1.83
20:00  Leicester - Burnley
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.20
20:45  Juventus - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.89
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
19:00  Elfsborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.01
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 20/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 20 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming