Topptipset Tips Fredag 12/3

Publicerad på 11 Mar 2021 - 19:59

Tipsexperten

Tipsexperten

11 Mar 2021 - 19:59

Fredagens Topptips innehåller 250.000 kronor extra i potten och en rejäl påse gott och blandat. England, Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike, Belgien och Portugal bidrar alla med fredagsmys och utan vidare sätter vi av direkt mot åtta gröna bockar!

Spelstopp: 20:29

TOPPTIPSET TIPS 12/3

1. Newcastle - Aston Villa 2
Newcastle har inte imponerat på väldigt länge och faktum är att Steve Bruces manskap i allra högsta grad riskerar att trilla ur Premier League. Offensiven är hårt skadedrabbad då Almirón, Saint-Maximin och Wilson samtliga missar fajten mot Aston Villa. Gästerna höll i sin tur på att dratta ur finrummet i fjol, men den här säsongen tycks de ha lärt sig sin läxa. Grealish kommer inte att delta uppe i norr, men Villa ska ses med god segerchans ändå. Tvåan singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Blackburn - Brentford 2
Brentford har börjat visa samma syndrom som under fjolåret då The Bees tappade en mer eller mindre given direktplats till Premier League. Uppenbart är att Pontus Jansson saknar i mittlåset, men trots det ska Thomas Franks manskap kunna rycka upp sig på Ewood Park. Blackburn är utan skyttekungen Armstrong vilket innebär att offensiven tappar flera hack i slagstyrka och dessutom har formen varit tveksam en längre tid hos de blåvita. Förlorar gör inte Brentford. X2 spelas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Levante - Valencia 1
Vi far till den spanska östkusten där kupongens första derby hittas. Valencia gör sin sämsta säsong i mannaminne och supportrar har länge ropat förgäves efter ledningens avgång. Kalabaliken som omgärdar Los Che har inte varit sen med att smitta av sig på planen och under fredagen väntas gästerna få problem på Ciutat de Valéncia. Levante är nämligen inne i gott slag för stunden och torsken senast mot Real Sociedad ska inte vägas in ett dugg här. Den kom bara dagar efter Grodornas cupholmgång mot Bilbao och här ska de utvilade värdarna ses med toppchans. Etta!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Atalanta - Spezia 1
På tal om cup väntar en viktig sådan i veckan för Atalanta. Grabbarna från Bergamo torskade med 0-1 i Champions League mot Real Madrid, ett långt ifrån omöjligt underläge att vända på i returen. Gasperini lär därför ge sparsamt med speltid åt sina stjärnor här, något som talar för att Spezia ska ses med liten skrällchans. Till tre poäng räcker det knappast, men gästerna visade i det vändande mötet (0-0) att de trots allt kan bjuda upp till dans mot på pappret övermäktigt motstånd. Krysset ska med!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Augsburg - Mönchengladbach 1
Mönchengladbach har helt tappat stinget sedan det blev klart att Marco Rose tar över Dortmund till sommaren. Nyheten kommunicerades ut i ett känsligt läge och det har onekligen inte slagit väl ut. Fem raka tävlingsförluster lyder facit inför bataljen med Augsburg och det innebär givetvis att värdarna kommer att se sin chans hemma på WWK Arena. Säkra från bottenskiktet är inte Fuggerstädter och här är det definitvt läge att få med ettan redan från start. Gubben (1-2) blir valet.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Reims - Lyon X
Reims har gjort sig kända som en svårslagen nöt för samtliga lag i Ligue 1. Värdarna behöver inte oroa sig för att trilla ur finrummet och mot ett desperat Lyon ska ett välskolat Reims kunna bjuda upp till dans. Les Gones är med i racet om ligatiteln och för att fortsatt kunna hävda sig i den striden kommer gästerna känna att tre poäng här är ett måste. Det ställer vi oss frågande till om de verkligen grejar. Alla tecken åker med på Stade Auguste-Dealune.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Charleroi - Club Brugge X
Club Brugge har sedan länge lagt i en växel övriga lag i Jupiler League inte besitter och de blåsvarta går med stormsteg mot den andra raka ligatiteln. Det kan också innebära att motivationen brister i vissa fajter och här är vi inne på att gästerna får större problem än vad odds och streck gör gällande. Charleroi fanns med i tätstriden i början av säsongen och även om det gått utför därefter finns fortfarande chans för värdarna att nå en potentiell Europaplats. Den motivationen tar vi betalt för genom att måla med bred pensel på Stade du Pays de Charleroi.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Nacional - Marítimo X
Kupongens andra derby går av stapeln på Madeira där vi också når vägs ände denna fredag. Det är jämnt så det sjunger om det i botten av Primeira Liga och här kan faktiskt jumbon Marítimo ta sig förbi 13:e-placerade Nacional vid seger. Formen talar dock inte för bortaseger och nämnas bör också att Nacional är det bättre laget i grunden. I vad som väntas bli en tillknäppt historia nöjer vi oss med 1X där framför allt tecknet i mitten är ett troligt utfall.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Levante
Derbyt i Valencia spås inte gå gästernas väg. Valencia har tunga namn på skadelistan och mot ett Levante som imponerat stort sedan nyår blir det torsk.

Varningens finger!
Reims
Lyon är med i kampen om ligatiteln men här ställs Les Gones inför en tuff uppgift. Reims är notoriskt svårslagna på eget gräs och med en övervärderad etta målar vi gladeligen hela vägen.

144 rader
1. Newcastle - Aston Villa 2
2. Blackburn - Brentford x2
3. Levante - Valencia 1
4. Atalanta - Spezia 1x
5. Augsburg - M-gladb. 12
6. Reims - Lyon 1x2
7. Charleroi - Club Brugge 1x2
8. Nacional - Marítimo 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto