Stryktipset Tips Lördag 4/1

Publicerad på 2 Jan 2020 - 23:34

Tipsexperten

Tipsexperten

2 Jan 2020 - 23:34

Årets första Stryktips är ett lurigt sådant som fylls upp med idel möten från den tredje omgången av FA-cupen! Matcherna duggar tätt för de brittiska gängen vilket mycket väl kan leda till en hel del rotation på sina håll denna lördag. Ta del av vår analys för att öka chanserna att pricka in decenniets första 13 rätt på stryket!

Spela på Stryktipset - klicka här!


Spelstopp: 15.59


1. Wolverhampton - Manchester United X
Wolves kan trots den knackiga säsongsinledningen se tillbaka på en väldigt lyckosam höst. Inför omgång 22 av Premier League har Vargarna endast en pinne upp till Manchester United som återfinns på femteplatsen. Wolves har flera formstarka spelare i truppen såsom enmanskartellen Jiménez och monstret Traroé och på Molineux är det sällan de orangeklädda står för slätstrukna insatser. Man United har haft det svårt mot Wolves det senaste året och med både Pogba och McTominay på skadelistan är det tydligt att det saknas kreativitet på mittfältet. I fjol åkte faktiskt United ur FA-cupen mot just Wolves. 1X blir därför valet.
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


2. Fulham - Aston Villa 1
Fulham tillhör toppskiktet av The Championship och truppen ser stark ut med spelare som Knockaert, Cavaleiro och inte minst centertanken Mitrovic. Aston Villa har haft det väldigt svårt på Craven Cottage under det senaste decenniet och här går Fulham in som rättmätiga favoriter. Villa har haft det rätt kämpigt i Premier League under säsongen och med tanke på att Birmingham-klubben ska spela en semifinal i Ligacupen redan kommande onsdag är det stor risk att Dean Smith väljer att rotera en hel del här. Ettan blir således en rätt självklar utgång i sydvästra London.
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


3. Leicester - Wigan 1
Kupongens största favorit hittar på King Power Stadium. Leicester har gjort det otroligt bra i Premier League under hösten och det är endast Liverpool som lyckats besegra Brendan Rodgers rävar på King Power denna säsong. Wigan är indragna i bottenstriden i The Championship och The Latics har under de senaste åren varit fruktansvärt usla på resande fot. Wigan inledde förvisso 2020 med att skrälla borta mot Birmingham men under 2019 vann gästerna bara en bortamatch. Att Wigan redan ska lösa årets andra bortaseger finns inte på kartan. Dunderetta!
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


4. Southampton - Huddersfield 1
Southampton är ett av Englands formstarkaste lag för dagen. The Saints vann fullt rättvist mot Tottenham tidigare i veckan och Danny Ings & Co har nu spelat in tio poäng på de fyra senaste Premier League-matcherna. Huddersfield trillade ur finrummet med dunder och brak i fjol och Hudds har haft det kämpigt i The Championship den här säsongen. Danny Cowleys mannar återfinns på 20:e plats i ligaspelet och så sent som i onsdags fick gästerna stryk med hela 2-5 mot Stoke hemma på John Smith’s Stadium. Knappast något styrkebesked. Trolig etta.
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


5. Watford - Tranmere 1
På tal om formstarka lag i Premier League. Watford har verkligen kommit igång under den nye tränaren Nigel Pearson. The Hornets vann med 2-1 hemma på Vicarage Road i onsdags mot Wolves där Deulofeu gjorde både mål och assist. Detta var Watford tredje raka hemmaseger. Att fjärde raka kommer under lördagen ska ses som väldigt troligt. Tranmere Rovers är knappast något lag som skrämmer. Liverpool-klubben tillhör botten av League One och formkurvan pekar nedåt. Ettan är bara att spika av.
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


6. Brentford - Stoke 1
Pontus Jansson och hans Brentford har stått för en urstark höstsäsong och The Bees kommer från en riktigt meriterande 4-0-seger borta mot Bristol City. Thomas Franks danskbetonade trupp håller hög klass i The Championship och hemma på Griffin Park har Londonklubben vunnit fem raka matcher. Stoke har fortsatt ett namnkunnigt lag på pappret med kompetenta förmågor som Allen, Vokes och Shawcross. The Potters är dock hela 19 pinnar bakom Brentford i tabellen vilket ändå vittnar om att det är viss klasskillnad mellan klubbarna. Ny fin etta.
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


7. Brighton - Sheffield Wednesday 1
Sheffield Wednesday har varit ett framgångsrikt lag i The Championship efter att Garry Monk tog över klubben i september. Men formen har nu börjat dippa, hemmaförlusten mot Hull i onsdags var The Owls tredje raka nederlag. Den trenden lär bli svår att bryta mot ett kompetent Brighton som leds av Graham Potter. Potters fiskmåsar gör det bra i Premier League och hemma på sydkusten är Brighton alltid pålitliga. Under Boxing Day blev det tre poäng hemma mot Bournemouth och senast knep Brighton en pinne mot Chelsea på AmEx Stadium. Även här är favoriten betrodd.
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


8. Bournemouth - Luton X
Nu går kupongen in i en ny fas där flera potentiella kupongrensare har identifierats. Eddie Howe har haft stora problem med skadorna i sitt Bournemouth vilket påverkat resultaten. The Cherries har dalat rejält i Premier League och tidigare i veckan fick de rödsvarta stryk med hela 0-4 mot David Moyes nya West Ham. Avsaknaden av mittbacken Nathan Aké är stor. Luton Town är vassa framåt och James Collins kan definitivt såra ett formsvagt samt skadedrabbat Bournemouth som för dagen ser rätt ihåligt ut. In med alla tecken och försök jobba in The Hatters!
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


9. Preston - Norwich 1
Preston ställs mot Norwich i ett rätt tacksamt läge. Norwich har under stora delar av säsongen varit en slagpåse i Premier League. Kanariefåglarna är jumbo i finrummet och Daniel Farke har flaggat för rotation i helgens cupmatch. Teemu Pukki klev av senast mot Crystal Palace med en lättare skada och Norwichs guldklimp är högst osäker till spel här. Preston är i sin tur The Championships bästa hemmalag med raden 9-2-3. Det ska sägas att poängspelaren Daniel Johnson är skadad men trots detta känns 1X riktigt bra på Deepdale.
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


10. Reading - Blackpool 2
Reading har fått häng på playoff-platserna i The Championship. Mark Bowens grabbar har vunnit fyra raka matcher i ligaspelet och nu är det bara fem pinnar upp till topp 6. Ett par viktiga matcher väntar kommande månad i ligaspelet och Bowen har flaggat för viss rotation under lördagen. Känslan är att FA-cupen är sekundärt för värdarna i nuläget. Dessutom ska det sägas att George Puscas är skadad. Blackpool håller hus nere i League One men truppen är rätt slagkraftig där den gamle Liverpool-mittfältaren Jay Spearing sticker ut. Har The Seasiders en bra dag ska alla möjligheter finnas för att skrälla mot ett förmodat roterande Reading. Plocka med skrällen!
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


11. Fleetwood - Portsmouth 1
Klassiska Portsmouth har ett par tunga år bakom sig och formen i League One är knackig. Förlusten mot MK Dons förra helgen följdes upp med ett poängtapp mot Gillingham tidigare i veckan. Joey Bartons Fleetwood Town är en seriekonkurrent som kommer till spel i gott slag. Bartons mannar tog poäng i den förra omgången mot Sunderland och Fleetwood står nu på fem raka matcher utan förlust. Senaste gången Fleetwood torskade hemma på Highbury Stadium var i början av oktober. Utgå från ettan här och gardera sedan efter storleken på lädret.
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


12. Cardiff - Carlisle 1
Cardiff målas upp som skyhöga favoriter i mötet med League Two-laget Carlisle United. Visst ska det skilja en hel del grundkvalité mellan klubbarna men över 70 procent känns inte alls Cardiff som någon kul favorit att luta sig mot i en cupmatch. Walesarna har trots allt varit en liten besvikelse i The Championship den här säsongen och tränaren var allt annat än nöjd efter 1-6-förlusten senast mot QPR. Ett helt avslappnat Carlisle bör ha något bättre chanser att skrälla än vad strecken påvisar. Gardera därför hemmasegern, gärna hela vägen.
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


13. Oxford - Hartlepool 1
Oxford United är en klubb i League One som siktar på att ta steget upp till The Championship. Det gulfärgade hemmalaget har vunnit tre av de fyra senaste ligamatcherna och återfinns på fjärde plats i seriespelet. På Kassam Stadium spelar The Yellows alltid med stor pondus, här har West Ham fått stryk tidigare under säsongen i Ligacupen med hela 0-4. Att Hartlepool United, som håller till i National League, ska lyckas åstadkomma någon skräll på Kassam känns onekligen långsökt. Ettan står stadigt allena.
bet365/11/"> bet365 livestreamar FA-cupen!


Kupongens kassaskåp


Leicester
Det skiljer mer än en division mellan klubbarna då Wigan tillhör bottenskiktet av The Championship. Oavsett hur Rodgers väljer att formera sina rävar ska det vara tydlig klasskillnad på King Power. Given spik!


Varningens finger!


Blackpool
Blackpool har ett riktigt starkt lag på pappret för att vara en klubb i League One. Kvalitén finns för att skrälla mot Reading som i sin tur har fullt sjå med att jaga playoff-platserna i The Championship. Tvåan under 20 procent är ett fynd!


Lilla raden 144 rader
1. Wolves - Man United 1x
2. Fulham - Aston Villa 1
3. Leicester - Wigan 1
4. Southamp. - Huddersf. 1
5. Watford - Tranmere 1
6. Brentford - Stoke 1
7. Brighton - Sheffield W 1
8. Bournemouth - Luton 1x2
9. Preston - Norwich 1x
10. Reading - Blackpool x2
11. Fleetwood - Portsmouth 1x
12. Cardiff - Carlisle 1x2
13. Oxford - Hartlepool 1


Stora raden 864 rader
1. Wolves - Man United 1x
2. Fulham - Aston Villa 1x
3. Leicester - Wigan 1
4. Southamp. - Huddersf. 1
5. Watford - Tranmere 1
6. Brentford - Stoke 1
7. Brighton - Sheffield W 1x
8. Bournemouth - Luton 1x2
9. Preston - Norwich 1x
10. Reading - Blackpool 1x2
11. Fleetwood - Portsmouth 1x
12. Cardiff - Carlisle 1x2
13. Oxford - Hartlepool 1

Spela på Stryktipset - klicka här!


Stryktipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto