Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 16/11

15 November 2019 - 03:55

Det finns all anledning att lägga lite extra tid på Stryktipset den här gången. 10 miljoner i jackpot räcker i sig men man får heller inte glömma att lämna in sitt bidrag till Tips-SM. Vägen till miljonerna går via både EM-kval och brittisk bonnboll.

Spela på Stryktipset - klicka här!


Spelstopp: 15.59


1. Ryssland - Belgien 2
Dessa två nationer har dominerat Grupp I fullständigt. Ryssland och Belgien har varit totalt ohotade där de de sistnämnda föga förvånande är utan poängtapp. De röda djävlarnas trupp är magisk med namn som Hazard, Mertens, Lukaku och De Bruyne. Ryssland har byggt vidare på sin framgång från hemma-VM och får ses som en dark horse till sommaren. Artem Dzyuba har varit glödhet och ligger tvåa i kvalets skytteliga med sina nio fullträffar. Tunga avbräck för värdarna här dock då namn som Cheryshev, Miranchuk och Smolov saknas. Belgien lär vara sugna på att gå rent genom gruppen och bör lösa ytterligare en seger i Sankt Petersburg. Finns tvåan till under 50 procent är det en fin spik.
Unibet-odds 1X2: 3.85 - 3.80 - 2.00
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


2. Israel - Polen 1
Ytterligare en EM-kvalmatch som inte betyder speciellt mycket rent tabellmässigt hittas i Jerusalem. Israel har gjort ett heroiskt kval men kommer inte lösa en topp 2-placering. Däremot kan de sluta på en tredjeplats i denna tuffa grupp. Här lär de blåvita ändå bjuda upp till dans, inte minst Eran Zahavi som varit magisk i detta kval. Kina-proffset har tryckt in elva strutar och toppar skytteligan. Polen löste två nödvändiga segrar i senaste samlingen och är därmed klart för EM. Lite osäkert huruvida Brzeczek väljer att mönstra sitt manskap är således. Skulle inte förvåna om exempelvis Lewandowski vilas. Israel har slagläge och när ettan ser ut att streckas till under 20 procent är det utan tvekan första tecken att rita dit.
bet365-odds 1X2: 2.87 - 3.50 - 2.55
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


3. Österrike - Nordmakedonien 1
Österrike kommer av allt att döma säkra sin biljett till sommarens mästerskap denna lördag. De rödvita hade en tung start på kvalet men har stått för strålande fotboll på slutet. 16 poäng på de sex senaste skojar man inte bort. Nordmakedonien har gjort det över förväntan men har i slutskedet inte räckt till. Nu saknar de rödgula inte mindre än tre spelare på grund av avstängning. Lägg därtill flera skadade spelare, bland annat Alioski och Ademi så är knappast läget optimalt för Balkan-nationen. Ettan är skriven i sten på Ernst-Happel-Stadion.
Unibet-odds 1X2: 1.27 - 6.25 - 11.00
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


4. Kroatien - Slovakien 1
Tuffa Grupp E lever i allra högsta grad inför avslutningen. Kroatien har inte stått för något kval utöver det vanliga men toppar likväl gruppen. En poäng här hemma i Rijeka säkrar EM-biljetten för VM-tvåan. Slovakien går i sin tur ett trekejsarslag med Ungern och Wales om andraplatsen där ungrarna i nuläget är i förarsätet men där de samtidigt har en tuff avslutande match i Cardiff. Gästerna har blandat och gett rejält i detta kval. Bottennappet uppmättes hemma i Trnava när Kroatien gästade och vann med hela 4-0. Jämnare att vänta här men givetvis är det så att Modric, Perisic och company ska gälla som favoriter nere på Balkan. Ettan kompletteras med det lågt streckade krysset då det är ett resultat Kroatien trots allt inte är missnöjda med.
bet365-odds 1X2: 1.45 - 4.76 - 8.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


5. Nordirland - Nederländerna 2
I Belfast ska Nordirland försöka greppa sista halmstrået när starka Nederländerna kommer på besök. Britterna pressade Oranje i Rotterdam och tog ledningen i den 75:e minuten genom Hull-spelaren Josh Magennis. Holland vände dock slutligen på steken och vann med 3-1, något som gör att ett kryss räcker för en säkrad EM-plats. Mer än så blir det troligen för Ronald Koemans landslag som varit riktigt heta efter två missade mästerskap. Lite oro här då Malen är skadad och Depay är osäker till spel, men klass finns så det räcker och blir över hos gästerna. Tvåan lämnas allena på Windsor Park.
Unibet-odds 1X2: 7.60 - 4.60 - 1.48
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


6. Gillingham - Lincoln 1
Vi håller oss kvar på de brittiska öarna men byter från fokus från EM-kval till ligalir. Ett möte från League One är det som gäller på Priestfield Stadium. Dessa kombattanter är tabellgrannar på den nedre halvan och formkurvan pekar knappast uppåt för varken Gillingham eller Lincoln. Gästerna har förvisso ett par fina cupresultat bakom sig men i ligaspelet har de gästande nykomlingarna haft märkbart svårt att prestera på bortaplan. Samtidigt har Gillingham torskat tre av sina fyra senaste hemmamatcher. Summa summarum är detta vidöppet där värdarna får utgångstecknet men där den lågt streckade tvåan åker med lika snabbt.
bet365-odds 1X2: 2.70 - 3.40 - 2.75
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


7. Coventry - Rochdale 1
Klassiska St. Andrew’s Stadium är skådeplatsen för nästa batalj. Coventry har tvingats flytta sina hemmamatcher till Birmingham då de inte kommit överens med ägarna till ordinarie arenan, Ricoh Arena. Det tycks inte ha påverkat de himmelsblå. Sex vinster och endast ett nederlag på nio matcher på St. Andrew’s har det blivit för Mark Robins manskap. Med det sagt så är formen inte den bästa, endast en trepoängare på de sju senaste ligamatcherna gör att playoff-platsen är hotad. Rochdale ser ut som ett lag för mittens rike. The Dale saknar spets men tar samtidigt sina poäng. Motsvarande möte vann de faktiskt i fjol. Ettan ska hållas som klart troligast men med tanke på kraftig överstreckning är det inte fel att måla på om resurserna finns.
Unibet-odds 1X2: 1.65 - 4.00 -5.20
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


8. Rotherham - Accrington Stanley X
New York Stadium är nästa anhalt där Rotherham siktar på att ta klivet tillbaka till The Championship. Hittills har The Millers agerat för ojämnt för att det ska kännas troligt. Defensiven är solid men framåt saknas spets. Rotherhams spel kommer dessutom som bäst till sin rätta på bortaplan där de kan ligga på omställningar. Accrington Stanley klarade kontraktet som nykomlingar i fjol och är ett lag med en hög högstanivå. I Sean McConville finns ett rejält sparkapital men lyckligtvis producerar nyförvärvet Colby Bishop kassar i rask takt. Inte alls omöjligt att Stanley ställer till med problem för Rotherham här. Måla på!
bet365-odds 1X2: 1.80 - 3.80 - 4.75
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


9. Blackpool - AFC Wimbledon 1
Blackpool gjorde en säsong i Premier League 2010/11 men har sedan dess haft det tufft. Detta år ser ändå de orangeklädda ut som ett lag för toppen där ivorianen Armand Gnanduillet framförallt är stekhet. Rutin finns dessutom i en spelare som Jay Spearing, tidigare Liverpool. AFC Wimbledon har inte mycket mer än en tapper supporterskara som alltid står upp för laget. År ut och år in hänger Londonklubben på gärsgårn i denna serie och fallet ser även ut att bli så denna säsong. Bortaspelet är ligans sämsta med sju torsk på åtta resor. Precis ingenting talar för bortapoäng på Bloomfield Road. Ettan spikas trots överstreckning.
Unibet-odds 1X2: 1.75 - 3.70 - 4.70
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


10. Bolton - Milton Keynes Dons 2
I nästa fight tittar vi till AFC Wimbledons stora rivaler, MK Dons. De reser denna vecka till klassisk mark för ett ångestladdat bottenmöte. Gästerna är trea från slutet och ställs här mot jumbon Bolton. Hemmalaget, som spelade i The Championship i fjol, var på vippen att bli av med sin elitlicens men fick istället inleda med tolv minuspoäng. Tio pinnar har håvats in hittills vilket gör att The Trotters alltjämt står på minus. Faktum är dock att de kommer från två raka triumfer i ligaspelet. Här går det ändå inte att frånse att Bolton, som tappat massvis med kvalitet, blir på tok för övervärderade. MK Dons har bra slagläge i universitetsstaden och till dessa streck är det bara att gå för X2.
bet365-odds 1X2: 2.60 - 3.50 - 2.80
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


11. Northampton - Crewe 2
På Sixfields Stadium är det League Two som gäller även om dessa klubbar gjort flertalet säsonger högre upp. Northampton trillade ur League One 2018 och hade ingen trevlig tillvaro i fjärdedivisionen förra säsongen. Då slutade The Cobblers först på en 15:e plats. 2019/20 har inletts bättre men nu väntar topplaget Crewe Alexandra. Gästerna, med det fyndiga smeknamnet The Railwaymen, har imponerat stort på bortagräs med fem triumfer på sju försök. I offensiv riktning är åldermannen Chris Porter stekhet och ligger delad tvåa i skytteligan med sju kassar. Knapp fördel gästerna och när värdet ser ut att hamna till höger ska det också streckas därifrån.
Unibet-odds 1X2: 2.75 - 3.40 - 2.50
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


12. Port Vale - Carlisle 1
Stoke-on-Trent är ingen speciellt välmående fotbollsstad just nu. Stoke City FC har det som bekant tufft i andradivisionen och stadens andralag, Port Vale, huserar numera i League Two. Där har de slutat på en svag 20:e plats två säsonger i följd. Nu pekar åtminstone formkurvan kraftigt uppåt för The Valiants. Sex raka tävlingsmatcher utan förlust skojar man inte bort. Betydligt sämre går det för Carlisle som är ett erkänt svagt bortagäng. En pinne på de fyra senaste resorna har det blivit för de blåklädda. 1X ska betraktas som en bank på Vale Park.
bet365-odds 1X2: 1.90 - 3.60 - 4.50
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


13. Macclesfield - Mansfield 2
Det råder kaos i Macclesfield just nu. Spelarna har strejkat på grund av uteblivna löner och det är ännu oklart om de hittar en lösning till lördagens ligadrabbning. I FA-cupen ställde The Silkmen upp med juniorer och föll med hela 0-4 mot lilla Kingstonian. Bra slagläge för ett Mansfield som kommer från en imponerande 2-1-seger mot Burton i EFL Trophy. Gästerna har dessutom stått för flera fina prestationer på slutet där målsprutan Nicky Maynard visat vägen. Det återstår att se hur status är hos hemmalaget när det väl drar ihop sig, men tvåan kan mycket väl bli en bombspik.
Unibet-odds 1X2: 4.50 - 3.70 - 1.66
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!

Kupongens kassaskåp


Österrike
En poäng säkrar EM-platsen för Österrike men det lär bli fler än så. Nordmakedonien ska normalt inte räcka till i Wien och när de nu dessutom saknar en mängd betydande pjäser finns det bara ett utfall i detta möte. Banka in ettan i match 3!


Varningens finger!


Israel
Polen har egentligen ingenting att spela för när de reser ner till Jerusalem. Israel spelar däremot för sin skyttekung Eran Zahavi som ser ut att plocka hem kvalets skytteliga. Zahavi frälser hemmapubliken denna lördag?


Lilla raden 144 rader
1. Ryssland - Belgien 2
2. Israel - Polen 1x2
3. Österrike - Nordmaked. 1
4. Kroatien - Slovakien 1x
5. Nordirland - Nederländ. 2
6. Gillingham - Lincoln 12
7. Coventry - Rochdale 1
8. Rotherham - Accrington 1x2
9. Blackpool - AFC Wimble. 1
10. Bolton - MK Dons x2
11. Northampton - Crewe 2
12. Port Vale - Carlisle 1x
13. Macclesfield - Mansfield 2


Stora raden 864 rader
1. Ryssland - Belgien 2
2. Israel - Polen 1x2
3. Österrike - Nordmaked. 1
4. Kroatien - Slovakien 1x
5. Nordirland - Nederländ. 2
6. Gillingham - Lincoln 12
7. Coventry - Rochdale 1x2
8. Rotherham - Accrington 1x2
9. Blackpool - AFC Wimble. 1
10. Bolton - MK Dons x2
11. Northampton - Crewe x2
12. Port Vale - Carlisle 1x
13. Macclesfield - Mansfield 2

Spela på Stryktipset - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrköping - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.32
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrköping - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.32
19:00  Elfsborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.78
19:00  Brage - Trelleborg
Fotboll - Superettan - X2 / asian +0,5
1.80
20:30  Young Boys - St. Gallen
Fotboll - Super League - 1
1.65
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Måndag 3/8
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Måndag 3/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad Måndag 3/8
Insats: 675 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad Måndag 3/8
Insats: 200 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 5 Augusti
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming