Stryktipset Tips Lördag 3/7

Publicerad på 1 Jul 2021 - 19:59

Tipsexperten

Tipsexperten

1 Jul 2021 - 19:59

Det är ett hejdundrandes Stryktips som äntrar scenen denna lördag. Två glödheta kvartsfinaler från EM inleder äventyret och med på ett hörn är också Ettan Norra samt Ettan Södra. Det roligaste av allt? Allsvenskan är tillbaka! Totalt fem fighter från det blågula finrummet tar plats på kupongen som sträcker sig över två dagar. Nu kör vi!

Vårt andelslag gör succé! Form! Gå med du med! Köp andel till vårt MEGASYSTEM för 150 kr. KLICKA HÄR!

Spelstopp: 15:591. Tjeckien - Danmark 2
Nederländerna körde över motståndet i gruppen på övertygande vis, men säg den lycka som varar för evigt. Ett välorganiserat och effektivt Tjeckien knäppte Frank de Boer och hans mannar på näsan i åttondelen och att påstå annat än att det tjeckiska avancemanget var välförtjänt är att fara med osanning. Stekhete Patrik Schick skrev återigen in sig i målprotokollet och anfallaren är en spelare som Danmark måste ha under extra bevakning i Baku. De rödvita gjorde processen kort med Wales (4-0), men här lutar vi åt att det blir tuffare emot. Tvåan är första tecken ut i leken men får raskt sällskap av krysset på större system.

2. Ukraina - England 2
It’s coming home! Eller? Sången ekar över hela England som efter segern mot Tyskland har en överkomlig väg mot finalen på Wembley. Raheem Sterling axlade återigen målskyttsrollen i kampen mot tyskarna och en fram tills dess sval Harry Kane passade också på att knoppa in en balja. I kvartsfinalen mot Ukraina får dock engelsmännen lämna Wembley för Stadio Olimpico, en faktor som inte är att förglömma. Ukraina visade prov på både moral och styrka när de i slutminuten av förlängningen mot Sverige ordnade avancemanget och på neutral plan går det inte att spika tvåan hur som helst. Krysset agerar sällskap per omgående.

3. Degerfors - Östersund 1
Äntligen! Allsvenskan är tillbaka och för Degerfors gäller det att ta vid där våren avslutades. Fyra raka utan förlust, bara ett insläppt mål under samma period och två raka hemmasegrar gav nykomlingarna ett välbehövligt självförtroende under uppehållet. Victor Edvardsen visade med sitt målskytte varför han ådragit sig större klubbars intresse och vi blir inte förvånade om Edvardsen skjuter Östersund i sank. Falkarna trivs normalt illa på resande fot och gräs är inte heller favoritunderlaget för de rödsvarta. Ettan lämnas på egna ben.

4. Gefle - Brommapojkarna 2
Isac Lidberg är klar för en flytt till Go Ahead Eagles i Nederländerna, men avslutningen i Gefle blev inte vad 22-åringen hade hoppats på. Lidberg bommade en straff som innebar att norrlänningarna kammade noll mot Örebro Syrianska och dessutom hann anfallaren med att dra på sig en varning som gör att han är avstängd mot Brommapojkarna. Tungt tapp för Gefle som får finna sig i att slå ur rejält underläge denna lördag. BP kör över allt i sin väg för tillfället och de rödsvarta ser redan nu ut att vara redo för Superettan. Tvåan lär streckas hårt men det spelar ingen roll. Spik.

5. Sollentuna - Dalkurd 2
Dalkurd smyger med i toppen av Ettan Norra och med sex poäng upp till Sandviken på andraplatsen är hoppet om avancemang till Superettan inte borta. Endast två förluster på 13 spelade matcher är en styrka och för att bli ännu bättre har styrelsen valt att byta ut Mesut Meral för Azubuike Oliseh på tränarbänken. Vad det får för inverkan på spelartruppen återstår att se, men i grunden råder det inget tu tal om att gästerna är starkare än Sollentuna. Värdarna torskade derbyt mot Haninge med 1-2 och mycket talar för att SFK kommer att hålla till i botten under säsongens gång. Tvåan singlas.

6. Täby FK - Hudiksvalls FF 2
Svårsiat möte från Tibblevallen där Täby ska mäta svärd med Hudiksvalls Förenade FF. Täby är tillsammans med jumbon Hammarby Talang ensamma om att ännu inte ha nått över tvåsiffrigt antal poäng och ska det bli tal om nytt kontrakt i Ettan Norra är det bättring som gäller. Chans till just bättring ges mot ett bortasvagt Hudiksvall, men gästerna kommer även dem att se sina möjligheter utanför huvudstaden. Många mål är att vänta vilket gör gubben (etta-tvåa) attraktiv, men finns deg över får gärna krysset följa med på större rader.

7. Oskarshamn - Linköping City 1
Vidare till Ettan Södra där Linköping City fortsatt har det tungt. Endast en seger efter 13 spelade matcher är givetvis ett generaluselt facit, men de två senaste insatserna (bland annat 2-1-segern mot Assyriska IK) har åtminstone vittnat om viss bättring. Oskarshamn har ett lag som lär slåss om uppflyttning hela vägen in i kaklet, men mot slutet har prestationerna inte varit i paritet med målsättningarna. En vinst på de fyra senaste är inte bra nog och för den som går för de riktigt stora pengarna är krysset en potentiell megarensare på större system.

Vårt andelslag gör succé! Form! Gå med du med! Köp andel till vårt MEGASYSTEM för 150 kr. KLICKA HÄR!

8. Utsikten - Trollhättan X
Det blåser upp till toppmöte på Ruddalens IP när tabelltrean Utsikten drabbar samman med serieledarna FC Trollhättan. Efter en trög start på säsongen har “Kiken”, som värdarna kallas, vaknat till liv mot slutet med sju raka matcher utan förlust. Insatsen mot Vänersborg var med det sagt en skakig sådan och mot seriens vassaste offensiv får värdarna se upp. Aliev och Fellrath är en fruktansvärt målfarlig duo hos Trollhättan och dessa herrar kan när som helst avgöra vilken match som helst. Det tar vi höjd för i garderingarna. Alla tecken åker med direkt.

9. Vänersborgs IF - Österlen 2
Med tre raka segrar i ryggsäcken hoppades Vänersborg kunna störa Utsikten senast och det gick bra i en halvlek. I den andra tappade dock värdarna 0-1 till 3-1 och raden 6-1-6 skvallrar högt om att Vänersborg har uppenbara problem med kontinuiteten. Här blir ettan alldeles för hårt ansatt och då väljer vi att lämna den därhän. Österlen hade en marig inledning på säsongen men allt eftersom har pågarna från Brantevik blåst liv i densamma. Bara en förlust på de sex senaste är starka papper från gästerna och till fint värde är X2 ett utsökt val.

10. Hammarby - Halmstad X
Över till söndagen och tillbaka till Allsvenskan. Trots segern i Svenska Cupen fick Stefan Billborn lämna sitt uppdrag i Hammarby och ny på tränarbänken är istället Milos Milojevic. Serben är anställd för att ta Bajen till toppen av Allsvenskan men det lär dröja innan Milojevic implementerat sina idéer i spelartruppen. Försvarsspelet imponerade inte under våren och mot ett välorganiserat Halmstad låter vi inte den övervärderade ettan stå ensam. Hallänningarnas defensiv är välstrukturerad under Magnus Haglunds ledning och på topp finns en måltjuv av rang i form av Marcus Antonsson. Mer än så behövs inte för att skrälla på Tele2 Arena. Alla tecken.

11. Häcken - AIK 1
Om Milos Milojevic är anställd för att ta Hammarby till toppen är Per-Mathias Högmo anställd för att rädda kontraktet åt Häcken. Getingarna haussades upp som en guldkandidat inför säsongen men efter bara en viktoria på åtta omgångar speglar sig värdarna i en jumboplats. Uselt? Jovars. Alexander Jeremejeff är dessutom avstängd när AIK kommer på besök, men trots det anser vi att Häcken ska ses med god chans till poäng. Sebastian Larsson och Mikael Lustig är två rejäla frågetecken hos gästerna efter att nyligen ha kommit hem från EM och senast Gnaget besökte Bravida Arena fick de på näbben med 0-4. 1X torde räcka.

12. Sirius - Mjällby 2
Sirius avslutade vårterminen med fem raka utan seger och 0-3 i brakan mot Östersund var ett riktigt lågvattenmärke. De blåsvartas filosofi om att bollen spelas längs backen är smått beundransvärd, men när det jämnt och ständigt rasslar till bakom David Mitov Nilsson i kassen är det nog ändå läge att se om de bakre leden först. Viktige Sugita dras med skadebekymmer och mot ett Mjällby på uppgång är det inte i västerled vi blickar. Christian Järdler fick rätsida på sitt manskap under vårens gång och poängplocken mot Häcken och AIK vittnar om gästernas höga kunnande. Tvåan ser ut att erbjuda fint värde och är absolut en tänkbar spik.

13. Varberg - Kalmar FF 2
Kupongen går i mål på västkusten där Varberg hade en motig vår. Visserligen var spelschemat ett ruskigt tufft sådant, men spelmässigt visade Jocke Persson och company inga vidare tendenser. Styrkan på fasta situationer är något som Kalmar får se upp med men i övrigt är det här en fight som smålänningarna ska vinna om de ämnar att stanna kvar på den övre halvan. Henrik Rydström har på kort tid fått Kalmar att spela en vägvinnande fotboll och stärkta efter den avslutande 2-1-viktorian mot Hammarby ligger ytterligare en trepoängare i luften på Varberg Energi Arena. Tvåan får fullt förtroende.

Kupongens kassaskåp
Degerfors
Degerfors hittade stimmet på Stora Valla innan uppehållet och mot ett bortasvagt Östersund som inte trivs på gräs gillas ettan skarpt. Degen vinner igen.

Varningens finger!
Halmstad
Hammarby har nytt blod på tränarbänken i form av Milojevic och innan hans idéer har satt sig på spelartruppen litar vi inte på Bajen. Ett välorganiserat Halmstad kan mycket väl skrälla i huvudstaden.144 rader
1. Tjeckien - Danmark 2
2. Ukraina - England x2
3. Degerfors - Östersund 1
4. Gefle - Brommapojkarna 2
5. Sollentuna - Dalkurd 2
6. Täby - Hudiksvall 12
7. Oskarsh. - Linköping C 1
8. Utsikten - Trollhättan 1x2
9. Vänersborg - Österlen x2
10. Hammarby - Halmstad 1x2
11. Häcken - AIK 1x
12. Sirius - Mjällby 2
13. Varberg - Kalmar 2

864 rader
1. Tjeckien - Danmark x2
2. Ukraina - England x2
3. Degerfors - Östersund 1
4. Gefle - Brommapojkarna 2
5. Sollentuna - Dalkurd 2
6. Täby - Hudiksvall 1x2
7. Oskarsh. - Linköping C 1x
8. Utsikten - Trollhättan 1x2
9. Vänersborg - Österlen x2
10. Hammarby - Halmstad 1x2
11. Häcken - AIK 1x
12. Sirius - Mjällby 2
13. Varberg - Kalmar 2

Vårt andelslag gör succé! Form! Gå med du med! Köp andel till vårt MEGASYSTEM för 150 kr. KLICKA HÄR!

ALLA VÅRA ANDELSSPEL – KLICKA UNDER ANDELSSPEL – ELLER HÄR!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto