Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 8/8

6 Augusti 2020 - 18:48

Det är ingen liten fanfar som ljuder inför lördagens Stryktips. Utanför det blågula rikets åtta fajter är Champions League tillbaka och dessutom fyller Skottland i med tre bataljer. Den 10 miljoner kronor stora jackpotten ska krigas in och nu sätter vi fart på tvådagars-resan!


Spelstopp: 15:59.

STRYKTIPSET TIPS 8/8


1. Bayern München - Chelsea 1
Hansi Flicks väloljade vinstmaskin Bayern München tuffade igång direkt efter uppehållet och slog sedan aldrig av på takten. Die Roten vann samtliga tävlingsmatcher under sommaren och går in i slutspelet av Champions League som en solklar guldkandidat. 3-0 har tyskarna att gå på från det första mötet med Chelsea, men tro inte att FCB slår av på takten bara för det. Britterna saknar Willian, Azpilicueta, Pulisic och Pedro, och det gör bara utgångsläget än värre. Ettan är en stålspik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Barcelona - Napoli 1
Det stormar på flera håll och kanter kring Barcelona och den här säsongen får så här långt sammanfattas som ett enda stort misslyckande. Ligaguldet gick till värsta rivalen, och i Copa del Rey blev det respass redan i kvartsfinalen. Press ligger således så det räcker och blir över på Quique Setiéns axlar och det börjar redan viskas om att tränaren ska ersättas nästa säsong. Gennaro Gattuso ska däremot ingenstans och “Rino” är en hyllad man i Neapel efter segern i Coppa Italia. Det första mötet de här båda aktörerna emellan slutade 1-1 med mersmak för gästerna, och här kan ett möjligt miljondrag vara att peta in tvåan på större rader.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Hamilton - Ross County 2
Hamilton drog nitlotten i premiären. Celtic på bortagräs är säsongens tuffaste uppgift alla kategorier och det är bara skönt att redan ha det nederlaget avklarat. Nu väntas det unga Hamilton stå upp betydligt bättre, men gästande Ross County är inte heller någon enkel uppgift. The Staggies slutade före värdarna i föregående förkortade säsong och inledde den här upplagan med att slå Motherwell. En imponerande seger och här finns risk för att högersidan glöms bort. Stek ettan!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Livingston - Hibernian 1
Hibernian fick segervråla i premiären sedan Kilmarnock lagts på rygg med 2-1. Australiensaren Martin Boyle skrek garanterat högst av alla då anfallaren blev stor matchhjälte med två baljor. Här väntar dock en lurig uppgift. Livingston var en av förra säsongens stora överraskningar då värdarna slutade på en imponerande femteplats. Den största anledningen till succén var spelet hemma på Tony Macaronis plastgräs. Här torskade bara Lejonen totalt två fajter och mot Hibs ska poängchanserna ses som goda. Låset till vänster är intressant. 
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Motherwell - Dundee United 1
Premiären blev ingen lyckad historia för Motherwell som fick stryka på tassen mot Ross County. Nämnas bör ändå att det var The Well som dominerade den kampen och en annan dag hade resultatet kunnat vara det omvända. Dundee United ledde överlägset andraligan inför det tidiga slutet och är därför uppe i The Premiership. Nykomlingarna inledde äventyret i finrummet med en pinne mot St. Johnstone, men då gästerna spelade med en man mer i en hel halvlek får det ändå ses som en missräkning. Här råder klasskillnad i grunden och ettan ska ses som trolig.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Dalkurd - Norrby 2
Efter en trevande start har Dalkurd börjat få poängen med sig mot slutet. Fullpoängaren mot Umeå var rättvis, men det ska också föras till protokollet att det var den blott andra segern för värdarna så här långt. Ska bottenträsket undvikas krävs det att fler segrar håvas in. För Norrbys del råder lite raka motsatsen. Boråsarna fick med sig resultaten inledningsvis, men med endast en seger på de fem senaste har nu gästerna halkat ner till mitten av tabellen. Truppen är det dock inget fel på, och när alldeles för stort förtroende läggs på DFF kan ettan gott lämnas utanför. 
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Halmstad - GAIS X
Halmstad, av många kanske tippade som den största guldfavoriten på förhand, har kommit in i en ond cirkel. Ante Johansson leder inte sin backlinje med samma sedvanliga självklarhet vilket återspeglas i den senaste resultatraden. Hallänningarna har tappat stafettpinnen till Degerfors. GAIS är förbättrade och lita på att Yarsuvat och Celik med flera kommer att vilja visa sig från sin bästa sida när förhandsfavoriten ska besökas. Visst ska HBK gälla som favoriter, men att spika ett formsvagt Superettangäng till runt 70 prollar är inte tilltalande. Gardera friskt och jobba östlig utdelning!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Jönköpings Södra - Umeå FC X
En annan storfavorit i Superettan ska synas på Stadsparksvallen. Jönköping visar betydligt godare gry än Halmstad för stunden, men med plumpar som dem mot GAIS och AFC Eskilstuna går det inte att lita blint på Andreas Brännströms gäng. Umeå har så här långt visat sig vara förtjänta av sin plats i andraligan och kan definitivt stå upp bra även här. Norrlänningarna har bara släppt in tolv mål, tre färre än vad lördagens kombattanter står noterade för. Det luktar helgardering i Jönköping!
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


9. Djurgården - Hammarby 1
Vi förflyttar oss till söndagen där fem allsvenska drabbningar tar oss i mål. Först ut är inget mindre än ett Stockholmsderby! Djurgården har tuffat igång rejält och ståtar nu med tre raka triumfer. Blåränderna har fått igång både Kalle Holmberg och Emir Kujovic i kedjan och nu förstärks DIF av att även Berg och Karlström är tillbaka från sina avstängningar. Lika muntra miner är det inte i söder. Hammarby är rent ut sagt usla så här långt och insatsen mot Falkenberg var inget att skryta om på Den Gröne Jägaren direkt. Tankovic står utan kontrakt och Kacaniklic besväras av en baksida som håller honom borta från den här fajten. Djurgården skjuter derbyspöket än längre bort, etta! 
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. Falkenberg - Malmö FF 2
Malmö körde till slut över HIF med 4-1 i derbyt. De mesta mästarna har nu sex raka vinster där 19 (!) mål gjorts och det framtida schemat går inte att klaga på heller. Elfsborg är det enda motståndet som erbjuds från den nuvarande övre halvan sett till de sex kommande omgångarna, och det är därmed upp till övriga lag att ta upp kampen med MFF. Falkenberg har gjort det bra och poängen mot Hammarby innebar att värdarna nu har fem raka utan torsk. Den trenden lär dock brytas förr snarare än senare och mot Malmö väger Hasse Eklunds gäng för lätt. 
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


11. Mjällby - AIK 1
Kupongens mest svårtippade möte är det på Strandvallen. Mjällby har visat att de i princip både kan slå och förlora mot alla lag i serien och värdarna behöver framför allt stärka upp defensiven. Den senaste hållna nollan kom i början av juli borta mot Östersund och det säger det mesta om hur mycket chanser Listerlandsgrabbarna släpper till. AIK:s tidigare så ramstarka defensiv har vi inte sett röken av så här långt, men stockholmarna fick i alla fall med sig en nolla från mötet med Kalmar. En brutalt oförtjänt sådan ska dock nämnas och Grzelak har ett hästjobb framför sig. Börja till vänster, men tillåter plånboken är alla tecken att föredra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Häcken - Kalmar FF 1
Förstärkningarna av Israelsson och Bergqvist har givit mer jävlaranamma till Kalmar, men att smålänningarna ska inkasta sig kvar i serien är svårt att se. Visst är det ett vapen som Nanne Bergstrand och gänget ska utnyttja, men spelet bör nog vässas för att undvika ett kvalscenario likt förra säsongen. Häcken har blandat och gett utanför Hisingen, men på Bravidas plastmatta är Getingarna ett av seriens klart bästa värdgäng. Ettan får dock lite väl stort förtroende här, med tanke på att förstaslipsen Abrahamsson saknas för Alm och company bör krysset tillåtas plats på större system.
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


13. Örebro - IFK Göteborg 2
Äventyret avrundas på Behrn Arena där Örebro ser riktigt risiga ut för stunden. Offensivt flyger det inte alls för närkingarna och tilltänkta nyckelspelare som Nahir Besara och Jake Larsson har underpresterat så här långt. Göteborg har inte heller sprudlat offensivt, men linjerna sitter som en smäck under Poya och kan bara Änglarna fortsätta att skapa chanser på löpande band så kommer utdelningen förr eller senare. Tvåan ser ut att bli undervärderad och är en fullt tänkbar spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp!


Malmö FF
Malmö visar toppform och har samtliga offensiva nyckelspelare i gott slag. Falkenberg har en fin förlustfri svit i ryggen, men den tar slut här. MFF är minst ett nummer för stort.


Varningens finger!


GAIS
Halmstad hackar en hel del och framför allt är inte försvaret att lita på. GAIS har fått en liten uppryckning mot slutet och att få ett undervärderat formgäng till fint värde mot ett övervärderat favoritskap är tacksamt. Heja GAIS!


144 rader
1. Bayern.M - Chelsea 1
2. Barcelona - Napoli 1
3. Hamilton - Ross C. x2
4. Livingston - Hibernian 1x
5. Motherwell - Dundee U. 1
6. Dalkurd - Norrby x2
7. Halmstad - GAIS 1x2
8. J-Södra - Umeå FC 1x2
9. Djurgården - Hammarby 1
10. Falkenberg - Malmö FF 2
11. Mjällby - AIK 1x
12. Häcken - Kalmar FF 1
13. Örebro - IFK Göteborg 2


864 rader
1. Bayern.M - Chelsea 1
2. Barcelona - Napoli 12
3. Hamilton - Ross C. x2
4. Livingston - Hibernian 1x
5. Motherwell - Dundee U. 1
6. Dalkurd - Norrby x2
7. Halmstad - GAIS 1x2
8. J-Södra - Umeå FC 1x2
9. Djurgården - Hammarby 1
10. Falkenberg - Malmö FF 2
11. Mjällby - AIK 1x2
12. Häcken - Kalmar FF 1x
13. Örebro - IFK Göteborg 2


Stryktipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:36  Lopp 7 - Viva La Vida Fac
Trav - Halmstad - Vinnare
2.65
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.08
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.95
19:00  Djurgården - HV71
Ishockey - SHL - 1
2.20
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
21:15  Southampton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Halmstad 25/1
Insats: 525 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Halmstad 25/1
Insats: 210 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming