Stryktipset Tips Lördag 3/10

Publicerad på 1 Okt 2020 - 14:05

Tipsexperten

Tipsexperten

1 Okt 2020 - 14:05

Precis som förra helgen bidrar Premier League, The Championship och Superettan med fajter till Stryktipset. Någon jackpot finns inte den här gången, men med flera fällbara favoriter ska utdelningen kunna bli god ändå. Leeds mot Manchester City blir något alldeles extra och det är också med det mötet vi rivstartar, nu kör vi!


Spelstopp: 15:59

STRYKTIPSET TIPS 3/10


1. Leeds - Manchester City 2
Marcelo Bielsa är Pep Guardiolas stora idol och här möts de båda geniknölarna med sina respektive manskap i en förmodad holmgång. City gick igenom just en sådan när Leicester till slut körde över The Citizens med 5-2! Försvaret med Walker och García i spetsen skämde då ut sig och för att stabilisera upp de bakre leden har gästerna hämtat in Rúben Dias från Benfica. Huruvida han blir lösningen på mittbacksfrågan återstår att se, men portugisen har varit ett hett villebråd även för andra klubbar. Leeds har också försvarsvärvat i form av Diego Llorente men det är dock inte troligt att han finns med här. The Damned United lär i vilket fall som helst få det hett om öronen och här ska Man City ses med toppchans. Tvåan spikas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Everton - Brighton 2
Carlo Ancelotti valde något överraskande att ställa en i princip helt ordinarie elva på benen i veckans Ligacupfajt mot West Ham. Everton vann förvisso klart med 4-1, men det kostade mer än vad det smakade. Richarlison och Allan linkade av med skador och båda är osäkra kort inför stundande drabbning med Brighton. Potter valde föga förvånande att rotera nästan hela sin startelva mot Manchester United och Fiskmåsarna kommer således med ett friskt och utvilat manskap till Goodison Park. Allt värde finns till höger och kan de blåvita komma upp i nivå här lever Everton farligt. X2 lockar oerhört mycket.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Newcastle - Burnley 2
Newcastles premiärviktoria mot West Ham speglade inte matchbilden och därefter har Skatorna kommit ner på jorden igen. Klara 0-3 i brakan mot Brighton följdes upp med grov poängstöld mot Tottenham där de svartvita var totalt utspelade. Steve Bruce kan inte sätta förhoppningarna till att VAR ska hjälpa The Magpies i varje match. Burnley sitter trots den motiga inledningen bättre ihop än vad Newcastle gör och ska absolut inte streckas ner som enorma underdogs här. Särskilt inte då kaptenen James Tarkowski är tillbaka i spel igen. I värdejaktens namn lämnas ettan utanför.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Blackburn - Cardiff X
Blackburn torskade i premiären mot Bournemouth men har efter det gett sig ut på offensiv turné som heter duga. 5-0 mot Wycombe följdes upp med 4-0 mot Derby och Adam Armstrong har med sina fem baljor så här långt visat att han är en aspirant på skytteligatiteln i The Championship. Hyllningskören från svenska folket låter heller inte vänta på sig och här skenar streckningen på ettan iväg. Cardiff står för motståndet och i grund och botten är walesarna minst lika bra som värdarna. Neil Harris mannar var med och krigade om ädla placeringar i fjol och lär också höra till toppstriden i år. Den undervärderade högersidan följer med direkt.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Middlesbrough - Barnsley 2
Middlesbrough har gått trögt inledningsvis. Två poäng är facit efter tre kamper men då motstånd uppenbarats i form av Watford och Bournemouth förtjänar det trots allt golf-applåder. Här väntas dock värdarna äga mer boll, ett faktum de inte alls är bekväma med. Barnsley har stått för bra insatser utan att få poängmässig utdelning för mödan. Boro är dock en lämplig uppgift för The Tykes som här ska ses med goda möjligheter att vända hem med säsongens första fullpoängare i ryggsäcken. Strecka från höger där värdet finns.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Nottingham - Bristol City X
Nottingham har verkligen inte rosat marknaden i inledningen. Noll poäng och noll gjorda mål är facit efter tre omgångar och det är givetvis inte godkänt på långa vägar. Sherifferna har dock hög kapacitet i lirare som Ameobi, Taylor och Lolley och kan de komma upp i nivå här kommer inte Bristol City att få en så lätt match som strecken gör gällande. The Robins är delade serieledare med Reading, men där lär inte gästerna stanna särskilt länge. Det är läge för en liten reaktion hos båda lagen och då det här mötet varit jämnt historiskt är krysset en lockande chansspik.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

  
7. Reading - Watford 2
Som tidigare nämnts är Reading för närvarande ett av lagen som går direkt upp till Premier League. Där hade dock The Royals inte plockat en enda poäng med nuvarande trupp och värdarna kommer att dala i tabellen vad det lider. Här gästas de segerrusiga blåvita lirarna av en motståndare som kommer just från finrummet. Watford är bättre än Reading på varje position och har trots en spelmässigt trög start noterats för sju poäng. Det säger det mesta om nivån som gästerna håller och då skadeläget börjar ljusna för The Hornets kommer det bara att se bättre ut. Den troliga tvåan ser ut att bli lågt streckad och är då en utmärkt spik.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Sheffield Wednesday - QPR 1
Sheffield Wednesday startade säsongen med tvåsiffrigt antal minuspoäng sedan det fifflats med bokföringen, men de blåvita har visat att de inte tänker lägga sig ner och dö för det. Insatserna mot Cardiff (2-0) och Watford (0-0) höll hög klass och kan Stålmännen prestera liknande fotboll mot QPR ska de ses med goda möjligheter till en ny trea. Londonlaget lär tillhöra den undre halvan när serien summeras och har en sval trupp på pappret. Håller sig ettan under 50 procent kan den gott lämnas allena.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


9. Swansea - Millwall X
Två gäng som ska ses med goda möjligheter att kunna kriga om en playoff-plats drabbar samman i Wales. Swansea har inlett vattentätt med sju inspelade poäng och inte ett enda insläppt mål. André Ayew och Morgan Gibbs-White håller hög Championship-nivå och blir viktiga även här när Millwall kommer på besök. Lejonen är ett ruggigt tufft lag att möta och gästerna knep också en pinne mot Brentford senast. I motsvarande möte i fjol vann Millwall här med 1-0 och när tjusigt värde dukas upp till höger börjar vi där. Ettan välkomnas på större rader. 
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. Rotherham - Huddersfield 1
Rotherham var synonymt med stabilitet i League One och de defensivt starka värdarna har tagit sig an The Championship på samma svårslagna manér. Nykomlingarna släpper till väldigt få chanser och ska faktiskt kunna klara sig kvar i andraligan utan större problem. Huddersfield har tappat flera tongivande lirare inför säsongen och då det bara är en tidsfråga innan Karlan Grant, nuvarande truppens klart bästa spelare, försvinner går The Terriers mot mörkare tider. Här får gästerna nöja sig om de grejar en pinne.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


11. Luton - Wycombe 1
Luton avslutade The Championship på ett imponerande sätt i fjol och har också inlett den här upplagan storstilat. Sex poäng av nio möjliga är starka papper och torsken som kom mot Watford kunde en annan dag istället ha resulterat i poäng. Mot beskedliga Wycombe ska The Hatters ses med goda möjligheter till att studsa tillbaka på vinnande väg igen, men inte till vilket pris som helst. Det är värt att påminna om att Luton var nära nedflyttning i fjol och när ettan då streckas upp mot 70 procent måste krysset in och ta plats ögonaböj!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Jönköpings Södra - Halmstad 1
Superettan tar oss i mål med två kamper där vi inleder med toppmötet på Stadsparksvallen. J-Södra har varit ruskigt starka i egen borg hela säsongen och vi får gå tillbaka så långt som till juli månad för att hitta värdarnas enda nederlag här. Det är en fin svit att ha i ryggen inför mötet med Halmstad. Hallänningarna saknar fortsatt Djuric efter hans rasistiska kommentarer i matchen mot Umeå och gästerna får här en svår nöt att knäcka. Jönköping känns starkare för dagen och ettan är en sund spik till runt 40 procent.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


13. Örgryte - Brage X
Örgryte klappade ihop i derbyt mot GAIS och får nu svårt att nå kvalplatserna till Allsvenskan. En drös resultat måste gå göteborgarnas väg mot slutet och seger är det enda som gäller när Brage gästar. Masarnas förutsättningar ser ungefär likadana ut och gästerna har ett litet psykologiskt övertag då de vann det vändande mötet med 3-2 i Borlänge. Naturgräset i Göteborg talar dock till ÖIS fördel och då det här mötet kan gå åt vilket håll som helst bör det inte sparas på några garderingar.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp


Man City
Målen lär flöda på Elland Road. Leeds har kapacitet nog för att sätta både en och två kassar, men kunnandet hos Manchester City är bra mycket högre. Här stämmer Peps mannar i bäcken.


Varningens finger!


Brighton
Graham Potter har guidat sitt Brighton väl i inledningen. Fortsätter spelet att se lika bra ut ska gästerna ses med goda möjligheter att skrälla borta mot Everton som blir alldeles för stora favoriter här.


144 rader
1. Leeds - Man City 2
2. Everton - Brighton x2
3. Newcastle - Burnley x2
4. Blackburn - Cardiff 1x2
5. Mboro - Barnsley 2
6. Nottingham - Bristol C x
7. Reading - Watford 2
8. Sheffield W - QPR 1
9. Swansea - Millwall x2
10. Rotherham - Huddersf. 1
11. Luton - Wycombe 1x
12. Jönköping - Halmstad 1
13. Örgryte - Brage 1x2


864 rader
1. Leeds - Man City 2
2. Everton - Brighton x2
3. Newcastle - Burnley x2
4. Blackburn - Cardiff 1x2
5. Mboro - Barnsley x2
6. Nottingham - Bristol C x
7. Reading - Watford 2
8. Sheffield W - QPR 1
9. Swansea - Millwall 1x2
10. Rotherham - Huddersf. 1x
11. Luton - Wycombe 1x
12. Jönköping - Halmstad 1
13. Örgryte - Brage 1x2


Stryktipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto