Stryktipset Tips Söndag 27/6

Publicerad på 25 Jun 2021 - 10:29

Tipsexperten

Tipsexperten

25 Jun 2021 - 10:29

Stryktipset har denna helg sin början på söndagen och kalaset sträcker sig dessutom in i måndagsaftonen. Fyra glödheta åttondelsfinaler från EM finns att sätta tänderna och Copa América fyller ut landslagskvoten med två bidrag. För övrig underhållning står Ettan Norra, Ettan Södra och Eliteserien. Det var allt, nu kör vi!

Spelstopp: 15:59

Vårt andelslag gör succé! Form! Gå med du med! Köp andel till vårt MEGASYSTEM för 150 kr. KLICKA HÄR!1. Belgien - Portugal 2
Kupongens på förhand mest högoktaniga möte är också det vi inleder kalaset med. Portugal tog sig med nöd och näppe till åttondelsfinal efter dramatiken i den sista gruppspelsomgången. Cristiano Ronaldo såg med sina två straffmål mot Frankrike till att säkra platsen i slutspelet, men känslan är trots allt att portugiserna måste steppa upp för att kunna rå på Belgien. Roberto Martínez manskap blev med det sagt hårt pressade mot Danmark i gruppen och mot en i grunden starkare offensiv hos Portugal lär belgarnas något stabbiga backlinje få mycket att stå i. Att det är respektive lags främre led som kommer att bli den avgörande faktorn i Sevilla råder det ingen större tvekan om och därför ter sig gubben (etta-tvåa) som ett lämpligt val.

2. Nederländerna - Tjeckien X
Nederländerna klarade gruppspelet med bravur men samtidigt ska det också sägas att Oranje inte erbjöds det tuffaste motståndet. Så värst mycket tuffare blir det inte heller i åttondelen då Tjeckien står på andra sidan, men innan vi går händelserna i förväg ska det också påpekas att hemmaplansfördelen från gruppen här går Frank de Boer och company om intet. På neutral plan ska tjeckerna kunna stå upp betydligt bättre än om matchen hade spelats i Amsterdam och en övervärderad etta backas omgående upp hela vägen i jakten på storkovan.

3. Assyriska FF - Brommapojkarna 2
EM lämnas därhän för ett tag och istället riktar vi fokus mot Sverige och Ettan Norra. Tabellen toppas av Brommapojkarna och väldigt mycket tyder på att det kommer att förbli så säsongen ut. Stockholmarna ser ohyggligt starka ut och mot slutet har BP fullständigt massakrerat allt som kommit i deras väg. Den trenden bryts inte mot ett formsvagt Assyriska FF. Den enda faktorn som talar för värdarna här är att matchen spelas i Södertälje, men förr eller senare har BP satt det första målet. Därefter flyter det på. Tvåan singlas utan minsta tvekan.

4. Karlstad - IF Sylvia 2
Spännande batalj från Tingvalla IP dit Karlstad välkomnar IF Sylvia denna eftermiddag. Värdföreningen var inne i en fin trend med tre raka segrar inför striden mot Dalkurd, men väl där föll IFKF med 1-2. Den totala raden 6-1-5 vittnar om Karlstads oförmåga att sy ihop jämna insatser, ett problem som även IF Sylvia besitter. Gästerna blir med det sagt något för stora underdogs i vår bok och här tornar tvåan upp sig som en spännande chansspik. Höga på ångorna från 5-0-triumfen mot Haninge senast tar Sylvia sin andra raka seger. Tvåa.

5. Sandviken - Täby FK 1
Sandviken har tappat mark på tabellettan Brommapojkarna och mycket tyder på att Pelle Olssons gamla lag får sikta in sig på att knipa andraplatsen. Kunnandet i truppen finns onekligen för att klara den uppgiften, men i matchen mot Hammarby Talang (2-3) syntes det också tendenser på att Sandviken har en förmåga att ta lätt på motstånd från bottenträsket. Ett sådant väntar även här då Täby FK kommer på visit. Besökarna har inte rosat marknaden hittills, men möjligen kan pinnen mot Hammarby Talang ha gett vind i seglen. Krysset agerar sällskap åt ettan då det skapar korsdrag bland kuponghögarna.

6. Örebro Syrianska - Gefle 2
Mittenmöte från Närke där vi håller Gefle som det bättre laget i grunden. Efter en trög start på säsongen har det forna allsvenska laget trummat igång bra mot slutet och trots att det blev torsk i derbyt mot Sandviken var det inget större fel på insatsen. Hittar Gefle upp i samma nivå här blir det tufft för Örebro Syrianska. Närkingarna är ett klassiskt mittenlag som dock haft svårt att prestera på eget gräs. Fyra förluster på sex fajter i egen borg imponerar föga och tvåan är därför ett spännande singelstreck till trevlig procent.

7. FC Trollhättan - Oskarshamn 1
Över till Ettan Södra där en glödhet seriefinal ska spelas på Edsborgs IP. FC Trollhättan får här tillbaka Aliev från avstängning och tillsammans med Fellrath bildar den före detta Varbergs BoIS-spelaren hela Söderettans bästa anfallspar. Duon blir verkligen något för Oskarshamn att se upp med. Gästerna besitter i sin tur också enorm offensiv spets och det skulle inte förvåna om denna förmodade holmgång slutar i ett målfyrverkeri. Gubben ligger således nära till hands. 

Vårt andelslag gör succé! Form! Gå med du med! Köp andel till vårt MEGASYSTEM för 150 kr. KLICKA HÄR!

8. Bodö/Glimt - Stabaek 1
Innan vi ska tillbaka till landslagen ska vi hinna med en avstickare till Norge. Bodö/Glimt är som väntat med i toppstriden även denna säsong och vad gäller scouting och spelarutveckling är värdarna främst i landet. Erik Botheim är det senaste exemplet på detta och den målfarlige anfallaren kan mycket väl bli tungan på vågen när Janne Jönssons Stabaek kommer på besök. Gästerna är inte i närheten av B/G:s nivå och att strössla garderingar på Aspmyra Stadion är inget vi ägnar oss åt. Banketta.

9. Brasilien - Ecuador X
Copa América tar vid och de två drabbningarna blir något för alla nattsuddare att följa. Brasilien har inlett turneringen fläckfritt och med tre raka segrar är redan förstaplatsen i gruppen såväl som kvartsfinalen säkrad. Det innebär således också att Tite kan rotera i sitt lag och med potentiellt bristfällig motivation är inte den hårt streckade ettan ett tecken som vi spikar. Ecuador har inte sitt på det torra vad gäller avancemang och de inte oävna gästerna ska kunna bjuda upp till dans i Goiania. Måla tvärs över och jobba in knallen!

10. Venezuela - Peru X
Viktig kamp i jakten på slutspelsplatser där Venezuela främst är det lag med kniven mot strupen. Salomon Rondón och hans kompanjoner innehar jumboplatsen inför den sista omgången och den tämligen tama offensiven har varit ett stort hinder så här långt. Peru är ett betydligt mer frejdigt lag och känslan är att de rödvita kommer att få gott om omställningslägen när Venezuela är piskade att gå framåt. En poäng kan räcka till avancemang för båda lagen och mittentecknet är därför först ut i leken. Därefter lockar smygvärdet på tvåan allra mest.

11. Frankrike - Schweiz 1
Över till måndagen och tillbaka till EM och åttondelsfinalen från Bukarest. Frankrike är favoriter till att ta hem hela rubbet och ljusglimtarna som Les Bleus hittills visat upp är det få nationer i världen som kan matcha. Benzema, Pogba, Mbappé och Griezmann hittar varandra utan och innan och här gäller det att Schweiz är extremt påkopplade. Som helhet sitter Petkovic manskap ihop bra och sköter de sina kort rätt är det inte helt omöjligt att alplandet lyckas ta detta till förlängning. Krysset är dock främst med på grund av hänsyn till värdet.

12. Kroatien - Spanien 2
Efter två ganska svaga insatser mot England och Tjeckien stod Kroatien för en styrkedemonstration när Skottland lades på rygg med 3-1 på Hampden Park. Luka Modric stod bland annat för ett sagolikt vackert mål och får den lilla trollkarlen diktera fajten mot Spanien är La Furia Roja illa ute. Med det sagt fick spanjorerna islossning mot Slovakien och i grunden håller vi Luis Enriques mannar snäppet högre än kroaterna. Stannar tvåan under 60 procent är det en mycket fin spik.

13. Haninge - Sollentuna 1
Stockholmsderbyt på Torvalla IP tar kalaset i mål och mycket talar för att vi får se en målglad historia när Haninge och Sollentuna drabbar samman. De förstnämnda torskade stort senast mot Sylvia och fyllda av revanschlusta lär vi få se ett taggat värdlag denna afton. Sollentuna fick i sin tur nöja sig med 2-2 mot Hudiksvalls Förenade FF efter en böljande historia och gästernas oförmåga att hålla tätt kan mycket väl göra sig påmind även här. Valet faller på gubben.

Kupongens kassaskåp
Brommapojkarna
Brommapojkarna går som tåget i Ettan Norra och med förlustnollan intakt ser ingen aktör ut att kunna stoppa BP:s jakt på Superettan. Assyriska FF har inget att sätta emot.

Varningens finger!
Ecuador
Brasilien är redan klara för kvartsfinal och Tite kan således rotera utan att bry sig om resultatet mot Ecuador. Gästerna jagar i sin tur en plats i slutspelet och den monstruösa rensarsidan i österled får inte missas.144 rader
1. Belgien - Portugal 12
2. Nederl. - Tjeckien 1x2
3. Assyriska FF - BP 2
4. Karlstad - Sylvia 2
5. Sandviken - Täby 1x
6. Örebro Syr. - Gefle 2
7. Trollhättan - Oskarsh. 12
8. Bodö/Glimt - Stabaek 1
9. Brasilien - Ecuador 1x2
10. Venezuela - Peru x
11. Frankrike - Schweiz 1x
12. Kroatien - Spanien 2
13. Haninge - Sollentuna 1

864 rader
1. Belgien - Portugal 12
2. Nederl. - Tjeckien 1x2
3. Assyriska FF - BP 2
4. Karlstad - Sylvia 2
5. Sandviken - Täby 1x
6. Örebro Syr. - Gefle 2
7. Trollhättan - Oskarsh. 1x2
8. Bodö/Glimt - Stabaek 1
9. Brasilien - Ecuador 1x2
10. Venezuela - Peru x2
11. Frankrike - Schweiz 1x
12. Kroatien - Spanien 2
13. Haninge - Sollentuna 12

Vårt andelslag gör succé! Form! Gå med du med! Köp andel till vårt MEGASYSTEM för 150 kr. KLICKA HÄR!

KLICKA HÄR för se alla våra andelsspel här på Rekatochklart!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto