Stryktipset Tips Lördag 27/6

Publicerad på 26 Jun 2020 - 10:26

Tipsexperten

Tipsexperten

26 Jun 2020 - 10:26

Ett par fina spikar från FA-cupen har plockats ut på helgens Stryktips! The Championship ser mer öppet ut på förhand samtidigt som Kalmar FF ska ha vettiga skrällchanser mot de regerande mästarna i Allsvenskan. Mot 13 rätt!


Spelstopp: 15:59

STRYKTIPSET TIPS 27/6


1. Norwich - Manchester United 2
På Carrow Road ska det inte vara något snack om saken. Man United börjar se väldigt fina ut under Ole Gunnar Solskjaer och flera nyckelspelare visar fin form, inte minst Martial som gjorde alla målen i 3-0-segern mot Sheffield United. Norwich ligger väldigt illa till i Premier League så Daniel Farke lär säkerligen rotera i den här cupmatchen. The Canaries har knappast möjligheten att slåss på två fronter för dagen. De två tidigare mötena mellan lagen har United vunnit rätt komfortabelt med 4-0 och 3-1. Fullt förtroende ges till de röda djälvarna i kvartsfinalen.

2. Birmingham - Hull 2
I The Championship har Hull gått kräftgång sedan årsskiftet och The Tigers befinner sig nu under nedflyttningsstrecket. Ett litet ljus i tunneln för Grant McGann är dock att Markus Henriksen återvänt till klubben efter utlåningen till Bristol City. Något som kan få Hull att lyfta. Birmingham ska absolut inte vara någon omöjlig motståndare. Pep Clotets blånäsor står trots allt på sju matcher i följd utan någon triumf. Sedan oktober månad har The Blues bara vunnit en match på St Andrew’s i ligaspelet. Därmed känns detta rätt öppet. Vi helgarderar och håller tummarna för tigrarna!

3. Leeds - Fulham 1
Fulham föll i återstarten mot Brentford med 0-2. The Bees var helt klart numret större i Londonderbyt och nu väntar säsongens tuffaste match på pappret – Leeds på Elland Road. Marcelo Bielsas mannar var det bättre laget i förlusten mot Cardiff men någon fara är det inte på taket för Leeds som har ett stadigt grepp om Premier League-platserna tillsammans med West Brom. Innan uppehållet visade Bielsas gäng riktigt bra form och får vi ettan under 60 procent på Elland Road rekommenderar vi att spika av favoriten.

4. Stoke - Middlesbrough 1
Jonathan Woodgate har nu fått sparken från Middlesbrough som torskade återstarten mot Swansea med 0-3 hemma på Riverside. Neil Warnock har tagit över Boro som befinner sig precis ovanför nedflyttningsstrecket. Stoke är seriens fjärde formstarkaste lag sett till de fem senaste matcherna. The Potters har verkligen växlat upp sedan årsskiftet och på hemmagräs har Stoke varit väldigt svårspelade under en längre tid. Att Middlesbrough ska lösa tre pinnar på bet365 Stadium känns långsökt. Vi nöjer oss med 1X.

5. Wigan - Blackburn 2
Blackburn Rovers löste tre pinnar mot Bristol City i återstarten och Tony Mowbrays manskap har nu alla chanser att lösa en playoff-plats. Grundspelet är stabilt i The Rovers som även har en del spets i truppen, framförallt framåt i form av spelare som Downing och Armstrong. Wigan håller i grunden inte samma nivå och det ska sägas att triumfen senast mot Huddersfield inte var helt välförtjänt. Det ska även sägas att The Latics brukar prestera klart bäst med sina fans i ryggen, men någon publik är det som bekant inte på läktarna i England. Ta vara på värdet och strecka från höger.

6. Sheffield United - Arsenal 2
Under söndagen ställs Sheffield United mot Arsenal i FA-cupen. The Gunners är klubben som har tagit flest FA-cuptitlar genom åren. Mikel Artetas grabbar ser inte ut att kunna lösa någon Europaplats i Premier League, så det lär vara fullt fokus på den här drabbningen på Bramall Lane. Sheffield United har gjort en urstark säsong men sedan återstarten har Chris Wilders mannar inte alls kommit upp i nivå, 0-6 på tre Premier League-matcher talar sitt tydliga språk. Form, grundklass och möjligen också motivation gör tvåan både rolig och trolig.

7. Leicester - Chelsea 2
Chelsea såg riktigt bra ut i veckans ligamatch mot Manchester City. Pulisic var stundtals helt briljant och 2-1-segern på Stamford Bridge var fullt rättvis. Skadeläget ser även ljust ut så visst ska Frank Lampards grabbar ses med goda chanser att brotta ner Leicester. Brendan Rodgers rävar ser långt ifrån lika övertygande ut som under hösten. Leicester har sett bleka ut sedan återstarten och Vardys målstim är som bortblåst. Sedan december månad har skyttekungen endast gjort mål i en match. Streckas Chelsea omkring 40 procent är London-klubben en bra spik.

8. Newcastle - Manchester City 2
Manchester City lär ha fullt fokus på FA-cupen med tanke på att ligan redan är avgjord. Pep Guardiolas grabbar kom inte riktigt upp i nivå senast mot Chelsea men det ska sägas att förlusten till stor del berodde på Fernandinhos utvisning. Håller City sig ifrån utvisningsbåset ska Newcastle vara en munsbit. Steve Bruce skator spelar en destruktiv fotboll som bör passa De Bruyne och City som handen i handsken. Givetvis är det enorm klasskillnad mellan klubbarna i grunden och eftersom tvåan inte ser ut att streckas speciellt högt är det bara att spika av favoriten på St James’ Park.

9. Watford - Southampton 1
På Vicarage Road ska det spelas Premier League-fotboll. Watford fick stryk av Burnley i torsdags och The Hornets lever alltjämt farligt i seriespelet. Endast en poäng är det ner till nedflyttningsstrecket. Efter att tuffe Nigel Pearson tog över klubben har dock Watford visat en hyfsat hög lägstanivå och mot Southampton ska värdarna ses med vettiga chanser att lösa tre poäng. The Saints känns i grunden tyngre än Watford men gästerna lär knappast var lika desperata med tanke på tabelläget. Därmed lockar ettan mest, men visst ska detta garderas tidigt och friskt.

10. Bristol City - Sheffield Wednesday 2
Bristol City har tagit fler poäng än vad laget förtjänat i The Championship den här säsongen. Spelmässigt ser The Robins rätt mediokra ut och innan coronan bröt ut sprang verkligheten ikapp Bristol något. Förlusten mot Blackburn i återstarten var Citys sjätte match i följd utan någon seger. Sheffield Wednesday gick också trögt innan uppehållet men i den förra omgången lyckades ugglorna från stålstaden sno poäng av Nottingham Forest. Wednesday brukar trivas bra mot Bristol City och nu när tvåan streckas alldeles för lågt på Ashton Gate är gästerna en spännande chansspik.

11. Nottingham - Huddersfield 2
På The City Ground har det svenska folket sprungit bort sig fullständigt. Nottingham Forest streckas nästan som om de vore ett seriens bästa lag, men så är inte fallet. Forest har börjat tappa mark i tabellen efter blott en triumf på sju matcher. På hemmagräs har The Tricky Trees inte nätat på tre fajter. Huddersfield är i sin tur förbättrat från i höstas. I vintras förstärkte Hudds truppen med namn som bland annat Smith Rowe, Lössl och Andy King och för dagen ska det inte skilja speciellt mycket mellan Forest och Hudds. Tvåan runt 15-20 procent är kupongens skräll!

12. AIK - Malmö FF 2
AIK blev avklädda av Malmö FF i Svenska Cupen tidigare i veckan. Skåningarna vann med 4-1, tre av målen gjordes av Anders Christiansen, men i helgens ligamatch är dansken avstängd. Ett jätteavbräck såklart, men trots AC:s frånvaro ska MFF ses som favoriter på Friends. Rikard Norlings nya offensiva fotboll såg inte alls ut att passa mot ett så skickligt lag som MFF, dessutom har de ljusblå en betydligt bredare trupp vilket är fundamentalt nu när matcherna duggar tätt. Det har även snackats om att Ola Toivonen kan göra entré för skåningarna den här söndagen. Utgå från tvåan.

13. Djurgården - Kalmar FF X
Nanne Bergstrand hävdar att Kalmar FF:s inledning har varit “fullt godkänd”. Vi vill nog hävda att den varit bättre än så. I premiären höll smålänningarna relativt jämna steg med IFK Norrköping, därefter har Kalmar vunnit mot Helsingborg med 4-0 och Falkenberg med 2-0. Bergstrands försvar känns väloljat medan det finns offensiv kraft hos spelare som Romario och Fröling. För Djurgårdens del har det gått tyngre och det är tydligt att de regerande mästarna saknar kaptenen Danielson. Järnkaminerna har stått för tre rätt tveksamma insatser så här långt och på mindre system känns det inte alls fel att chansa bort favoriten på Tele2.

Kupongens kassaskåp


Man City
Klasskillnaden är enorm mellan Newcastle och Man City vilket kommer att visa sig. Tvåan är glasklar uppe i norra England!


Varningens finger!


Huddersfield
Hudds förstärkte truppen i vintras och innan uppehållet såg The Terriers rätt stabila ut. Ett formsvagt och överstreckat Forest är inte alls fel att chansa bort!


144 rader
1. Norwich - Man United 2
2. Birmingham - Hull 1x2
3. Leeds - Fulham 1
4. Stoke - Middlesbrough 1x
5. Wigan - Blackburn 2
6. Sheffield U - Arsenal 2
7. Leicester - Chelsea 2
8. Newcastle - Man City 2
9. Watford - Southampton 1x2
10. Bristol C - Sheffield W 2
11. Nottingham - Huddersf. x2
12. AIK - Malmö FF x2
13. Djurgården - Kalmar x2


864 rader
1. Norwich - Man United 2
2. Birmingham - Hull 1x2
3. Leeds - Fulham 1
4. Stoke - Middlesbrough 1x
5. Wigan - Blackburn x2
6. Sheffield U - Arsenal x2
7. Leicester - Chelsea 2
8. Newcastle - Man City 2
9. Watford - Southampton 1x2
10. Bristol C - Sheffield W 2
11. Nottingham - Huddersf. x2
12. AIK - Malmö FF x2
13. Djurgården - Kalmar 1x2


Stryktipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto