Topptipset Tips Fredag 2/4

Publicerad på 2 Apr 2021 - 07:11

Tipsexperten

Tipsexperten

2 Apr 2021 - 07:11

För första gången på väldigt länge vigs Topptipset helt och hållet åt samma liga. The Championship står myset denna långfredag och kupongen innehåller både överstreckade favoriter och tänkbara singelstreck. Vi dyker omgående in i handlingarna med siktet, som brukligt, inställt på åtta rätt!

Spelstopp: 15:59

TOPPTIPSET TIPS 2/4

1. Bournemouth - Middlesbrough 1
Viktiga poäng i playoff-striden står på på spel i Dorset. Bournemouth befinner sig inför långfredagen tre poäng ifrån sjätteplatsen och gästande Middlesbrough har ytterligare tre poäng att försöka äta ikapp. Vi ger Körsbären godast chans att lyckas med sin jakt då truppen som helhet håller högre nivå än besökarnas. Med det sagt har värdarna tappat i slagstyrka sedan King lämnade och Boro är ett gäng som inte ska underskattas. Neil Warnocks mannar knep en pinne i det vändande mötet och kan lyckas med det även på Vitality Stadium. 1X spelas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Bristol City - Stoke X
Oerhört oviss fajt mellan två opponenter som inte fått det att flyga. Visserligen gick Bristol City starkt i höstas, men å andra sidan var det bara en tidsfråga innan The Robins skulle rasa i tabellen. Raden 15-4-19 skvallrar högt om värdarnas oförmåga till stabilitet och mot ett Stoke som sällan radar upp jämna insatser är det i princip omöjligt att sia om utgången. The Potters har en välfylld skadelista, men tillräckligt med spets finns till Michael O’Neills förfogande för att kunna få med sig något härifrån. Om han lyckas återstår att se. Hela upp så fort det bara går.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Cardiff - Nottingham X
När Mick McCarthy tog över Cardiff flög walesarna som en raket i tabellen. Mot slutet har dock verkligheten kommit ikapp och fortfarande skiljer fyra poäng upp till den åtråvärda sjätteplatsen. Kunnandet finns onekligen i truppen för att klara av att knipa en playoff-plats, men fredagens opponenter är inte oävna dem heller. Nottingham håller i grunden playoff-nivå och att iklä sig underdog-kostymen har gästerna inga som helst problem med. När strecken ter sig otroligt vänstervridna garderar vi omgående hela vägen och håller en tumme för kupongrensningen i österled.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Derby - Luton 1
Luton var ytterst nära att trilla ur The Championship i fjol, något Nathan Jones och hans manskap ordnat upp den här säsongen. Kontraktet är mer eller mindre redan i hamn och mot ett högmotiverat Derby väljer vi därför att utelämna gästerna helt och hållet. Wayne Rooneys adepter har fortfarande inte ordnat sin biljett i andraligan, men med tanke på vilken kvalitet spelarmaterialet ändå håller lär det bara vara en tidsfråga innan så blir fallet. Ettan ser ut att hålla sig inom rimliga gränser och då är det bara att spika på.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Millwall - Rotherham 1
Spännande fajt från huvudstaden där Millwall inte givit upp hoppet om att nå playoff. Rent spelmässigt håller Lejonen inte på långa vägar för Premier League, men då det är så otroligt svårt att tas med värdarna på The Den lyckas de ändå allt som oftast befinna sig på den övre halvan. Rotherham spåddes få en tuff vistelse i The Championship och då besökarna befinner sig under giljotinen har farhågorna slagit in. Kontraktet finns inom räckhåll, men det ska inte ordnas här. Millwall är för starka och vinner den här kampen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Preston - Norwich 2
På tal om att vara starka landar vi osökt in på Deepdale dit Norwich reser under långfredagen. 25 segrar av 38 möjliga är ruskigt starka papper och väldigt mycket tyder på att Kanariefåglarna flyger upp till samma liga de trillade ur i fjol. Flyger iväg gör också tvåan när Preston står på andra sidan. Norwich har haft vissa problem mot lågt stående lag under säsongens gång och när framför allt krysset ser ut att erbjuda fint värde är det lockande att gardera upp den överbetrodda tvåan. X2.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. QPR - Coventry 1
Queens Park Rangers räddade av allt att döma kontraktet i The Championship via det starka januari-fönstret. Spelare som Austin, Willock och Johansen har betytt massor för The Hoops och kan den trion stanna även över nästa säsong ska det bli ruskigt spännande att följa de blåvitas framfart. Coventry skvalpar nere i bottenskiktet där det starka hemmaspelet är faktorn som ska hålla gästerna kvar. Nu är det dock inte St. Andrew’s som gäller, från London får The Sky Blues med sig max en pinne. 1X är ett lås.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Wycombe - Blackburn 1
En förmodat böljande tillställning är att vänta på Adams Park. Wycombe är sedan länge tabelljumbo, men hoppet om nytt kontrakt har inte värdarna givit upp. Titt som tätt blixtrar Gareth Ainsworths manskap till och mot ett omotiverat Blackburn ska de inte ses som chanslösa. The Rovers har en stark offensiv uppsättning, men när det vankas hemjobb är inte merparten av lirarna lojala. Då många mål är att vänta (Blackburn vann det vändande mötet med 5-0) spelas gubben (1-2) med god förhoppning.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Millwall
Två motiverade gäng drabbar samman på The Den där Millwall jagar playoff och Rotherham jagar nytt kontrakt. Gästerna måste framåt och då kan Millwall göra det de är bäst på, ligga lågt och ställa om. Den matchbilden gillar vi och ettan är en fin spik.

Varningens finger!
Nottingham
Säsongen har hittills inte varit Nottinghams, men då motivation finns hos gästerna i form av jakt på nytt kontrakt ska inte högersidan streckas ner så pass mycket som den gör. Cardiff har visat sig darriga mot slutet och kan absolut falla även här.

144 rader
1. Bournem. - Mboro 1x
2. Bristol City - Stoke 1x2
3. Cardiff - Nottingham 1x2
4. Derby - Luton 1
5. Millwall - Rotherham 1
6. Preston - Norwich x2
7. QPR - Coventry 1x
8. Wycombe - Blackburn 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto