Topptipset Tips Fredag 22/1

Publicerad på 22 Jan 2021 - 08:06

Tipsexperten

Tipsexperten

22 Jan 2021 - 08:06

Det må inte slå gnistor om fredagens Topptips, men ett par skrällar ska ändå kunna skördas. England, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien och Nederländerna ska avhandlas och nu trampar vi plattan i mattan mot åtta gröna bockar!

Spelstopp: 19:59

1. Stoke - Watford 2
Att Watford bröt med Vladimir Ivic var ganska oväntat då resultaten trots allt höll godkänd nivå, men under nye Xisco har The Hornets lyft sig ett snäpp till. Spanjoren har guidat de gulsvarta till tre segrar på de fyra senaste och därmed finns kontakt med direktplatserna till Premier League inom räckhåll. Det borde de kunna göra även för ett lag av Stokes kaliber, men The Potters håller inte alls samma jämna nivå som fredagens kombattanter. En seger på de elva (!) senaste tävlingsmatcherna skvallrar om de rödvitas form och tvåan är en solid spik att inleda kupongen med.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Mönchengladbach - Dortmund X
Borussia Mönchengladbach har inlett 2021 på strålande vis med tio inspelade poäng av tolv möjliga. Bland annat har Bayern München lagts på rygg hemma på Borussia Park efter en urstark insats. Trots det blir Marco Roses adepter undervärderade när Borussia Dortmund kommer på besök. Visst har gästerna enorm spets i framför allt Håland, men efter blott en poäng av sex möjliga mot Mainz och Leverkusen är inte BVB som bäst för stunden. Helgardera och jobba in det västliga värdet.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. PSG - Montpellier 1
Paris Saint-Germain är återigen uppe i serieledning av Ligue 1 och med ett ljusare truppläge än på länge är Pochettino och company där för att stanna. Inget lag i ligan är i närheten av parisarnas högstanivå och när Montpellier reser till huvudstaden under fredagen vet de vad som komma skall. Besökarnas formkurva pekar spikrakt nedåt och på Parc des Princes har inte Olivier Girouds gamla lag någonting att hämta. Ettan är lika klar som streck och odds antyder.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Levante - Valladolid 2
Vidare till La Liga där Levante vaknat till liv på senare tid. Värdarnas fyra raka triumfer på hemmabanan är imponerande siffror, men de innebär också att ettan streckas all världens väg inför mötet med svårslagna Valladolid. Gästerna är ett i grunden jämbördigt lag med värdarna från Valencia och här ska de lilavita ses med betydligt större poängchans än vad tipparna anser. Så länge ettan håller sig över 50 procent kan den lämnas utanför.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Benevento - Torino 2
Målglatt möte att vänta på Ciro Vigorito där positiva nykomlingen Benevento drabbar samman med Torino. Gästerna från Turin har varit en besvikelse så här långt och även om ett viss bättring vad gäller poängplock har kommit mot slutet lever Tjurarna alltjämt farligt i botten av Serie A. Benevento har i sin tur imponerat och Pippo Inzaghi har inte för en sekund tummat på sin offensiva spelidé. Den innebär med det sagt ofta att hela havet stormar och när spets finns hos gästerna i form av Belotti och Verdi är gubben (1-2) ett utmärkt val.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Willem II - Zwolle 1
Livsviktigt möte i botten av Eredivisie där framför allt Willem II är i stort behov av poäng. Sebastian Holmén och company befinner sig inför helgen på negativ kvalplats, en position de dock har kapacitet för att lämna. En klar majoritet av värdarnas poängskörd har kommit på hemmabanan och mot ett bortasvagt Zwolle ska Tricolores kunna närma sig lagen ovanför. Besökarna är ett av Eredvisies sämsta lag på resande fot och det blir det ingen remarkabel ändring på här. 1X liras.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Albacete - Real Zaragoza 2
Samma förutsättningar som i Holland gäller även när vi vänder blickarna mot Spanien och Segunda División. Real Zaragoza har en bra period i ryggen och den har inneburit att gästerna tagit sig upp på tillfälligt säker mark i tabellen. Ner till giljotinen skiljer det dock inte mycket och det krävs att Zaragoza håller kvar vid rådande form för att undvika en mörk vår. En sådan går Albacete till mötes och även om en liten bättring har skådats mot slutet får tabelljumbon nöja sig om de löser ett oavgjort resultat under fredagen. X2 är ett lås.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Virtus Entella - Pisa X
Kupongen går i mål i Ligurien där nästjumbon Virtus Entella tar emot mittenlaget Pisa. Serie B-tabellen är i vanlig ordning oerhört jämn och även om Pisa i nuläget befinner sig inom räckhåll för en playoffplats kan det snabbt vända åt andra hållet. Normalt är tornlaget svåra att lägga på rygg, men spelet på resande fot har med det sagt inte imponerat nämnvärt. Virtus Entella kom med tre raka segrar i ryggsäcken till mötet med Chievo, men väl där stupade värdarna. Chans till retroaktiv revansch finns här, men samtliga tecken är att föredra då detta kan sluta precis hur som helst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
PSG
PSG har börjat komma igång på allvar och med ett allt bättre truppläge är det svårt att se någon utmana parisarna hela vägen in på våren. Montpellier åker på smörj i huvudstaden.

Varningens finger!
Valladolid
Valladolid är en svår nöt att knäcka för samtliga lag i La Liga och här förtjänar gästerna större förtroende än vad som ges. Levante är inte ett lag som bara städar av de lilavita.

144 rader
1. Stoke - Watford 2
2. M-gladb. - Dortmund 1x2
3. PSG - Montpellier 1
4. Levante - Valladolid x2
5. Benevento - Torino 12
6. Willem II - Zwolle 1x
7. Albacete - Zaragoza x2
8. Virtus Entella - Pisa 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto