Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 7/8

6 Augusti 2021 - 07:54

Lördagens Stryktips får en att fullständigt hoppa av glädje. Kupongen inleds med Community Shield mellan Leicester och Manchester City och sedan är äntligen The Championship tillbaka. Åtta matcher från den engelska andraligan är mumma. Därefter är det Allsvenskan och Superettan som gäller. Bättre kan det inte bli, nu kör vi!

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! (110 000 kr in senast!) Häng med i vårt succélag!
System 1: 300 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel!
System 2: 150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel!

Spelstopp: 15:591. Leicester - Manchester City 2
Leicester nådde inte Champions League den gångna säsongen heller men för att råda bot på problemet har Rävarna hämtat in spelare som Soumaré, Daka och Bertrand. Det är inga dåliga nyförvärv, men till denna Community Shield fattas Justin, Fofana och Evans i de bakre leden. Då blir det inte kul att ställas mot Manchester City. Jack Grealish sägs väldigt snart skriva på för The Citizens och spetsar då Premier Leagues bästa lag än mer. City dras med några skavanker men det spelar ingen roll här. Tvåan spikas.

2. Blackburn - Swansea 1
Blackburn blandade och gav i fjol men var det någonting som fungerade var det offensiven. Bradley Dack dras fortfarande med skadebekymmer, men med lirare som Armstrong, Brereton och Gallagher att tillgå går det ingen nöd på Tony Mowbrays offensiva alternativ. Swansea har tappat fjolårets storstjärna André Ayew och utan honom lär det bli svårt att upprepa playoff-platsen från i fjol. Jamal Lowe finns med det sagt fortfarande kvar, men vi börjar ändå med ettan. Tvåan följer med i ett senare skede.

3. Bristol City - Blackpool 2
Bristol City var fullständigt bedrövliga i fjol och hade The Robins inte inlett starkt hade säsongen slutat med degradering. Nigel Pearson sitter kvar på tränarbänken och för att lyfta värdarna har Pearson hämtat in King och James, två spelare som gjorde jobbet för honom i Leicester. Vi tror dock att Bristol City får problem i premiären. Blackpool imponerade i League One i fjol med sin stabila organisation och lånet av Arsenals anfallstalang Tyreece John-Jules är väldigt spännande. Ettan lär streckas hårt och då vänder vi på klacken. X2.

4. Cardiff - Barnsley X
Cardiff har hämtat in den väldige Collins från Luton och tillsammans med den väldige Moore bildar Collins en svårstoppad duo längst fram i Cardiffs lagbygge. Mick McCarthys sensationella inledning som bas för Blånäsorna ebbades dock ut rejält under slutet av säsongen och frågan är om irländaren har vad som krävs för att lotsa walesarna tillbaka till Premier League? Barnsley har tappat succétränaren Ismaël till West Bromwich samt nyckelspelarna Mowatt och Dike, men The Tykes har också ersatt smart. Här står gästerna definitivt inte utan chans och på större system rekommenderas hela spannet.

5. Derby - Huddersfield 2
Kaos råder i Derby och med premiären nära inpå har The Rams knappt ett fullt lag att ställa på banan. Nedflyttning hägrar så det står härliga till och inte heller runt tränaren Wayne Rooney är det lugn och ro. Bielik och Knight är fortfarande skadade och att värdarna ska ha något att hämta mot Huddersfield är långsökt. Carlos Corberáns offensiva spelidé passade The Terriers väl i fjol och med intressanta spelare som Mbenza, Rhodes och Aarons i de främre leden blir detta en övermäktig uppgift för Derby. Tvåan spikas.

6. Luton - Peterborough X
Luton stod för en positiv säsong i fjol där Collins var lagets kanske viktigaste spelare på topp. Han har dock lämnat klubben nu och även om Jerome och Lansbury är två intressanta nyförvärv rådet det också frågetecken kring den förstnämndas fysiska status. Peterborough var lysande i League One och Darren Fergusons mannar ska inte heller behöva göra bort sig i The Championship. Jonson Clarke-Harris, fjolårets skyttekung, finns att tillgå och lyckas han komma upp i nivå en hylla högre upp i seriesystemet är mycket vunnet för The Posh. Om råd alla tecken.

7. Preston - Hull 1
Inför fjolårssäsongen spåddes Preston kunna vara med och kriga om en playoff-plats, men The Lilywhites oförmåga till att prestera hemma på Deepdale gjorde att säsongen inte alls blev som den var tänkt. Spelarmaterialet är dock intressant och får värdarna saker att stämma den här säsongen kan det räcka långt. Hull gjorde bra ifrån sig i League One och Tigrarnas solida organisation kan de ta långt även i andraligan. Ettan går först, men med risk för platt fall för Preston plockas tvåan med på större rader.

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! (110 000 kr in senast!) Häng med i vårt succélag!
System 1: 300 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel!
System 2: 150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel!

8. QPR - Millwall 1
Queens Park Rangers var ett av vårens allra bästa lag i The Championship, mycket tack vare lånen av Charlie Austin och Stefan Johansen. Dessa två är nu i Londonklubben på permanent basis och att The Hoops ska vara med och kriga i toppen är inte alls otänkbart. I premiären stundar ett Londonderby hemma på Kiyan Prince Foundation Stadium. Millwall är alltid att räkna med och Lejonen lägger sig inte utan en fight. Här är dock frågan om gästerna räcker till? 1X är ett lås.

9. Stoke - Reading 1
Reading var en frisk fläkt i fjol men till den här säsongen har The Royals tappat flera viktiga spelare. Bland annat har Olise har lämnat för Crystal Palace och Richards lämnat för Bayern München. Det är tunga tapp och vi har svårt att se Reading kunna såra Stoke på bet365 Stadium. Michael O’Neill och company får klara sig utan lovande mittbacken Collins som skrivit på för Burnley, men Ben Wilmot är en duglig ersättare i mittlåset. Framåt saknas fortfarande långtidsskadade Campbell, men även utan honom ska The Potters kunna lösa minst en pinne här. 1X räcker.

10. Halmstad - Malmö FF 2
Malmö FF har spänt musklerna flera gånger om den senaste tiden. I kvalet mot Champions League visade Di Blåe återigen sin styrka hemma på Stadion när Rangers besegrades med 2-1 och drygt ett dygn efteråt presenterades Perus landslagsman Sergio Pena som ny MFF-spelare. I Allsvenskan ståtar de regerande mästarna med tre raka segrar och totalt 11-0 i målskillnad, en trend som Halmstad får svårt att bryta. Mange Haglunds manskap gör det bra med deras mått mätt, men upp till gästernas nivå skiljer en hel del. Spikad tvåa.

11. Örebro - Mjällby X
Nahir Besara är värvad för att skjuta Örebro kvar i Allsvenskan och mot Sirius var det just Besara som ordnade segern. 2-1 till ÖSK var med det sagt inte siffror som motsvarade matchbilden och här blir närkingarna alldeles för hårt betrodda. Mjällbys svaga form har inneburit att Järdler och Westerberg fått lämna tränarbänken och istället är nygamle Torstensson tillfällig bas. Med spelare som Sarr, Bergström och nye Sam Johnson på topp ska gästerna kunna bjuda upp till dans på Behrn Arena. Alla tecken omedelbums!

12. Falkenberg - GIF Sundsvall 2
Två formsvaga lag mäter krafter på Falcon Alkoholfri Arena. Falkenberg har förtvivlat svårt att lämna bottenstriden och den läckande defensiven tycks vara utom räddning. Gräs är en faktor som talar för FFF denna lördag, men det är också en tuff opponent som står på andra sidan. Sundsvall var nära att vända på formsvackan senast mot Brage, men en missad straff i slutskedet grusade förhoppningarna om tre poäng. Kommer Hallenius och company upp i nivå här blir det seger. Tvåan chansspikas.

13. Värnamo - AFC Eskilstuna 1
Värnamo går från klarhet till klarhet och nykomlingarna är välförtjänta serieledare efter att drygt halva säsongen är avverkad. Christian Moses är ett fint tillskott på topp och senast visade också Oscar Uddenäs varför han blir en tillgång under hösten. Hemma på Finnvedsvallen är Värnamo ruskigt svåra att tas med, något som bortasvaga AFC Eskilstuna lär bli varse om. Gästerna har så här långt plockat en pinne på resande fot och det är precis lika uselt som det låter. 1X är ett lås i sann Franz Jäger-anda.

Kupongens kassaskåp
Manchester City
Leicester har stora bekymmer i defensiven och även om Manchester City inte lär vara helt ordinarie blir de ändå övermäktiga för Rävarna. Tvåan spikas.

Varningens finger!
Mjällby
Örebro levde farligt mot Sirius och det är fortfarande väldigt mycket som ska rättas till innan ÖSK är att lita på. Mjällby har låtit Järdler och Westerberg lämna sina tränarposter och en effekt av det ska inte uteslutas. Högersidan måste med.144 rader
1. Leicester - Man. City 2
2. Blackburn - Swansea 1
3. Bristol City - Blackpool x2
4. Cardiff - Barnsley 1x
5. Derby - Huddersfield 2
6. Luton - Peterborough 1x2
7. Preston - Hull 1
8. QPR - Millwall 1
9. Stoke - Reading 1x
10. Halmstad - Malmö FF 2
11. Örebro - Mjällby 1x2
12. Falkenberg - Sundsvall 2
13. Värnamo - AFC Eskil. 1x

864 rader
1. Leicester - Man. City 2
2. Blackburn - Swansea 1
3. Bristol City - Blackpool x2
4. Cardiff - Barnsley 1x2
5. Derby - Huddersfield 2
6. Luton - Peterborough 1x2
7. Preston - Hull 12
8. QPR - Millwall 1x
9. Stoke - Reading 1x
10. Halmstad - Malmö FF 2
11. Örebro - Mjällby 1x2
12. Falkenberg - Sundsvall 2
13. Värnamo - AFC Eskil. 1x

13 rätt x2 på slutet. Och flera 12:or! (110 000 kr in senast!) Häng med i vårt succélag!
System 1: 300 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel!
System 2: 150 kr/andelen. Klicka här för köpa din andel!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Skellefteå AIK
Ishockey - SHL - 2 (ink. OT)
2.00
19:00  Tingsryd - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 5,5 mål
1.75
20:00  Marocko - Malawi
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 2 asian +1,5
1.70
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
20:45  Birmingham - Peterborough
Fotboll - Championship - Under 2,5 mål
1.80
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - Bergmans succétåg (unik)
Insats: 350 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 25/1
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Bollnäs 25/1
Insats: 756 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Tisdag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Bollnäs 25/1
Insats: 300 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Aliassime - Medvedev
Tennis - Australian Open - Över 32,5
1.78

Livestreaming