Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 27/2

25 Februari 2021 - 11:13

Februaris sista Stryktips är kommet och med det också en jackpot på 13 miljoner kronor. Motivationen har således skjutit i taket och resan går via tre Premier League-matcher, nio från The Championship samt en från League One. Där har ni förutsättningarna och nu är det dags att ta del av analysen!

Spelstopp: 15:59

STRYKTIPSET TIPS 27/2

1. Leeds - Aston Villa 1
Leeds fortsätter att blanda högt med lågt och kommer närmast från en 3-0-seger mot Southampton. Den första halvleken i den kampen var inte mycket att skriva hem om, men i den andra lade Leeds i en växel som Helgonen inte kunde mäta sig med. Extra glädjande för Bielsa var att Diego Llorente stod för en stabil insats i försvaret, en spelare som kan höja stabiliteten hos Påfåglarna. Patrick Bamford lär säkerligen se fram emot lördagen då han stod för ett hattrick i det vändande mötet på Villa Park. Gästerna kommer troligtvis att tvingas klara sig utan fixstjärnan Jack Grealish som går skadad, men i övrigt är det ett fint lag Dean Smith ställer på benen. I en förmodat böljande matchbild, som alltid när Leeds är inblandade, kan krysset slopas till förmån för gubben (1-2).
Leeds skaderapport. KLICKA HÄR
Aston Villa skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Newcastle - Wolverhampton 2
Det ser mörkt ut för Newcastle som kommer från två raka nederlag och totalt 1-5 i brakan. Spelet är med det sagt något förbättrat sedan spöktränaren Graeme Jones fått större ansvar, men Skatorna är alldeles för tama offensivt för att hävda sig nere på fältet. Callum Wilson är alltjämt borta och han hade behövts mot ett solitt Wolverhampton. Vargarna ståtar med 3-1-0 på deras fyra senaste ligamatcher och i Pedro Neto förfogar tränare Santo över en potentiell matchvinnare mot nästan samtliga gäng i Premier League. Tvåan är en sund spik.
Newcastle skaderapport. KLICKA HÄR
Wolverhampton skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. West Bromwich - Brighton 2
West Bromwich är spelmässigt förbättrade efter det godkända januarifönstret där bland annat Diagne hämtades in, men att det ska räcka till nytt kontrakt i Premier League känns väldigt långsökt. The Baggies har förtvivlat svårt att vinna matcher och med tanke på desperationen som Big Sams mannar behöver åtaga sig lär ytor uppstå åt andra hållet. Maupay och övriga offensiva lirare hos Brighton kommer således att få mer gratis än vad de fick mot Crystal Palace, en match som Fiskmåsarna fullständigt dominerade trots förlusten. Här kommer retroaktiv revansch för gästerna. Tvåan spikas med gott hopp.
West Brom skaderapport. KLICKA HÄR
Brighton skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Barnsley - Millwall 1
Vidare ner till The Championship där en spännande dust stundar på Oakwell Ground mellan två formstarka gäng. Barnsley slog Stoke i veckan och därmed står Ismaëls adepter noterade för fyra raka segrar, ett facit som förtjänar stående ovationer. The Tykes var inför säsongen tippade som ett bottenlag, men när verkligheten visar strid om playoffplatser är det bara att lyfta på hatten för värdarna. Fem poäng bakom Barnsley jagar Millwall och gästerna är faktiskt obesegrade i nio raka fajter. Här får Lejonen emellertid finna sig i att slå ur underläge, men till en poäng kan det räcka. Strecka från vänster.
Barnsley skaderapport. KLICKA HÄR
Millwall skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Birmingham - Queens Park Rangers 2
Efter fyra raka triumfer mot idel högklassiga lag fick Queens Park Rangers nöja sig med 0-0 borta mot Preston i veckan. Prestationen var det inget större fel på och fortsätter bara The Hoops på inslagen väg ska de kunna bryta ner ett lågt stående och framför allt destruktivt Birmingham. Värdarna fick en skjuts i rätt riktning efter segern mot Sheffield Wednesday, men i tisdagens kamp mot Norwich var det tillbaka på förlorande väg för Karanka och gänget. Det skulle inte förvåna om Birmingham spelar i League One nästa säsong. Tvåan singlas.
Birmingham skaderapport. KLICKA HÄR
QPR skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Blackburn - Coventry 2
Att Blackburn besitter en av ligans absolut vassaste offensiver på pappret har vi sett prov på under säsongens gång, men för stunden är The Rovers i ärlighetens namn klappkassa. Fem raka förluster är usla siffror och när försvaret ständigt går bort sig spelar det ingen roll att Adam Armstrong hittar nätet för jämna. Att nå en playoffplats blir svårt för Blackburn som mycket väl kan stöta på nya problem under lördagen. Coventry kommer från en seger och ett nederlag sett till de två senaste, men då motståndet varit bästa möjliga ska nykomlingarna vara stolta över insatserna. Med värdet i österled är det läge att slopa ettan helt och hållet.
Blackburn skaderapport. KLICKA HÄR
Coventry skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Brentford - Stoke X
Någorlunda arbetsro efter tre raka torsk infann sig för Thomas Frank när hans Brentford i veckan slog ett tamt Sheffield Wednesday med 3-0. Den viktorian ska dock inte vägas in för mycket här då Stoke kommer att bli en betydligt tuffare opponent. The Potters har en tendens att lyfta sig i den här typen av matcher och med två segrar på de tre senaste går det ingen nöd på gästernas form. Ettan lär streckas högt och då är vi snabba med att också måla dit övriga tecken redan från start.
Brentford skaderapport. KLICKA HÄR
Stoke skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Middlesbrough - Cardiff 2
Just när Neil Warnock såg ut att åter ha fått ordning på sitt Middlesbrough kom nästa bakslag. 1-3 i brakan mot dittills usla Bristol City var ett nästan pinsamt resultat och under lördagen kommer Boro att få kämpa rejält för att kunna hävda sig. Ligans formstarkaste lag står nämligen på andra sidan. Cardiff stoltserar med 18 inspelade poäng av de senaste 18 möjliga och walesarna har därmed tagit sig upp på tillfällig playoffplats. Kieffer Moore satte en balja mot Bournemouth och fyrtornet lär vara sugen på nya strutar på Riverside. Alla ägg läggs i den walesiska korgen.
Middlesbrough skaderapport. KLICKA HÄR
Cardiff skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

9. Luton - Sheffield Wednesday X
Ångestladdad fajt från Kenilworth Road där Luton riskerar att bli indragna i bottenstriden samtidigt som Sheffield Wednesday ämnar att lämna densamma på sikt. Hattmakarna har bara vunnit en av de sex senaste i ligan och den mörka trenden bådar inte gott inför våren. Sheffield Wednesday är egentligen för bra för att harva under giljotinen, men med sällan skådad ojämnhet har Ugglorna trots allt inte förtjänat mer än vad de fått. Här ska gästerna däremot kunna hävda sig och då ettan ser ut att få för stort förtroende målar vi brett på minsta möjliga system.
Luton skaderapport. KLICKA HÄR
Sheff Wed skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

10. Preston - Huddersfield 1
The Championships motsvarighet till Leeds, Huddersfield, är sannerligen inte lätta att få grepp om. Den imponerande 4-1-segern mot Swansea följdes upp av torsk 0-2 borta mot Derby vilket innebär att The Terriers parkerar strax ovanför nedflyttningsstrecket. Kapacitet finns för att lämna det träsket, men ojämnhet finns också för att trilla ur. Preston är ett i grunden bättre lag, men även The Lilywhites har uppenbara problem med kontinuiteten. På sin hemmabana är värdarna hittills ett av andraligans sämsta lag och i en förmodat målrik tillställning väljer vi båda sidorna. 1-2.
Preston skaderapport. KLICKA HÄR
Huddersfield skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

11. Rotherham - Reading 2
Två gäng som har det kämpigt för stunden mäter svärd på New York Stadium. Rotherham har torskat fyra fajter i rad men är i viss mån ursäktade av att motståndet inte varit det lättaste. Bättring krävs med det sagt då The Millers befinner sig under nedflyttningsstrecket, om än med två matcher mindre spelade än Birmingham som är närmaste aktör ovanför. Reading har snart tappat sin playoffplats då endast en av de sex senaste renderat i triumf, men i grunden är The Royals att anse som det bättre laget inför lördagen. Ovisst är bara förnamnet och tillåter finanserna är samtliga tecken att rekommendera.
Rotherham skaderapport. KLICKA HÄR
Reading skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

12. Swansea - Bristol City 1
Nigel Pearson-effekten infann sig omedelbart i Bristol City då det blev seger mot Middlesbrough efter att tidigare ha förlorat sju raka tävlingsmatcher. En playoffplats finns fortsatt inom räckhåll, men borta mot Swansea kommer gästerna att få bekänna färg. Walesarna är både bättre och stabilare i grunden, men då Steve Coopers gäng, liksom Bristol City, överpresterat grovt under säsongens gång bör den övervärderade ettan inte lämnas allena. Krysset sällskapar på större rader.
Swansea skaderapport. KLICKA HÄR
Bristol City skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

13. Crewe - Sunderland 2
Kupongen avrundas i League One där Sunderland åker till Alexandra Stadium för att närma sig Lincoln som innehar den sista direktplatsen till The Championship. Formen är god hos The Black Cats med tre raka ligasegrar och fortsätter de med det fina spelet som visats upp mot slutet är mycket vunnet i Cheshire. Talangfabriken Crewe håller till ett par hack nedanför gästerna i tabellen och har vissa förhoppningar om att försöka nå en playoffplats, men upp till Sunderlands nivå skiljer trots allt en hel del. Tvåan är en fin spik att avrunda kupongen med.
Fotboll skaderapport. KLICKA HÄR
Fotboll startelvor. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Brighton
Torsken mot Crystal Palace var jobbig och kriminellt orättvis för Potter och company som här ska ses med god chans att studsa tillbaka på vinnande väg. West Bromwich är för dåliga för den här nivån och kommer dessutom att bjuda på ytor. Det utnyttjar Brighton.

Varningens finger!
Coventry
Blackburn är i uselt slag just nu och kommer att få problem med att bryta ner ett solitt Coventry. Gästerna spelade jämnt med Swansea och ska definitivt kunna få med sig något härifrån.

144 rader
1. Leeds - Aston Villa 12
2. Newcastle - Wolves 2
3. West Brom - Brighton 2
4. Barnsley - Millwall 1
5. Birmingham - QPR 2
6. Blackburn - Coventry x2
7. Brentford - Stoke 1x2
8. Middlesbrough - Cardiff 2
9. Luton - Sheffield W 1x2
10. Preston - Huddersfield 12
11. Rotherham - Reading 12
12. Swansea - Bristol C 1
13. Crewe - Sunderland 2

864 rader
1. Leeds - Aston Villa 12
2. Newcastle - Wolves 2
3. West Brom - Brighton 2
4. Barnsley - Millwall 1x
5. Birmingham - QPR 2
6. Blackburn - Coventry x2
7. Brentford - Stoke 1x2
8. Middlesbrough - Cardiff 2
9. Luton - Sheffield W 1x2
10. Preston - Huddersfield 12
11. Rotherham - Reading 1x2
12. Swansea - Bristol C 1x
13. Crewe - Sunderland 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 +1 (asian)
1.57
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Che ö 13,5 skott
1.65
15:00  Östersunds FK - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 1 hörnor
6.25
15:00  Milan - Salernitana
Fotboll - Serie A - 1 och håller nollan
1.81
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
15:15  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.60
16:00  Wolverhampton - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.70
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Skellefteå AIK - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Watford - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 3 mål (asian)
1.69
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
19:00  Florida - St Louis
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.625
20:45  Napoli - Atalanta
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.90
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
14:00  Akropolis - Skövde
Fotboll - Kval till superettan - BLGM
1.74
18:00  Sampdoria - Lazio
Fotboll - Serie A - 1X
1.85
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Lia - 1
2.18
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  TV Systemet 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
14:50  Söndagsstöten JACKPOT Gs75
Insats: 250 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 4/12 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Norrköping - Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Livestreaming