Stryktipset Tips Lördag 19/6

Publicerad på 18 Jun 2021 - 07:23

Tipsexperten

Tipsexperten

18 Jun 2021 - 07:23

För en gångs skull kryllar det inte av landskamper på kupongen. Visserligen inleder Portugal - Tyskland och Spanien - Polen lördagens Stryktips, men i övrigt är det svensk fotboll som gäller. Superettan, Ettan Norra, Ettan Södra och Division 2 Norrland ska alla betas av i jakten på de 6 miljonerna i jackpot!

Vårt andelslag gör succé! Form! Gå med du med! Köp andel till vårt MEGASYSTEM för 150 kr. KLICKA HÄR!

Spelstopp: 15:591. Portugal - Tyskland 1
Vi inleder i München med ett riktigt tungviktsmöte. Det satt oerhört långt inne, men tre poäng blev det för de regerande Europamästarna i den första omgången mot Ungern. Två av målen i 3-0-segern gjordes föga förvånande av Ronaldo. Truppmässigt ser inte Tyskland riktigt lika starka ut. Die Mannschaft har stått för flera bottennapp de senaste åren och vissa frågetecken går det absolut att sätta kring Löws landslag. Under inledningen av VM-kvalet torskade Tyskland hemmamötet mot Nordmakedonien. I vad som ser ut att bli en jämnt streckad fajt är Portugal en fräck chansspik!

2. Spanien - Polen 1
Ett oerhört possession-inriktat Spanien trillade ut Sverige, men några tre poäng blev det inte i Sevilla. Något som Polen definitivt kan få sota för. Spelmässigt imponerade spanjorerna och nu när Moreno lär starta istället för iskalla Morata ska det mycket till för att Spanien återigen ska nolla. Polen åkte på flera bakslag inför mästerskapet och i premiären blev det en snöplig förlust mot Slovakien. Krychowiak blev utvisad och är därför avstängd här. Hemmasegern är väldigt trolig och även om den streckas högt är det en spik att luta sig mot.

3. Jönköpings Södra - GAIS 1
Trots att de var det klart bättre laget matchen igenom fick Jönköpings Södra aldrig hål på Örgryte senast. Patric Jildefalk lär dock inte ha varit alltför missnöjd då det var Jönkans fjärde raka match utan förlust. Tio inspelade poäng på de senaste tolv möjliga är ett facit det luktar toppstrid om och här talar mycket för att Södra hänger på densamma. GAIS har efter den magiska inledningen tappat stinget fullständigt och att göteborgarna ska få något med sig från Vapenvallen är att anse som långsökt. Trolig etta.

4. Vasalund - Landskrona 1
Nykomlingsmöte från Skytteholms IP där Vasalund hittills visat sig slagkraftiga. Segrar mot Brage och Öster samt poängplock mot förväntade topplaget Trelleborg är starka papper från stockholmarna. Vi ger värdarna goda möjligheter att plocka poäng även denna lördag. Landskrona BoIS är onekligen en pigg nykomling då de toppar Superettan med endast en noterad förlust, men väl många resultat har också studsat skåningarnas väg i inledningen. 1X är ett sunt val i huvudstaden.

5. IF Sylvia - Haninge 2
Vi lämnar Superettan därhän och blickar istället mot Ettan Norra där Sylvia och Haninge ska mäta svärd på Platinumcars Arena. Pågarna från Norrköping är inte synonyma med stabilitet så här långt, något raden 5-0-6 skvallrar högt om. Kunnandet finns där men den svajiga defensiven sätter mer än ofta käppar i hjulen för värdarna. Haninge är något mer stabila och mot slutet har också stockholmarna fått ordning på de bakre leden. Högersidan ska inte uteslutas i Norrköping. Alla tecken!

6. Dalkurd - Karlstad X
Dalkurd spåddes bli ett topplag i Ettan Norra, men i rådande formläge talar inte mycket för att kurderna ska ha med de översta placeringarna att göra. Laget tenderar att falla ihop när det går emot och endast en seger på de sex senaste innebär att det inte går att lita på DFF. Karlstad befinner sig i sin tur i toppform och med åtta gjorda mål på de tre senaste går det ingen nöd på gästernas offensiv. Omöjligt är det inte att de får med sig något härifrån. Måla tvärs över.

Vårt andelslag gör succé! Form! Gå med du med! Köp andel till vårt MEGASYSTEM för 150 kr. KLICKA HÄR!

7. Sollentuna - Hudiksvalls FF X
Det blåstes liv i Sollentunas säsong efter att juni inleddes med två raka segrar, men det var sex poäng som med det sagt kom mot Ettan Norras hittills två sämsta lag. Senast blev det rättmätig torsk mot Karlstad och Sollentuna går inte på något sätt säkra när Hudiksvalls Förenade FF kommer på besök. Gästerna blandar och ger en hel del, men när de har sin dag kan de definitivt slå tillbaka ett inte märkvärdigt Sollentuna. Hela spannet bör finnas med så fort det bara går.

8. Sandviken - Gefle 1
Derbi della Pelle Olsson utan Pelle Olsson! Den tidigare “parkera bussen”-vurmaren har basat över både Sandviken och Gefle men återfinns numera som analytiker i Halmstad BK. Sandviken torskade mycket oväntat senast mot bottenlaget Hammarby Talang och det kommer att krävas en bra mycket bättre insats för att få med sig tre poäng denna lördag. Efter en mörk inledning har Gefle hittat formen mot slutet och i detta derby ska inte gästerna underskattas. Åtminstone krysset sällskapar ettan på större system.

9. Assyriska IK - Linköping City 1
Över till Ettan Södra där en tämligen klar jumbo ska ta sig an Assyriska IK på bortagräs. Linköping City står noterade för två poäng efter elva spelade matcher och bara det är generaluselt. Defensiven läcker så det står härliga till och i princip allt talar för att gästerna spelar i Division 2 nästa säsong. Assyriska IK sitter ihop bättre som lag och 2-0-viktorian mot Lindome lär ha gjort susen för självförtroendet. Ytterligare en trepoängare att vänta här, men ettan lär streckas därefter. Plocka med krysset om plånboken tillåter.

10. Tvååker - Skövde 1
Bara en förlust efter elva omgångar innebär att Tvååker smyger med Trollhättan och Oskarshamn i toppen av Söderettan. Offensiven ser med det sagt bitvis blek ut ibland även om det blev islossning senast mot Linköping City (4-2). Tuffare emot nu när Skövde kommer på besök. Tobias Linderoths mannar har haft en motig säsong så här långt, men i grunden är gästerna ett lag som precis som Tvååker ska kunna skugga toppen. 1X är ett lås på vackert belägna Övrevi IP.

11. Utsikten - Åtvidaberg 1
Åtvidaberg såg ut att vara på väg mot en stark period med två raka segrar i ryggen inför mötet med jumbon Linköping City. Endast 2-2 där innebar dock ett negativt trendbrott och i efterföljande kamp var det tillbaka på förlorande väg för Åtvid när det blev stryk mot Vänersborg. Utsikten har i sin tur steppat upp rejält efter en trög start och i grunden råder det inga tvivel om att göteborgarna är det klart bättre laget i grunden. Ettan ser ut att erbjuda värde och då finns inget att fundera över. Spik!

12. Österlen - FC Trollhättan 2
Nykomlingarna Österlen FF hade inför säsongen målsättningar om att kunna vara med i toppen och kriga, men hittills har vi inte sett mycket av den varan. Blott en seger på elva försök skrämmer inte topplaget FC Trollhättan, men samtidigt ska det också sägas att skåningarna inte är lätta att få hål på. Trollhättan saknar klasspelaren Aliev denna eftermiddag och lyckas Österlen hålla målkungen Fellrath i schack ska de kunna nå en pinne hemma i Skillinge. X2 spelas.

13. Ytterhogdal - Friska Viljor 1
Friska Viljor jublade högt när de tog hem segern i DM, en bedrift som innebar att gästerna kvalificerade sig för Svenska Cupen. Där blev det sedermera brakförlust direkt mot Hudiksvall i veckan och överlag har Friska Viljor inlett säsongen svagt. Defensiven läcker och mot topptippade Ytterhogdals IK får besökarna svårt att hävda sig. Spelare för spelare håller Ytterhogdal högre nivå och stärkta efter 2-0-segern mot Storfors senast ska värdarna hållas klart högst denna lördag. Ettan spikas.

Kupongens kassaskåp
Spanien
Spanien fick aldrig hål på Sverige men mot ett defensivt sämre Polen ska spanjorerna kunna få igång målskyttet. Retroaktiv revansch är att vänta och ettan singlas.

Varningens finger!
Hudiksvall
Sollentuna blir uppmålade som klara favoriter mot Hudiksvall, något vi anser felaktigt. Värdarna håller jämbördig nivå med gästerna i grunden och här får hela spannet infinna sig tidigt.

144 rader
1. Portugal - Tyskland 1
2. Spanien - Polen 1
3. Jönköping - GAIS 1
4. Vasalund - Landskrona 1x
5. IF Sylvia - Haninge 12
6. Dalkurd - Karlstad 1x2
7. Sollentuna - Hudiksvall 1x2
8. Sandviken - Gefle 1
9. Assyriska IK - Linköping 1
10. Tvååker - Skövde 1x
11. Utsikten - Åtvidaberg 1
12. Österlen - Trollhättan x2
13. Ytterhogdal - Friska Viljor 1

864 rader
1. Portugal - Tyskland 1
2. Spanien - Polen 1
3. Jönköping - GAIS 1
4. Vasalund - Landskrona 1x
5. IF Sylvia - Haninge 1x2
6. Dalkurd - Karlstad 1x2
7. Sollentuna - Hudiksvall 1x2
8. Sandviken - Gefle 1x
9. Assyriska IK - Linköping 1x
10. Tvååker - Skövde 1x
11. Utsikten - Åtvidaberg 1
12. Österlen - Trollhättan x2
13. Ytterhogdal - Friska Viljor 1

Vårt andelslag gör succé! Form! Gå med du med! Köp andel till vårt MEGASYSTEM för 150 kr. KLICKA HÄR!

KLICKA HÄR för se alla våra andelsspel här på Rekatochklart!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto