Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 6/2

5 Februari 2021 - 08:06

Nytt Stryktips, ny jackpot – första lördagen i februari firas in på bästa sätt. Fyra matcher från Premier League följs upp av nio från The Championship där bortalagen har en genomgående god chans på poäng. Utan någon tydlig favorit är det ett riktigt getingbo som ska synas, kul!

Spelstopp: 15:59

STRYKTIPSET TIPS 6/2

1. Manchester United - Everton X
Det är en stökig säsong som går av stapeln. United har nu stått för både sitt bästa resultat i Premier League (9-0 mot Southampton) och sitt sämsta (1-6 mot Spurs) inom loppet av några månader. Är det någon lärdom som ska dras är det att i princip samtliga matcher utom Machester Citys kan gå hur som helst. Så även lördagens match på Old Trafford, där Everton ser ut att underskattas trots att de gång efter annan visat att de är ett lag så bra som något på den övre halvan. Närmast kommer Ancelotti & co från en fin seger borta mot Leeds och med tanke på vad ett lag som Sheffield United uträttade på denna matta för mindre än två veckor sedan ska inget lag avskrivas. Alla tecken spelas, där tvåan rensar rejält.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Newcastle - Southampton X2
Southampton förlorade alltså med 0-9 – igen. Den här gången kan de dock “ursäkta” sig med en tidig utvisning på startdebutanten Jankewitz samt en sen dito på veteranen Bednarek, och det ska sägas att matchen som sådan ska nog ses som ett undantag snarare än en regel. Det ska också sägas, även om ingen bryr sig efter sådana insatser, att nämnda duo är avstängd när de rödvita ska repa mod mot ett oförskämt hårt streckat Newcastle. Skatorna förlorade även de senast, något som innebär att de bärgat blott en seger på de elva senaste ligamatcherna. Då är det svårt att köpa procent runt 40-45. Southampton är ett bättre lag i grunden och ger bättre utdelning – högersidan går först.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Burnley - Brighton 2
Stunden är kommen. Efter snart två års orerande ser Brighton på riktigt ut att vara “på gång”. Kul för Brighton, kul för Potter och kul för oss som fick med sig den singelstreckade skrällen mot Liverpool i veckans Europatipsomgång. Mot Burnley, som enligt rapport har fler beundrare än man kan tro hemma i stugorna, går segertåget vidare. Sean Dyches manskap är, efter matchen mot City, numera innehavare av det inofficiella bottenrekordet vad gäller xGoals i Europas toppligor. 0,05 mål var den beräknade skörden i 0-2-förlusten och det var därmed inte bara den egna känslan som sa att Burnley kunde spelat till spelstopp på lördag utan att göra mål. Att både Woods och Barnes ser ut att saknas här gör det inte lättare för värdföreningen att rycka upp sig och till rådande streck är tvåan en intressant värdespik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Fulham - West Ham 2
Londonderbyt på Craven Cottage är sista stoppet i Premier League. Fulham kämpar fortsatt med formen och efter två matcher där spelet såg ut att lyfta lite är de nu tillbaka på ruta ett och tabellplats 18 efter det platta fallet hemma mot ett skadedrabbat Leicester. Motståndet blir inte mycket lättare den här gången, West Ham tog en imponerande seger mot Aston Villa i veckan där Jesse Lingard, av alla människor, gjorde dubbla mål i sin lånedebut. Gästerna har därmed rejält häng på Champions League-platserna och det släpper de inte gärna mot The Cottagers som redan har en fot i Championship-graven. Tvåan är tagen till skapliga streck.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Middlesbrough - Brentford 2
På tal om graven, The Championship är här för att stanna. Resterande matcher hämtas från andraligan där Brentford öser på i jakten på direktplatserna till det ekonomiska himmelriket i PL. Gästerna är i finfint slag, tio mål har prickats in på de senaste två matcherna och trots att Ponne är skadad – eller kanske tack vare (fråga bara Bielsa) – har Brentford bärgat poäng i samtliga matcher sedan oktober månad. Middlesbrough är mer ojämna, inte minst på grund av det impotenta anfallsspelet. Trots stora namn, som Britt Assombalonga och Yannick Bolasie från den optimistiskt namngivna semidemokratiska republiken Kongo, har de bara gjort en ynka kasse de senaste fem matcherna. Det räcker inte långt mot något lag, än mindre mot Brentford. Högerstreck hägrar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Stoke - Reading 2
Efter flera tittar på tabellen är det bekräftat, Reading ligger faktiskt fortsatt på playoffplats. Den senaste segern mot Bournemouth imponerade, alldeles oavsett hur dåligt körsbären konserverat formen under vintern, och när The Royals nu dessutom kan baxa ut den comebackande Yakou Méïté bredvid Lucas Joao på topp talar mycket för att de är i toppen för att stanna resten av säsongen. Stoke är i mitten för att göra detsamma, noll segrar men ett högt antal kryss finns i facit sedan mitten på december trots en som alltid kompetent trupp. Värdet finns till höger, börja där.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Bristol City - Cardiff 2
Gränsbataljen mellan Bristol och Cardiff bjuder på rejält skeva streck. Bristol City gick över förväntan under hösten, men under vintermånaderna har verkligheten börjat springa ikapp sällskapet från den engelska sidan. Värdarna har gått på pumpen i sju av deras tio senaste ligamatcher men trots det har de fått skyhögt förtroende – ett faktum som smakar fågel för både oss och walesarna från Cardiff som, i cancersjuke bjässen Bambas frånvaro, jagar en vinst efter två raka oavgjorda fajter. Håll höger, där supervärde finns att finna.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. QPR - Blackburn 2
The Kiyan Prince Foundation Stadium, eller Loftus Road, huserar nästa drabbning. Där har hemmagänget från London inte vunnit sedan november månad och det känns inte som en svit som vänder mot Blackburn. Gästerna är i bra slag där skarpskytten Adam Armstrongs fina spel, uppbackad av klassgubbar som Holtby, Elliot och Dack borgat för lagets starka resultat den senaste månaden. Tio poäng av tolv möjliga finns i Rovers kappsäck inför fajten och till rådande streck ska den lågt streckade tvåan gå först.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

9. Luton - Huddersfield 1
Det är knappast några poängmaskiner som mäter svärd i Stryktipspoddens favoritstad Luton. Framförallt är det dock kring Huddersfield svångremmen börjar dras åt, inte minst på främmande mark där de är näst sämst i Championship-klassen efter klappkassa Wycombe. Luton har tre torsk på sina fyra senaste matcher, men då endast en har tillkommit på Kenilworth Road går de in som favoriter. Det svenska folket verkar hålla med, varpå värdarna streckas stenhårt. Utgångsettan bör garderas tidigt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

10. Barnsley - Derby 2
Efter tre raka segrar sprang Wayne Wazza Rooneys Derby County rakt in i Rotherhamväggen (0-3) och laget åker till Barnsley med revansch i sinnet. Barnsleys revanschlusta har i sin tur förbytts i misär då lagets tapp, från 2-0 till 2-2 mot Cardiff, gör att de inte vunnit i ligan under 2021. I FA-cupen finns dock en triumf mot Norwich och rent generellt har värdarna kvalitéer som gör att den här matchen känns väldigt öppen. Krysset inleder, rediga lappar helgarderas trots ettans överstreck.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
   
11. Millwall - Sheffield Wednesday 1
En skaplig spik finns att slå i när vi ankommer The Den. Millwall har haft en del mankemang på det egna gräset den här säsongen, men formen i stort och den trygga mittenplaceringen tyder på de ändå gör någonting relativt rätt. Samma är svårt att säga om nästjumbon Sheffield som kan skylla tabellplaceringen, men knappast målskörden, på att de började säsongen på minus. Framåt är gästerna näst sämst i serien och på bortaplan har de lämnat över hälften av matcherna mållösa. Vettig etta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

12. Bournemouth - Birmingham 2
Bournemouth kan mycket väl ha sjabblat bort sin uppflyttningschans under januari. Formsvackan började visserligen redan innan Josh King gick till Everton, men lagets fria fall blir inte direkt lättare att bromsa i norrmannens frånvaro. Inte heller rotationen på tränarbänken inspirerar, Jonathan Woodgate har knappast varit någon lysande stjärna i sina tidigare klubbar och det skulle förvåna om de rödsvarta klarar sig igenom ett playoff med honom vid rodret. Andra saker som förvånar är Birminghams bortaspel, männen från mångmiljonstaden har faktiskt bärgat fler poäng utomsocknes än i egen borg. En till triumf ska inte räknas bort till dessa streck. Högerskrällen hämtas in via helgardering.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

13. Preston - Rotherham X
En favorit ska fällas i Preston där stadens lag blivit på tok för betrodda. Värdsällskapet gör ingen vidare säsong, förhoppningarna var klart högre ställda än en mittenplacering och det är till stor del hemmaspelet som sviktat. Blott fyra av elva ligasegrar har spelats in på egen matta där spelet sett allt annat än bra ut. Det bådar inte gott mot Rotherham som, efter att ha piskat dit ett formstarkt Derby med enkla 3-0 senast, bör kunna springa vidare mot Preston som tappat försvarsgeneralen Ben Davies till Pool. Ettan avslås, X2 spelas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Cardiff
Något skåp är det inte, men klirr i kassan kan det ge. Cardiff understreckas å det grövsta trots att de ska gälla som ganska klara favoriter borta mot Bristol. Tvåan måste synas på en stökig kupong.

Varningens finger!
Birmingham
Bournemouth är under isen och någon större vak är svår att finna. Varken tränarbytet eller senare tids försäljningar imponerar och när Birmingham finns till dessa låga procent bör man inte vila på hanen.

144 rader
1. Man United - Everton 1x2
2. Newcastle - Southamp. x2
3. Burnley - Brighton 2
4. Fulham - West Ham 2
5. Mboro - Brentford x2
6. Stoke - Reading x2
7. Bristol City - Cardiff 2
8. QPR - Blackburn 2
9. Luton - Huddersfield 1
10. Barnsley - Derby 2
11. Millwall - Sheffield W 1
12. Bournem. - Birmingh. 1x2
13. Preston - Rotherham x2

864 rader
1. Man United - Everton 1x2
2. Newcastle - Southamp. x2
3. Burnley - Brighton 2
4. Fulham - West Ham 2
5. Mboro - Brentford x2
6. Stoke - Reading x2
7. Bristol City - Cardiff 2
8. QPR - Blackburn 2
9. Luton - Huddersfield 1x
10. Barnsley - Derby 1x2
11. Millwall - Sheffield W 1
12. Bournem. - Birmingh. 1x2
13. Preston - Rotherham x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Elfsborg - Velez
Fotboll - Conference League - 1 asian -1,5
2.08
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
21:00  Cukaricki - Hammarby
Fotboll - Europa Conference League - Under 2.5 mål
1.70
02:00  Steelers-Cowboys
Amfotboll - NFL - Ö33,5 poäng
1.90
04:00  Sverige dam - Kanada dam
Fotboll - OS - 1
1.90
21:00  Monaco - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.83
17:30  Örebro - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.88
04:00  Luque - Chiesa
Annat - UFC - Chiesa vinnare
2.10
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:59  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
18:29  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Torsdag 5/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby 5/8
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 5/8
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming