Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 17/7

16 Juli 2021 - 16:40

Det är ett riktigt smaskigt tvådagarskalas som väntar i sommarhettan. Cooling-breaks kommer det vara gott om när Allsvenskan, Superettan och Eliteserien ska analyseras på vägen mot 13 rätt. Håller vi oss tillräckligt kyliga ska det inte heller vara någon omöjlighet att lösa full pott och ta del av jackpotten på 6 miljoner. Vi kör!

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! Häng med i vårt succélag!
System 1: 300 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! SLUTSÅLD fredag kväll!
System 2: 150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel!


Spelstopp: 15:591. Elfsborg - Östersund 1
Det börjar osa katt för Östersund som ser allt sämre ut. Jämtarna såg minst sagt bleka ut i 2-3-torsken mot IFK Göteborg vilket var andra raka matchen Aly Keita fick kapitulera tre gånger. Glädjande är att Baptiste målat två gånger om efter uppehållet, men det är ingen Blair Turgott (iväg på landslagsuppdrag med Jamaica). Desto mer positivt hos Elfsborg som har tätkänning efter tre raka vinster. Att vinna trots att spelet hackar, som senast mot Örebro, är en styrka och Jimmy Thelins bänk är bättre än vad många vill tro. Avsaknaden av Per Frick här (avstängd) ska således inte spela någon större roll. Ettan kommer att överstreckas, men det kan inte hjälpas. Detta vinner boråsarna!

2. Värnamo - Öster X
Smålandsderby i Superettan där två tight spelande lag strålar samman. 14 mål på Värnamos tio matcher skvallrar om att Jonas Thern lagt fokus på defensiven för nykomlingarna. Det har fungerat väl men kommer inte räcka till något mer än en mittenposition. Öster har en stark forwardsuppsättning men får inte ut det fullt ut. Gänget från Växjö lär kunna gneta till sig en pinne på Finnvedsvallen, men mer än så blir det inte mot Superettans bästa försvar. Förstärk krysset med ettan på större system.

3. Odds BK - Viking 1
Platt fall för Odd borta mot Molde när de föll med hela 0-5. Man ska dock komma ihåg att de svartvita ofta tenderar att gå på pumpen utanför Skien, och matchen på Aker Stadion var säsongens tuffaste på pappret. Hemma på Skagerak Arena är det helt annat ljud i skällan där OBK är obesegrade efter fyra matcher. Här återkommer dessutom målsprutan Mushaga Bakenga från avstängning. Då blir det att åka av för Viking som inte segrat på tre raka matcher. Skador stör hos gästerna från Stavanger som troligen väger för lätt i Vestfold og Telemark. Etta!

4. Sarpsborg - Bodö/Glimt 1
För första gången på ett bra tag har Bodö/Glimt det motigt. De gulsvarta räckte inte till mot Legia Warszawa i Champions League-kvalet och i Eliteserien har blott en seger bärgats på de fem senaste. Bortaspelet har samtidigt lämnat mycket övrigt att önska med tre matcher i följd utan seger. Svår uppgift här, särskilt med tanke på att Glimt lirade i den polska huvudstaden så sent som i onsdags. Sarpsborg har fått gott om vila och kan dra styrka ur att de slog tillbaka serieledande Molde senast det begav sig på denna arena. Anton Salétros är dessutom här åter från avstängning. Slår man ihop all fakta känns inte tvåan speciellt intressant. 1X!

5. AIK - Kalmar FF X
Över till söndagens matcher och Friends Arena där AIK gått starkt denna säsong. Övertygar gör dock inte solnaiterna där exempelvis med 2-1-segern mot Varberg senast satt långt inne. Ylätupa är fortsatt ett frågetecken inför matchen mot Kalmar som trivts ypperligt på nationalarenan de senaste åren. Smålänningarnas 2-3-torsk mot Häcken var svidande, men återigen såg Rydströms adepter spännande ut. AIK bör passa bättre och man ska ha med sig att KFF tog fyra pinnar mot de gulsvarta i fjol trots en medioker säsong. Som strecken sitter är X2 av högsta prio. Fin skrällchans!

6. IFK Göteborg - Mjällby 1
Pontus Wernbloom tackade för sig i veckan men han har inte direkt bidragit sedan återkomsten till Göteborg. Till söndagens match mot Mjällby är dock två hemvändare som kommer göra nytta åter för Blåvitt. Wendt och Berg är startredo och spetsar Stahres trupp något oerhört. Samtidigt finns frågetecken för defensiven där det svajade mot Östersund trots en 3-2-seger. Mjällby har varit bättre än sin poängskörd men är för ineffektiva när lägena ges. På naturgräs står ändå de gulsvarta upp bra mot samtliga lag i denna serie. Ettan går först men är hotad. Gardera!

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! Häng med i vårt succélag!
150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel!

7. IFK Norrköping - Häcken 2
Perfekt återstart för dessa klubbar som tagit sex poäng av sex möjliga. Häckens scenförändring är stor under Per-Mathias Högmo, och när nu Leo Bengtsson är åter från avstängning finns det alternativ så det räcker och blir över framåt. Wålemark, Berggren och Youssef var riktigt pigga mot Kalmar (3-2) och då har inte Jeremejeff nämnts. IFK Norrköping har haft marginalerna på sin sida både mot Malmö (3-2) och Mjällby (1-0). Undertecknad är inte övertygad så länge Totte Nyman finns på skadelistan. I en öppen batalj går den överstreckade ettan bort – X2!

8. Örebro - Hammarby 2
Läget är dystert för Örebro i allsvenskans bottenträsk, men med beskeden som kom i veckan att Besara och Hamad ansluter ska ÖSK kunna greja kontraktet vad det lider. Här finns dock de tidigare Hammarby-spelarna inte tillgängliga, och då lär det bli förlust mot ett Bajen som tryckte in fem påsar på Degerfors senast. ÖSK:s läge förvärras dessutom av att Gerzic och Skovgaard är avstängda. Det luktar bortaseger lång väg på Behrn Arena där det kan springa iväg till klara siffror i stockholmarnas favör. Det är bara att singla tvåan i Närke.

9. AFC Eskilstuna - GIF Sundsvall 2
Fortsatt två lag som lirar på konstgräs, men nu hoppar vi ner till Superettan. Sundsvall fick ingen pangstart på säsongen men har sakta men säkert börjat visa varför de tippas i toppen. Giffarna avslutade vårsäsongen med två sköna vinster och gick således till semester med som tvåa. Sparkapital finns det dock gott om, inte minst i en spelare som Linus Hallenius. AFC Eskilstuna ser ut att gå en tung säsong till mötes med sin trubbiga offensiv. Defensivt är däremot sörmlänningarna solida med Rasmus Wikström och Robin Tihi. Möjligen att det kan räcka till en pinne här. Tvåa eller X2.

10. Västerås - Helsingborg 2
Helsingborg har börjat ta upp kampen på täten i Superettan. Skåningarna tog en skön 1-0-seger mot Akropolis förra veckan när talangen Al Hamlawi målade i sin första start för säsongen. Glädjande där var dessutom att van den Hurk var åter från skada. Kan skåningarna få igång offensiven ska de kunna ta sig tillbaka till Allsvenskan. Ett tight spelande Västerås väntar i gurkstaden denna söndag. Det grönvita hemmalaget har faktiskt inte gått på pumpen på Iver Arena än så länge denna säsong, men mot ett Helsingborg som spelar likt men är snäppet bättre talar mycket för att det blir nederlag. Med X2 är vi i hamn.

11. Lilleström - Molde 2
Efter fadäsen mot Sarpsborg var Molde tillbaka i fint slag den gångna omgången när de krossade Odd med hela 5-0 hemma på Aker Stadion. Omoijuanfo fyllde på sin målkvot med två mål och är nu uppe i sanslösa 15 fullträffar efter 13 omgångar. Serieledningen är solid och även om en lurig bortamatch väntar i Oslo talar det mesta för att starka MFK tar ytterligare en trepoängare. Lilleström har gjort det över förväntan som nykomlingar och äntrar faktiskt Åråsen Stadion med sex raka utan nederlag. Vålerengen synade dock Kanariefåglarnas brister senast i den andra halvleken och här ska ett frejdigt Molde kunna skörda framgångar. Håller sig tvåan under 60 procent agerar den spik.

12. Tromsö - Rosenborg X
Vi rör oss norrut och blickar mot något av ett krismöte på Alfheim Stadion. Rosenborg lyckades visserligen segra mot Kristiansund senast, men sommaren har varit ett stort fiasko för Trondheim-klubben. Blott två poäng på fem matcher dessförinnan gör att det är hela tio poäng upp till serieledande Molde. Guldtåget har således mer eller mindre gått för Hareides trollungar. Tromsö inledde säsongen positivt men har nu fem matcher i följd utan trepoängare. Endast två mål har TIL mäktat med framåt på dessa fighter. När Moses Ebiye är blek finns inte mycket kraft framåt för värdlaget. Ångestladdad kamp att vänta här där det är svårt att välja sida. Helgardera och gå vidare.

13. Haugesund - Vålerengen 2
Vålerengen löste en moralhöjande poäng i derbyt mot Lilleström med tanke på att de hämtade upp ett tvåmålsunderläge i den andra halvleken. Offensiven med Dönnum och Udahl fortsätter övertyga och i Layouni finns ett sparkapital. Under söndagen ska Eliteseriens ligatrea försöka bli första bortalag att roffa åt sig samtliga poäng på Haugesund Stadion. Även om värdarnas statistik på hemmagräset är stark ska det sägas att motståndet varit enkelt. Här blir det betydligt tuffare för Fiskmåsarna som är en nivå sämre än Enga. Kan tvåan fås till runt 40 prollar är spiken fräck.

Kupongens kassaskåp
Elfsborg
Precis ingenting tyder på att Östersund ska ta poäng på Borås Arena. Utan Turgott har ÖFK inte något att komma med mot ett Elfsborg fyllda av självförtroende. Tråkig, men given spik.

Varningens finger!
Kalmar FF
KFF har passat AIK illa de senaste säsongerna och nu är smålänningarna bättre än på ett bra tag. Det doftar skräll på Friends Arena.

144 rader
1. Elfsborg - Östersund 1
2. Värnamo - Öster X
3. Odds BK - Viking 1
4. Sarpsborg - Bodö/Glimt 1x
5. AIK - Kalmar FF 1x2
6. Göteborg - Mjällby 1x
7. Norrköping - Häcken x2
8. Örebro - Hammarby 2
9. AFC Eskils. - Sundsvall 2
10. Västerås - Helsingborg x2
11. Lilleström - Molde 2
12. Tromsö - Rosenborg 1x2
13. Haugesund - Vålerengen 2

864 rader
1. Elfsborg - Östersund 1
2. Värnamo - Öster 1x
3. Odds BK - Viking 1
4. Sarpsborg - Bodö/Glimt 1x
5. AIK - Kalmar FF 1x2
6. Göteborg - Mjällby 1x2
7. Norrköping - Häcken x2
8. Örebro - Hammarby 2
9. AFC Eskils. - Sundsvall x2
10. Västerås - Helsingborg x2
11. Lilleström - Molde 2
12. Tromsö - Rosenborg 1x2
13. Haugesund - Vålerengen 2

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! Häng med i vårt succélag!
150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 +1 (asian)
1.57
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Che ö 13,5 skott
1.65
15:00  Östersunds FK - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 1 hörnor
6.25
15:00  Milan - Salernitana
Fotboll - Serie A - 1 och håller nollan
1.81
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
15:15  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.60
16:00  Wolverhampton - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.70
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Skellefteå AIK - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Watford - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 3 mål (asian)
1.69
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
19:00  Florida - St Louis
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.625
20:45  Napoli - Atalanta
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.90
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
14:00  Akropolis - Skövde
Fotboll - Kval till superettan - BLGM
1.74
18:00  Sampdoria - Lazio
Fotboll - Serie A - 1X
1.85
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Lia - 1
2.18
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  TV Systemet 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
14:50  Söndagsstöten JACKPOT Gs75
Insats: 250 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 4/12 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bergsåker 4/12
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Norrköping - Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Livestreaming