Stryktipset Tips Lördag 23/11

Publicerad på 21 Nov 2019 - 20:56

Tipsexperten

Tipsexperten

21 Nov 2019 - 20:56

Tips-SM ska avgöras denna lördag och det gör tävlingen på ett värdigt sätt med en mängd storlag på kupongen. Arsenal och Liverpool är båda i spel men det är på Etihad Stadium huvudnummret utspelas, Manchester City mot Chelsea. Inte mindre än sju matcher hämtas från Premier League på detta Stryktips med 12 miljoner i jackpot. Det hela avslutas sedan i vanlig ordning med sex fighter från The Championship. Nu jobbar vi in 13 gröna bockar!

Spela på Stryktipset - klicka här!


Spelstopp: 15.59


1. Manchester City - Chelsea 1
Lördagens kvällsmatch är inte vilken som helst. Det är en smällkaramell från Eastlands där fyran City ställs mot trean Chelsea. Ja, City har faktiskt trillat ner till en fjärdeplats efter förlusten mot Liverpool senast. Trots det känns Pep Guardiolas manskap som enda hot till serieledarna från Merseyside. Spets och bredd finns så det räcker och blir över hos de ljusblå. Chelsea har förvisso visat sig grymt starka under Frank Lampard på senare tid. Abraham har öst in mål vilket lett till sex raka segrar i Premier League. City på bortaplan är dock en helt annan uppgift än vad Londonlaget stött på den senaste tiden. Här på Etihad torskade The Blues med 0-6 i fjol och även om de är klasser bättre nu tyder inte mycket på att de ska få med sig poäng från Manchester. Spika ettan!
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 1.47 - 5.10 - 6.70
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


2. Arsenal - Southampton X
Det fortsätter storma kring Arsenal som inte alls kommit upp i nivå den senaste månaden. Fyra raka ligamatcher utan seger gör att The Gunners nu har åtta poäng upp till den åtråvärda fjärdeplatsen. 16 gjorda mål framåt är heller inget som skrämmer där egentligen bara Aubameyang känns som ett stort hot. Nu väntar ett krisande Southampton som är nästjumbo i PL efter en poäng på de sju senaste. Kvalitet finns det ändå hos The Saints och här ska man ha i åtanke att pressen helt och hållet ligger på Arsenal. Här går det inte att blunda för den hårda streckningen på ettan och samtliga tecken ritas dit på studs. Jobba Southampton!
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 1.49 - 4.80 - 6.85
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


3. Crystal Palace - Liverpool 2
Från norra till de södra delarna av huvudstaden när vi tittar till Selhurst Park. Örnarna från London får finbesök under lördagen när serieledande Liverpool står för motståndet. Jürgen Klopps röda maskin har gått fram som en ångvält och tågar mot sin första PL-titel någonsin. 3-1-vinsten mot City senast var kanske inte rättvis, men samtidigt hittar hela tiden Pool ett sätt att vinna. Lite oroväckande här är att flera pjäser saknas, bland annat Salah och Matip. Samtidigt är Palace ett lag som brukar trivas mot topplagen där de har för vana att höja sig. Med det sagt har de kammat noll mot Liverpool sex av de sju senaste mötena. Trolig tvåa.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 7.50 - 4.75 - 1.40
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


4. Everton - Norwich 1
Vi tar oss till Liverpools stadsrival på Goodison Park. Everton tog en nödvändig seger innan uppehållet när Southampton besegrades med 2-1. Det var siffror i underkant, där dominerade The Toffees nämligen tämligen övergripande. Norwich är inte dominanta överhuvudtaget just nu. De gröngula nykomlingarna går kräftgång efter sin sprudlande start. Kanariefåglarna har bara löst en poäng på sina sju senaste och dessutom blivit nollade i fem av dessa matcher. Teemu Pukki hittade nätet flera gånger om med Finland i veckan men med Norwich har 29-åringen inte målat på över två månader. Svårt att se Everton tappa poäng här. Ettan spikas trots överstreckning.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.33 - 5.50 - 8.00
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


5. Bournemouth - Wolverhampton 1
Vidare till en mer öppen batalj på sydkusten. Där ställs två tabellgrannar mot varandra som båda skrapat ihop 16 poäng. Det innebär en position på den övre halvan och det är nog där båda klubbarnas ambitionsnivå ligger. Bournemouth föll tungt borta mot Newcastle innan uppehållet men har annars sett väldigt stabila ut. Här på Vitality Stadium har fyra raka matcher renderat i poäng. Ryan Fraser och Joshua King är frågetecken, men samtidigt får Wolves troligen klara sig utan viktiga Willy Boly. Vargarna från West Midlands har bara en vinst på resande fot i ligan den här säsongen. Det är läge att ta ställning i denna jämnstreckade drabbning och det görs för Bournemouth. Etta!
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 2.80 - 3.35 - 2.70
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


6. Brighton - Leicester X
Vi håller oss kvar på sydkusten men beger oss till universitetsstaden österut för ett högintressant möte. Leicester har stått för en fullkomligt fenomenal säsong så här långt. I och med 2-0-segern mot Arsenal senast är nu The Foxes tvåa i tabellen. Jamie Vardy toppar skytteligan och det går inte att klaga på speciellt mycket när det kommer till Brendan Rodgers manskap just nu. Här väntar dock en ytterst lurig uppgift när Graham Potters fiskmåsar står på andra sidan. Brighton har visat enorm styrka på hemmaplan med tre raka vinster, bland annat mot Everton och Tottenham. Potter har ofta flera ess i rockärmen men här underskattas hans kompetenta lag. Lewis Dunk är ett avbräck men i detta möte ska Albion kunna stå upp. Värdet finns utan tvekan till vänster men samtidigt kan inte Leicester räknas bort i rådande slag. Pensla på med samtliga tecken.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 3.75 - 3.60 - 2.08
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


7. Watford - Burnley 1
Det dröjde till den tolfte omgången innan första trepoängaren kom för Watford. Norwich lades på rygg på Carrow Road efter att The Hornets fått en drömstart genom Deulofeus mål. Nu är dessutom härföraren Troy Deeney tillbaka från sin skada vilket kommer innebära en boost. Kabasele är avstängd efter sitt röda kort senast men goda chanser ska ändå finnas till andra raka. Burnley kommer från en stabil 3-0-viktoria men det var på hemmaplan mot ett undermåligt West Ham. På bortagräs är The Clarets inget vidare vilket raden 0-3-3 vittnar om. Här ska gästerna från Lancashire vara nöjda om de löser en poäng. Utgå från ettan.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.40 - 3.30 - 3.00
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


8. Luton - Leeds 2
Slut med Premier League-fotboll för denna gång när vi beger oss ner en division till härliga The Championship. Botten mot toppen är det som gäller på Kenilworth Road i utkanten av London. Luton har inte riktigt fått den utväxling som laget hoppats på som nykomlingar. The Hatters har nu torskat fyra raka matcher och tillhör den absoluta botten. Samtidigt har de titt som tätt visat kvalitet men har svårt att hålla en stabilitet över 90 minuter. Leeds går starkt under Marcelo Bielsa och förväntas äntligen ta klivet upp till finrummet. Då krävs det dock förbättrat bortaspel från de vitklädda. Två poäng på de fyra senaste resorna är knappast godkänt. Tvåan är såklart mest trolig här men Luton har så pass hög potential att övriga tecken bör övervägas i ett tidigt skede.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 6.50 - 4.33 - 1.50
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


9. West Brom - Sheffield Wednesday 2
Serieledarna i The Championship efter 16 omgångar är något överraskande West Bromwich. Slaven Bilic har fått ordning på de blåvitrandiga som bara förlorat en match hittills. Viss huvudbry för kroaten här dock då inte mindre än tre spelare är avstängda, däribland balansspelarna Sawyers och Livermore. Betydligt bättre truppläge för Sheffield Wednesday som gör det bra och hänger på toppen. Ugglorna är ett av ligans allra bästa lag defensivt och framåt finns namn som Steven Fletcher och Atdhe Nuhiu att tillgå. Här på The Hawthorns har onsdagsklubben trivts genom åren med bara en förlust på sex besök under 2000-talet. Det luktar skräll. Chansa bort den överstreckade ettan och lira X2!
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 1.90 - 3.55 - 4.30
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


10. Bristol City - Nottingham 1
Över till Niclas Eliassons hemstad där Bristol City som vanligt håller till i toppen av The Championship. Fyra raka utan nederlag och endast två förluster har det blivit för The Robins på 16 ligamatcher. Laget Lee Johnson förfogar över är utan tvekan stabila och ska ha goda utsikter att ta sig till playoff. Frågan är om den sista spetsen finns för att ta steget upp till Premier League? Nottingham återfinns på samma poäng (28) som hemmalaget men håller i grunden inte samma nivå. Forest har grundat sina framgångar på en solid defensiv. Framåt är nämligen den klassiska klubben från East Midlands inget särskilt även om Lewis Grabban är en pålitlig målskytt. City har vunnit fyra av de fem senaste mötena lagen emellan här på Ashton Gate. Ettan ska ses som trolig.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 2.35 - 3.30 - 3.20
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


11. Derby - Preston 2
Ännu ett topplag tittas till på Pride Park Stadium. Något överraskande är det Preston och inte hemmalaget. The Lilywhites har stått för en strålande säsong och kan mycket väl vara redo för att ta klivet upp till högstadivisionen för första gången sedan tidigt 60-tal. Med 31 mål framåt är Alex Neils mannar bäst i klassen och här finns flera spelare som imponerar, inte minst jamaicanen Daniel Johnson. Derby har en namnstark trupp men fylleskandalen har utan tvekan påverkat klubben. Phillip Cocu har inte kunnat hålla fanan högt efter Frank Lampard och The Rams känns just nu som ett mittenlag. Fördel Preston här och tvåan spikas med god känsla.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.90 - 3.30 - 2.45
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


12. Brentford - Reading 1
Pontus Jansson styr över The Championships näst bästa försvar. Det är bara hans gamla klubb, Leeds, som släppt in färre mål. En stark defensiv har bidragit till att Brentford klättrat i tabellen efter en halvdan start. Fyra vinster på de fem senaste har det blivit för Londonlaget. Nu har dock The Bees vissa problem då både Nörgaard och Jeanvier är avstängda. Reading äntrar Griffin Park med fin form, tio poäng på de fyra senaste. Då ska det sägas att kungligheterna från Berkshire haft ett gynnsamt spelschema med tre hemmamatcher. På resande fot har Puscas och company endast en trepoängare på sju försök. 1X står sig väl i bikupan i västra London.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.72 - 3.75 - 5.00
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


13. Swansea - Millwall X
Vi avslutar i Wales där Swansea ska försöka bygga vidare på sin fina säsongsinledning. Svanarna var knappast tippade i toppen efter att ha tappat Graham Potter samt spelare som Daniel James och Oliver McBurnie. Ledda av Steve Cooper har värdarna tagit sig hela vägen upp på en fjärdeplats drygt en tredjedel in i säsongen. Hemmaspelet har med det sagt inte varit helt självklart med endast en seger de fem senaste. Millwall krigar i vanlig ordning på i de nedre regionerna, men London-gänget tar sina poäng här och var för att kunna lösa kontraktet. På bortagräs vinner The Lions ytterst sällan men spelar hyfsat ofta jämnt med sina motståndare. En pinne på Liberty Stadium kan de definitivt lösa. Utgå från krysset och komplettera med ettan.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 2.00 - 3.45 - 4.00
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!
Unibet/11/"> Unibet livestreamar matchen


Kupongens kassaskåp


Everton
Norwich är helt under isen och lär få lämna PL redan efter en säsong. Everton är samtidigt på uppgång och ska inte ha några som helst problem att lösa en trepoängare hemma på Goodison Park. 


Varningens finger!


Sheffield Wednesday
Flera avbräck för West Brom denna lördag. Det ska Wednesday kunna utnyttja. Ugglorna från stålstaden är stabila och har alla möjligheter att lösa poäng på The Hawthorns, en arena de brukar trivas på.


Lilla raden 144 rader
1. Man City - Chelsea 1
2. Arsenal - Southampton 1x2
3. Crystal P - Liverpool 2
4. Everton - Norwich 1
5. Bournemouth - Wolves 1
6. Brighton - Leicester 1x2
7. Watford - Burnley 1
8. Luton - Leeds 12
9. West Brom - Sheffield W x2
10. Bristol C - Nottingham 1
11. Derby - Preston 2
12. Brentford - Reading 1x
13. Swansea - Millwall 1x


Stora raden 864 rader
1. Man City - Chelsea 1
2. Arsenal - Southampton 1x2
3. Crystal P - Liverpool x2
4. Everton - Norwich 1
5. Bournemouth - Wolves 1
6. Brighton - Leicester 1x2
7. Watford - Burnley 1x
8. Luton - Leeds 1x2
9. West Brom - Sheffield W x2
10. Bristol C - Nottingham 1
11. Derby - Preston 2
12. Brentford - Reading 1x
13. Swansea - Millwall 1x

Spela på Stryktipset - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto