Topptipset Tips Fredag 13/3

Publicerad på 12 Mar 2020 - 21:44

Tipsexperten

Tipsexperten

12 Mar 2020 - 21:44

Dagens Topptips är inställt enligt Svenska Spels regler. Pga att för många matcher är uppskjutna och måste lottas.

Spela på Topptipset – klicka här!


Spelstopp: 20:29. Topptipset tips 13/3.


1. Real Madrid - Eibar LOTTAS!
Lottas enligt fördelningen 12-2-2. Det motsvarar en procent på 75-12,5-12,5. Kika om det finns något streckvärde innan spelstopp.


2. Lyon - Reims 1
Groupama Stadium kommer att gapa tomt denna fredag, likt så många andra arenor under dessa Corona-tider. Hemmaplansfördelen blir således något mindre än vanligt. Lyon såg annars ut att vara på gång efter sina fina segrar mot Juventus och i derbyt mot St. Etienne, men tappade återigen momentum i ligan efter 0-1 mot Lille. “Positivt” för denna match är att Champions League-returen mot Juventus med största sannolikhet ställs in vilket för att fullt fokus kan läggas här. Reims har gjort en mycket bra säsong med sina mått mätt och är framför allt ruskigt tighta i defensiven. 21 insläppta på 26 matcher är bäst i hela Ligue 1. På bortaplan har de dock inte rosat marknaden och här finns ett gäng frågetecken i truppen. 1X ska räcka.


3. Fortuna Düsseldorf - Paderborn 2
Även i Bundesliga gapar stolarna tomma för tillfället. Uwe Rösler har fått lite fart på Düsseldorf sen han tog över som tränare. Men det är fortfarande ett bottenlag och har knappast jämnheten för att agera överstreckad storfavorit mot ett desperat Paderborn. Det visades inte minst hemma mot mediokra Hertha Berlin nyligen där en trygg 3-0-ledning förvandlades till poängtapp. Gästerna har sex poäng upp till negativ kvalplats, där just Fortuna skvalpar. Det är lite vinna eller försvinna här således. Även Paderborn har höjt sin prestationer på slutet och vann dessutom detta möte med 2-0 i höstas. Allt värde ligger åt höger där tvåan streckas extremt lågt.


4. Fulham - Brentford 2
Brentford fick äntligen betalt för sitt spel när det blev ketchupeffekten hemma mot Sheffield Wednesday senast. 5-0-segern var välbehövlig efter fyra kryss på de fem matcherna innan dess. Offensiven med Benrahma och Watkins håller hög klass. Fulham imponerar inte lika mycket spelmässigt utan lever mer på centertanken Mitrovic som gör sina mål, ja flest mål av alla. När serben inte levererar så händer det dock inte mycket och insatserna är svajiga, med 0-3 hemma mot Barnsley i färskt minne. X2 är klart mest intressant här till riktigt fint streckvärde.

5. Motherwell - Aberdeen 2
Toppmöte i den skotska ligan där de två bästa lagen efter de två storklubbarna från Glasgow gör upp om tredje- och fjärdeplatsen. En poäng skiljer till Motherwells fördel där tredjeplatsen också innebär spel i Europa. Hemmalaget kan dock tacka en riktigt fin höst för sin tabellplacering. De senaste månaderna har det faktiskt sett riktigt kallt ut med häpnadsväckande usla en seger på de nio senaste matcherna. Aberdeen är det stabilare laget för tillfället och faller sällan ur ramen. Stod för en imponerande vändning i den andra halvleken mot Hibernian senast. Jämna odds, jämna streck. Då väljer vi sida, högersidan.


6. Shelbourne - Waterford 1
Irland har ännu inte blivit påverkade av Corona och ligan kör på som vanligt. Säsongen har precis startat med bara fyra omgångar spelade. Dessa lag har inlett på samma vis, med två segrar och två förluster var. Shelbourne har öppnat friskt som nykomlingar och har gjort två bra hemmamatcher, vinst över St. Patricks och en tight uddamålsförlust mot de dubbla regerande mästarna och stora suveränerna, Dundalk. På Tolka Park ska de ha favoritskapet mot Waterford och när ettan ser ut att understreckas är det en spännande värdespik.


7. Racing Santander - Lugo LOTTAS!
Lottas med fördelningen 7-5-4. Det innebär en procentfördelning på 44-25-31. Håll ögonen öppna om det öppnar sig något värde.


8. Solihull Moors - Harrogate Town 2
Kupongens avslutas i myllan i den engelska femtedivisionen, National League. Svårtippat möte när starka hemmalaget Solihull Moors, som krigar om en playoff-plats, tar emot formtoppade ligatvåan Harrogate. Gästerna har inte torskat en bortamatch under 2020 och har 4-1-0 på sina fem senaste matcher där framför allt offensiven imponerat. Jämnstreckat även här och då är tvåan roligast. Måla från höger, men gärna hela vägen.


Kupongens kassaskåp


Shelbourne
Shelbourne visade mot mästarna Dundalk att de kan stå upp även mot ligans bästa lag hemma på Tolka Park. Nu väntar enklare motstånd och när ettan då ser ut att streckas sparsamt är det en mycket trevlig värdespik att ta till på en lurig kupong.


Varningens finger!


Paderborn
Det svenska folket verkar lita på Rösler-effekten, men det skiljer inte mycket mellan hans Düsseldorf och Paderborn. Bortaplan känns inte heller lika skrämmande när läktarna står tomma. Tvåan runt 10-15 procent är megavärde och måste med.


144 rader
1. Real Madrid - Eibar 1
2. Lyon - Reims 1x
3. F.Düsseldorf - Paderborn 1x2
4. Fulham - Brentford x2
5. Motherwell - Aberdeen x2
6. Shelbourne - Waterford 1
7. Racing Santander - Lugo 1x
8. Solihull - Harrogate 1x2

Spela på Topptipset – klicka här!


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto