Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips SÖNDAG 23/5

21 Maj 2021 - 21:45

Ur led är tiden, grisarna flaxar i skyn och Stryktipset spelas på en söndag.
England utgör som vanligt merparten av den semi-klassiska kupongen innan Italien och Sverige avslutar veckan. 17 miljoner ligger i jackpotten, analysen nedan gör er redo för en riktig supersöndag när ligorna ska avslutas!

Succé för våra ANDELSLAG – gå du också med i våra lag! Så vinner vi tillsammans!

System 1: JÄTTESYSTEM för 400 kr andelen! Köp din andel – KLICKA HÄR!

System 2: Chocksystemet för 100 kr andelen! Vi spelar inte som alla andra! Köp din andel – KLICKA HÄR!

Spelstopp: 18:291. Aston Villa - Chelsea 2
Chelsea överlevde den allra största prövningen i Champions League-jakten och efter 2-1 mot Leicester har Londonlaget ett riktigt guldläge, som Arséne Wenger hade sagt. Vinner Chelsea mot Villa slutar de inom topp fyra och man behöver inte hålla på The Gunnars för att känna att det är ett ganska skapligt utfall en stökig säsong som i år. Tysken Tuchel har, inte minst defensivt, gjort underverk med The Blues trupp vilket gör att trubbige Timo på topp har “råd” att vaska ett par, tre gedigna målchanser per match utan att det gör något. Mot ett semesterklart Aston Villa, där Grealish ihop med sina värstingvader av allt att döma redan parkerat på solstolen, ska det solida sällskapet från Englands största stad gälla som klar och tydlig favorit till trevlig procent. Tvåan singlas.

2. Liverpool - Crystal Palace 1
Liverpool gör en Manchester United och kliver om på Fergie Time. Klopp har ett liknande läge som sin tyske tränarkollega Tuchel ovan och såvida Leicester inte vinner mot Tottenham med minst fyra mål fler än vad Pool petar in på Palace säkrar de röda en plats i Svampcupen till nästa säsong. Liverpool har krigat ordentligt för att komma ikapp inför den sista omgången och på Anfield gör de jobbet utan att falla på målsnöret. Mot ett färdigspelat Crystal Palace, där herr Hodgson gör sin sista match som manager, spikas ettan..

3. Leicester - Tottenham X
Leicester behöver lösa både tre poäng och en herrans massa plusmål mot Tottenham för att ha en chans på Champions, Spurs behöver vinna för att ha en chans att nå Europa League. Full patte att vänta från bägge håll därmed och det borgar för en böljande batalj där Kane mycket väl kan göra sin sista match för de liljevita. Skadeläget är bra i bägge läger men i övrigt är det ganska oberäkneligt, lagen har en tendens att blanda och ge vilket ger en känsla av ovisshet. Vi väljer den enkla vägen och helgarderar.

4. Manchester City - Everton 1
Om Tottenham tappar poäng har Everton chans att norpa sjundeplaceringen och en plats i Uefas nya skytbygge Europa Conference League – om inte det lockar Ancelotti & co så säg. Ett roterat City slog av på takten sista trekvarten mot Brighton och fick se sig besegrade därmed. Mot Everton lär ännu en ny elva luftas och när motivationen är sisådär är segern inte helt given. Även om ettan är förvånansvärt streckvärd skadar det inte att plocka med krysset som komplement redan på lilla lappen.

5. Arsenal - Brighton X
Förutsättningar hit och förutsättningar dit. Står stjärnorna rätt kan Arsenal kliva upp på ovan nämnda sjundeplats men det skulle förvåna om Pierre-Emerick med vänner bryr sig. Säsongen i stort har genomförts i sann Özil-anda och det lär inte brytas här. Brighton är ett läckert lag att beskåda i sina bästa stunder och det visade man med besked mot Manchester City senast. Underläge 0-2 vändes till seger med 3-2 och kan Potters trollkarlar plocka fram magin även på Emirates har de god poängchans mot ett ryggradslöst före detta storlag. X2 går först till synnerligen sympatiska streck.

6. Wolverhampton - Manchester United 1
Männen från Manchester känner sig klara med säsongen, någon annan slutsats går inte att dra av deras senaste insatser. En poäng av nio möjliga poäng har spelats in på tre kamper, där 1-1 hemma mot redan nedflyttningskalar Fulham i tisdags var lika svagt som det låter. Wolves har inte förtagit sig de heller men mot ett roterat och ointresserat United ska viljan att avsluta snyggt framför de comebackande hemmafansen på Molineux väga tungt. Spännande värdespik till vänster i Nunos avskedsmatch!

System 1: JÄTTESYSTEM för 400 kr andelen! Köp din andel – KLICKA HÄR!
System 2: Chocksystemet för 100 kr andelen! Vi spelar inte som alla andra! Köp din andel – KLICKA HÄR!

7. West Ham - Southampton 1
West Ham behöver en poäng för att säkra sjätteplatsen hemma mot ett färdigspelat Southampton. Formen har inte varit den allra bästa, men det är något David Moyes mannar ändå bör mäkta med. Southampton har släppt in en herrans massa mål både på slutet och över säsongen i stort och faktum är att de är näst sämst i klassen i vad gäller att freda egen kasse, bara nästjumbon West Brom är sämre. Med anfallsjätten Antonio i fint slag (tre mål på fyra fajter) ska West Ham kunna straffa det gästande sydkustlaget, som på grund av sitt futtiga försvarsspel förlorat nio (!) av sina tio senaste fajter på resande fot. Strecka från vänster.

8. Leeds - West Bromwich X
Ingetdera lag behöver ta ut sig i Leeds. Säsongen är slut för bägge herrskap vilket såklart kommer sätta prägel på “fajten”. I grunden är Bielsas vitklädda gäng ett bättre lag än den avgående Big Sam Allardyces motsvarighet i West Brom men med tanke på procent och den här matchens karaktär är det ändå inte helt givet att spika. Då inget av lagen har anledning att gå ordentligt för segern bör den hårt streckade ettan garderas. 1X

9. Sheffield United - Burnley 2
Sheffield United är helt enkelt inte tillräckligt bra för Premier League. Varken spel eller spelare håller nivån och som om det inte kunde bli värre inför säsongsavslutningen saknas dessutom O’Connell, Berge, McBurnie och Ampadu. Burnley har visat framfötterna på främmande mark under avslutningen, laget har 6-0 på sina två senaste resor och bortser man från förlusterna mot jättarna Chelsea, Spurs och United finns bara en bortaförlust i facit sedan januari. Wood, Vydra och Gudmundsson är tillräckligt bra för att hitta hål i Sheffield. Tvåan är en spännande start.

10. Fulham - Newcastle 1
Newcastle har fått med sig poäng i sex av de åtta senaste omgångarna, det är starka papper för Steve Bruces gäng som därmed med marginal säkrat kontraktet. I den senaste matchen (1-0 mot Sheffield) kostade det dock betydligt mer än det smakade då Joelinton, Saint-Maximin och Willock alla tvingades byta. Med Wilson skadad sedan tidigare innebär det att offensiven är rejält försvagad och inte utgör något större hot mot ett Fulham som vill avsluta snyggt. Londonlaget har spelat bra fotboll under säsongen och åker ut med flaggan i topp. Ettan inleder.

11. Atalanta - Milan 2
Atalanta är klara för nästa säsongs Svampcup tack vare deras inbördes övertag på Juventus. Den femteplacerade gamla damen kan inte kliva om Strömbergs favoritklubb oavsett resultaten i den sista omgången och det gör saken enklare för Milan, som behöver vinna för att säkra sin plats till samma turnering. Istället för att möta ett lag i behov av poäng möter de rödsvarta nu ett gäng som inte har något att spela för bortsett äran och möten mot den typen av motstånd har visat sig passa Milanomännen utmärkt. Innan senaste 0-0-matchen mot Cagliari (som genom poängen krigade till sig nytt kontrakt) hade Milan 12-0 och tre raka treor i bagaget. Gästerna är i fin form och spelar för en plats i Champions League, strecka från höger.

12. Djurgården - IFK Göteborg X
Marek Hamsik gör högst troligt sina sista minuter på allsvensk mark under söndagen. Den slovakiska superstjärnan kommer bli saknad, drömmålet i den senaste omgången mot Sirius är av ett snitt som sällan skådas på dessa breddgrader. Tyvärr räckte rökaren till blott ett oavgjort resultat för de blåvita, som därmed delat på poängen vid fem av sju tillfällen hittills. Känslan är dock att de är på rätt väg och tyngden som göteborgarna visar upp gör dem till ett jobbigt gäng att möta. Djurgården går upp i serieledning vid tre poäng, men formkurvan har planat ut i närtid och här bör favoritettan definitivt garderas. Alla tecken, tack.

13. Häcken - Varberg 1
Någon gång måste det släppa för Häcken. Spelmässigt har de stått för ganska gedigna insatser, speciellt på slutet, men resultaten har lämnat otroligt mycket att önska. Som en följd gör Andreas Alm sin sista match som tränare för Getingarna när Varberg kommer på besök för ett västkustskt derby. Möjligheterna att avsluta snyggt borde dock vara skapliga, gästerna är inte i någon vidare form och de läcker ordentligt bakåt. 14 insläppta mål på 7 matcher är en notering formstarke Häckenanfallaren Jeremejeff vill späda på. Häcken ska gälla som favorit, 1X går först.

Kupongens kassaskåp
Liverpool
Med fjärdeplatsen i egna händer för första gången på ett halvår kommer Liverpool gå all in. Mot ett redan färdigspelat Palace kan det bara sluta på ett sätt hemma på Anfield. Etta!

Varningens finger!
Brighton
Arsenal är inte något vidare fotbollslag för närvarande. Laget ser, i bjärt kontrast till ett väldrillat Brighton, ofta ut att spela utan en ordentlig plan och här kan de definitivt åka på ännu en käftsmäll i väntan på Spotify-Dannes övertagande. Högersidan spelas till fina streck!


144 rader
1. Aston Villa - Chelsea 2
2. Liverpool - Crystal P 1
3. Leicester - Tottenham 1x2
4. Man City - Everton 1x
5. Arsenal - Brighton x2
6. Wolves - Man United 1
7. West Ham - Southamp. 1
8. Leeds - West Brom 1x
9. Sheffield U - Burnley 2
10. Fulham - Newcastle 1
11. Atalanta - Milan 2
12. Djurgården - Göteborg 1x2
13. Häcken - Varberg 1x

864 rader
1. Aston Villa - Chelsea 2
2. Liverpool - Crystal P 1
3. Leicester - Tottenham 1x2
4. Man City - Everton 1x
5. Arsenal - Brighton x2
6. Wolves - Man United 1
7. West Ham - Southamp. 1
8. Leeds - West Brom 1x
9. Sheffield U - Burnley x2
10. Fulham - Newcastle 1x
11. Atalanta - Milan 2
12. Djurgården - Göteborg 1x2
13. Häcken - Varberg 1x2

Vi har två andelsspel – gå med i vårt lag i jakten på JÄTTEJACKPOTTEN!

System 1: JÄTTESYSTEM för 400 kr andelen! Köp din andel – KLICKA HÄR!

System 2: Chocksystemet för 100 kr andelen! Vi spelar inte som alla andra! Köp din andel – KLICKA HÄR!


Klicka här för gå till vår ANDELSSIDA här på Rekatochklart – vi har flera andelssystem!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Skellefteå AIK
Ishockey - SHL - 2 (ink. OT)
2.00
19:00  Tingsryd - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 5,5 mål
1.75
20:00  Marocko - Malawi
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 2 asian +1,5
1.70
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
20:45  Birmingham - Peterborough
Fotboll - Championship - Under 2,5 mål
1.80
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - Bergmans succétåg (unik)
Insats: 350 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 25/1
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Bollnäs 25/1
Insats: 756 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Tisdag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Bollnäs 25/1
Insats: 300 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Aliassime - Medvedev
Tennis - Australian Open - Över 32,5
1.78

Livestreaming