Stryktipset Tips Lördag 9/11

Publicerad på 7 Nov 2019 - 21:20

Tipsexperten

Tipsexperten

7 Nov 2019 - 21:20

Det är dags för fjärde rundan i Tips-SM och till skillnad från förra veckan ser kupongen mer svårlöst ut. Det är inget vi klagar över för med 13 miljoner i jackpot kan det smälla rejält denna lördag. Flera favoriter i fara hittas på kupongen där de spikar vi bjuder på inte är speciellt högt streckade sådana. Det är dags att lösa 13 friska!

Spela på Stryktipset - klicka här!


Spelstopp: 15.59


1. Tottenham - Sheffield United 1
Spurs har efter fjolårets succésäsong inte haft mycket att glädjas åt under hösten. Tottenham placerar sig faktiskt på den nedre halvan efter elva omgångar. Noterbart är att de gått fyra raka ligamatcher utan seger. I onsdagens CL-fight mot Crvena Zvezda hade dock Londonlaget inga som helst problem att segra. 4-0 skrevs vinsten till i Belgrad. Nu väntar ett betydligt tightare lag. Sheffield United har hör och häpna Premier Leagues tätaste försvar hittills. Nykomlingen har stått för en magnifik höst där de bland annat segrat mot Arsenal och tagit poäng borta mot Chelsea. Tottenham går inte säkert här och ettan bör garderas omgående.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.57 - 4.00 - 6.00
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


2. Leicester - Arsenal 1
Lördagens stora tillställning utspelas på King Power Stadium. Leicester har visat att de ska tas på största allvar under säsongsupptakten. Rävarna återfinns på en tredjeplats efter att ha radat upp tre raka triumfer. Jamie Vardy är tillbaka i gammal god form och toppar Premier Leagues skytteliga. Dessutom är en spelare som James Maddison stekhet. Arsenal har inte lika mycket att glädjas åt. Endast två poäng på de tre senaste och turbulensen kring Granit Xhaka har onekligen stört. Schweizaren blev i veckan av med kaptensbindeln som tas över av Aubameyang. Om det innebär någon form av boost återstår att se men här bör The Gunners få problem med ett stabilt spelande Leicester. De rödvita har förlorat de två senaste kamperna på denna arena och går troligen samma öde till mötes ännu en gång. Etta.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 2.02 - 3.80 - 3.75
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


3. Newcastle - Bournemouth 2
Newcastle stod för en rejäl urladdning förra veckan i London när de betvingade West Ham med 3-2. Inte ett direkt vanligt resultat när det kommer till Skatorna då de enbart tryckt in sex mål på tio omgångar dessförinnan. Hur som helst en mycket skön trepoängare för de svartvita som därmed skaffat sig lite andrum ner till giljotinen. Bournemouth håller till betydligt högre upp i tabellen efter 1-0-vinsten mot Manchester United. Sydkustlaget har stått för en mängd imponerande insatser och nu ser även skadeläget bättre ut än på länge. Hårdföre Jefferson Lerma är dock avstängd här efter att ha fått syna sin femte ostskiva för säsongen senast. Körsbären får gälla som knappa favoriter på St. James’ Park och tvåan bjuder dessutom in till fint värde. Utgå där och komplettera med krysset om stålarna räcker till.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.62 - 3.25 - 2.80
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


4. Southampton - Everton 2
Southampton var inte speciellt långt ifrån en knall mot Manchester City i senaste rundan. Till slut fick The Saints ge sig vilket innebär att de endast skrapat ihop en pinne på de fem senaste. Everton har inte mycket bättre statistik då de plockat fyra poäng under samma tidpunkt. Lagen är tabellgrannar där de återfinns på varsin sida nedflyttningsstrecket, Everton tre pinnar före hemmalaget. André Gomes bröt foten olyckligt mot Tottenham (1-1) och blir borta säsongen ut för gästerna. I övrigt ser truppläget bra ut för Marco Silva som precis som hemmatränaren Ralph Hasenhüttl är extremt pressad. En bortaseger känns trots allt troligast på St. Mary’s Stadium och tvåan får agera solo.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 3.00 - 3.45 - 2.50
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


5. Burnley - West Ham 1
West Ham stod alltså för ett platt fall i hemmamatchen mot Newcastle (2-3) när det under långa stunder var vidöppet i försvaret. Fem raka utan seger gör att The Hammers dalar i tabellen och nu ängsligt får titta sig om. Burnley återfinns en poäng bakom och visar inte heller upp någon vidare form. The Clarets äntrar Turf Moor med tre raka nederlag varav 0-3 mot Sheffield United senast var ett rejält bottennapp. På hemmaplan brukar dock Ashley Barnes och company stå för fina insatser. West Ham besegrade de med 2-0 på denna arena i fjol och mycket talar för att historien upprepar sig. Ett Hammers som alltjämt saknar målvakten Fabianski får det tufft i Lancashire. Etta.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.25 - 3.50 - 3.10
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


6. Birmingham - Fulham 2
Över till St. Andrew’s där det även denna säsong spelas fotboll i andradivisionen. Birmingham gör det bra i Englands näst största stad där de plockat starka 16 poäng på sju matcher. På bortaplan rosar däremot inte The Blues marknaden. Senast blev det förlust med 2-4 mot Cardiff. Mittbacken Dean fick syna det röda kortet i den tillställningen och är således avstängd här. Fulham kommer från en pinsam insats hemma mot Hull (0-3) men ska i grunden vara någon klass bättre än hemmalaget. Mitrovic, Cavaleiro och Cairney är spelare som hör hemma i divisionen över. Tvåan ser ut att bli väldigt spelvärd här och spikas till fin procent.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 3.00 - 3.30 - 2.50
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


7. Hull - West Bromwich 2
Tigrarna från Yorkshire stod alltså för en fullträff förra helgen när Fulham besegrades med 3-0 i London. Det var Hulls tredje raka seger och därmed har Grant McCanns gäng kontakt med toppen. Josh Magennis är alltjämt avstängd efter hans röda kort mot Nottingham och nu väntar tufft motstånd för de svartvita hemmalaget. West Bromwich har gått från klarhet till klarhet under nya tränaren Slaven Bilic och toppar följaktligen också The Championship. 2-0 i måndags borta mot Stoke var ytterligare ett bevis på The Baggies stabilitet. Bortaspelet har varit formidabelt med 17 poäng på åtta matcher. X2 bör räcka på KCOM Stadium.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 3.10 - 3.50 - 2.25
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


8. Sheffield Wednesday - Swansea 1
I stålstaden vankas det fågelmöte när ugglor tar emot svanar på Hillsborough Stadium. Dessa gäng håller till i toppen av tabellen efter att ha agerat stabilt mest hela säsongen. Sheffield Wednesday har sett grymt starka ut inför sina fans med endast tre insläppta på sju matcher. Leeds är enda lag som slår onsdagsklubben på fingrarna när det kommer till försvarsspel hittills. Swansea är faktiskt enda lag att vara obesegrade på bortagräs men här kan mycket väl walesarnas första förlust på resande fot komma. Svanarna förlorade senast det begav sig mellan lagen här i februari och här ska de vara nöjda om de får med sig en pinne. 1X räcker gott och väl.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 2.15 - 3.35 - 3.60
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


9. Leeds - Blackburn X
Två klubbar som en gång i tiden figurerat i toppen av Premier League ställs mot varandra på Elland Road. Leeds har ambitionen att ta sig tillbaka till finrummet för första gången på 16 år och utsikterna till att lösa det är onekligen goda. The Peacocks har ligans tätaste försvar där Francisco Casilla enbart tvingats kapitulera åtta gånger på 15 kamper. Kring offensiven sprudlar det dock inte speciellt mycket och nu väntar ett lurigt motstånd i form av Blackburn. Rovers vände på steken sent senast mot Wednesday och är lite av ett skrällgäng. Här kan verkligen inte Bielsas mannar räkna hem tre pinnar. In med samtliga tecken på Elland Road.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.45 - 4.33 - 7.50
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


10. Millwall - Charlton 1
VI beger oss till huvudstaden där ett infekterat derby ska gå av stapeln i de södra delarna av London. Båda dessa kombattanter förväntas husera i de nedre regionerna av The Championship. Charlton, som är nykomlingar, har dock gjort det klart över förväntan hittills och återfinns på en finfin tiondeplats. Formen är med det sagt avstannande, till stor del på grund av skadan på superstrikern Lyle Taylor. Han blir borta ett tag till och gästerna har även flera andra namn på skadelistan. Millwall är blytunga att möta på The Den och är befogade favoriter här. 1X bör betraktas som en helgardering.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 2.05 - 3.50 - 3.75
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


11. QPR - Middlesbrough X
Fortsatt London, denna gång för ett besök på Loftus Road där QPR stått för flera fina prestationer under säsongen. Efter en magisk start tycks ändå verkligheten ha kommit ikapp The Hoops. Två raka förluster där försvaret fortsatt sett ihåligt ut. Middlesbrough lider inte av någon svag defensiv men däremot The Championships trubbigaste offensiv. Endast elva mål från det topptippade laget hittills innebär att Boro placerar sig under giljotinen. Något förvånande är Jonathan Woodgate alltjämt tränare för de rödvita. Räkna inte med någon sevärd tillställning i västra London. Här kommer troligen publiken bjudas på en målsnål historia som kan tippa åt endera håll. Då lockar lågt streckade X2 överlägset mest.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.85 - 3.75 - 4.10
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


12. Reading - Luton 2
Reading hade en tung start på säsongen men har på senare tid hittat formen. The Royals har skrapat ihop sju poäng på de tre senaste men placerar sig likväl först på en 19:e plats i The Championship. Nykomlingarna Luton återfinns en pinne bakom och har haft det poängmässigt tufft på slutet. Med det sagt blixtrar ändå Hattmakarna från Londons utkanter titt som tätt till och här ställs de mot ett Reading som inte är att lita på. Med det i åtanke samtidigt som värdarna ser ut att få klara sig utan både Lucas Joao och Lucas Boye lockar den lågt streckade tvåan. Gaffeln (etta-tvåa) känns som ett sunt alternativ på Madejski Stadium.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 1.95 - 3.65 - 4.00
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


13. Wigan - Brentford 2
DW Stadium är sista arena att sätta tänderna i. Här plockar Wigan lejonparten av sina poäng men det går samtidigt inte att frånse att Paul Cooks blåvita manskap ser ut som en nedflyttningskandidat. Spets saknas vilket inte minst är tydligt då mittbacken Chey Dunkley är lagets bästa målskytt. Bakom honom har faktiskt ingen spelare mäktat med mer än ett ligamål. Brentford sålde sin skyttekung Neal Maupay i somras men har en annan sylvass striker i form av Ollie Watkins. 23-åringen är tvåa i skytteligan med sina tio fullträffar. Bina från London har gått starkt på bortagräs med tre vinster på de fyra senaste resorna. Mycket talar för att ytterligare en triumf kommer i Greater Manchester. Avsluta med en spelvärd tvåa.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 3.50 - 3.40 - 2.10
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Kupongens kassaskåp


Leicester
Arsenal sitter inte ihop för tillfälligt. Det gör däremot Leicester som visar upp ett bländande spel för stunden. Rävarna brukar trivas mot The Gunners hemma på King Power Stadium och löser ännu en trepoängare mot Londonlaget.


Varningens finger!


Blackburn
Leeds har en tendens att falla ihop när de förväntas vinna. Samtidigt är Blackburn ett lag som älskar denna typ av matcher när de får slå ur kraftigt underläge. Skrällen ska verkligen inte uteslutas på Elland Road denna lördagseftermiddag.


Lilla raden 144 rader
1. Tottenham - Sheffield U 1x2
2. Leicester - Arsenal 1
3. Newcastle - Bournemouth 2
4. Southampton - Everton 2
5. Burnley - West Ham 1
6. Birmingham - Fulham 2
7. Hull - West Bromwich x2
8. Sheffield W - Swansea 1
9. Leeds - Blackburn 1x2
10. Millwall - Charlton 1x
11. QPR - Middlesbrough x2
12. Reading - Luton 12
13. Wigan - Brentford 2


Stora raden 864 rader
1. Tottenham - Sheffield U 1x2
2. Leicester - Arsenal 1
3. Newcastle - Bournemouth x2
4. Southampton - Everton 2
5. Burnley - West Ham 1
6. Birmingham - Fulham 2
7. Hull - West Bromwich x2
8. Sheffield W - Swansea 1x
9. Leeds - Blackburn 1x2
10. Millwall - Charlton 1x
11. QPR - Middlesbrough x2
12. Reading - Luton 1x2
13. Wigan - Brentford 2

Spela på Stryktipset - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto