Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 26/12

25 December 2020 - 08:12

25 miljoner i jackpott. Mer än så behövs väl knappast för att sälja in den sena julklappen från Svenska Spel, som i vanlig ordning blandar toppmatcher från Premier League med vattenbärare från The Championship. 13 rätt har aldrig varit viktigare, let’s go!

Spelstopp: 15:59

STRYKTIPSET TIPS 26/12

1. Arsenal - Chelsea 2
Ny stormatch står på tapeten för Arsenal. Den förra, Ligacup-kvarten mot City, gick sådär och det var, milt uttryckt, inte mycket i 1-4-förlusten som pekar på att någonting är på rätt väg på Emirates. Inte blir det bättre av att de stora kanonerna Aubameyang och Partey sitter i sjukstugan och planerar nyårsfirandet tillsammans med Martinelli som gick sönder så snabbt i comebacken att man inte ens hann ropa avgå(!) till Arteta. Lampard har det bättre ställt, även om Chilwell och James ser ut att missa matchen är det blå manskapet en klar klass bättre i nuläget. Tvåan får förtroendet.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Manchester City - Newcastle 1
Citys seger med 1-4 var i underkant mot Arsenal och kanske lossnade det lite för de ljusblå efter en segstartad säsong, där sparlågan lyst i stort sett hela hösten. Med en så gott som skadefri spelargrupp är det läge att vrida upp dimmern, och vad passar då bättre än ett möte med de vingklippta skatorna från Newcastle. Bruce brunkare sköts ner av Brentford i veckans Ligacup där det blev tydligt att de svartvita, med sin hårt åtgångna trupp, inte riktigt orkar med det täta matchandet. Det bådar inte gott på Etihad, där Guardiolas gubbar bör vinna med minst ett par bollar. Enkel etta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Aston Villa - Crystal Palace 1
På tal om att växla upp. Liverpool skickade in sju på Palace som inte hade någonting att sätta emot. Mot Villa, som i sin tur skickade in sju på Pool tidigare under säsongen, gäller det för Hodgsons gäng att hitta tillbaka till grunderna. Lättare sagt än gjort. Villa är i fin form med sju poäng och tre nollor på de tre senaste matcherna där mannen med värstingvaderna, Grealish, har fortsatt visa framfötterna. När dessutom Ollie Watkins och Barkley gör sitt i bakgrunden så är männen från Birmingham inte långt ifrån poäng. Strecka från vänster.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Fulham - Southampton 2
Craven Cottage, London, är nästa skådeplats. Southampton åker dit med en förlust mot City i bagaget, men det är troligen ingen insats hamnstadens stolthet ligger sömnlös över. Värre är dock att bortalaget saknar Ings, som återigen skadade sig, samt Romeu, som är avstängd. Fulham har stått upp bra på senare tid med tre raka kryss, bland annat mot Liverpool, och Parkers pojkar ska därmed med på ett hörn. X2, tack.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Sheffield United - Everton 2
Everton matchas hårt i nuläget och så sent som i onsdags lirade Ancelottis mannar ligacupmatch mot Manchester United. Även om ligaformen är fin är det inte otänkbart att att tröttheten till slut börjar ta ut sin rätt på den tunna truppen, speciellt inte när stora frågetecken finns kring nyckelspelare som Digne, Rodríguez och Allan. När jättejumbon Sheffield står för motståndet är det därför inte samma raksträcka mot tre pinnar som annars hade varit fallet. Värdarna knep en poäng borta mot Brighton senast och ska med lite tur kunna göra detsamma mot ett överstreckat Everton. X2 i utgång på Bramall Lane.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Watford - Norwich X
The Championship tar över med ett möte som lika gärna kunde vara plockat från Premier League, likt i fjol. Båda lagen har bibehållit en hög nivå där Norwich, med 22 av 30 möjliga bortapoäng, är bäst i den engelska andraklassen vad gäller spel på främmande mark medan Watfords insatser på eget gräs allt som oftast håller PL-klass. Jämnt och viktigt möte att vänta således, där det viktigaste av allt kanske ändå är att inte förlora. Vilket lag som är bäst på det vete kanariefåglarna, och därför tar alla tecken plats.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Cardiff - Brentford 2
Brentford är ett av The Championships allra bästa lag, om det råder inga tvivel efter att laget för fjärde gången i följd skickat ut ett PL-lag ur Ligacupen. Tisdagens seger mot Newcastle var välförtjänt och när de nu går tillbaka till verkligheten i andraligan ska Londonlaget, i Ponnes frånvaro, kunna rida vidare på vågen. Cardiff fick på näbben mot ovan nämnda, högtflygande Norwich senast efter en håglös insats och med målskytten Moore out är det tydligt att värdarnas skrämselfaktor är väldigt låg. Brentford är inte rädda, tvåan är en tänkbar spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Barnsley - Huddersfield 1
Barnsley och Huddersfield har överträffat förväntningarna denna höst, låt gå att de var ytterst lågt ställda. Lagen har bärgat 28 poäng vardera hittills och parkerar med det jämsides i mitten av tabellen, utan något vidare häng uppåt eller oro nedåt. Framförallt är det dock på hemmaplan herrskapen skrapar ihop det som krävs och då behöver man inte gnugga några geniknölar för att förstå att fördelen ligger hos Barnsley under lördagen. Bortsett matcher mot de absoluta topplagen Bournemouth och Brentford har värdföreningen fem raka segrar medan ett fortsatt skadedrabbat Hudds, helt utan brasklapp, har fem i följd utan vinst på resande fot. 1X torde räcka långt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

9. Derby - Preston 1
Tränargeniet(?) Wayne “Wazza” Rooney har efter ett par sorger och ytterligare några bedrövelser börjat få lite ordning på den bångstyriga spelargruppen i Derby. Värdarna har nu sex raka matcher utan förlust och det ser alltmer ut som att bottenträsket snart kommer vara ett minne blott. Än är det dock inte dags att ropa hej, Preston är nämligen ett lurigt gäng. Besökarna har visat hög kapacitet på bortabana där de bland annat slagit topplag som Brentford, Bournemouth och Reading. Kontringsspelet är den gemensamma nämnaren för dessa matcher och det ger laget en god chans även på Pride Park. Den hårt streckade ettan får sällskap direkt. Gubbe först, alla tecken sen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

10. QPR - Swansea 2
Tabelltrean Swansea tar sig till London i fin form. Försvarsspelet sitter som handen i handsken, med fyra hållna nollor på de fem senaste matcherna. Med en sådan grund räcker det ofta med ett infall eller två från firma Lowe/Ayew för att matchen ska vara vunnen, och laget har nu bara två förluster i facit sedan början av november. QPR har haft sämre lycka, sju raka utan trepoängare blev ett faktum i och med krysset mot usla jumbon Wycombe senast och det är således inte mycket som talar för en hemmaseger här. Tvåan är given i utgång runt 40-45 procent.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

11. Reading - Luton 2
Säsongsstarten var häpnadsväckande stark men ju lägre temperaturen sjunker desto kallare blir Reading. Tre förluster på de fyra senaste är bevis nog på detta faktum kan tyckas, men det skulle inte förvåna om det blir ännu lite mörkare innan trenden vänder. Luton är ett helt annat lag än i fjol, då de slogs med näbbar och klor för att undvika nedflyttning. Framförallt har gästerna tajtat till försvaret ordentligt där tre nollor återfinns i facit över de fyra senaste matcherna. Inte minst den senaste, mot Bournemouth imponerar. En skräll ligger bland de försenade julkorten, alla tecken tar plats.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

12. Nottingham - Birmingham 1
Över till City Ground och mötet mellan Nottingham och Birmingham. Två lag i behov av poäng efter varsin besvikelse till höstsäsong. Värst har det hittills varit för Nottingham, som bara har en poäng tillgodo på nedflyttningsstrecket. De senaste två matcherna har dock gjort att läget redan ljusnat lite, och än ljusare kan det bli efter matchen mot Birmingham. Gästernas extremt destruktiva, så kallade, fotboll har gått i baklås och med bollen som värsta ovän är formen på rejält nedåtgående för Aitor Karankas iskalla gäng. Vi håller till vänster i utgång, men fler tecken bör täcka upp på större system.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

13. Coventry - Stoke 2
Förlusten mot Sheffield Wednesday var tung för Coventry. Trots att nykomlingen till viss del strypt det tidigare helt fria flödet av insläppta mål går det inte komma ifrån att de släppt in tredje flest mål av alla lag i The Championship efter 20 omgångar. Stoke, med hugg på playoff, ska likt i den senaste segern mot Blackburn kunna slå mynt av motståndarnas svagheter. The Potters är bättre än på många, långa år och ses med goda chanser på tre poäng på klassiska St. Andrew’s. Tvåan avslutar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Manchester City
Profeten Pep börjar få ordning på sina apostlar. Segern mot Arsenal imponerade och de skadefria männen från Manchester bör göra processen kort med Newcastle.

Varningens finger!
Luton
Formtoppen från i höstas är borta och Reading faller fritt som en följd. Luton gnetar på i mitten av tabellen och är ingen lätt nöt att knäcka när spelet inte stämmer. Rensartvåan måste med.

144 rader
1. Arsenal - Chelsea 2
2. Man City - Newcastle 1
3. Aston Villa - Crystal P 1
4. Fulham - Southampton X2
5. Sheffield U - Everton X2
6. Watford - Norwich 1X2
7. Cardiff - Brentford 2
8. Barnsley - Huddersf. 1X
9. Derby - Preston 12
10. QPR - Swansea 2
11. Reading - Luton 1X2
12. Nottingh. - Birmingh. 1
13. Coventry - Stoke 2

864 rader
1. Arsenal - Chelsea 2
2. Man City - Newcastle 1
3. Aston Villa - Crystal P 1X
4. Fulham - Southampton X2
5. Sheffield U - Everton X2
6. Watford - Norwich 1X2
7. Cardiff - Brentford 2
8. Barnsley - Huddersf. 1X
9. Derby - Preston 1X2
10. QPR - Swansea 2
11. Reading - Luton 1X2
12. Nottingh. - Birmingh. 1X
13. Coventry - Stoke 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming