Topptipset Tips Fredag 16/10

Publicerad på 15 Okt 2020 - 22:15

Tipsexperten

Tipsexperten

15 Okt 2020 - 22:15

Fredagens Topptips återgår till det normala när klubblagsfotbollen nu är tillbaka. Superettan, The Championship, Ligue 1, Premier Division och Serie B är ligorna som ska synas i sömmarna och härlig utdelning ligger och lurar i vassen. Häng med!


Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 16/10


1. GAIS - Norrby 2
Fredagen inleds med drabbningarna från Superettan. GAIS har så här långt en stark höst i ryggen där göteborgarna vunnit fem av sju matcher sedan starten på september. Den raden har inneburit ett rejält lyft i tabellen, men också ett rejält förtroende från det svenska folket. I grund och botten är Makrillarna ett ganska beskedligt gäng och här blir streckningen för vänstervriden. Norrby kan mycket i sina bästa stunder och har spets i offensiva lirare som Akpoveta och Strömberg. När högersidan blir så pass undervärderad som den blir här är det lätt att välja lås.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Akropolis - AFC Eskilstuna 1
Akropolis är Superettans överlägset mest kryssbenägna herrskap. Stockholmarna kommer till spel mot AFC Eskilstuna med fyra raka oavgjorda matcher i ryggsäcken och vi får lägga till ytterligare nio för att komma upp i det totala antalet. Hade nykomlingarna haft ett par fler vinster istället för enstaka pinnar hade de garanterat krigat om kvalplatsen till Allsvenskan, men nu stannar de drömmarna förmodligen vid just drömmar. AFC Eskilstuna kommer formtoppade till huvudstaden, men här får gästerna känna sig belåtna om de löser en poäng. 1X är ett starkt lås.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Umeå FC - Trelleborg 1
Ångesten är enorm uppe i norr där Superettan avslutas med ett riktigt bottenmöte. Varken Umeå eller Trelleborg har rosat marknaden på ett bra tag och med tanke på respektive lags tabellplaceringar lär det vara en försiktig matchbild på den usla plastmattan. Umeå ska ses med liten fördel med tanke på underlaget och Trelleborgs hädiska facit på främmande mark, men att spika ettan blir det inte tal om. Plocka med krysset då norrlänningarna inte direkt är några segermaskiner.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Derby - Watford 2
Från den svenska till den engelska andraligan där Derby County har fått en avskyvärd start på säsongen. Wayne Rooney och company förlorade de tre första matcherna och hade det funnits en gud på plats på Carrow Road hade inte The Rams avgått med segern därifrån. Norwich spelade ut Cocus mannar efter noter och Rooneys segermål drygt tre minuter från slutet var ren flax. Presterar värdarna liknande fotboll mot Watford kommer det att bli problem. The Hornets har ett av seriens bästa försvar så här långt och med lirare som Sarr, Sema och Pedro på topp kan Watford mycket väl kriga i toppen hela säsongen. Vettig spiktvåa.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Dijon - Rennes X
Vidare till Frankrike där Ligue 1 tar över stafettpinnen. Rennes stod för en fin fjolårssäsong och ska därför spela Champions League nästa vecka. 2-2-insatsen senast mot Reims var dock ingen höjdare och här är gästerna brutalt frånvarodrabbade. Da Silva, Niang, Terrier och N’Zonzi saknas alla av olika anledningar och dessutom har nyckelspelaren Raphinha lämnat för Leeds. Då blir det inte lätt att tas med Dijon, tabelläget till trots. Senapslaget har slagit Rennes på den här arenan under de senaste fyra säsongerna och ska ses med god poängchans återigen. Plocka med alla tecken och jobba in värdarna!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Nimes - PSG 2
Lokomotivet PSG har lagt den struliga säsongsinledningen bakom sig och börjar nu visa mästartakter. Fyra raka segrar med den totala målskillnaden 12-1 talar sitt tydliga språk och parisarna lär knappast gå på någon mina borta mot Nimes. Värdarna håller på sin höjd nedre mitten-nivå och ska inte ha något att säga till om när de solklara guldfavoriterna kommer på besök. Nimes får sikta på att hålla tätt så länge det går, men det är bara en tidsfråga innan Neymar eller Mbappé spräcker nollan. Tvåan är helt given.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Shamrock - Derry City X
Spännande möte från irländska Premier Division. Shamrock Rovers går mot sina första ligatitel på nästan tio år och för stunden är värdarna helt ohotade i toppen. Tolv vinster, två oavgjorda och noll förluster är ruskigt starka papper, men med den raden i ryggen kan också viss underskattning smyga sig in. Derry City är ingen slagpåse i finrummet, men här blir gästerna förbisedda av svenska folket. Segern precis innan uppehållet mot Waterford var imponerande och med lite flyt ska gästerna kunna stå upp bra även här. Måla tvärs över.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Brescia - Lecce 1
Ett nykomlingsmöte stundar i italienska Serie B där Brescia tar emot Lecce. Båda aktörerna tillhörde i fjol Serie A där de turades om att slå varandra. När lagen stövlade ut på egen matta blev det varsin seger och viss fördel ska ges Brescia här även om inledningen i andraligan varit sisådär. Förlusten mot Cittadella (0-3) var ett lågvattenmärke och här kommer värdarna att komma ut med stor revanschlusta. Lecce kommer å sin sida från en seger, men här får gästerna finna sig i att vara underdogs. 1X räcker på Rigamonti.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
Kupongens kassaskåp


PSG
Parisarna har lagt den mörka inledningen bakom sig och visar betydligt mer harmoni för stunden. Kommer Tuchels mannar upp i hälften av sin förmåga här blir det ännu en seger.


Varningens finger!


Dijon
Dijon har haft ruskigt lätt för Rennes de senaste åren och här gynnas senapslaget av att gästerna saknar ett helt koppel av spelare. Då ska inte tvåan streckas så högt som den gör. Vänstersidan är vital!


144 rader
1. GAIS - Norrby x2
2. Akropolis - AFC Eskils. 1x
3. Umeå FC - Trelleborg 1x
4. Derby - Watford 2
5. Dijon - Rennes 1x2
6. Nimes - PSG 2
7. Shamrock - Derry City 1x2
8. Brescia - Lecce 1x


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto