Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 5/12

3 December 2020 - 19:48

Lördagens Stryktips står för dörren och kupongen ser ut att bli något alldeles extra. Manchester United ställs inför något av en klämmatch på London Stadium medans grannen City ska ses med toppchans mot ett annat Londonlag. Chelsea - Leeds blir däremellan en holmgång och förutom Premier League ska givetvis också The Championship in i elden. Avanti!

Spelstopp: 15:59

Stryktipset Tips 5/12

1. West Ham - Manchester United 2
Manchester United föll tungt mot Paris Saint-Germain i veckans Champions League. Ole Gunnars salta gäng saknade sannerligen inte lägen, men Freds utvisning kombinerat med fransmännens effektivitet fällde avgörandet. Således stundar en alldeles avgörande fajt mot RB Leipzig i nästa vecka. Det innebär att den här matchen kommer lite i kläm och det är inte alls otänkbart att spelare som Rashford och Fernandes vilas på London Stadium. West Ham har gjort det bra mot topplagen men har i sin tur frågetecken för Antonio, lagets viktigaste spelare. Börja till höger och gå sedan hela vägen på större system.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Chelsea - Leeds 1
Chelsea städade av Sevilla förvånansvärt enkelt i onsdags och störst del i den viktorian hade ständigt ifrågasatte Olivier Giroud. Fransmannens fyra baljor skvallrade enormt om vilken kapacitet han besitter och snart blir det svårt för Frank Lampard att hålla Olivier utanför startelvan. Spelare som Ziyech, Kanté och Werner vilades större delar av matchen och med de kanonerna i fysiskt välmående ska värdarna gälla som favoriter när Leeds kommer på besök. Bielsas soldater har dock visat att de kan spela jämnt med alla lag i den här serien och krysset behöver därför inte alls vara ett dumt komplement på större rader.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Manchester City - Fulham 1
Kupongens på förhand mest ensidiga möte är tveklöst det som äger rum på Etihad. Fulham knep en meriterande trepoängare senast mot Leicester och äntligen kunde The Cottagers förmå sig att slå en straff i mål. Trepoängaren var de svartvitas blott andra för säsongen men här väntar en betydligt svårare uppgift. Manchester City kom igång rejält när de blåste över Burnley och då Fulhams försvar är av sämre sort än The Clarets kan det här bli en otäck historia. Bergetta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Brentford - Blackburn 1
Vi tar hissen ned till The Championship och landar in i en batalj där ligans målkungar ställs öga mot öga. Adam Armstrong blev tungan på vågen mot Millwall och anfallarens 2-1-mål betydde hans 14:e fullträff för säsongen. Ett mäkta imponerande facit och matchen i matchen mellan Armstrong och Toney ska bli spännande att följa. Brentfords toppgubbe Ivan är endast en pyts bakom värdarnas kelgris i skytteligatoppen och 24-åringen hann med en balja när The Bees slog Rotherham med 2-0. Överlag känns Londonlaget som ett nummer för stora för Blackburn och stannar ettan runt 50 procent kan den gott lämnas ensam.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Huddersfield - QPR 2
Jämn match att vänta härnäst när Queens Park Rangers reser till John Smith’s Stadium i West Yorkshire. Londonlaget har börjat leverera allt stabilare prestationer den senaste tiden och även om formraden lyser med två raka förluster ska det sägas att The Superhoops varit värda betydligt mer. Huddersfield håller i grunden likvärdig nivå med de blåvita men trots det ser ettan ut att streckas upp till ganska tydlig favorit. Det är svårköpt och därför blir det bra läge att vända på klacken och gå för den östliga värdesidan istället. X2.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Stoke - Middlesbrough X
Svårsiad är också bataljen på bet365 Stadium. Stoke har fått sin bästa start på många år och det här kan absolut vara säsongen som The Potters är med och krigar i toppen. Spelet ser jämnare ut och raden 3-1-1 på de fem senaste vittnar om att de rödvita trivs med tillvaron. Tuff match väntar nu när ett annat rödvitt lag kommer på besök. Middlesbrough lyckades skaka av sig den försmädliga 2-3-förlusten mot Huddersfield genom att slå Swansea med 2-1 i onsdags. Således skuggar Boro, liksom Stoke, topplagen och här skulle det inte förvåna om bägge aktörerna är nöjda med poängen de inleder matchen med. Tänkbart spikkryss.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Bristol City - Birmingham X
Bristol City har börjat trumma igång ordentligt igen. Fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste är beundransvärda siffror, men det ska också nämnas att The Robins har en tendens att uppträda väl ojämnt. Så här kommer det definitivt inte att fortlöpa under större delar av säsongen och en lurig match väntar värdarna redan under lördagen. Birmingham hör till ligans tråkigare lag att beskåda men Karankas mannar ger heller inte bort särskilt mycket ute på fältet. Spanjoren har stängt matcher förr och det är inte otänkbart att gästerna står för en mindre skräll på Ashton Gate. Ettan överstreckas och då följer hela spannet med per omgående.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Millwall - Derby 1
Derby har haft två guldlägen att lämna The Championships jumboplats i och med matcherna mot Wycombe och Coventry. Wayne Rooney har dock bara lyckats krysta ur delad pott gånger två ur de mötena och således är The Rams alltjämt kvar i botten med endast en seger på 15 omgångar. Tuff batalj väntar nu för jumbon som åker till The Den under lördagen. Millwall föll mot Blackburn efter fem raka kryss men sett till matchbilden hade ännu en delad ära inte varit missvisande. På eget gräs ska Lejonen hållas som favoriter men pass på för ettans streckning. Krysset, tro det eller ej, är en sund gardering på större system.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

9. Norwich - Sheffield Wednesday 2
Norwich har snart fullt i den egna sjukstugan och till matchen mot Luton åkte Kanariefåglarna utan renodlade anfallare samt enbart sju avbytare, varav fem aldrig ens brukar vara med i matchtruppen. Truppläget är fortsatt oklart inför mötet med Sheffield Wednesday. Trots det blir ettan hårt streckad och det känns direkt felaktigt när ett lag lett av Tony Pulis kommer på besök. Den färgstarke tränarens lag kännetecknas av att de aldrig viker ner sig och med tanke på rådande förutsättningar är det lockande att lämna ettan utanför.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

10. Swansea - Luton 1
Luton tog en fin skalp i och med veckans 3-1-seger mot Norwich, men det ska också föras till protokollet att Kanariefåglarna saknade en hel drös med spelare. The Hatters har fått med sig mer än vad spelet lovat under i stort sett hela säsongen och stundande uppgift i Wales bör bli en övermäktig sådan. Swansea spelar riktigt bra fotboll och det är inte alls omöjligt att walesarna är med i den absoluta toppen och krigar ända in på vårens kant. Ettan kommer säkerligen landa över 60 procent men kan likväl spikas för det.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

11. Watford - Cardiff X
Ett annat walesiskt lag som går starkt för stunden är Cardiff. The Bluebirds har haft vissa problem med kontinuiteten, men frams tills för en vecka sedan har Neil Harris mannar växlat upp. Totalt 7-0 mot Luton och Huddersfield har till och med varit siffror i underkant och här får hemmastarka Watford verkligen något att bita i. The Hornets är bäst i klassen i egen borg men likt gästerna har också de gulsvarta haft vissa problem under resans gång. Tipparna ger här för stort förtroende till ettan och då bör övriga tecken följa med så fort det bara går.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

12. Preston - Wycombe 1
Wycombe inledde The Championship med att se ut som ett av ligans sämre gäng genom tiderna, men The Chairboys har ryckt upp sig något och står efter 15 avverkade omgångar noterade för tio poäng. Den senaste segern kom dock så långt tillbaka som i början på november och då truppen inte håller någon vidare kvalitet är risken att det fort börjar osa katt runt gästerna igen. Preston har hittills underpresterat enormt på eget gräs men bättre chans till bättring än så här får knappast The Lilywhites. Ett uddlöst Wycombe ska bara besegras och ettan singlas trots överstreckning.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

13. Coventry - Rotherham 2
Tillknäppt historia att vänta mellan två lag som kommer att tillhöra botten under hela säsongen. Coventry är inne i en fin svit med fyra raka utan torsk men nämnas bör också att The Sky Blues bara vunnit en under samma period. Mot välorganiserade Rotherham är det svårt att se värdarna plocka en fullpoängare. The Millers har defensiven som signum och då besökarna framgångsrikt höll ett lag av Bournemouths kaliber stången (2-2) ska de klara av att göra det även här. Lillvärdet i öst lockar mest, X2.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Manchester City
Klasskillnaden ska vara enorm på Etihad där ett alldeles för svagt Fulham får svårt att räcka till mot Manchester City. Matchen är avgjord efter första halvlek.

Varningens finger!
Sheffield Wednesday
Sheffield Wednesday är inget roligt lag att möta under Tony Pulis ledning. Norwich har enorma problem med skador och kan mycket väl falla, hemmaplanen till trots.

144 rader
1. West Ham - Man United x2
2. Chelsea - Leeds 1
3. Man City - Fulham 1
4. Brentford - Blackburn 1
5. Huddersfield - QPR x2
6. Stoke - Middlesbrough x
7. Bristol C - Birmingham 1x2
8. Millwall - Derby 1
9. Norwich - Sheffield W x2
10. Swansea - Luton 1
11. Watford - Cardiff 1x2
12. Preston - Wycombe 1
13. Coventry - Rotherham x2

864 rader
1. West Ham - Man United 1x2
2. Chelsea - Leeds 1x
3. Man City - Fulham 1
4. Brentford - Blackburn 1
5. Huddersfield - QPR x2
6. Stoke - Middlesbrough x
7. Bristol C - Birmingham 1x2
8. Millwall - Derby 1x
9. Norwich - Sheffield W x2
10. Swansea - Luton 1
11. Watford - Cardiff 1x2
12. Preston - Wycombe 1
13. Coventry - Rotherham x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Elfsborg - Velez
Fotboll - Conference League - 1 asian -1,5
2.08
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
21:00  Cukaricki - Hammarby
Fotboll - Europa Conference League - Under 2.5 mål
1.70
02:00  Steelers-Cowboys
Amfotboll - NFL - Ö33,5 poäng
1.90
04:00  Sverige dam - Kanada dam
Fotboll - OS - 1
1.90
21:00  Monaco - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.83
17:30  Örebro - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.88
04:00  Luque - Chiesa
Annat - UFC - Chiesa vinnare
2.10
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:59  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
18:29  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Torsdag 5/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby 5/8
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 5/8
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming