Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 24/7

22 Juli 2021 - 22:24

Det är ett helskandinaviskt Stryktips vi kan se fram emot denna vecka och med en jackpot på 6 miljoner kronor ser kupongen mycket trevlig ut. Vi hittar flera riktigt fina spikalternativ som förhoppningsvis kan vägleda oss till en 13-rätters. Analysen är klar, häng med!

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! Häng med i vårt succélag!
System 1: 300 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! SLUTSÅLT!
System 2: 150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! SLUTSÅLT!

Spelstopp: 15:591. Sirius - Degerfors 2
Degerfors fick sig en redig verklighetscheck mot såväl Hammarby som Malmö FF. Nykomlingarna släppte in hela fem strutar mot bådadera och Andreas Holmberg behöver verkligen ta sig en funderare kring riskminimering mot tuffare motstånd. Mot Sirius torde värmlänningarna dock kunna fortsätta på inslaget spår. Värdskapet håller inte alls samma nivå som i fjol och likt sin motståndare har de blåsvarta läckt bakåt sedan ligan återupptogs. Vi håller inte med om det tydliga favoritskap som riktas åt väst där formstarke Victor Edvardsen är en potentiell matchvinnare för Degerfors. Tvåan är en fräck chansspik till fin procent.

2. Brage - Trelleborg 2
Med en hel del medvind lyckades Brage knipa en plats på den övre halvan i fjol. Defensivt är dalmasarna visserligen kompakta men då som nu saknas det kreativitet framåt. Efter tolv spelade omgångar placerar sig de grönvita på negativ kvalplats. Trelleborg har visat betydligt mer under säsongsupptakten där inte minst nytillskottet Petar Petrovic är i strålande form. I bortamötet mot serieledarna Landskrona kom gästerna helt fel in i matchen men stod överlag för en fin insats och hade dessförinnan tre raka segrar i bagaget. Här finns goda förutsättningar att studsa tillbaka till vinnarspåret men på större system är det läge att plocka fram garderingspennan.

3. Landskrona - GIF Sundsvall X
Det vankas toppmöte på Landskrona IP där ettan tar emot fyran. GIF Sundsvall har, i vår mening, högst kapacitet av de två där offensiven i synnerhet osar av kvalitet. Ojämna prestationer på resande fot gör dock att Giffarna placerar sig bakom de svartvita i tabellen. Landskrona har i sin tur visat en väldigt hög nivå och är fortsatt obesegrade i sin hemmaborg. Något som får spelarpoolen att ge skåningarna skyhögt förtroende i en batalj som bör ses som vidöppen. Visar gästerna sig från sin bästa sida ska norrlänningarna inte lämna tomhänta. X2!

4. Aalborg - Midtjylland X
En svag säsongsavslutning i fjol kostade Midtjylland ligatiteln. För att strö salt på såret inledde FCM årets upplaga med förlust hemma mot Odense och det är inte otänkbart att Ulvene åker på ytterligare poängtapp här. De rödsvarta kommer nämligen från ett krävande kvalmöte borta mot Celtic tidigare under veckan och Bo Henriksen kan mycket väl komma att lufta truppen till det kommande returmötet mot skottarna. Något som onekligen öppnar upp dörren för Aalborg att bygga vidare på den pinne värdskapet plockade borta mot FC Köpenhamn i premiäromgången. Ovisst möte som gör sig bäst helgarderat.

5. Hammarby - Norrköping 1
Hammarby har ett sanslöst tätt spelschema för närvarande och i skrivande stund förbereder sig Bajen för det första av två kvalmöten mot Maribor. Med en stark truppbredd och en smakstart under nya tränaren Milos Milojevic torde stockholmarna dock klara sig någorlunda. Fler frågetecken finns hos Norrköping som inte har visat någon kontinuitet sedan Rikard Norling tog över rodret inför säsongen. Då Sead Haksabanovic lämnade för spel hos ryska Rubin Kazan kommer Peking inte få det enklare i jakten på en Europaplats. Ettan singlas!

6. Häcken - Elfsborg 2
Likt Hammarby så har tränarbytet som Häcken genomförde innan uppehållet gett göteborgarna ett redigt lyft. Med fyra raka segrar har de gulsvarta klättrat från jumboplatsen upp till en åttondeplats och hoppet om en Europaplats lever numera i högsta grad. En plats som bland andra Elfsborg konkurrerar om. Precis som Häcken så kommer boråsarna med fyra raka segrar i bagaget. Dessutom är Per Frick tillbaka från sin avstängning samtidigt som Johan Larsson förväntas vara tillbaka från en lindrig skada. Ovisst är bara förnamnet och vi låter spelvärdet vägleda oss i vår utgång - det hittar vi i dagsläget åt öst.

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! Häng med i vårt succélag!
System 1: 300 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! SLUTSÅLT!
System 2: 150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! SLUTSÅLT!

7. Kalmar FF - Djurgården 2
Djurgården hade lekstuga hemma mot Sirius senast där bland andra Magnus Eriksson och Edward Chilufya var på spelhumör. Den förstnämnda har varit fenomenal denna säsong och bland annat noterats för sju (!) målgivande passningar. Kalmar FF är ett motstånd som faller Blåränderna i smaken där de senaste fem inbördes har slutat med seger för stockholmarna. Värdskapet har visserligen höjt sig en nivå denna säsong med Henrik Rydström vid rodret men formen är nedåtgående. Detta blir tufft för smålänningarna och med tvåan rimligt streckad ser vi ingen anledning till att göra detta till en påkostad affär.

8. AFC Eskilstuna - Örgryte 1
Det finns en oerhörd potential i årets upplaga av AFC Eskilstuna där spelare som Robin Tihi och Alexander Holmström håller en riktigt hög nivå. Prestationen mot GIF Sundsvall visade prov på just detta men värdskapet har haft problem att hålla samma nivå kontinuerligt. Örgryte är dock på uppgång och efter en bedrövlig säsongsinledning har ÖIS radat upp fina insatser och bland annat plockat poäng mot ligaledarna Landskrona samt trean Jönköping Södra. Med en glödhet Ajdin Zeljkovic i spetsen vågar vi inte utesluta gästerna. Gaffel (etta-tvåa) prioriteras.

9. Värnamo - Vasalund 1
På Finnvedsvallen stundar en batalj mellan två nykomlingar. Värnamo har varit en positiv överraskning med sitt kompakta försvar och stångas i dagsläget med Superettans toppklubbar. Det ska dock noteras att värdskapet får tre dagars mindre vila än Vasalund. Gästerna har desto större problem i de bakre leden men framåt finns det gott om hot. Bland andra Denni Avdic och Nikola Vasic finns till Dalibor Savic förfogande och då ettan streckas i högsta laget kompletterar vi denna omgående med det spelvärda krysset.

10. Bröndby - Viborg X
Vi återvänder till den danska högstadivisionen där fyra bidrag från söndagen avrundar kupongen. Bröndby är regerande mästare men har knappast gjort någon satsning för att försvara titeln. Succéspelaren Jesper Lindström har lämnat för tyska Eintracht Frankfurt och tryggheten mellan stolparna i form av Marvin Schwäbe har likaså återvänt till sitt hemland. Utan några anmärkningsvärda nytillskott vilar ett stort ansvar på Simon Hedlund och Mikael Uhres axlar. Viborg tog klivet upp till det danska finrummet efter en strålande fjolårssäsong. Gästerna har fortsatt på inslaget spår där 2-1-viktorian borta mot Nordsjälland var ett styrkebesked. Vi helgarderar!

11. FC Köpenhamn - Silkeborg 1
FC Köpenhamn fortsätter att investera tungt i jakten på att återta den danska tronen. Fjolårslånet Lukas Lerager har anlänt på permanent basis och försvaret har fått förstärkning i form av Kevin Diks samt Davit Khocholava. Kan värdskapet dessutom få behålla den hett eftertraktade 19-åringen Mohammed Daramy ytterligare en säsong ser FCK oerhört spännande ut. Nykomlingarna Silkeborg håller vi inte högt där gästerna kommer få sikta in sig på ett nytt kontrakt. Högst trolig etta.

12. Nordsjälland - Aarhus 2
Nordsjälland har haft ett oerhört framgångsrikt samarbete med den ghananska akademin Right to Dream. Mohammed Kudus och Kamaldeen Sulemana är det två främsta exemplen som har mellanlandat hos den danska klubben för att sedan ta klivet till europeisk toppfotboll. Den sistnämnda lämnade så sent som för en vecka sedan till franska Rennes i en affär som uppges kosta fransoserna upp till 20 miljoner euro. Ska värdskapet vara med och slåss om en plats på övre halvan denna säsong behöver det dock spenderas. Under rådande förutsättningar håller vi inte med om det favoritskap spelarpoolen riktar åt väst. Spiktvåa!

13. Randers - Odense 2
Andreas Alm fick en smakstart på vistelsen i Danmark då hans Odense bortabesegrade Midtjylland i premiären. Anfallsstjärnan Bashkim Kadrii lyckades tidigt öppna upp sitt målkonto vilket stärker 30-åringens förtroende och 19-åringen Max Fenger har sett riktigt pigg ut under försäsongen. Även Randers var en av fåtal klubbar att gå segrande ur premiäromgången men detta mot behagligt motstånd i form av Vejle. Vi lockas främst av tvåan i detta intrikata möte men här behövs understöd.

Kupongens kassaskåp
FC Köpenhamn
Årets upplaga av FC Köpenhamn ser riktigt spännande ut och då de regerande mästarna Bröndby blivit kraftigt försvagade tror vi det blir ett race mellan FCK och Midtjylland om tronen. Hemma mot nykomlingarna Silkeborg ska Jess Thorups manskap visa vart skåpet ska stå.

Varningens finger!
Viborg
Som ovan nämnt har Bröndby tappat ett par tunga pjäser och premiäromgången var inte särskilt övertygande från värdskapets sida. Nykomlingarna Viborg ser spännande ut och inledde med seger borta mot Nordsjälland. Här kan gästerna bygga momentum.

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! Häng med i vårt succélag!
System 1: 300 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! SLUTSÅLT!
System 2: 150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel! SLUTSÅLT!144 rader
1. Sirius - Degerfors 2
2. Brage - Trelleborg 2
3. Landskrona - GIF Sundsvall x2
4. Aalborg - Midtjylland 1x2
5. Hammarby - Norrköping 1
6. Häcken - Elfsborg 2
7. Kalmar FF - Djurgården 2
8. AFC Eskilstuna - Örgryte 12
9. Värnamo - Vasalund 1x
10. Bröndby - Viborg 1x2
11. FC Köpenhamn - Silkesborg 1
12. Nordsjälland - Aarhus 2
13. Randers - Odense x2

864 rader
1. Sirius - Degerfors 2
2. Brage - Trelleborg x2
3. Landskrona - GIF Sundsvall x2
4. Aalborg - Midtjylland 1x2
5. Hammarby - Norrköping 1
6. Häcken - Elfsborg 1x2
7. Kalmar FF - Djurgården 2
8. AFC Eskilstuna - Örgryte 12
9. Värnamo - Vasalund 1x
10. Bröndby - Viborg 1x2
11. FC Köpenhamn - Silkesborg 1
12. Nordsjälland - Aarhus 2
13. Randers - Odense x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
19:00  Almtuna - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.75
20:45  Sampdoria - Spezia
Fotboll - Serie A - 1
1.74
21:00  Arsenal - Aston Villa
Fotboll - Premier League - X2 / Asian +0,5
2.04
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Romme 22/10
Insats: 504 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming