Stryktipset Tips Lördag 21/8

Publicerad på 19 Aug 2021 - 23:32

Tipsexperten

Tipsexperten

19 Aug 2021 - 23:32

Dra på trissor vilket Stryktips som bombas ut denna lördag! 15 friska miljoner i jackpot är en magisk krydda och kupongen är dessutom fylld med engelska drabbningar som sig bör. Fem gånger Premier League och åtta gånger The Championship smakar mumma. Nu gasar vi!

Gå med i vårt Succélag! 2x13 rätt och 110 000 kr på tolv rätt fförrörra veckan!
SYSTEM 1: MONSTERSYSTEM! 400 KR/andelen! 9 helgarderade! KLICKA HÄR för köp! SLUTSÅLT!
SYSTEM 2: MOTVALS! 150 KR/andelen! Bara 2 spikar på ruggigt system! KLICKA HÄR för köp! SLUTSÅLT!

Spelstopp: 15:59



1. Leeds - Everton 1
Vi sparkar igång kalaset på Elland Road där publiken lär göra sitt för att bära fram sitt Leeds United. Denna gång får supportrarna vara med från start i Premier League och det lär eka över hela staden när Marching on together dånar ut på arenan. Premiären blev inte alls vad värdarna hade hoppats på då rivalmötet mot Manchester United förlorades med 1-5, men räkna med att Bielsa inte kommer att tolerera en liknande insats här. Everton vände i sin tur 0-1 till 3-1 mot Southampton, men här väntar en tuffare drabbning för Calvert-Lewin och company. Leeds springer sönder detta Everton över 90 minuter. Trevlig spiketta.

2. Manchester City - Norwich 1
En av Stryktipsets klaraste spikar någonsin tornar upp sig på Etihad Stadium. Manchester City torskade premiären borta mot Tottenham och uppretade som bin lär grabbarna från Eastlands vara benägna om att stämma i bäcken när Norwich kommer på besök. Att Kanariefåglarna ska ha något att sätta emot de regerande mästarna är onekligen långsökt. Oavsett om Pep Guardiola väljer att spela med en roterad startelva vinner de ljusblå detta tämligen överlägset. Spika av ettan och gå vidare.

3. Aston Villa - Newcastle 1
Lurig match från Villa Park där svenska folket dock tycks övertygade om att Aston Villa reder ut uppgiften. Med tanke på Villas försvarsinsats mot Watford (2-3) är vi dock inte lika säkra. Redan under sluttampen av föregående säsong dök Villas underliggande defensiva statistik ner till icke önskvärda nivåer och mot ett Newcastle som trots allt förfogar över en högkaratig spjutspets som Callum Wilson kan vi inte förmå oss att spika ettan när den ser ut att valsa över 60 procent. I en fight där många mål väntas ger vi fullt förtroende åt gubben (etta-tvåa).

4. Crystal Palace - Brentford 2
Londonderby från huvudstadens södra delar. Crystal Palace hade inte en suck i derbyt mot Chelsea och att döma av den insatsen finns fortfarande mycket att förbättra för Patrick Vieira och hans kompanjoner i ledarstaben. Försvaret blev gång efter annan blottat och det bör det kunna bli även här. Denna lördag väntas Palace gå ut och ta tag i matchbilden, något som kan passa Brentford väldigt bra. The Bees stod i sin tur för en väl genomförd matchplan mot Arsenal och 2-0-segern var på intet sätt orättvis. Med lirare som Toney och Mbeumo i de främre leden ska de rödvita kunna stå upp bra även här. Vi väljer bort den övervärderade ettan till förmån för X2.

5. Brighton - Watford 1
Två lag som kommer från seger i respektive premiär ska mäta svärd på AMEX Stadium. Brighton var inte med i matchen i den första halvleken mot Burnley, men i den andra tog Fiskmåsarna tag i taktpinnen. 0-1 vändes till 2-1 och det var såklart viktigt för Potter och company att fjolårets målsumpare Maupay fick inleda säsongen med en balja. Kan fransmannen ställa in siktet bättre denna säsong är Brighton ett lag för den övre halvan. Watford fick i sin tur inleda med en 3-2-viktoria mot Aston Villa, men det ska också sägas att det var ett för dagen dysfunktionellt motstånd. Tuffare emot här och kan ettan stanna i trakter omkring 55-60 procent är spiken ett faktum.

6. Blackburn - West Bromwich 2
Blackburn var ruskigt ojämna i fjol och redan efter tre omgångar av The Championship tycks vi kunna slå fast att det blir samma melodi den här säsongen. Värdarna var fullständigt överlägsna Swansea i premiären och att siffrorna stannade vid 2-1 var ytterst märkligt. I efterföljande match mot Millwall var kreativiteten dock som bortblåst och mot ett alltid stabilt West Bromwich bör The Rovers få svårt att mäta sig. The Baggies har inlett starkt tillsammans med nye tränaren Ismaël och i grunden skiljer det åtminstone en nivå mellan dessa aktörer. Sund spiktvåa.

7. Cardiff - Millwall 2
Ett av kupongens absolut trevligaste skrällägen uppenbaras i Wales på Cardiff City Stadium. Här har Millwall inte förlorat sedan 2012 och det lutar vi åt att Lejonen inte gör denna gång heller. Cardiff har haft svårt att imponera rent spelmässigt och hade tur som klarade 2-2 senast mot nykomlingen Peterborough. Millwall lyfter sig alltid i den här typen av uppgifter och när ettan blir hårt ansatt av tipparna väljer vi att blicka åt andra hållet. X2 är där värdet finns och vi låter helt sonika ettan stå utanför leken.

8. Coventry - Reading 1
Att Malmö FF jagade Viktor Gyökeres i transferfönstret var inte svårt att förstå med tanke på vilken succéartad inledning svensken haft på säsongen. Matchhjälte i två av tre fighter så här långt är inget dåligt facit och fortsätter Gyökeres i samma takt lär det snart vara större intressenter ute efter hans namnteckning. Coventry ser också starka ut och här kommer det att bli svårt för Reading att nå tre poäng. The Royals är minst en nivå sedan jämfört med fjolåret och vid händelse av en poäng på Ricoh Arena ska gästerna vara nöjda. 1X spelas.

9. Derby - Middlesbrough 2
Wayne Rooney och hans Derby var rejält nederlagstippade inför säsongen men med 1-1-1 på de inledande tre matcherna har Wazza och övriga kommit undan med godkänt betyg. Det ser dock inte överdrivet positivt ut på plan och här kan mycket väl säsongens andra nederlag vara ett faktum. Middlesbrough besitter en mer spetsig trupp och kan Neil Warnock släppa ilskan efter veckans 2-3-nederlag mot Queens Park Rangers - 72-åringen var skogstokig efter matchen - bör Boro kunna lämna Pride Park Stadium med minst en pinne. Tvåan först, krysset sedan.

10. Fulham - Hull X
Marco Silva är ny för säsongen på Fulhams tränarbänk och portugisen har fått en flygande start på äventyret. Två raka segrar med totalt 7-2 imponerar och det gör också supertalangen Fabio Carvalho. 18-åringen och hans kumpaner blir med det sagt monstruöst hårt betrodda av tipparna när Hull står på andra sidan. Fulham har tidigare haft en tendens att ta lätt på förmodat enklare motstånd och till över 70 procent litar vi inte på värdarna. Hull visade att det finns gott om kvalitet i truppen när de körde över Preston med 4-1 i premiären och som strecken sitter väljer vi att måla hela vägen i hopp om en megaknall.

11. Luton - Birmingham 1
Luton har lite i skymundan inlett säsongen otroligt imponerande. 3-0 i premiären mot Peterborough var fullt rättvist och därefter skakade Hattmakarna också om West Bromwich (2-3). Trots förlusten lät sig Nathan Jones och company inte nedslås när de i veckan tog en fin skalp borta mot Barnsley (0-1). Birmingham har i sin tur stått upp bra mot tufft motstånd så här långt, men den bleka offensiven - bara ett mål på tre matcher - är inte mycket att hurra över. Vi gillar ettan mest, om än till lite sämre värde. Spik.

12. Preston - Peterborough 2
Vidöppen historia från Deepdale där Preston hittills varit en stor besvikelse. Tre raka förluster och totalt 2-7 i brakan är usla siffror för Frankie McAvoy som redan nu sägs hänga löst som värdarnas bas. 54-åringen förfogar med det sagt över klasslirare som Barkhuizen och Sinclair och otänkbart är det inte att duon hittar rätt denna lördag. Peterborough har stått för en positiv inledning i egenskap av nykomling där spelare som Burrows, Dembélé och Clarke-Harris redan visat framfötterna. Defensivt finns dock förbättringspotential och i denna svårsiade drabbning gör sig alla tecken bäst om finanserna tillåter.

13. Stoke - Nottingham X
Ännu är säsongen ung men fortsätter Stoke på inslagen väg blir det toppstrid för Michael O’Neill och hans mannar. 3-1 borta mot Swansea var ett styrkebesked där de båda Sam-lirarna, Clucas och Surridge, fanns med i poängprotokollet. Ett varningens finger ska dock höjas denna lördag. Stoke har inte gjort sig kända som ett lag att lita på och när ettan springer iväg är det läge att dra i handbromsen. Nottingham har stått för en poängmässigt usel start, men Sherifferna har däremot varit värda betydligt mer. Här ska högersidan inte uteslutas. Måla tvärs över.

Kupongens kassaskåp
Manchester City
Sällan har ett kassaskåp varit mer passande än den drabbning som väntas på Eastlands. Manchester City kör över Norwich i treans växel!

Varningens finger!
Millwall
Cardiff blir hårt betrodda av tipparna vilket får oss att vända på klacken. De inte så spelskickliga walesarna ligger i farozonen när Millwall står på andra sidan.



144 rader
1. Leeds - Everton 1
2. Man City - Norwich 1
3. Aston Villa - Newcastle 12
4. Crystal P - Brentford x2
5. Brighton - Watford 1
6. Blackburn - West Brom 2
7. Cardiff - Millwall x2
8. Coventry - Reading 1
9. Derby - Middlesbrough 2
10. Fulham - Hull 1x2
11. Luton - Birmingham 1
12. Preston - Peterborough 12
13. Stoke - Nottingham 1x2

864 rader
1. Leeds - Everton 1
2. Man City - Norwich 1
3. Aston Villa - Newcastle 12
4. Crystal P - Brentford x2
5. Brighton - Watford 1
6. Blackburn - West Brom 2
7. Cardiff - Millwall x2
8. Coventry - Reading 1x
9. Derby - Middlesbrough x2
10. Fulham - Hull 1x2
11. Luton - Birmingham 1
12. Preston - Peterborough 1x2
13. Stoke - Nottingham 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto