Stryktipset Tips Lördag 7/3

Publicerad på 5 Mar 2020 - 13:43

Tipsexperten

Tipsexperten

5 Mar 2020 - 13:43

Månadens första Stryktips ser riktigt smaskigt ut! 12 miljoner finns det att slåss om på den här kupongen som bjuder på sex kamper från det engelska finrummet samt sju duster från andradivisionen. Raden inleds med ett London-derby från Emirates där Mikel Artetas kanoner ska ses ha goda chanser att lösa tredje raka hemmasegern i Premier League. Dags för kickoff!

Spela på Stryktipset - klicka här!


Spelstopp: 15:59. Stryktipset tips 7/3.


1. Arsenal - West Ham 1
West Ham kommer för ovanlighetens skull till spel i förhållandevis gott slag. Den fina insatsen mot Liverpool följdes upp med en triumf på Olympiastadion i den förra omgången mot Southampton. Men på resande fot står The Hammers på fem raka förluster i Premier League och inför helgens derby ser David Moyes ut att få klara sig utan Fredericks, Yarmolenko samt Wilshere på grund av skador. Arsenal har presterat väldigt väl i ligan under 2020 och i fredags passade Mikel Arteta på att vila flera nyckelspelare i triumfen mot Portsmouth i FA-cupen. På Emirates spelar The Gunners ofta en fartfylld fotboll och visst ska spelare som Özil, Pépé och Aubameyang kunna få hål på West Hams darriga försvar. Trolig etta.


2. Crystal Palace - Watford X
Crystal Palace kan knappt slå tre passningar i rad inom laget men Roy Hodgsons gäng är likväl svårslagna. Försvaret är ramstarkt vilket gör att det sällan krävs speciellt många mål framåt för att ta poäng. The Eagles är faktiskt det lag tillsammans med Norwich som gjort minst antal mål i hela serien. Större potential finns det i Watford, det visade gästerna inte minst i den förra omgången då The Hornets skickade Liverpools invincible-säsong åt skogen. Watford krossade Jürgen Klopps segermaskin med hela 3-0 och kommer gästerna upp i samma nivå på Selhurst Park under lördagen lär Crystal Palace få det svårt. X2 gillas.


3. Sheffield United - Norwich 1
Norwich löste en stark seger mot Leicester i den förra omgången och Daniel Farkes kanariefåglar slog ut Tottenham ur FA-cupen under onsdagskvällen. Tabelljumbon har således bra form, men det finns risk för att det är ett något sargat bortalag som kommer till spel på Bramall Lane. Zimmermann och Hernández dras med skador medan Tettey och Pukki legat i sjukstugan i veckan. Sheffield United gör som bekant en succésäsong och The Blades får en dags mer vila inför det här mötet. Chris Wilders mannar har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och ettan får stå som utgång i Sheffield den här lördagen. Gardera med krysset på större system.


4. Southampton - Newcastle 1
På St Mary’s ställs syd mot nord. Newcastle sjunker allt längre ner i tabellen. Steve Bruce mediokra skator har gått mållösa från fyra raka PL-matcher och nu börjar det onekligen osa katt kring The Magpies. Southampton spelar med en betydligt större frenesi i anfallsspelet och visst ska spelare som Ward-Prowse, Long och Ings kunna få in någon kasse på Dúbravka. Newcastle har inte vunnit en bortamatch mot Soton sedan 2004 och till rådande streckning är The Saints en fullt rimlig spik.


5. Wolverhampton - Brighton 2
Wolves gör det väldigt bra för dagen och vid en snabb anblick är det lätt att köpa varför Espiríto Santos vargar blir hårt betrodda. Men det tajta spelschemat ska inte alls underskattas, i synnerhet inte med tanke på Santos trupp inte är speciellt bred. Dessutom dras kraftpaketet Traoré med en skada och uppges således vara osäker till spel. Brighton spelar en fin fotboll under Graham Potter men kvalitén i truppen finns inte riktigt för att undvika den undre halvan. Har spelare som Gross, Trossard och Maupay en bra dag kan The Seagulls ändå störa ett hårt matchat Wolves. När ettan streckas i högsta laget på Molineaux är det läge att måla rakt över och hålla tummarna för skrällen.


6. Burnley - Tottenham 1
Det är sannerligen kris i Tottenham. Spelet klaffar inte alls under José Mourinho och Spurs står nu på fyra raka förluster. Skadorna på Son, Kane, Lloris och Sissoko väger väldigt tungt, dessutom bör en avstängning vara att vänta för Dier som började veva mot ett par supportrar efter cupförlusten mot Norwich. Betydligt mer harmoniskt är det i Burnley som endast är två pinnar bakom Spurs i tabellen. Sean Dyches benknäckare har 4-2-0 sett till de sex senaste PL-matcherna – i dessa sex bataljer har briljante Pope endast släppt två bollar förbi sig. Backa därför hemmalaget på Turf Moor.


7. Charlton - Middlesbrough 2
I The Championship står det oerhört viktiga poäng på spel i sydöstra London. Både Charlton och Middlesbrough går kräftgång och nu befinner sig lagen runt giljotinen. London-klubben fick smörj med hela 0-4 senast mot Huddersfield och inför lördagens batalj saknas nyckelspelare som Leko (skadad) samt försvarsgeneralen Lockyer (avstängd). Middlesbrough har också ett par avbräck men poängen senast mot topplaget Nottingham Forest var med mersmak och ett tydligt steg i rätt riktning. I grunden ska Boro hållas något högre än Charlton och då tvåan lutar åt att bli streckvärd på The Valley bör man utgå från höger. Men gardera tidigt med åtminstone krysset.


8. Swansea - West Bromwich 2
Trots att West Brom gick på en oväntad mina i den förra omgången mot Wigan är det fortsatt Slaven Bilic gossar som toppar tabellen. WBA ser ut som ett PL-lag och på Liberty Stadium bör The Baggies ha goda chanser att studsa tillbaka. Noterbart är att gästerna vunnit tre raka bortamatcher. Swansea håller inte samma klass och formen hos walesarna är högst tveksam – blott en seger på åtta matcher imponerar inte. Dessutom är nyckelspelare som Byers och Van der Hoorn skadade. Inled med tvåan.


9. Leeds - Huddersfield 1
Det börjar äntligen lossna för den anrika föreningen Leeds som enligt många hör hemma i det engelska finrummet. Marcelo Bielsas gubbar krossade Hull i den förra omgången med 4-0, detta var Leeds fjärde raka viktoria utan något insläppt mål. Huddersfield har sett klart förbättrat ut den senaste månaden. Hudds gjorde flera starka nyförvärv under januarifönstret då bland annat Smith Rowe och Andy King hämtades in från Premier League. Den duon dras dock med skador och uppges därför vara osäkra till spel, och på Elland Road ska det väldigt mycket till för att Hudds ska lyckas åstadkomma något mot ett formstarkt Leeds. Väldigt trolig etta.


10. Birmingham - Reading X
Birmingham fick slita hårt i onsdagskväll på King Power Stadium i FA-cupen. Pep Clotets blånäsor stod upp bra men Leicester kunde till slut dra det längsta strået efter Pereiras sena avgörande. The Blues står nu på fem matcher i följd utan någon viktoria. Reading kommer till spel i något bättre slag, dessutom får gästerna en dags längre vila. The Royals saknar fortsatt nyckelspelare som Boyé och Lucas Joao på grund av skador men till dessa streck känns X2 klart bäst att utgå från på St Andrew’s Stadium.


11. Brentford - Sheffield Wednesday 1
Topplaget Brentford såg äntligen ut att vara på väg mot tre poäng i den förra omgången då The Bees fixade en tidig 2-0-ledning borta mot Cardiff. Men walesarna lyckades både reducera och kvittera vilket gör att Brentford nu står på fem raka matcher utan någon seger. Men under lördagen bör Thomas Franks gäng kunna bryta trenden hemma i västra London. Spelmässigt är Sheffield Wednesday helt klart klassen sämre, dessutom ska det sägas att The Owls fick slita stenhårt i onsdagskväll mot Man City i FA-cupen där det som väntat blev förlust. Ettan spikas.


12. Preston - QPR 2
Preston innehar den sista playoff-platsen inför omgång 37 men Alex Neils mannar ser ut att leva farligt. Värdarna har kammat noll i tre av de fyra senaste matcherna och nu väntar en rätt klurig uppgift mot QPR som Preston fick däng av i höstas. Gästerna har börjat komma igång igen och The Hoops är nu obesegrade i fem raka matcher. Den lågt streckade tvåan på Deepdale ser klart mest intressant ut men finns det tillräckligt med kräm i bössan bör samtliga tecken plockas med.


13. Stoke - Hull 1
Längst ner på kupongen bör Stoke kunna vaska fram en triumf. Hull tappade nyckelspelare som Henriksen, Grosicki och Bowen under januarifönstret utan att hitta några riktiga ersättare. The Tigers är helt ur slag och skadesituationen är även prekär. Hela tio pjäser riskerar att missa bataljen på bet365 på grund av skador. Således ska Stoke ha toppchans att lösa tre pinnar framför hemmafansen. The Potters visar helt okej form och visst ska spelare som Clucas, Ince och Allen kunna bemästra tandlösa och skadeskjutna tigrar. Etta.


Kupongens kassaskåp


Leeds
Det börjar äntligen lossna för Leeds som nu är på god väg mot en PL-biljett. Ett mediokert Hudds ska inte räcka till inför ett knökat Elland Road.


Varningens finger!


Brighton
Brighton spelar en fin fotboll under Graham Potter och förr eller senare bör det kunna lossna. Ett överstreckat och hårt matchat Wolves är definitivt en favorit i fara.


144 rader
1. Arsenal - West Ham 1
2. Crystal P - Watford x2
3. Sheff U - Norwich 1
4. Southamp. - Newcastle 1
5. Wolves - Brighton 1x2
6. Burnley - Tottenham 1x
7. Charlton - Mboro x2
8. Swansea - West Brom 2
9. Leeds - Huddersfield 1
10. Birmingham - Reading x2
11. Brentford - Sheff W 1
12. Preston - QPR 1x2
13. Stoke - Hull 1


864 rader
1. Arsenal - West Ham 1
2. Crystal P - Watford x2
3. Sheff U - Norwich 1x
4. Southamp. - Newcastle 1
5. Wolves - Brighton 1x2
6. Burnley - Tottenham 1x2
7. Charlton - Mboro x2
8. Swansea - West Brom x2
9. Leeds - Huddersfield 1
10. Birmingham - Reading x2
11. Brentford - Sheff W 1
12. Preston - QPR 1x2
13. Stoke - Hull 1

Spela på Stryktipset - klicka här!


Stryktipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto