Topptipset Tips Fredag 2/10

Publicerad på 1 Okt 2020 - 19:53

Tipsexperten

Tipsexperten

1 Okt 2020 - 19:53

Fredagens Topptips är ett till synes klart favoritbetonat sådant. Överstreckade Fiorentina ska dock inte ses som självklara segrare mot Sampdoria och med ett par andra fina spikdrag på bongen är det läge att dessutom gardera PSG hemma mot Angers. Således kombineras både mys och spänning under tacosaftonen!


Spelstopp: 20:29

TOPPTIPSET TIPS 2/10


1. Coventry - Bournemouth 2
Kupongens första fajt går av stapeln i England där vi stannar till i The Championship. Både Bournemouth och Coventry är nykomlingar i andraligan, fast på olika sätt. Körsbären trillade i fjol ur Premier League men även om flera namnstarka lirare försvunnit under sommaren finns trots allt spelare som King, Brooks, Cook och Lerma kvar. De håller alla ruskigt hög Championship-nivå och det här blir en marig uppgift för forna League One-gänget Coventry. Värdarna är ett hyfsat stabilt gäng, men upp till de rödsvartas nivå skiljer det en hel del. Tvåan singlas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Fiorentina - Sampdoria X
Fiorentina har ett spännande lag på pappret och det såg också bra ut långa stunder när de lilaklädda ställdes mot Inter senast. Matchens slutfas var dock förödande där Viola tappade 3-2 till 3-4 och defensivt finns mycket att jobba på för grabbarna från Florens. Här blir värdarna alldeles för hårt betrodda när Sampdoria kommer på besök. Ranieris mannar har inlett svagt, men gott om rutin finns i truppen i form av Quagliarella och Candreva. Det är två herrar som har alla möjligheter att bidra med personliga poäng på Artemio Franchi och här ska samtliga tecken målas i direkt.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Union Berlin - Mainz 1
Union Berlin sålde Sebastian Andersson till Köln för fina pengar i somras. Svensken var en bärande faktor till huvudstadsgängets fina fjolårssäsong och lämnar ett stort tomrum efter sig. Värdarna har dock inte vilat på hanen vad gäller ersättare utan här har både Max Kruse och Joel Pohjanpalo anslutit. Det är en duo med skyhög kapacitet och lyckas Urs Fischer få ut en stor del av potentialen i sin anfallslinje är mycket vunnet. Mainz går mot en mörk säsong och ska Robin Quaison fortsätta utvecklas behöver svensken nog se sig om efter ny klubbadress. Gästerna är urusla defensivt och får tufft även i Berlin. 1X räcker gott och väl.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. PSG - Angers 1
PSG blir utan minsta tvekan kupongens största favoriter. Parisarna inledde med två raka förluster men har börjat tuffa igång mot ännu en ligatitel mot slutet. Tre raka segrar och tre raka nollor är ingen pulshöjare när det kommer till Tuchels mannar, men då och då händer det att även de blivande franska mästarna går på en mina. Angers har inlett med tre segrar av fem möjliga och kommer således med stärkt självförtroende till huvudstaden. Gästerna vet givetvis vilken tuff uppgift som stundar, men med gott om andra potentiella spikförslag på kupongen är det onekligen frestande att stoppa in ett kryss här. Vid träff blir kupongrensningen monumental!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Royal Antwerp - Mechelen 1
Royal Antwerp hör till de bästa lagen i Jupiler League och efter en motig inledning har rojaliteterna börjat visa finare takter. Sju inspelade poäng på de senaste nio möjliga är starka papper och värdarnas anfallsduo Mbokani/Refaelov är en av seriens klart främsta. Mechelen har långt ifrån samma offensiva kraft och det går tungt för svenskarna Engvall och Mrabti. Här har gästerna inte vunnit sedan millennieskiftet och det är ingen svit som ändras under fredagen heller. Ettan lämnas på egna ben.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
6. Guimaraes - Pacos de Ferreira X
Vidare ner till Portugal där Guimaraes hade hoppats på något helt annat än vad inledningen givit. Quaresma har hämtats in, men hans ankomst har hittills inneburit noll gjorda mål och bara en poäng på värdarnas konto. Förr eller senare kommer det att vända för Guimaraes, men med en negativ formrad är det inte tal om att spika ettan. Pacos de Ferreira håller i grund och botten betydligt lägre nivå än “De vita änglarna”, men här kommer gästerna kriga för varenda millimeter på planen. Det kan räcka långt. Måla tvärs över och jobba in rensarsidan till höger.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

  
7. Dundee United - Livingston 1
Nykomlingarna Dundee United har så här långt inte gjort bort sig i det skotska finrummet. The Tangerines har en respekterad målspottare på topp i form av Lawrence Shankland, men bakom honom ser det tunt ut. Möjligheterna till poäng ska dock anses som goda för United när nu Livingston kommer på besök. Gästerna trivs inte alls på bortagräs och har så här långt bara skrapat ihop en ynka pinne utanför hemtrakterna. Det blir max en till här.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Kilmarnock - Motherwell 1
Motherwell har inte klarat av dubbelspelandet i Europa League. Fjolårets tabelltrea är nu långt ner i The Premierships bottenträsk och har en lång säsong framför sig för att rädda hedern. Kilmarnock visar betydligt godare gry för stunden och kommer till spel med två raka segrar i ryggsäcken. Nicke Kabamba har utmärkt sig i offensiv riktning och han måste Motherwell hålla ett extra öga på här. Det här förlorar inte Killie, 1X räcker.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Royal Antwerp
Royal Antwerp har börjat vandringen mot toppen och när värdarna har sin dag är det få lag i Jupiler League som har något att sätta emot. Mechelen får här en ruggigt svettig afton och får i första hand rikta in sig på att freda det egna målet.


Varningens finger!


Sampdoria
Sampdoria är inget dynggäng i Serie A. Det är dock vad gästerna streckas som inför mötet med Fiorentina. Violas försvar är inte att lita på och en rutinerad räv som Quagliarella kan mycket väl trycka in ett par kassar här. Högersidan måste med.


144 rader
1. Coventry - Bournemouth 2
2. Fiorentina - Sampdoria 1x2
3. Union Berlin - Mainz 1x
4. PSG - Angers 1x
5. R.Antwerp - Mechelen 1
6. Guimaraes - P.Ferreira 1x2
7. Dundee U - Livingston 1x
8. Kilmarnock - Motherwell 1x


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto